Alle innlegg Sukkerforum

Runde former eller ikke: Svar fra menn ml 30-45 år ønskes

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym C lø. 29 mai 2010 23:25

Her er noe jeg har lurt på lenge: Hvordan er det egentlig med menn i forhold til hva dere finner fysisk tiltrekkende? Noen av oss har det jo fra naturens side sånn, at uansett hvor sundt vi lever og hvor fornuftig vi spiser, lar det seg ikke gjøre å bli ultraslank. Hverdagen tillater likesom ikke intens og omfattende trening minst 4 ganger i uken, og mindre kan tydeligvis ikke gjøre det for noen av oss...
Så hvis du som mann treffer en kvinne som er køn/pen/søt, selvsagt interessant som person, intelligent og det oppstår en god kontakt, hvor mye betyr det da, om hun er litt rundere end det som ville svare til slank? Da tenker jeg altså LITT rundere, ca 5-8 kg,( ikke 20-30 kg) over idealvekten, og de i øvrig er passende fordelt. Det er et oppriktig ment spørsmål, så jeg håper på ærlige og seriøse svar! Takker!

Skjult ID med pseudonym pling lø. 29 mai 2010 23:32

Jeg takler ikke etpar kilo ekstra i det hele tatt dessverre, hadde det funka hadde livet mitt bare vært så enkelt...

Skjult ID med pseudonym betteroff lø. 29 mai 2010 23:32

Hvis hun har alt annet OG former, så er det vel ingenting som er bedre enn det? :)

Skjult ID med pseudonym MrGrim lø. 29 mai 2010 23:36

Det er bare tull at man noen ikke kan bli slanke. Det er enkelt. Mer kalorier inn en ut og du går opp i vekt. Mindre kalorier inn en ut og du går ned i vekt. Hvis du ønsker varig forandring bør du tenke på hva de kaloriene består av, men det aller viktigste er AKTIVITET.

En person som løper maraton feks vil slite med å holde vekten oppe. Man klarer rett og slett ikke spise nok. Dette vil gjelde ALLE mennesker.

Så kutt ut sludderet!

ps: jeg liker kvinner med runde former :D

Skjult ID med pseudonym Koselysten lø. 29 mai 2010 23:46

Noen kilo for mye er bedre enn noen for lite. Mer å ta i mer å være glad i ;o)

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken lø. 29 mai 2010 23:46

Jeg har nå dessverre 8 kilo for mye på kroppen etter en litt vel lat vinter. Mange mener jeg er tynn/passe (ja altså folk en kan stole på) Er 1.80 og veier 78 kilo nå.

Selv synes jeg ikke det. (og når alt kommer til alt så er det jo det som betyr noe) Synes også at folk med for mye på flesk beina ikke er det granna sexy, og har ikke sjans til å falle for noen med mye overvekt.

Kan selvfølgelig takle litt ekstra fett på en mann. Da snakker jeg om en ca 5-10 kilo for mye utover "normalen".

Uansett så legger mine ekstrakilo en demper på meg. Jeg er 100% sikker på at jeg er mye mer "fun to be around" når jeg kommer tilbake til matchvekta. Sånn som det er nå så dekker jeg meg til, skrur av lyset og viser meg ikke ute med stramme klær.

Såååååå da er det dessverre bare å starte med denna X&%%## jogginga igjen da :( Skikkelig tregt å føle seg så blæh som jeg gjør nå...og uansett hva folk sier så tror jeg få jenter (og kanskje gutter) trives med overvekt.

Lett er det uansett ikke å bli kvitt disse kiloene som ikke bør være der lenger. He he...er nok alderen som tynger. Var litt neklere når en var i 20 åra.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 29 mai 2010 23:47

Ærlig talt, jeg tar heller ei som er fornøyd tross noen kilo for mye enn ei som bruker det meste av tida si på å tilfredsstille et eller annet slags ideal...

Skjult ID med pseudonym R lø. 29 mai 2010 23:51

MrGrim: Hva var det som var sludder med TS' innlegg?

C: Jeg tror det er umulig å få et ordentlig svar på det du spør om (Ref: Hva finner menn fysisk tiltrekkende), du vil få ulike svar fra ulike menn og hva betyr det hva forumets menn måtte mene om det (?) du skal jo finne en mann som liker deg som du er, ikke en du må passe inn en form for...?

