Alle innlegg Sukkerforum

forelsket i en profil

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frøkna to. 27 mai 2010 17:03

Jeg har blitt avstandsforelsket i en nettmann igjen, og jeg synes det er så digg og så morsomt!
Det kribler og det er morsomt og det er spennende. Bryr meg litt nøkken om det fører til et treff, eller om et eventuelt treff fører til noe mer, det er bare så morsomt å kjenne at jeg har vikelig, virkelig, virkelig og atter virkelig sansen for en jeg har kontakt med her inne.
Det er som en liten energibombe!
:-)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 27 mai 2010 17:08

Høres bra ut. Jeg er så heldig å ha det sånn veldig fort, bare det oppstår en fin toveis-kommunikasjon og jeg får noen positive ord i retur. :)
Hmmm... lurer på om noen av jentene jeg har skrevet med og datet har følt det sånn?

(mann 40 år fra Oslo) to. 27 mai 2010 17:18 Privat melding

Jeg synes egentlig det er litt skummelt med slike ting... Jeg blir så lett betatt av mennesker... Finner jo lett ut da om jeg liker daten eller ikke... Det er jo det positive i det hele...

Har opplevd en gang, for ca. 12 år siden å falle for ei jente ut fra bilder, brev og ca. 10-12 000 i telefonregninger.... For så å treffe henne etter et halvt års tid.... for å bli avvist etter..... 3 ordentlige dater...... Dette var i tida hvor man hørte blant annet melodiene "Frozen" (Madonna) og "Believe" (Cher) på radioen - og førstnevnte ble spilt på Radio 3 i det hun ville "prate".... Og like etterpå spilte de "Do you believe in life after love...... " Klarte ikke helt å la være å trekke på smilebåndet - men jeg har heller aldri hatt verre kjærlighetssorg heller.... :)

Nå er jeg blitt mye mer voksen - og..... fortsetter å forelsker meg like forbannet fort..... Men det er jo en god følelse... da... :)

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 27 mai 2010 17:25

Egentlig:
Det er ikke så ofte jeg opplever det, så jeg blir veldig, veldig glad når jeg opplever at jeg blir vikelig bergtatt av en nettkontakt.
Jeg antar at det er litt prematurt samt naivt å avstandsforelske seg, så neimen om jeg vet om noen du har datet har følt det slik ;-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 27 mai 2010 18:55

Opplevd det ja.. Farlig farlig..
Prøver å ikke fyre for godt oppunder på mailvekslinger. Aner av å til at noen gjerne vil spisse dialogen, men prøver å styre unna om jeg anser det som et umulig forhold. Er det noe som er inne rekkevidde foretrekker jeg å få et møte irl før det blir for hett på mail.
Nedturene er oftest mer smertefulle for den ene eller begge om det bygges opp et virituelt fantasiforhold som ikke har rot i virkeligheten ;o)

Man lærer så lenge man lever heter det vel og etter vel et og et halvt år på "markedet" har jeg blitt "klokere" :-)

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 27 mai 2010 19:10

Digg følelse da ;-D Lader batteriene for en lang og deilig sommer!

Skjult ID med pseudonym mmm to. 27 mai 2010 19:20

Herlig følelse! Men husk at du ikke er forelsket i en PERSON men i ditt EGET fantasibilde, som egentlig ikke har noe med personen å gjøre. Du er forelsket i forelskelsen, og det er jo ingen dum følelse det. Kos deg!

Men ikke ta det på alvor innen du møtt personen irl da... og ikke en gang da... Rosa briller og skyer har tendens til å forsvinne etterhvert, og hva er da igjen av drømmebildet?

Skjult ID med pseudonym komoggikk to. 27 mai 2010 20:30

>Men husk at du ikke er forelsket i en PERSON men i ditt EGET fantasibilde

eksakt. internett er suggererende. det er jo derfor vi bruker så mye tid på internett. Men det du beskriver har jo knapt noe med forelskelse i den betydningen en refererer til når en snakker om andre mennesker.

Tenk f.eks at du brevveksler med en person av samme kjønn som gir seg ut for å være av det annet kjønn og du så langt du vet ikke har hatt noen tiltrekning mot samme kjønn. Skulle ikke da denne forelskelsen bety at du er blitt bifil;)?

