Alle innlegg Sukkerforum

Få tilbake eks'en

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Target007 on. 26 des. 2007 21:42

Kortversjonen: jeg fant drømmedama her på sukker, var sammen med henne i nesten ett år, men vi kludret til det og det ble slutt. Etter det har vi hatt vært vårt forhold, men begge tok slutt. Så nå har jeg bestemt meg for å få henne tilbake.

Taktikken så langt har vært:
- ta kontakt men henne under påskudd av å skulle være vennen hennes
- avsløre gradvis at jeg egentlig vil mer
- gi henne masse komplimenter
- huske burdagen hennes
- sende henne forhåndskomponerte, velformulerte "fyllemeldinger"

Hennes tilbakemelding så langt har vært at hun er sjarmert, at hun liker meg godt men at hun ikke tror det kommer til å fungere. Vi har avtalt å treffes, men hun legger ikke skjul på at hun er skeptisk til hele opplegget.

Gitt dette baktepper: har noen av dere (jenter fortrinnsvis) noen tips om hvordan man bør sette inn det avgjørende støtet?

Skjult ID med pseudonym lady35 on. 26 des. 2007 21:53

Ikke sikkert du kan klare det med et stort stunt, eller grande finale, men kanskje med mange...!
Du har beredd grunnen ganske godt da.

Men du må kanskje få tak i hvorfor hun ikke tror det kan fungere og hvordan du mener dere kan løse det.
Hva ødela for dere sist og hvordan forhindre at det skjer igjen? Hvis det var noe med deg eller dynamikken mellom dere, så må du vise vilje og evne til å endret på det.

Skjult ID med pseudonym jente on. 26 des. 2007 21:58

Kult å høre at du vet hva du vil ha og bestemt deg for å gå for det. skulle gjerne visst litt mer. Spørsmålet er hvorfor ble det slutt, hvem gjorde det slutt og var du hennes drømmeprins på noe tidspunkt?

Hvis hun egentlig vil ha deg men er usikker på hvordan dere skal få det til, er det bare å vise tålmodighet.
Hvis hun har gått videre og ikke har følelser igjen, er det vanskelig. Da treffer hun deg for din skyld.

Eksen min prøvde å få meg tilbake i fjor. (og vi hadde vært sammen i 13 år) Han lovte å gjøre hva som helst for å få meg tilbake. Men etter noen mnd., med en gang jeg sa jeg var på gli, gled det ut for han og.han ble sitt gode (?) gamle igjen. Med de problemene vi hadde fra før, og da var vi ikke engang blit sammen engang. Hvordan kan man virke så oppriktig opptatt av å få noe tilbake, men ikke være villig til å prøve å endre på noe når det kommer til stykke?

Mitt tips er å vise over tid at dette ikke er et blaff. At dette ikke er en ensomhet som kom over deg i jula og som forsvinner i januar.

EN ting vil jeg si deg. Du er heldig. Jenter pleier å kjøpe den: Bare venner-greia. De liker tanken.
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne on. 26 des. 2007 22:07

Det er nå desverre slik at det alltid er en grunn til at et forhold tat slutt, og det er mye som skal til for å evt få et avsluttet forhold til å fungere igjen. Ikke for å være for pesimistisk altså, men det er ofte sannheten. Men, en ting kan være lurt, og det er å prøve igjen for å se, dersom man føler man ikke er helt ferdige med hverandre. Heller det enn å bare gå å undre på det gjennom hele livet.......Kan du ikke bare si det rett til henne, at du vil prøve igjen? Hvorfor den "snikingen"........?

Skjult ID med pseudonym jente on. 26 des. 2007 22:08

Det skal han nok, hvis han får sjansen. Men han må jo i posisjon først. Og nærme seg som venner tror jeg på. Hun hadde neppe gåt med på å treffe ham, hvis han hadde ringt og lagt alle kortene på bordet med en gang, eller hva tor du selv, Target?