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken lø. 29 mai 2010 23:55

Jeg tror uansett at det viktigste er å trives med seg selv, og sørge for å holde seg der. Da vil en utstråle dette uansett om en har noen kilo for mye.

Da får en draget uansett...i det virkelige liv i allefall. He he. Her på sukker er det vel mer eller mindre kun fremtoning på bildet som avgjør, dessverre, og sånn blir det jo ofte i slike forum som dette. :/

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken sø. 30 mai 2010 00:05

Etter 30 så fordeler de seg ikke like jevnt som før gitt... Egentlig noe jævla drit. Og etter at jeg kuttet ut røykingen så ble det jammen ennå værre. AAAARG...! Livet er urettferdig ;) Er egentlig ikke så glad i denne treninga jeg men...må`n så må`n. Hater max hver gang jeg drar meg ut, men skal jeg klare å få fatt i en mann igjen så må jeg bare føle meg litt bedre enn dette her. He he.

Annathon: Kansje vi skulle lage en jogge tråd Annathon? Hi hi, så må vi inn å bekjenne våre synder i tråden hvis vi sniker unna treninga ;P

Skjult ID med pseudonym mann37år sø. 30 mai 2010 00:20

Personlig er jeg fullstendig uinteressert i jenter som har 5 - 8 kg for mye fett på kroppen, det være seg både som sexpartnere og som potensielle kjærester.

Jeg har flere ganger hatt sex med jenter som er mer lubne enn det jeg finner optimalt (det gjelder 60 - 70 % av populasjonen) og merker tydelig at nytelsen synker med graden av fedme, og at penis ikke blir like hard som når jeg har sex med jenter som er fastere i fisken.

Problemet er særlig påtakelig ved valg av kjæreste da det er viktig å tenne på kjæresten sin, og man dessuten, fordi man gjerne ser for seg en viss varighet på forholdet, må indiskontere forventet fremtidig utvikling. Ser jeg antydning eller anlegg til fedme skygger jeg derfor banen med en gang. Jeg vil helst unngå å sitte med en kjæreste jeg tenner mindre på enn slanke jenter i mine omgivelser.

Et problem med fedme er det videre at det er lett for å generalisere. Fedme er ulikt fordelt i samfunnet, og det er lett å tillegge en feit person white trash egenskaper selv om dette naturligvis ikke stemmer i alle tilfeller. Mangel på inteliggens, viljestyrke og kontroll over eget liv/kropp er heller ikke særlig tiltrekkende.

Med et slikt utgangspunkt blir det essensielt å finne de relativt få jentene her inne som ikke er rammet av fedme. Desserre er ikke jentene her inne så veldig opptatt av å avdekke fedme i profilene sine. Mange krysser f.eks av for attraktivitet 8, 9 og endog 10 selv om de nettopp har de 5 - 8 kiloene for mye fett. En jente med 5 - 8 kg for mye fett (muskler er langt bedre) vil for meg neppe kunne være mer enn i høyden en 5-er, og under envhver omstendighet altså ikke pulbar. Derfor blir det dessverre en del dater der man i løpet av det første sekundet kan konstater at det kun vil bli med den ene daten og at daten heller ikke vil lede til noe hanky panky.

Om noen synes ovenstående er kvalmende kan jeg i et forsøk på å dempe kvalmen opplyse følgende:
1. Jeg lever etter en regel om at du ikke kan kreve noe av en partner som du ikke også tilbyr selv. Siden jeg krever at en fremtidig partner skal være stram i kroppen, har jeg alltid selv under 10 % kroppsfett og førøvrig god muskeltonus og høy fitnesskår.
2. Hvilke preferanser man har seksuelt er instinktivt styrt, og ikke noe man velger kognitivt. Jeg kan mao ikke for at kuken min ikke blir like hard når jeg har sex med jenter med 5 - 6 kg for mye fett, som når jeg har sex med stramme, slanke, sunne og veltrente jenter

Skjult ID med pseudonym C sø. 30 mai 2010 00:22

Takk for nyanserte og gode svar! Setter pris på det! :-) Og ja - jeg er helt enig, R, jeg vet jo godt at det egentlig ikke er så viktig hva "menn" liker generelt, det er selvsagt individuelt og mindre viktig hvis først jeg treffer en som er aktuell. Men likevel, å få tilbakemelding fra dere gjør det trods alt litt lettere å bevare nyanserne selv og ikke føle seg alt for mislykket når man er ute i verden...

