Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Vesla ti. 1 juni 2010 10:48

Så nettopp at en kar på 35 hadde merket meg som interessant. At han er bildeløs er nå én ting, verre er det at han vil treffe jenter helt nede i 18 år. Er det flere enn meg som synes sånt er turn-off? Æsj.

Skjult ID med pseudonym Grønt ti. 1 juni 2010 11:50

Kanskje greit å beholde noen drømmer? Sukker er drømmenes marked!
Her kan du ønske deg hva det måtte være. Kanskje ingen bombe at verden er full av virile menn som liker pene damer.
Kolegaen min på 25 sliter med at dama hans bare er nitten.
Vi er såååå forskjellige! Kanskje han bare ville ha et bredere og penere spekter å se på!
Klart de på atten er penere enn f.eks. meg på 51....

(kvinne 28 år fra Oslo) ti. 1 juni 2010 12:08 Privat melding

Jeg lurer på når single damer som har rundet 30 skal slutte å irritere seg over at mannfolk på samme alder har det lettere enn dem selv...
Dersom han skriver for eksempel 18-35 i profilen betyr ikke det at han utelukker en 35-åring, og i alle tilfeller ville valgt en 18-åring i stedet. Men det er på tide å innse det, damer: De superheite mannfolka i 30-årene har sjans på 18-åringer, og har allerede "lagt dem ned" før dere har fått lagt sminka og tatt på dere strømpebuksa! ;)

Haha! Nå eglet jeg på meg en god del av forumets skribenter, tenker jeg....... :)

Skjult ID med pseudonym Grønt ti. 1 juni 2010 12:12

Nå lo jeg godt her... Du sa vel det samme som meg over, men en smule mer direkte! :-)
Tro meg kvinner på 51 er ikke blinde ennå de heller! :-))))

(kvinne 28 år fra Oslo) ti. 1 juni 2010 12:18 Privat melding

@Grønt
Hehe! :) Disse damene har ikke vondt av litt tough love;)

Skjult ID med pseudonym neonfugl ti. 1 juni 2010 12:22

Min onkel ble sammen med en dame på 28 da han var rundt 60. Aldersforskjellen plaget ham, men hun tenkte ikke noe over det iflg henne selv. Nå er det stor forskjell på 18 og 28, men likevel, se på Rikingen på VG TV - er ikke kjæresten hans 18 år gammel? Tror nok mannen selv er laaangt over 35, og det ser ikke ut til at hun mistrives av det akkurat.

(kvinne 28 år fra Oslo) ti. 1 juni 2010 12:27 Privat melding

Du vet at du har giftet deg med en som er for gammel når du lar superbrukermedlemsskapet rulle og gå, han dør en naturlig død, men det er fremdeles høy månedspris når du synliggjør profilen din igjen......

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 1 juni 2010 12:40

Når jeg blir seksogseksti, da gjør jeg som jeg vil... ;D

Skjult ID med pseudonym mann33 ti. 1 juni 2010 12:56

Det er mange kvinner på 30+ som irriterer seg over at deres jevnaldrende menn ofte foretrekker de litt yngre kvinnene, og noen ganger de veldig mye yngre. Samtidig er det nok en god del av disse irriterte damene som selv gikk etter eldre menn da de var 18-20 eller noe eldre, og på den tiden utkonkurrerte sine eldre medsøstre. Ja, ofte gjør de det fortsatt når de fortsatt gjerne åpner for forhold til menn rundt 40 eller enda mer (og dermed gjerne utkonkurrerer mange av damene på 40+), bare at de nå har begynt å merke hvordan det er å være den som selv blir utkonkurrert av yngre kvinner også. Mye dobbeltstandarder her får en si.

Og mennene? Vel, mange av oss ble jo i vår tid utkonkurrert av de eldre gutta i våre forsøk på å sjekke opp våre jevnaldrende, særlig kanskje fram til andre halvdel av 20-årene. Så hvorfor skulle ikke vi benytte oss av det faktum at det nå er "vår tur" til å være attraktive for jenter i 20-årene? Selv foretrekker jeg som oftest jenter i 24-28 års alderen eller der omkring framfor kvinner på over 30, selv om akkurat jeg personlig synes 18 er altfor ungt og har ca 22-23 som minimum (jeg er 33). Men det er smak og behag.

