Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 30 mai 2010 21:07

Apropos tråden om hva slags svar enkelte gir når de får avslag, hva er *dine* kriterier for å gi avslag (eller ikke svare). Selv blokkerer jeg profiler som ville hel**te når de er uinteressante, men jeg tror aldri jeg ikke har svart positivt på en melding jeg har fått, med mindre jeg på det tidspunktet har vært "opptatt" med noen. Det sier kanskje mest om hvor mye (lite) post jeg får og hvordan jeg mister alle sperrer når noen faktisk viser interesse for meg, men...

Skjult ID med pseudonym Egentlig. sø. 30 mai 2010 21:23

Det er vel bare to jeg ikke har svart på melding tror jeg, og rett og slett fordi de var totalt uinteressante for meg utseendemessig, og at de også matchet dårlig. Og at meldingene var dårlige. Og kanskje hadde bare ett bilde.
Får allikevel litt dårlig samvittighet for det. Men men. Flere jeg ikke har fått svar fra, eller som plutselig slutter å skrive, og jeg har ikke dødd av det så langt. Men litt kjipt er det jo.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 30 mai 2010 21:51

Rotte gi avslag til ei på ca 50 som ikke skjønte biologiske utfordringer, aka clueless.
De fleste Rotte ha blokkert er initiativtakere (veldig få) som fort miste interesse for Rotte, og som Rotte se seg
ferdig med og ha avskrevet.

Ellers er nok Rotte den som får masse masse avslag og blokkeringer.

Skjult ID med pseudonym K37 sø. 30 mai 2010 22:08

Mine kriterier for å gå avslag eller ikke å svare, er hvis meldingen er veldig kort og upersonlig og profilen forekommer meg lite interessant og hvor jeg ikke ser at vi har noe til felles. Men hvis noen faktisk gjør seg uleilighet med å skrive en litt personlig, og/eller litt lenger henvendelse, som ikke bare er en de kunne ha sendt til hvem som helst, svarer jeg alltid høflig tilbake. HVis ikke jeg er interessert skriver jeg rett og slett at jeg desverre ikke ser at vi skulle være et match av den eller den grunn. Hvis jeg synes det blir for omstendig å forklare, eller bare ikke føler for å forklare, hender det at jeg bare skriver på en pen måte, at jeg takker for henvendelsen men ikke er interessert. Men jo mer og jo mer personlig folk har skrevet, desto mer ønsker jeg å gi en hensynsfull og ivaretagende respons. Har også selv noen ganger fått avslag som var så sympatiske at det nesten ikke var mulig å føle seg avvist! :-) Det er flott, det.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 30 mai 2010 22:16

Mine kriterier blir nok først og fremst aldersforskjell og hvor stort sprik den aktuelle personen har på sin alders toleranse, om hun er fra et annet fylke er hun villig til å flytte på seg, har hun likhetstrekk med nære slektninger eller venner, er høydeforskjellen for stor, matcher hun min fysikk, virker hun grei/ oppegående i den helhetlige beskrivelsen, har hun tatoveringer eller piercinger på underlige steder, er hun dannet og fin i språket på evt meldinger og/eller beskrivelse, virker hun selvgod, er hun et ødeland når det kommer til personlig forbruk, er hun en notorisk rundbrenner som reker på byen flere ganger i uken til de sene morgen timene m.m

Skjult ID med pseudonym Arne sø. 30 mai 2010 22:17

@k37 du sier at du blir uinteressert hvis meldingen er veldig kort eller upersonlig og profilen forekommer deg lite interessant.

Er ikke det du egentlig mener å si at hvis personen virker interessant så kan egentlig meldingen være så kort den bare vil?