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 30 mai 2010 00:23

@mann37
Kanskje det er fordi det ikke er alle som setter attraktivitet likt med kroppsvekt? Selv er jeg litt skeptisk til folk som setter attraktivitet høyt, men det har andre årsaker.

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 30 mai 2010 00:23 Privat melding

Så hvis du som mann treffer en kvinne som er køn/pen/søt, selvsagt interessant som person, intelligent og det oppstår en god kontakt, hvor mye betyr det da, om hun er litt rundere end det som ville svare til slank?

Enkelt, de kiloene har ingenting å si.

Skjult ID med pseudonym C sø. 30 mai 2010 00:30

Og til alle de med noe mer vulgære svar: ja, ja, det er heldigvis ikke den type menn jeg tar så seriøst, så lykke til med å finne deres type kvinne. Heldigvis er vi da forskjellige!!!

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 30 mai 2010 00:32

@André von Drei
Er det kun de ekstra kiloene som gjør at hun på sikt blir mindre attraktiv for deg?

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 30 mai 2010 00:33 Privat melding

Ja men din mening trenger ikke gjelde for meg.

Er vel ikke snakk om at det kropslige ikke henger på greip, men at man er litt rundere en det som er ønskelig.

Skjult ID med pseudonym mann37år sø. 30 mai 2010 00:37

@ spurz

Etter den uttalelsen der, tipper jeg du kommer til å få mange meldinger fra lubne damer her inne.

For egen del er det at det fungerer seksuelt nødvendig i et forhold. Jeg ser på sex som limen i forholdet .Dette kombinert med at jeg ikke tenner på lubne damer, innebærer at fedme er eliminasjonsgrunn alene sett i relasjon til det å være kjæresteemne.

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 sø. 30 mai 2010 00:38

Runde former har jeg ikke noe imot gitt. Så lenge jeg faller for noe med den jenta så er det 'all good'.

Skjult ID med pseudonym R sø. 30 mai 2010 00:48

@mann37

"Med et slikt utgangspunkt blir det essensielt å finne de relativt få jentene her inne som ikke er rammet av fedme. Desserre er ikke jentene her inne så veldig opptatt av å avdekke fedme i profilene sine. Mange krysser f.eks av for attraktivitet 8, 9 og endog 10 selv om de nettopp har de 5 - 8 kiloene for mye fett."

Betyr dette at du karakteriserer 5-8 kilo for mye som fedme? Og for mye ifølge hvem?

"Jeg kan mao ikke for at kuken min ikke blir like hard når jeg har sex med jenter med 5 - 6 kg for mye fett, som når jeg har sex med stramme, slanke, sunne og veltrente jenter"

Hvorfor i all verden har du sex med jenter som ikke tiltrekker deg? Der har du problemet og det handler nok ikek om jentene...:-)

Og forresten: Hverken sunn eller veltrent utgår med 5-8 kilo for mye. Utover det kan man jo, som du sier, ikke noe for hva man tiltrekkes av seksuelt.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 30 mai 2010 00:50

@R
Godt poeng. Får meg til å tenke på Lasse Kjus, som vel neppe kan kalles annet enn veltrent, men om man ser på BMIen hans er den sikkert noe over idealet.

Skjult ID med pseudonym nightelf sø. 30 mai 2010 01:51

@TS
For å være helt ærlig, så tenner jeg mest på jenter som er minst 10 kg lettere enn høyden minus en meter. Feks er du en 170, så helst under 60 kg. Helst jenter som er godt trent, eller stram.

Som noen andre har nevnt ovenfor, så kan alle faktisk gjøre noe med vekten sin om de vil, innta færre kalorier enn du brenner, og du går ned i vekt. Det beste er å gjøre det samt drive med styrke og kondisjons trening, samt skaffe seg kunnskap om kosthold. Man skal dog ikke innta for få kalorier, max 500 i minus per dag, slik at du ikke minster for mye muskelmasse.

Det er selvsagt viktig at en er fornøyd med seg selv, og det er alltid noen som liker forskjellige former :)

Det går dog an også å være for tynn, men det ser ikke ut som det er et stort problem i forhold til til overvekt.

Synd at utviklingen går mot en "tykkere nasjon". Det er ikke slik vi mennesker er ment å være, det er bare slik samfunnet har blitt, men alle kan selv velge hva de putter i munnen, og om de vil prioritere egen helse og vekt.