Jeg lurer på hvor mange menn som synes det er turn-off med kvinner som er åpne for å møte langt eldre menn, hvis vi snur dette på hodet. At for eksempel en 30 år gammel kvinne søker menn opp til 46-48 år. Jeg tipper omtrent ingen.

Skjult ID med pseudonym Dark ti. 1 juni 2010 13:02

Jeg har lurt på det motsatte, hvorfor damer mye yngre enn det jeg har satt som aldersområde, stadig merker meg som interessant. Jeg er 35 og har fått flere hjerter av damer i begynnelsen av 20 årene noe som er uinteressant for meg.

(kvinne 28 år fra Oslo) ti. 1 juni 2010 13:11 Privat melding

@ Dark

Det er fordi vi er en del jenter her inne som jobber med selvtillitsboosting for 35-åringer.. ;)

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 1 juni 2010 13:32

Husmus får sagt det! Og @TS føyer seg fint inn i rekken av sytedamene på forumet!

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 1 juni 2010 13:35

TS må da få lov å utrykke sine følelser og spørre om folk er enig, uten å bli erklært sytete.

Skjult ID med pseudonym lurifaks ti. 1 juni 2010 13:48

TS må gjerne få utrykke sin mening, ja.

Men innlegget føyer seg inn i rekken av innlegg fra halvgamle damer der gjennomgangstema er at de oppfatter det som ekkelt, og at menn har lite selvinnsikt.

Vi ser jo selv at etter gjentatte tråder om dette, har til og med flertallet av damene tatt avstand fra denne typen argumentasjon.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 1 juni 2010 13:56

Hun klager faktisk ikke, bare skriver det er turn off for henne. For alt du vet er hun kjempepopulær her og stikker avgårde med drømmeprinsen før vi aner det.

Skjult ID med pseudonym Vesla ti. 1 juni 2010 13:58

Hehehe ... Veldig så fort jeg skulle få stempelet som både sytete, halvgammel og irritert ;)

Jeg irriterer meg ikke over at mannfolk tenner på unge jenter. Det må de gjerne gjøre for min del.

Jeg bare konstaterer at det er fullstendig turnoff for meg med en kar som er så opptatt av seksuell tenning og et ungt utseende at han er villig til å la alle andre hensyn fare når han skal gå inn i et forhold. Jeg er temmelig overbevist om at en 18-åring i de aller fleste tilfeller er altfor umoden for et forhold med en 35-åring. Og en kar som kun er opptatt av utseende, er uinteressant for meg, selv om jeg, i all beskjedenhet, aldri har hatt problemer med å tiltrekke meg kjekke menn.

Jeg vil aldri bli utkonkurrert av ei jente på 18, ganske enkelt fordi en kar innenfor aldersspennet jeg søker som kunne tenke seg et seriøst forhold med ei på 18, aldri vil være interessant for meg.

Skjult ID med pseudonym lurifaks ti. 1 juni 2010 13:59

@Brucew

"At han er bildeløs er nå én ting, verre er det at han vil treffe jenter helt nede i 18 år. Er det flere enn meg som synes sånt er turn-off? Æsj."

Klaging, respektløst, og lite innsiktsfullt i min verden.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 1 juni 2010 14:00

Da få vi bare være enige om at vi tolker henne ulikt.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 1 juni 2010 14:05

Jeg kjenner mange jenter i tyveårene som er mye mer oppegående og kunskapsrike enn mange som er langt eldre. Det som kan bli skjær i sjøen ved stor aldersforskjell er den andres omgangskrets og stedet man er på livet ang. f.eks barn.

Skjult ID med pseudonym Piccachu ti. 1 juni 2010 15:01

Takk Gud for at jeg bare er 32! :)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 1 juni 2010 15:17

Ja, Thai!

