Alle innlegg Sukkerforum

Når tar vi "praten"???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MissMe lø. 29 mai 2010 17:47

Har vært så heldig å møte noen her inne som jeg liker veldig godt:) Vi har truffet hverandre seks ganger, både hos meg og ham og ute, og det ser ut til at dette kan gå veien. Men jeg lurer på når det er på tide å ta opp deaktivering av sukker konto? Vi er jo ikke kjærester, enda ihvertfall, så jeg er litt ute og sykler her kjenner jeg. Gode råd mottas med takk!

(mann 40 år fra Oslo) lø. 29 mai 2010 17:50 Privat melding

Høres veldig koselig ut..... men ser ikke helt poenget med å deaktivere kontoen umiddelbart..... med mindre du er av typen som alltid tror at gresset er grønnere på den andre siden da.... :)

Deaktiverer du kontoen får du jo ikke lest postene mine f. eks... tror jeg.. :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 29 mai 2010 17:55

Sist jeg var i denne situasjonen og tok denne praten endte det med at hun likevel ikke hadde de rette følelsene, og dessuten var hun ikke over eks-kjæresten.

Skjult ID med pseudonym sukkersøta lø. 29 mai 2010 18:00

Ikke stress det og bare avvent det litt til:) Er dere begge interesserte så er det uinteressant å sjekke status på sukker. Møtte en x her inne og vi snakket aldri om pålogging, vi var bare sikre på hverandre og det viste seg at ingen av oss hadde logget seg på etter første daten. Og det fant vi ut etter at det var slutt:)

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 29 mai 2010 18:25

Jeg ser egentilig ikke poenget med å deaktivere profilen bare fordi man har funnet en fin person som man dater med. Dersom man får daglig mange nye meldinger på profilen sin, kan det jo være greit å deaktivere profilen fordi man ikke er interessert i å komme i kontakt med nye, eller man kan skrive på profilen at man for tiden dater noen og ikke er interessert i å komme i kontakt med flere.

Dersom jeg dater en fin fyr som jeg håper at det kan bli noe felles kjæresteri med, så sletter jeg kanskje bildene og teksten i profilen min. Men min profil her inne har min eventuelle datemann ingenting med, og en prat om å gjensidig slette profilene synes jeg bare blir kleint. Jeg deaktiverer profilen når jeg selv har lyst, det er dessuten bare å foreta et bittelite tastetrykk før profilen er aktivert igjen, så jeg synes hele temaet bare er dumt.

Så om du for tiden ikke ønsker kontakt med andre, kan du deaktivere profilen din. Dersom det ikke ble som du håpet på med deg og daten din, kan du aktivere profilen din med et enkelt tastetrykk igjen.

Skjult ID med pseudonym MissMe lø. 29 mai 2010 18:32

Poenget er at jeg jo er på Sukker for å finne en kjæreste, og når jeg gjør det vil jeg ikke være her lenger. Og jeg vil heller ikke at en eventuell kjæreste skal ha profil her inne.

Skjult ID med pseudonym sukkersøta lø. 29 mai 2010 18:38

Når du er litt sikrere på forholdet så er det enklere å ta i en fleipete tone at du vil ha han for deg selv, men tar du det for tidlig så risikerer du å havne i kategorien sjalu...

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 29 mai 2010 18:41

@MissMe
Synes dette høres litt ut som denne "skal vi være sammen"-samtalen fra tenårene, jeg...

Men er det viktig for deg, kan du jo deaktivere profilen din og bare "tilfeldig" nevne det for ham. Hadde jeg vært på "the recieving end" ville jeg nok deaktivert profilen min ganske raskt hadde jeg vært interessert.

Skjult ID med pseudonym MissMe lø. 29 mai 2010 18:45

Jeg er nok bare litt utålmodig, for jeg liker virkelig denne fyren:)

Skjult ID med pseudonym sukkersøta lø. 29 mai 2010 18:46

Jeg ville latt være å logge inn, "glem" at sukker finnes. Ville tro at en vanlig prosess er at man dater og ikke logger seg på sukker en stund, når man er sikker på forholdet osv så logger man seg på for å deaktivere?

Skjult ID med pseudonym MissMe lø. 29 mai 2010 19:18

@Annathon: For meg er ikke Sukker et sted jeg får venner, kun en ekstra arena for meg å komme i kontakt med potensielle kjærester, i tillegg til real life.