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne on. 26 des. 2007 22:08

Kremt Mr A, han spurte jentene nå...............; ) Hehe

Skjult ID med pseudonym jente 31 on. 26 des. 2007 22:10

hmmm. drop de "fylle"-meld... de kan bli irriterende...
Gå forsiktig frem... ikke skrem henne bort med "forhold-prat"... støtt henne og vær der for henne---
Hvis det er nen følelser fra hennes side vil hun fort innse at du er det beste som noen gang har skjedd henne....
Og for all del :UNNGÅ FYLLE SEX SAMMEN!!!!!!! det vil bare ødelegge alt du har bygget opp.

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne on. 26 des. 2007 22:14

Når dere treffes, og dersom hun fortsatt er litt negativ til hele opplegget, bør du nok bare respektere det, og rygge unna. Begynner du å mase, blir det fort veldig uinterresant, dersom hun har den innstillingen at det ikke vil fungere.....

(mann 53 år fra Oslo) on. 26 des. 2007 22:30 Privat melding

Håper det løser seg.
Er ikke hundre prosent sikker om det vil funke, men det er et ordtak som heter:
Gammel kjærlighet ruster ikke:)

Tøft om du får det til igjen..

E

Skjult ID med pseudonym sportylady on. 26 des. 2007 22:52

*Hmmmmm...lurer litt på hvorfor Target007 har bestemt seg for å få henne tilbake akkurat nå?.....Fant han ut at hun var drømmedama nå........eller?...hva skjedde?*

Tja...det siste støtet ja.....nei.. min godeste mann.......TTT.....
Bruk litt tid på det er mitt råd...slik at både hun og du ikke gjør noe dere vil angre på...har tross alt bommet en gang før dere...eller?
Noen ganger kan man i et "svakt" øyeblikk eller down periode...drømme om det ene og det andre...og bli litt blind overfor hvordan ting og tang egentlig var.
Men dersom du virkelig er sikker...og hun også ønsker deg tilbake...så vil det skje...med tid og stunder....trur eg.

Skjult ID med pseudonym lady35 on. 26 des. 2007 22:53

Skjønner at Mr A fikk en smekk på fingrene, men ble nysgjerrig på hva osm kom fra den kanten..Tror nok menn kan ha god input her også.

Men noe må være annerledes denne gang ifht forrige for at hun skal kunne ha tro på forholdet, og det er jo en forutsetning for at du skal lykkes. Har en følelse av at fokuset ditt ikke er på fortiden, men det er jo den som nå holder henne igjen (og muligens har tatt knekken på følelsene hennes).

Skjult ID med pseudonym Target007 ti. 1 jan. 2008 19:46

Takk for nyttige tips.

Status er nå at jeg snakker med eksen, har truffet henne noen ganger og hun har skjønt hva jeg vil. Hun sier hun liker meg veldig godt, men hun har ikke 100% den riktige følelsen. De gangene vi har snakket sammen har det vært litt tilfeldig, og det har ikke skjedd noe spesielt. Den siste gangen spurte jeg imidlertid rett ut om jeg burde gi opp å få henne tilbake. Etter litt om og men kysset vi (!) og avtalte at vi skulle treffes på en skikkelig, klassisk date og teste om den gode følelsen ville komme. Litt sånn one shot only opplegg…

Så nå må jeg kline til og planlegge århundres date. Siden jeg er så godt i gang med å spørre om tips her, fortsetter jeg.
Foreløpig plan er:
Hente henne, kjøre opp til Holmenkollen Park Hotell. Få til et lite opplegg med spa/massasje/champagne som jeg skal prøve å få skreddersydd.
Hjem til meg og lage en 4-5 retters middag sammen. Her må jeg selvsagt ha fikset alle råvarer og tilhørende drikke på forhånd. Nyte middagen og utsikten over byen (den likte hun nemlig veldig godt sist vi var sammen), mens vi mimrer over høydepunktene fra sist.

Jeg er svært mottakelig for gullkantede tips og innspill (igjen fortrinnsvis fra jentene her).