Skjult ID med pseudonym nebbioso ti. 1 juni 2010 15:41

haha, jeg tolket faktisk åpningsinnlegget som at "Vesla" var 18 år og ble kontaktet av en 35-åring.
der misforsto jeg tydeligvis...siden hun senere blir beskrevet som halvgammel og sytete? ;)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 1 juni 2010 16:09

Rotte ble kontaktet på chatten av 18-åring for et par år siden :)

Skjult ID med pseudonym The One ti. 1 juni 2010 16:14

Aldersforskjell har vært oppe til "debatt" flere ganger her inne på forumet og det er vel gode argumenter for både for og mot store aldersforskjeller. Det jeg tenker er at man kanskje er mentalt likt akkurat nå, men hva om 10- 15 år og hva når man blir pensjonister. Skal den som er eldst leve pensjonisttilværelsen alene eller skal man ha den gleden sammen. En annen ting er at vi blir alle eldre og usteendemessig vil vi alle forfalle litt, men det er faktisk mange både kvinner og menn som holder seg veldig godt og det er vel like viktig som å treffe seg en ung berte eller en ung hingst som "forfaller" fort tenker nå jeg. Et ellement til er det at man kan være mentalt 20 selv om man er 30-40, men hva med de opplevelsen man har vært igjennom. Når jeg hører en gammel 80 talls låt og jeg sier husker du den tiden og den unge damen ser dumt på meg har jeg mistet noe som betyr litt for meg.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 1 juni 2010 16:36

I en alder av 32 har jeg nesten utelukket alle som er yngre enn 27-28. Men om det motsatte er ekkelt? Nei, egentlig ikke, det er jo opp til en 18-åring om hun har lyst til å svare en som kunne vært faren hennes, og jeg har jo sett profiler langt nede i 20-årene som søker partner over 40, så hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym nightelf ti. 1 juni 2010 16:55

@Mann33
WORD!

Damer har mye "makt" på sjekkemarkedet inntil de er 30, uten tvil. Men etter det synker det nok endel, og menn som da er gjevengamle fortsatter å være aktuelle, og mer aktuelle for dem som er mange år yngre.
Virker ganske rettferdig spør du meg.

Skjult ID med pseudonym SMRT ti. 1 juni 2010 18:02

@The One.

Jeg vet ikke med deg, men jeg har diskontert vekk verdien av å leve siste perioden av pensjonisttilværelsen med en jeg treffer i dag. Hvis en dame seriøs blir skremt av at hun kanskje om 50 år må leve uten meg, eller at hun i dag må vurdere at hun i fremtiden må ta ut AFP bare for å være pensjonist sammen med meg, er hun for nevrotisk for meg. Ikke det at jeg ikke kan forstå at noen vil synes det er fælt å leve ute meg, eller har lyst til å gjøre alt med meg, men det får da være grenser for hvor bra jeg er.

Skjult ID med pseudonym The One ti. 1 juni 2010 18:18

@SMRT

Vel, jeg kan være med på at den siste perioden av pensjonisttilværelsen ikke nødvendigvis er så betydningsfull, men ved en så stor aldersforskjell mister man jo gleden i den første delen også. Mine ønsker for fremtiden er at jeg kan reise rundt om i verden når den tid kommer, kanskje også bosette meg et annet sted. Det blir en del begrensinger rundt det når det er 15 år eller mer mellom pensjonsalder. Det er klart jeg kan jo selvfølgelig "bytte" ut dame når jeg nærmer meg den tiden, men jeg ser en veldig god verdi i det å ha levd et liv sammen før den tid også.

Når det er sagt så er det mine ønsker. Om andre ikke tenker likt som meg respekterer jeg det, men helst ikke den jeg skal dele liv med.

Skjult ID med pseudonym nebbioso ti. 1 juni 2010 18:25

(en liten avsporing) @The one: Hmm...det du skrev nå minner meg på at min filosofi er å oppleve og reise rundt så mye som mulig nå, i stedet for å bruke første halvdel av livet på å jobbe overtid og tjene seg styrtrik for å kunne reise verden rundt når man blir pensjonist ;)
Mulig jeg har lånt noe av dette av Arne Næss...
Det gjelder å leve nå, ikke å utsette det til man blir gammel og svak. Det er selvfølgelig ingen grunn til å slutte med det når man blir pensjonist heller, men du vet jo aldri når det tar slutt.

