Alle innlegg Sukkerforum

Fin dame - feig mann

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nexus ma. 31 mai 2010 19:57

For en stund siden traff jeg tilfeldigvis på en av de som ligger på toppen av matchlista mi da jeg var ute og gikk tur. Jeg kjente henne igjen med en gang, og hun kjente sannsynligvis meg igjen - i hvert fall etter det svake smilet og litt granskende blikket å dømme. Jeg hadde en alle tiders mulighet til å ta kontakt med henne, men gjorde det ikke.

Jeg har ikke vært innom profilen hennes etter dette, og hun har ikke vært innom min. I ettertid har jeg merket at jeg tenker mer og mer på henne, men jeg kommer sannsynligvis aldri til å ta kontakt med henne. I dag oppdaget jeg ved en tilfeldighet at vi har felles venner på Facebook, og det hever listen for å ta kontakt med henne enda litt. Nå er jeg ikke spesielt sjenert, og jeg får faktisk en del meldinger og hjerter her inne, men hun her anser jeg som way outta my leauge, og dermed antar jeg automagisk at hun er kresen og ser etter noe annet enn meg.

Jeg er over 30 år, og en feig, feig mann! :) Hva ville dere gjort i en slik situasjon?

Skjult ID med pseudonym cvb ma. 31 mai 2010 20:02

Latterlig enkelt. Smi mens jernet er varmt. Ta kontakt og spør om det var henne du møtte der-og-der. Nå har du faktisk en god anledning til å ta kontakt uten å måtte finne på noe annet kreativt. Det er også litt avvæpnende at det handler om noe slikt, og ikke utelukkende for å sjekke opp.

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 31 mai 2010 20:05

Det du gjør er at du sender henne en melding på facebook, vanligvis går dette uten å være venn med personen og sier noe i duren "Hei, så deg her om dagen og kjente deg igjen fra sukker. Ble en smule forfjamset og fikk ikke summet meg til å si hei, så hilser på nå" Egentlig er det same shit hva du sier, bare si noe så slipper du å tenke på det så veldig mye mer.

Skjult ID med pseudonym nebbioso ma. 31 mai 2010 20:06

felles venner burde vel senke lista for å ta kontakt - ikke heve den?
har du noe å tape på å ta kontakt?
følg tipsene til cvb og foxy, kjør på!

Skjult ID med pseudonym cvb ma. 31 mai 2010 20:09

Er forresten enig med @foxy om melding på facebook. Det er nok langt mer sannsynlig å få positivt svar der enn her på sukker, hvor jentene drukner i henvendelser.

Skjult ID med pseudonym MissMe ma. 31 mai 2010 20:09

Følg rådet til foxy! Dette er en gyllen anledning til å ta kontakt med henne:)

Skjult ID med pseudonym Piccachu ma. 31 mai 2010 20:10

Bedre å vite enn å gå og lure??? Ta kontakt - finn ut av det.... :) Og del med oss etterpå..... hehe

Skjult ID med pseudonym Jimmy ma. 31 mai 2010 20:10

eyh!!!

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 31 mai 2010 20:12

Hvorvidt du får svar på Facebook avhenger jo av hvor aktiv hun er der, da. Har hun mitt aktivitetsnivå vil du kanskje få svar etter en måned...

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 ma. 31 mai 2010 20:15

Tror ikke du behøver å bekymre deg om hun er for "fin" for deg (regner med at det var det du mente).. Man må ta sjanser når man ser noen man kunne tenke seg å bli kjent med, uansett om du anser henne som way out of your league..
kjør på =) Gjerne på FB ja ;-)

Skjult ID med pseudonym cvb ma. 31 mai 2010 20:16

Sant, men hvor viktig er det å få raskt svar da? Skikkelig svar er vel bedre enn raskt? Uten at det behøver å utelukke hverandre...

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 31 mai 2010 20:20

Ta kontakt! Jeg ha kontakt med to her inne nå som jeg opplever er langt over mitt eget attraksjonsnivå, både når det gjelder personlighet og fysisk attraksjon. Det blir sikkert ikke noe kjæresteri etter vi har truffet hverandre, og kanskje jeg til og med opplever at de ikke var så fine likevel?
Men det er lov å prøve og feile, og det er lov å prøve seg på noen som man i utgangspunktet ikke tror en er bra nok for. Og det å bli skuffet i ettertid fordi det ikke gikk som en håpet, er da også lov?
I tillegg er det lov å sende meldinger til mennesker man umiddelbart får sansen for.
:-)

Skjult ID med pseudonym sun ma. 31 mai 2010 20:24

Du må jo ta kontakt, enten det er på den ene eller andre måten. Tenk om hun tenker det samme som deg, å er like "feig". Det verste som kan skje er at hun avviser deg, men da vet du og kan gå videre..eller så lykkes du og du har en kjæreste.

Lykke til anyway!

Skjult ID med pseudonym Anna ma. 31 mai 2010 23:04

Tiltaksløse menn!!! Bedre å angre på noe man har gjort, enn noe man aldri gjorde..... det verste er at du får nei til en date..... det er vel bedre å få et nei enn å lure på hva som kunne skjedd....

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 31 mai 2010 23:13

Følg rådet til Foxy, det var bra.

Og det skader da overhode ikke å prøve deg på en dame som du tror kanskje er i fineste laget for deg? Jeg gjør det stadig vekk, og selv om det ofte blir avslag så er det da ingen av dem som er ufine eller slemme på noen måte. Jenter flest synes det er smigrende å bli forsøkt sjekket opp selv om de ikke skulle være interessert, og det er bare hvis du oppfører deg dårlig eller ikke tar et nei for et nei at de vanligvis vil kunne bli ufine tilbake. Det verste som normalt vil kunne skje er at du enten ikke får svar eller at du får avlag, og så kommer hun kanskje til å se litt "rart" på deg hvis dere noen gang møtes igjen. Og da mener jeg ikke rart som i at det er noe galt i deg, men bare som at hun er litt usikker på hvordan du kommer til å oppføre deg siden hun har avvist deg (og du vil selvsagt oppføre deg eksemplarisk og ikke gjøre noen greie ut av det i det hele tatt). Det er totalt ufarlig.

Skjult ID med pseudonym Nexus ma. 31 mai 2010 23:52

Joda, jeg har tatt kontakt med ei jeg kjente igjen herfra en gang før. Jeg så henne på et foredrag vi var på, og tok kontakt i etterkant. Hun virket smigret og glad over det, selv om jeg fant ut at hun ikke var min type ganske raskt.

Kanskje jeg sier hei til hun jeg beskrev over om jeg treffer henne "live" en annen gang. :) Skal tenke litt på Facebook-ideen. Det begynner å bli en stund siden jeg traff på henne, så det kan kanskje virke litt merkelig det også.

Jeg tror det vil være trekke det langt å si at jeg er tiltaksløs, men jeg kunne nok også vært langt mer pågående overfor det motsatte kjønn - på en positiv måte selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 31 mai 2010 23:54

En annen mulighet er jo hvis deres felles Facebook-venner er godt kjente av begge - da kan du jo få dem til å arrangere en fest eller noe.