En sunn og god fysikk er gull verdt, på mange områder :)

Skjult ID med pseudonym NB! sø. 30 mai 2010 02:24

Har en preferanse på slank ja. (slank selv så..) Ved en anledning datet jeg en som var litt vel "Plus" ville bare se om det kunne funke. Ikke mer blind enn at jeg ser menneske bak fasaden, men måtte gi meg dessverre.

Det funket med andre ord ikke selv om jeg la godvilja til /-: Det ble nok en FB venninne :-)

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 30 mai 2010 02:47

Det var lettere før. Da fikk man en til å stelle huset for seg, og hvis hun var lydig og flink og kanskje til og med plutselig fikk barn, så giftet man seg med henne. Iallefall her på landsbygda. De fleste var slanke når de kom, men etterhvert så este de gjerne ut litt. Men da var kanskje familien blitt så stor at det var på tide å få ei ungjente til å stelle huset...ja ja, sånn var nå det. I gamle dager.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 30 mai 2010 03:54

Blir vel litt smak og behag men alt med måte tross alt, de fleste holder seg nok innenfor en eller annen form for "passform/ idealvekt"..

Skjult ID med pseudonym Arne sø. 30 mai 2010 04:01

Veldig enkelt for meg, tar heller 5 kg ekstra enn disse tynne strekene man ser. Selvsagt ikke en tynn strek +5 kg. Det blir det folk mener som "normalt" +5 kg. Heller litt ekstra å ta i enn skinnfiller.

Skjult ID med pseudonym hmm... sø. 30 mai 2010 04:48

Jeg er litt skeptisk! 5 kilo for mye tenderer ofte til egentlig å være 10 kilo for mye. Jeg trener mye, så jeg har vel et krav om at min kommende kjæreste også trener en del. Og da forventer jeg nesten at hun er rimelig fit.

:)

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 30 mai 2010 09:58

Nei, det er bare å finne ei ny å daske på, det.

Skjult ID med pseudonym R sø. 30 mai 2010 10:12

@skjult ID - Like barn leker best, så antageligvis treffer han en dame som har det samme kroppssyn som han selv og da er det jo greit. Vi er forskjellige, men det jeg reagerte på lenger oppe er at han mener at man verken kan være veltrent eller sunn med noen kilo for mye og det er jeg ikke enig i.

Jeg liker best å være sammen med en som tenner på hele meg, så med mindre jeg merker at han tenner på både meg og kroppen min, så er det egentlig dødfødt. Jeg kan aldri bli tynn, da jeg ikke er bygget slik - ikke ønsker jeg det og ikke kler jeg det - men så tiltrekker jeg meg også menn som liker damer med former og 5 kilo "for mye" :-) og det er jo fint. Jeg har jo selv en preferanse og den inkluderer ikke de tynne mennene, jeg har aldri synes at den tynne/atletiske mannskroppen er tiltrekkende. MEN: jeg har hatt preferanser jeg har endret på før og vet at en personlighet kan bety så mye at man tiltrekkes av resten også.

Skjult ID med pseudonym mann37år sø. 30 mai 2010 10:32

@ R

Svar på dine spørsmål:
Som 1:
Betyr dette at du karakteriserer 5-8 kilo for mye som fedme?
Svar:
Jeg er ikke så opptatt av definisjoner. Jeg forstår at man er medisinsk overvektig dersom vekten er 20 % over idealvekt. For en jente på ca 170 cm vil vel dette si at grensen for medisinsk overvekt går rundt 10 - 12 kg ekstra, hvilket vel skulle tilsvare omtrent 8 kg ekstra fett.

spm 2:
Og for mye ifølge hvem?
Svar:
Meg, jf trådstarters innlegg.

Spm 3:
Hvorfor i all verden har du sex med jenter som ikke tiltrekker deg?
Svar:
Jeg har ikke skrevet at jeg har sex med jenter som ikke tiltrekker meg. Det jeg har forsøkt å gi uttrykk for er bare at noen jenter tiltrekker meg mer enn andre, og at fettprosenter på rundt det som nå er gjennomsnittlig nivå for norske jenter og oppover, virker avdempende på min tenninger. Poenget er jo at man ikke har de mest sexy babes i verden tilgjengelig for sex til envher tid, og da må man jo ta til takke med det man har der og da - eller la være.