Skjult ID med pseudonym The One ti. 1 juni 2010 18:40

@nebbioso

Smiler, ingen motsetningsforhold der. Lever og reiser mye nå også jeg, men nå er det en liten begrensing med barn og jobb som gjøre at jeg ikke kan reise akkurat når og hvor jeg vil. Hadde jeg hatt økonomien til Arne Næss hadde jeg også gjort det samme. Denne begrensingen vil for meg være borte litt senere i livet håper jeg. Jeg er heller ikke fremmed for å pensjonere meg før tiden også. Dette gjør ikke saken noe lettere å møte en veldig ung dame. For det første vil hun nok som oss aller flest andre ønske å ha en yrkeskarriere, evt flere barn osv osv, men helt enig med deg. Heller en tur for mye en penger på bok når jeg ligger i penalet.

Skjult ID med pseudonym rose ti. 1 juni 2010 21:09

La nå menn og kvinner, selv få bestemme hvem de vil være sammen med, skjønner ikke hvorfor andre blander seg idet!! kanskje en liten misunnelsesfaktor ute å går..

Som det har vært i all tid, når vi kvinner er unge vil vi ha eldre menn, de vil ha oss, når vi blir modne, vil de unge mennene ha oss! så hva er problemet!!

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken ti. 1 juni 2010 21:15

...er på måte litt enig med og ikke blande seg hva folk søker og hvem de velger å skrive til, men ble selv litt oppgitt,småkvalm, og irritert etter å ha fått en dustemeding fra en på 58 når jeg selv søker fra 28-35.

Sykt stygg var`n også. (ja altså som i veldig stygg)

Var vel det Vesla opplevde også? Det å få melding fra en kar som var langt over hennes alder uten å ønske det?

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken ti. 1 juni 2010 21:16

...ja, glemte å si. Herlig svar Husmus. *lerogler*

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 1 juni 2010 21:28

Vel, jeg har altså hatt en 18 år yngre elsker som jeg var "sammen med" over to år. Det rare var at jeg slettes ikke følte at vi var på så veldig forkjellig plan når det gjaldt modenhet og erfaringer (det sier kanskje mye om meg :p)
Men det var gøy, det var morsomt og det var fint. Det var så fint at jeg virkelig er misunnelig på menn som faktisk kan søke langt under sin egen alder og fortsatt ha sjangs på noe seriøst og langvarig. Skulle gjerne hatt en veldig mye yngre kjæreste, jeg... unge mennesker er tross alt ofte både mer søkende, åpne og mer umiddelbare i omgangsformen enn det vi er som har levd en stund og som kanskje har stagnert litt i vår spesielle måte å være på.

Så lenge vi kvinner også nå synes det er gøy å søke nedover i alder, synes jeg det er på tide å avskrive betegnelsen "gammel gris". Jeg har i hvertfall ikke lyst til å bli beskrevet som en "gammel purke" :-D
Jeg skjønner veldig godt at menn er åpne for å treffe noen som er langt yngre enn dem selv jeg.
:-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 1 juni 2010 21:31

Merkelig at folk klarer å søke på folk mellom 28 og 35... :-)

Skjult ID med pseudonym rose ti. 1 juni 2010 21:35

Enig med frøkna, har også vært i langvarig forhold med unge menn, noen av de var en fine opplevelser.
Kan ikke se noen forskjell på at menn gjør det samme.

"gammel purke" kan jeg vel kalles da!

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken ti. 1 juni 2010 21:35

oi...måtte sjekke. Står på 28-38 da du flisespikker! Hjelpes...for et overtramp av meg. ;)

(mann 45 år fra Aust-Agder) ti. 1 juni 2010 21:37 Privat melding

Ler godt av Husmusas fine fraspark!