Skjult ID med pseudonym BB lø. 29 mai 2010 20:01

@TS, den praten tar du aldri! Om du vil deaktivere så gjør du det, men ikke ta det opp med ham. Det er lite som er mer turn-off enn "press". Kjærlighet er noe du får, ikke noe du kan ta på noen som helst måte.

Skjult ID med pseudonym fifi lø. 29 mai 2010 20:06

Helt enig med BB!

(mann 40 år fra Oslo) lø. 29 mai 2010 20:11 Privat melding

Ubetinget kjærlighet får du bare av dine foreldre uansett.... :)

Skjult ID med pseudonym Reibjørn lø. 29 mai 2010 20:32

Kjærlighet er noe du får, ikke noe du kan ta. word!

Ikke ta det opp med ham, bare "glem" at sukker finnes en stund. Ikke stress og bare avvent! :)

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 29 mai 2010 21:20 Privat melding

Den praten tar du når du føler for det. Skremmer du han bort så ville du nok stremt han bort en gang uansett. Mener man må være seg selv og så får den andre personen bare takle det eller la være. Om du vil "ofre" deg selv, så er det ditt valg, men er det slik du vil at et forhold skal starte?

Skjult ID med pseudonym MissMe lø. 29 mai 2010 22:44

Hmmm, mye råd her. Jeg er stor fan av tydelighet og åpenhet, slik at man vet hvor man står, ihvertfall når det gjelder noe så komplisert som kjærlighet. Jeg mente jo ikke akkurat at jeg skulle presse han til å avslutte kontoen sin (det ville jo vært drepen), men det vil være et tydelig signal om at man har funnet hverandre, ihvertfall i mine øyne. Og jeg er ikke interessert i å ha døra på gløtt i tilfelle det ikke skulle fungere. Får jeg meg en kjæreste, så går jeg ordentlig inn for han, og forventer det samme tilbake. Er vel kanskje mer et spørsmål om når man anser seg som kjærester i datingprosessen. Syns det er veldig vanskelig å vite.

Skjult ID med pseudonym fifi lø. 29 mai 2010 22:57

Jeg faller for en mann som sier ( etter en tid med koselige treff) : VIL DU VÆRE KJÆRESTEN MIN.....?

JAAAAAAAAAAAAAAAA :-)))

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 29 mai 2010 23:02

@fifi
Har fått litt for mange avslag til å våge å spørre så direkte... :-/

Skjult ID med pseudonym fifi lø. 29 mai 2010 23:11

@zoit77

Trist i grunnen. Det er den selvtilliten hans og det motet han viser oss, som vi kvinner er ekstra svake for...:-(

Vi må være så attraktive for han at han ser utover et eventuelt nederlag...han kan rett og slett ikke la være å ta den sjansen.

Da føler vi oss som dronninger vet du...:-)))) og han er da ingen frosk lenger heller :-)))

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 29 mai 2010 23:17

@fifi
Når jeg opplever at jenter jeg har en god tone med får nerver bare jeg legger armen om henne eller får kalde føtter når jeg ymter frempå at jeg kanskje skulle kunne tenke meg å invitere henne hjem på middag - da er det ikke lett å utstrple selvtillit hele tida. Lurer på om jeg skal ta en pause fra Sukker, jeg, og heller gå i kloster eller vaksinere barn i Malawi...

Skjult ID med pseudonym MissMe lø. 29 mai 2010 23:19

@Fifi: kjempebra!!!! Det er det vanskelig å forstå på noen annen måte enn det er ment:)

Skjult ID med pseudonym pling lø. 29 mai 2010 23:34

Gjør som alle andre, deaktiver bare den ene profilen din der du står frem med bilde, så kan du bruke de tre andre til å sjekke markedet og holde deg oppdatert.....

Skjult ID med pseudonym Lionking sø. 30 mai 2010 02:50

Jeg har dessverre funnet ut at den "praten" bør man egentlig aldri ta hvis man vil holde på jentas interesse.... og har man fått nei noen ganger før i slike settinger, så blir det jo slik at brent barn skyr ilden.

Skjult ID med pseudonym Arne sø. 30 mai 2010 04:07

Er dette noe virkelig å stresse over???

Blir som å tvinge en ny type til å legge inn "i forhold" på FB. Jeg har den tom og har ikke tenkt til å endre den for noen ennå.

Vi snakker også her om 6 dates. Er dere i sammen? Er dere i et forhold? Hvis han virkelig vil noe så driter han i Sukker så sånn sett kan det være en god indikator på hans seriøsitet i dette. MEN å forkaste han bare fordi han har sukkerkontoen blir for dumt!