Til slutt en kommentar til det du skriver om at det du "reagerte på lenger oppe er at han mener at man verken kan være veltrent eller sunn med noen kilo for mye og det er jeg ikke enig i."
Kommentar:
Vennligst merk at jeg konsekvent skriver om antall kilo fett for mye, og ikke som du "noen kilo for mye". Det virker på meg som om du skriver om kroppsvekt som sådann, mens jeg skriver om fett.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 30 mai 2010 10:46

Rotte syne sex med utiltrekke kvinne også god trening.

Skjult ID med pseudonym aquaman73 sø. 30 mai 2010 11:20

@TS - Det er, heldigvis for deg, mange menn som ikke er så pirkete og fokusert på kropp som jeg er, bare så det er sagt. De som som svarer i denne tråden er muligens de som er over gjennomsnitt fokusert på temaet. Men her kommer altså min personlige smak: For meg går det mest på muskulatur og generell kroppsfasong. Jeg liker damer som har en fing grunnfasong med en god "atletisk" muskulatur. De kan være veldig kraftige og ha svære muskler slik som enkelt brasilianske og fargede. Eller de kan være slanke, og bare litt spreke. Men det må være en god, fin muskulatur. Hvor mye fett som er oppå musklene har mindre å si, innenfor rimelighetens grenser. Det må være litt, helt deffete muskler går ikke. Det kan ikke være så mye at det henger og ødelegger formen. Jo større muskler, jo mere fett går uten å ødelegge bildet. Jeg liker både korte og høye damer. Fotomodeller som er bare skinn og bein, er grusomme. Hvis de derimot har en fin liten muskelmasse under huden, slik som Naombi Campbell, blir de fine. Damer med store velformede muskler, slik som Trine Hattestad på sine litt yngre dager, er også veldig fine. Fokuset som du og mange andre damer har på fett, blir altså feil. Det er nemlig det minst viktige. Det er jo en dårlig nyhet, for fettmengden kan du styre nesten like enkelt som du skrur opp og ned på en volumknapp. Det er bare å ha kontroll på kalorinntaket. Ingen trening nødvendig. Grunnformen og muskulaturen derimot er verre. Men kan trene, men det er hardt, og alle damer trener feil. De trener fettforbrenning og kardio istedenfor muskelforming. Hvis du vil ha fin kropp så tren som en mann. Etter min smak hadde alle damer blitt penere ved å bruke det som kalles 5x5 vektløftingsprogram. Ekte styrketrening med fokus på å trene hele kroppen, med naturlige bevegelser, og særlig de store muskelgruppene føtter, rumpe, rygg. Se stronglifts.com.

Skjult ID med pseudonym R sø. 30 mai 2010 11:30

@mann37 - Selvsagt skriver jeg om antall kilo kroppsvekt for mye og ikke antall kilo fett for mye, da jeg ikke til enhver tid går rundt med instrumenter på meg som kan måle folks fettprosent. Noe som forøvrig også er uinteressant for meg.

Spm 3 - My point exactly...:-) Idet man må "ta til takke med", så passerer man en grense. Jeg lar det være.

Spm 2 - Det er greit, det er altså ingen fasit på noen måte.

Spm 1 - Du er ikke opptatt av definisjoner...? Mulig det, men det virker som om du er glad i å sette folk/situasjoner i bås og jeg ser på det som mye av det samme.

God søndag til deg! Nå er det god lunsj og deretter vurderer jeg å gå ut og lufte mine cirka 5 kilo for mye i solen ;-) Jeg er jammen ikke sikker på om det er ekstra fett eller kroppsvekt. En dag skal jeg finne det ut ;-)

Skjult ID med pseudonym mann37år sø. 30 mai 2010 12:01

@ R

At jeg i henhold til trådstarters anmodning, svarer ut fra mine egne preferanser kan ikke tas til inntekt for at "det er altså ingen fasit på noen måte".

På flere måter er det visse fasiter. Disse finner du om du snakker med helsepersonell, ser på statistikk, ser på missekåringer, ser kvinner brukt i reklame, ser kvinner i den mer påkostede del av pornoindustrien, eller generelt gjør deg noen refleksjoner om hvordan fettet er fordelt i befolkningen. Essensen er at vi menn, slik vi alltid har gjort og alltid vil gjøre, foretrekker sunne jenter. For tiden har vi en fedmeepedemi i Norge, og norske jenter har aldri noensinne hvert så feite som de er nå. Det er helt åpenbart for meg at flertallet av norske jenter nå er feitere enn det som er menns ideal. Det er videre helt utrolig og forbausende hvor vanskelig enkelte jenter har for å ta dette inn over seg. Er du 170 cm, har gjennomsnittlig med muskler og veier over 60 kg, er du trolig feitere enn det vi menn finner optimalt. I forlengelsen av dette må du enten gjøre noe med kroppen din, eller innfinne deg med å ta til takke med menn med tilsvarende nedjustert attraktivitet.