Men det er nå engang sånn at en del av oss som tør å legge fjeset ut på forumet og i "kalenderen" her vil motta endel oppmerksomhet, både ønsket og uønsket fra kanskje passende eller totalt upassende kandidater i alle aldre. Selv får jeg henvendelser fra helt unge som altfor gamle hvis man har skrevet noe som faller i smak, eller bare en hyggelig flørt som ikke er ment som noe annet enn et kompliment. Det er jo bare å blokkere dem man evt. skulle finne provoserende. Alder og modenhet er variabelt, tankemønstre og veivalg likeså. Selv ble jeg plukket opp som 19-åring av en på 35, og det holdt attpåtil i flere år- Sagt for å forsvare kvinner i moden alder- og at ingen krysninger er umulig. Men hva som er smakfullt eller turn-off? Tja, den lar jeg andre ta seg av.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 1 juni 2010 21:40

hvem snakker om forhold? Ærlig talt hva vil en 40 åring med en 20 åring...?

Tror vi kan skrinlegge pratet om "umodenhet i forholdet" og "særiøse forhold" i denne diskusjonen

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 1 juni 2010 22:07

Arne:
Tror du ikke at to personer kan få sansen for hverandre og ha noe verdifult å gi hverandre over tid bare fordi det er 20 år i mellom dem?
:-)

Vi er da først og fremst mennesker på godt og vondt, dernest er vi eventuelt den alderen vi innehar. Det kan godt være at veldig stor aldersforskjell fører til at ingen av de to partene tør å tro på at det skal bli noe seriøst eller livslangt forhold selv om det er en aldersforskjell den riktige veien (mannen eldre, kvinnen yngre), men en fin opplevelse og en god erfaring å ta med seg videre kan det jo bli?

Dessuten tror jeg at begge parter kan bli rikere av å ha hatt et forhold, eller være i et forhold der det er stor aldersforskjell, for det krever en god del gi og ta, det krever en god del generøsitet og det krever å klare å virkelig forstå og se den andre nettopp fordi det ofte er forskjell på hvordan en 20 åring opplever verden og hvordan en 40 åring opplever verden. Tror det kan være en fin utfordring for de fleste jeg :-)

Skjult ID med pseudonym Julenissen ti. 1 juni 2010 22:26

Min erfaring er at mange kvinner i slutten av 30 årene og oppover er ekstremt materialistiske. De vil ha en handyman med masse penger som de kan vise frem til veninnene sine. Men mens de venter på supermann hygger de seg med langt yngre elskere. Er ikke så rart at menn faller for yngre kvinner.

Skjult ID med pseudonym rosa ti. 1 juni 2010 22:33

Jeg skjønner ingenting av menn her på Sukker, jeg er 49 år og blir bare utelukket kontaktet av menn i
30-årene. Ingen i slutten av 40 årene, hvorfor ? Jo fordi er ute etter unge jenter i slutten av 20 årene.
Nå har jeg gitt opp. Hvorfor er det ingen seriøse som vil ha meg,alle er kun ute etter sex

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 1 juni 2010 22:49

Julenissen:

Dersom du har erfaring i at eldre kvinner bare er ute etter en handymann med masse penger, mens yngre kvinner har andre preferanser som passer deg bedre, så har du jo allerede funnet ut hva du ønsker å leite etter. Gå for det som du føler passer for deg... fint om du i tillegg klarer å unngå å bli bitter ;p

Skjult ID med pseudonym Pink ti. 1 juni 2010 22:55

Ung eller gammel, bare han får meg til og føle meg spesiell. Også kan alle andre måtte si og mene akkurat det de vil;) Innrømmer gjerne at det er smigrende når gutter som er 10 år yngre enn meg tar kontakt, og viser sin ineresse. Har nå møtt noen av disse, uforglemmelig. Ikke vanskelig og skjønne seg på mannfolka som har det(som jeg ser det) på samme måte. Kvinne,33.

Skjult ID med pseudonym Loco ti. 1 juni 2010 23:40

Det er da damer her inne på over 40 som søker gutter ned til 23. Damer på omkring 60 som søker menn ned til 38. Hadde damene her inne kunnet se andre damers profiler hadde det nok blitt rimelig stille om endel temaer....

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 1 juni 2010 23:48

...fikk bittelitt lyst til å lage meg en manneprofil nå for å se hva mennene har å bale med her inne ;-)

Skjult ID med pseudonym nebbioso on. 2 juni 2010 00:05

du får bare se de snodige profilene hvis du matcher dem, da...