Jeg hadde ikke giddi å tatt det opp i det hele tatt, hvis han vil noe så driter han i den uansett.....

Skjult ID med pseudonym MissMe sø. 30 mai 2010 11:59

@Arne; har aldri sagt jeg vil forkaste han hvis han har sukkkerkonto hvis vi blir sammen. Men jeg blir da usikker på om han virkelig er seriøs. Nå er det ikke sikkert at vi blir kjærester i det hele tatt, men jeg anser det som ganske naturlig at kjærester ikke er medlemmer av en datingside!?!
Og når vet man egentlig om man er kjærester eller ikke? Jeg har jo ikke lyst til å bruke masse energi og tid på en fyr som, når alt kommer til alt, dater flere eller egentlig ikke vil være kjæreste med meg, bare ha det gøy. På min profil står det at jeg er på jakt etter et forhold, så det bør jo ikke komme som en overraskelse på ham.
Så hvor mange dater har man egentlig før man kaller seg kjærester????

Skjult ID med pseudonym Arne sø. 30 mai 2010 13:29

@MissMe du får gjøre som på barneskolen; få noen til å spørre han for deg ;-)

Eller så får man ta en prat om hvor man er på vei, det må være lov uten at han tilter; Hør nå her, jeg er interessert i deg og kan se for meg et forhold med deg, hvor står du? (selvsagt ikke slik, men man må ta tyren ved hornene).

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 30 mai 2010 13:41

@Arne
I prinsippet er det et godt forslag, men jeg ville vært litt forsiktig, det kan fort oppfattes som et press om at man skal flytte sammen om tre måneder, forlove seg om seks, gifte seg om ni og få barn om tolv.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 30 mai 2010 13:50

Skjønner ikke hvorfor det kan virke skremmende for den personen man dater, når man tar opp temaet om å fjerne seg fra sukker eller andre sånne steder.. Selvfølgelig bør ikke det være et tema på de første datene, men fra 5. daten og oppover, så synes jeg d kan være noe man tar opp. Jeg er ikke interessert i ei som vil fortsette på sukker etter så mange dates.. Det er jo bare å deaktivere profilen og hvis forholdet ikke funker, så reaktiverer man profilen igjen.
Jeg tror mange har kommet dit at man tror at det kan dukke opp en/ei som er bedre..og derfor vil ha en profil her uansett.. Og det synes jeg er skremmende!!

Skjult ID med pseudonym MissMe sø. 30 mai 2010 13:55

@lurifaks1; akkurat sånn jeg føler det også! Hvis ting skal gå bra må man jo være villig til å satse, ellers blir det bare halvhjerta, og da går jo alt i dass uansett.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 30 mai 2010 14:10

@missme: Man må gå inn 100 % ja..dassen er et ekkelt sted, så man vil ikke at forholdet skal havne der..hehe..Håper det går bra med deg og han fyren da =)=)

Skjult ID med pseudonym innspill sø. 30 mai 2010 18:27

jeg synes det er 2 ting som er interessante.

For det første at en overhodet tenker på når en tar sjangsen på å slette en jævla profil. Reflekterer dere overhodet over hvordan dere selv tenker? Om dine hensikter er seriøse, så har du ikke noe behov for å være her. Går forholdet et varmt sted så er det jo bare å opprette en ny profil og sukke videre.

Jeg synes det var litt i overkant da jeg hørte om et par som flyttet sammen og beholdt sine gamle leiligheter tilfelle atte dersom atte rottefelle, men dette synes jeg tar kaka, når det gjelder risiko-fobi.

For det andre er da dette knapt noe å snakke om. Når du vurderer at du ikke vil ha noen profil lenger sletter du den. Når du har lagt merke til at den andre slettet sin profil for 8 måneder siden og du fortsatt vanker her inne, er det kanskje en ide å først spørre seg selv, deretter fortelle den andre hvorfor en ikke var interessert i å ha en profil her inne lenger. Om ikke det funker så bør en kanskje tenke på en humoristisk måte å bringe temaet på bane... Normalt vil jo slikt imidlertid gå seg til, uten at en trenger å si noe som helst...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 30 mai 2010 18:31

Gjør som du selv føler. Om du synes det er riktig å deaktivere deg, så gjør du det. La han bestemme for seg :-)

"Praten" tar du aldri. Jeg ser ikke poenget i slike prater. Alle vet at "vi må prate litt" skaper stress hos menn....