Skjult ID med pseudonym C sø. 30 mai 2010 12:02

Takk igjen for mange innspill! Synes det var veldig klargjørende det flere skriver, om vekt, kroppsfason, muskler m.m. Det er klart at kroppen ser forskjellig ut, alt etter om vekten er fordelt på fett eller muskler.

Må bare komme med en fra min side intendert avrundende kommentar på alle disse innspill på trening og vekt (som jeg tror mange kvinner kan kjenne seg igjen i): Jeg gidder ikke egentlig diskutere dette i forhold til hvem som har rett. Har bare lyst å slå fast følgende: Jeg har vet ganske mye om hvordan jeg bør trene, har hatt personlig trener m.m. For tiden dyrker jeg en ganske heftig kamp/selvforsvarssport (masse kondisjon og styrketrening i det) 2 ganger i uken og svømmer regelmessig. Går mye når jeg kan og spiser små, hyppige måltider med masse grønsaker, fisk, begrenset med karbohydrater, lite kjøtt og ingen kaker og sukkerholdige ting så langt jeg kan unngå det. Lever med andre ord sundt og balansert, lite alkohol, ingen brus bla. bla. bla. Er faktisk betydelig mer bevisst, disciplinert og "fornuftig" end mange av mine veldig slanke venninder!!

Så kan alle kloke og skråsikre hoder komme med alle deres i teorien helt "korrekte" facts om at vekt bare avhenger av at man ikke spiser mer end man forbrenner m.m.
Faktum er likevel, at til tross for alt dette er det altså for meg nå i en alder sist i 30årene nesten umulig å få vekten til å bevege seg, hvilket lettere gikk tidligere. Ganske vist har jeg fått fine muskler og en akseptabel silhuette, men vekten er fremdeles litt i overkanten. Erfaringen tilsier altså, at hvis jeg virkelig skulle klare å komme ned i vekt, burde jeg antakelig si opp jobben (som er stillesittende) og trene intensivt nesten daglig i mange md for å få dette til å rykke seg... Eller kanskje bare bruke absolutt all min fritid på trening. Dette kommer ikke til å skje, da jeg faktisk har venner og interesser, og et liv jeg trives med og derfor gjerne vil leve. Jeg trener for å leve mitt liv godt, jeg lever ikke for å få en perfekt BMI.
SKriver ikke dette for å klage, bare for å understreke at jeg tror faktisk det er mange kvinner i min situasjon. Vi er forskjelligt utrustet, også i forhold til forbrening og genetiske anlegg for vekt - sånn er det, face it!

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 30 mai 2010 12:38

Etter å ha lest denne tråden konkluderer jeg med at jeg nå konsekvent bør gå for damer med "noen kilo for mye" eller "stor og fyldig" - de kan jo ikke ha andre "beilere" enn meg og en par-tre weirdos til...

(mann 49 år fra Østfold) sø. 30 mai 2010 12:48 Privat melding

BMI fra 26 og nedover under 20 går helt fint. Det virker som damer tror dette er noe vi bestemmer oss for. Skjønner ikke det, for det er jo instinkter vi snakker om her.

Skjult ID med pseudonym petita sø. 30 mai 2010 13:41

Hva med disse damene, er de overvektige? http://www.zimbio.com/Ladystrange+Lingerie+Review/articles/Fs-MCnGamD4/Plus+Size+Lingerie

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 30 mai 2010 14:03 Privat melding

ohhh godt ikke alle er som mann37:D da hadde jeg slitt gitt hehe:D

perfeksjon er for de sjelløse leste jeg en plass:D

Skjult ID med pseudonym Mann46 sø. 30 mai 2010 14:25

@TS

Her har du klart og starte en tråd som ble svært kroppsfiksert :-) Er det ikke slik at noen liker dem svært tynne og noen svært tykke og resten et sted midt i mellom, normalfordeling...

