Alle innlegg Sukkerforum

Funksjonshemminger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kakk ma. 31 mai 2010 22:54

Kom over en profil til ei dame som er døv og har snev av CP, men du verden hvor flott og interessant hun er ellers. Men jeg er veldig skeptisk til å ta kontakt - er jeg fordomsfull, eller tenker flere slik?

Skjult ID med pseudonym perro ma. 31 mai 2010 22:57

Ta kontakt!

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 31 mai 2010 23:14

Vi trenger alle å ha en liten dose av fordomsfullhet i oss, det er bare naturlig og sunt det. CP er ingen lett sykdom, men samtidig vet du ikke hvor lenge dere eventuelt ville blitt sammen dersom dere klaffet, kan jo være at det bare blir en sommerflørt som er over når høsten kommer?

Skjult ID med pseudonym ehhh..... ma. 31 mai 2010 23:16

Ta kontakt og legg fordommer tilside. Kjærlighet til et menneske kan ikke forveksles med materielle goder og oppskrytte "profiler". Den ekte kjærligheten vinner tilslutt. : )

Skjult ID med pseudonym kakk ma. 31 mai 2010 23:17

Er egentlig mer bekymret for døvheten. En kan i hvert fall ikke se at hun har CP på bildene. På den positive siden er jeg jo da sikret at jeg ikke propper ørene hennes full av skit hvis vi møtes. :)

Tror jeg må sove på det.

Skjult ID med pseudonym chairman2s ma. 31 mai 2010 23:25

Vi er alle fordomsfulle i mer eller mindre grad, men sett deg ned og tenk deg godt igjennom om det virkelig har noe å si! Sannsynligheten for at hun er den rette blir ikke noe mindre om hun har CP, er døv eller noe annet!

Når det gjelder at hun er døv så er det jo bare å lære seg et nytt språk, tegnspråk... Desverre så lærer vi ikke det på skolen noe vi burde. Uansett så er det jo nyttig å lære seg et nytt språk uansett. Du skal ikke se bort ifra at vedkommende kan lese på lepper osv. også så første møtet behøver ikke å bli så alt for vanskelig det heller.

Carpe Diem... You never know...

Skjult ID med pseudonym kakk ma. 31 mai 2010 23:28

Hups, der tok hun jammen kontakt med meg...

Skjult ID med pseudonym Grønt ma. 31 mai 2010 23:44

Sett deg inn i hva CP er og hva det vil si å være døv!
Behøver ikke være uoverkommelig i det hele tatt!
Spesielt hvis man vet mye om det. Tro meg...Jeg arbeider med blant annet disse to tingene.
Flotte, fantastiske mennesker som mange ikke blir kjent med da uvitenheten er stor. :-)

Skjult ID med pseudonym kakk ma. 31 mai 2010 23:52

CP kjenner jeg faktisk litt til fra egen oppvekst og fra en god venninne (som faktisk bare var venninne) fra studietiden. Men når kommunikasjonsmulighetene begrenses av manglende hørsel ser jeg fort for meg at det kan bli litt, eh, taust...