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 27 mai 2010 21:35

mmm:
Har ikke tenkt å huske på det i det hele tatt, jeg :-D
Har store planer om å gå rundt og være forelsket i forelskelsen, skal tviholde på de rosa brillene så lenge jeg klarer. Gå på trynet kan jeg gjøre senere når det passer seg slik og når de rosa brillene ikke funker lenger.

Jeg skjønner jo hva du prøver å fortelle meg her, men rosa briller er virkelig morsomt og skal nyte så lenge jeg klarer!

Skjult ID med pseudonym kvinne 45 to. 27 mai 2010 23:49

Bare hold på de rosa brillene du frøkna! Jeg gjør det samme og synes det er deilig. Er kjempeforelska i en profil jeg også og digger det! Kommer sikkert aldri til å møte ham, og hadde jeg gjort det, hadde det sikkert blitt en skuffelse... Eller kanskje ikke? Hvem vet... Nå legger jeg meg og drømmer om ham... mmmm....

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 27 mai 2010 23:51

Hmm - hadde jeg aldri holdt ut... Ser jeg en bra profil og ikke holder på med noen for øyeblikket tar jeg kontakt.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 27 mai 2010 23:53

zoid:

Men jeg har jo kontakt med han :-D

Skjult ID med pseudonym kvinne 45 to. 27 mai 2010 23:54

Jeg har kontakt med ham da ;-)

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 27 mai 2010 23:58

kvinne 45:
takk for det, skal beholde de rosa brillene på jeg ;-) Vi får kose oss så lenge det varer!

Skjult ID med pseudonym pinlig to. 27 mai 2010 23:59

skal i jobintervju neste uke. Intervjueren er ei kvinne som jeg har kontakta her som ikke har svart meg. dette fant jeg ut i dag. gruer meg nå...

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 28 mai 2010 00:00

Jo, jo, men kontakt med henblikk på å treffes etter hvert, da. Når jeg kommer i kontakt med noen jeg liker spør jeg etter hvert om hun vil treffes, og vil hun ikke (noe jeg for så vidt aldri har opplevd, faktisk) så går jeg videre. Jeg er ikke ute etter "pennevenner", som man kalte det i gamle dager.

Skjult ID med pseudonym nebbioso fr. 28 mai 2010 00:00

@zoid77, haha. det hadde gjort seg ja - forelske seg i en profil man ikke tar kontakt med! tenk så lykkelig man kan bli!

Skjult ID med pseudonym Suislier fr. 28 mai 2010 00:01

Forelsket i forelskelsen?

Har møtt jenter fra Sukker på byen (tilfeldig) som sier at de bare er her for å få oppmerksomhet, men at de aldri har møtt noen eller kommer til å gjøre det. Ikke at det gjelder TS, men bare nevner det likevel...

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 28 mai 2010 00:14

Så rare tilbakemeldinger som kommer nå da ;-) Jeg antar at jeg ganske så sikkert kommer til å møte han dersom han vil og antageligvis ganske snart, men ting kan fort oppleves litt annerledes når man møtes ansikt til ansikt. Jeg ganske enkelt nyter å ha kommet i kontakt med en mann som gir meg sommerfugler i magen, for det skjer ikke så alt for ofte.
:-)

Skjult ID med pseudonym bli & gla fr. 28 mai 2010 00:43

Nyt tilværelse, du er heldig som tillater deg selv å føle.
Alt for mange mennesker går omkring uten å tillate seg selv litt opp & nedturer...

Skjult ID fr. 28 mai 2010 00:48

ts jeg er der selv akkurat nå om dagen, tlf, sms og msn .. helt herlig.. han sier de rette tinga og bare smilet fra web cam gir meg sommerfugler i magen, man dagdrømmer og fantaserer i vei. men jeg kjenner meg selv og er livredd for å håpe for mye, gjort det før og det gikk ikke bra etter første møte.

men hvem vet kansje det er noe annet denne gangen, den som håper den vinner el no sånnt;)

(mann 40 år fra Oslo) lø. 29 mai 2010 01:12 Privat melding

frøkna: Det skjer ikke så ofte når du ikke har truffet meg vettu! Jeg lager sommerfugler jeg...