For min egen del er det det du har mellom øra som er viktigst, har du 5 -10 kg for mye så betyr det ikke noe for meg :-) Fortsett med den treningsmengden du beskriver og vær fornøyd med deg selv, da blir en eventuell mann også fornøyd med deg ;-)

Skjult ID med pseudonym Reibjørn sø. 30 mai 2010 14:30

aquaman73: word!!!

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 30 mai 2010 14:33

Nå skal jeg ta ut sykkelen min og slå et slag for idealvekten!

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 30 mai 2010 14:35

@Driver
Du også? Jeg tror jeg venter en times tid og lar lunsjen synke, men da er det på pedalene og ut i de, eh, vakre og naturskjønne omgivelsene hovedstaden kan by på.

Skjult ID med pseudonym Johnny sø. 30 mai 2010 18:01

Men når store jenter tar bilder fra fugleperspektiv, er det fordi de vil fremstå som slankere? Hvorfor slanker de seg ikke bare litt da? Når de først velger fugleperspektiv bildene.

Skjult ID med pseudonym foxy sø. 30 mai 2010 18:02

Om man tar bilde selv, er det naturlig å ta det i fugleperspektiv, er ikke noe mystifistisk med det.

Skjult ID med pseudonym R sø. 30 mai 2010 18:06

@mann37 - Jeg ser hva du sier, men jeg er ikke av typen som ser på missekåringer, reklame eller porno som noen fasit. Dersom legen min hadde sagt noe om vekten/fettprosenten min, ville jeg selvsagt tatt det på alvor - alt annet er preferanser og meninger og det må folk få ha, men jeg trenger ikke forholde meg til det.

Vi er bygget ulikt og noen av oss har verken ønsker eller forutsetninger for å være like kvinnene som blir brukt i missekåringer, reklame og porno. At du deretter tror at man må "innfinne seg med å ta til takke med menn med tilsvarende nedjustert attraktivitet" får stå for din egen regning, det er på ingen måte riktig.

Det at du har fettprosent under 10 gjør deg ikke nødvendigvis attraktiv for alle kvinner. Det gjør deg attraktiv for de kvinnene som er opptatt av slikt. Akkurat som jeg tiltrekker meg menn som liker kvinner med mer kjøtt på kroppen enn din mal. Eller fett på kroppen, om du vil. Du påtar deg å snakke for menn generelt og det _vet_ jeg er misvisende. Utover det påstår jeg ikke at det du sier er feil, fordi det handler om dine personlige preferanser og de har vi alle sammen, men min personlige erfaringer peker i en helt annen retning og det er merkelig at du tror at man må ha nedjustert attraktivitet som mann for å like en dame med former på kroppen (og som ifølge deg da har nedjustert attraktivitet).

Heldigvis liker vi ulike kroppstyper og har ulike kroppstyper, noe annet ville vært både kjedelig og upraktisk.

Skjult ID med pseudonym Johnny sø. 30 mai 2010 18:08

Foxy det er nesten alltid store jenter som gjør det synes jeg.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 30 mai 2010 18:09

@petita: Så på de bildene nå.. Jeg vil nok si at de har et par kilo for mye i forhold til hva mange mener er normalt (tror jeg), men det betyr ikke at jeg syntes de var så veldig overvektige. Og uansett så er det mange menn som liker at damene har litt former, så det er ikke nødvendigvis negativt =)

Skjult ID med pseudonym foxy sø. 30 mai 2010 18:10

Syns så mangt jeg også. Er ikke en sannhet for det

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 30 mai 2010 18:32 Privat melding

er det så nøye om vi jenter som er "store" tar bilde i fugle perspektiv så lenge det står i profilen at man har noen kg for mye el er kraftige. alle liker å ta seg bra ut foran ett kamera.. ikke for å snakke om modeller, de er jo sminket og justert på til de grader på bildene sine.. så hva er glt om vi tar bilder fra en spes. vinkel?

og som @R sier, jeg er selv kraftig og har datet og vert sammen med veldig veltrente menn som har vert veldig opptatt av uttseende og kropp , men det er på seg selv og ikke det motsatte kjønn. så tror ikke man skal nedjustere noe.

Skjult ID med pseudonym Sayitright sø. 30 mai 2010 18:46

Interessant tråd. Selv har jeg 10 kg for mye og er meget heldig med fordelingen (om man kan si det med 10 kg for mye...)

IRL har jeg draget så det holder, men jeg skyver som regel unna gutter/menn når det kommer til fysisk kontakt. Det skyldes at jeg ikke er særlig komfortabel med kroppen slik den er nå. Tenker nok også "han er sikkert bare ute etter en ting uansett"... Kun hvis jeg selv tar initiativ går det greit for da føler jeg at jeg har kontroll over situasjonen. Og da er jeg bare "ute etter en ting", hehe.
Har bare vært i forhold med gutter som har vært veltrente og har ikke tenkt å slutte med det. Stikker bort på Elixia straks. :) Som en sa her: Man kan ikke kreve av andre noe man ikke kan levere selv.

Er ikke enig med dere jenter/damer som mener det er vanskelig å gå ned i vekt. Spiser man sunt og trener regelmessig skal man gå ned i vekt. Drit i dietter, men spis godt med proteiner og dekk kroppens karbo- og fettbehov, øk kondisjon og for all del: tren styrke.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 30 mai 2010 18:54

@Skjult ID
Mann 37 tar ikke feil så lenge han snakker for seg selv, problemet er når han begynner å generalisere. Folk har ulike hangups, for noen er det turnoff med rødt hår, for andre er det turn on, for noen er det turnoff med briller, for andre er det turn on - og for noen er det turnoff med pipestilker, for andre er det turn on - og så er det de av oss som ikke har noen preferanser rundt det.

La Mann37 ha sine egne preferanser - all den tid det kommer klart frem at det er hans, ikke en fasit.

Skjult ID med pseudonym neonfugl sø. 30 mai 2010 23:54

@petita

Plus-size-modeller har ikke nødvendigvis så mye fett, men de har en kraftig kroppsbygning. For min del er de ikke aktuelle som kjærester, uansett hvor vakkert ansikt de måtte ha. Jeg er skrudd sammen på den måten at det er jenter med tynn kroppsbygning rent genetisk sett, som jeg klarer å være tiltrukket av i lenger enn et par timer.

Skjult ID med pseudonym cowboy ma. 31 mai 2010 14:50

Her er den optimale kvinnekroppen for meg:

http://www.youtube.com/watch?v=ygVt5NIeTSA

Skjult ID med pseudonym cowboy ma. 31 mai 2010 15:07

Dama på videoen er forresten i slutten av tyveårene.

Skjult ID med pseudonym charmed ma. 31 mai 2010 15:10

la han til, da han innså man kunne ta jenta for å være 14...

Skjult ID med pseudonym Johnny ma. 31 mai 2010 15:31

Det er ingenting som heter kraftigkroppsbygging om du ikke har en medfødt tilstand iform av feildannelser i benvev eller overivrig hypofyse.

Faktisk så har de kraftige ofte tynnere/mindre benbygning da ofte er mer inaktive og får i seg mindre sunn mat som igjen vedlikeholder skjelett.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 31 mai 2010 15:34

Er du charmed, Charmed?

Skjult ID med pseudonym kutt ut ma. 31 mai 2010 15:41

Hvis man ikke slutter å dra løk etter disse damene på you tube så finner man aldri noen. Slutt med det der!

Skjult ID med pseudonym Piccachu ma. 31 mai 2010 15:43

Liker jenter jeg.... Og jeg liker jenter som er komfortable med seg selv.... Da blir mye raskere komfortabel sammen med dem.....

Skjult ID med pseudonym neonfugl ma. 31 mai 2010 16:00

@Johnny

Hvor har du det ifra? Det er en genetisk forskjell mellom kroppene til plus-size-modeller og vanlige modeller. Hvis ikke det er forskjeller i kroppsbygning så vet ikke jeg hva det er.

Skjult ID med pseudonym charmed ma. 31 mai 2010 17:30

Ja, men jeg er enda mer charming @ Bruce ;)

Skjult ID med pseudonym irritert ma. 31 mai 2010 18:02

Vitsen med å ha bilde femti ganger nedover tråden? Holder med en gang per tråd om du/dere absolutt må vise frem trynet.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 31 mai 2010 18:06 Privat melding

@irritert: Jeg er også litt irritert på det der..... Tenker jeg bruker kvelden på det.....

Skjult ID med pseudonym irrtert ma. 31 mai 2010 18:14

Vær så god markedsfør deg selv, men det burde holde med en gang, max to. Overeksponering får motsatte resultater enn de du håper på.