Alle innlegg Sukkerforum

Går jeg for vidt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Egentlig. ti. 1 juni 2010 18:08

Jeg er ikke høy, jeg er ikke lang, lommeboka er ikke særlig dyp, jeg kommer ofte til kort...

Bør jeg kanskje ha lave forventninger til dette stedet da?

Skjult ID med pseudonym Piccachu ti. 1 juni 2010 18:16

TS: Fikk en datemed ei dame som mente at hun heller ikke var så ryddig av seg... Litt som meg - så da må det vel kunne finnes noen for deg også...... Jenter søker vel forskjellige gutter, på samme måte som vi søker forskjellige jenter... Appropos: Så lenge du har et kort - så ordner det meste seg.... VISA is a girls best friend... eller noe slikt.... Kontanter er gammeldags... Og dessuten gjør det ikke så vondt å dra et kort..... som det er å betale med penger..... :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 1 juni 2010 18:17

Ikke ruset, kort og en lommebok som ikke er dyp? Nei da kommer du nok ikke langt her ;-)

Ikke tro at sånne tjenester er mer enn de er.. Kun er verktøy for å komme i kontakt med andre (lettere enne ellers) ingen garanti... ;-)

Skjult ID med pseudonym Hmpf;) ti. 1 juni 2010 18:22

Nå synes jeg dere er slemme mot oss jenter, altså! Det er sikkert noen her som forventer at gutta spanderer, men jeg greier meg selv og trenger ikke å bli spandert på. Og roter litt gjør jeg, men rydder før besøk:)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 1 juni 2010 18:26

HUMOR og selvironi er viktig om man skal overleve ;o)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ti. 1 juni 2010 18:43

Det var mest et forsøk på ordspill med en bunn av sannhet. ;)

Jeg har forøvrig penger nok, men ikke... nok. :p

Skjult ID med pseudonym jentasi ti. 1 juni 2010 18:54

TS: Snu det litt på hodet: Hvis du er høy og lang, med dyp lommebok, kommer du lengre da? -Hvis det er kriteriene for å få napp her inne, må jeg spørre: er det de jentene som lar seg tiltrekke av dette DU vil ha? (jeg blir litt småkvalm av mannfolk som tror at jeg tenner på en fet lommebok...

-Og hva med høyden? Han bør jo ikke være lavere enn meg, jeg er 154 cm (og, nei, det er IKKE stavefeil!)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 1 juni 2010 18:59

Jeg er både høy og lang (hva er egentlig forskjellen?), men det er ikke bare å plukke en kjæreste for det, gitt...

Skjult ID med pseudonym søtoggod ti. 1 juni 2010 19:30

@ Egentlig - ja helt ærlig; det var faktisk ganske søtt skrevet. Ordspill kan også trollbinde og gi en forelskelse.
Jeg tror at vi kvinner blir lett påvirket ved 1. date og 2. og 3. og 4. date, når mannen spanderer. Når så grensen strekker seg og mannen sier at han skal kjøpe ditt og han skal kjøpe datt. Ja da vurderer jeg han dithen at han prøver å kjøpe meg. Det ville jeg ikke like. - Jeg vil bli godtatt slik jeg er.

Derimot menn - slik jeg ser det, skyr unna kvinner som fikser vasken og poleringen av og bytter dekk på bilen selv. Har hun derimot kapital og er litt usikker og litt hjelpeløs, vil hun lettere være et "bytte for en mann". Hva er grunnen til at menn velger denne type kvinner?
Å være selvstendig - det betegner jeg som å kunne klippe plenen uten å rope "Arne" kom å hjelp meg jeg brakk en negl!". Å være selvstendig er et sunt tegn vil jeg hevde. Når derimot kvinnen avskyr mannens hjelp, da er det et dårlig ekteskap eller et dårlig forhold. - Den glade middelvei og samarbeid!

Dype og svært høye tanker om seg selv, snakkesperre, lavt selvbilde, eller høyt skrytebehov, for stort selvbilde -grandios og løgnaktig - er egenskaper som er verre enn de du beskriver i "ikke høy - ikke lang - ikke dyp lommebok".

Skjult ID med pseudonym jentasi ti. 1 juni 2010 19:38

Enig med søtoggod, men jeg liker å spille litt hjelpeløs i første omgang hvis det kan få ham til å føle seg mere mann. (men så må jeg alltid forsikre ham om at jeg er blitt stor jente som egentlig klarer alt selv, og at vi bare blir enige om hvem som skal/vil ha hvilke roller i forholdet).

Seffer'n liker jeg at HAN betaler på de første datene, men det er bare fordi han ber meg ut og ikke motsatt. Ville vært litt pinlig for min del om han skulle betale hvis det var jeg som i utgangspunktet ba ham ut.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ti. 1 juni 2010 19:48

Ble du trollbundet og forelska i meg av ordspillet mitt, søtoggod? ;)

Hvis ikke får jeg fortsette å lete høyt og lavt, og langt om lenge vil jeg nok treffe Henne. :D

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 1 juni 2010 20:20

Synes vi alle skal ha litt lave forventinger til dette stedet jeg, siden dette er et sted der vi ofte må se etter overfladiske kriterier når vi skal finne en profil vi liker, mens veldig mange av oss egentlig er på leit etter noe veldig mye mer meningsfylt enn bare en fin profil ;-)

Stikkord for meg er en bra, ærlig, personlig og litt annerledes profiltekst som er kjemisk rensket for de banale og lettvinte frasene som så mange bruker. Aberet er at jeg må like profilbildet før jeg går inn på profilen...

Å være høy er jo tydeligvis attraktivt for mange jenter, å ha en dyp lommebok er bare aktuelt for kvinnelige lykkejegere eller kvinner som selv har en dyp lommebok. Å komme til kort av og til er veldig menneskelig, og jeg vil helst ha en mann som av og til kommer til kort.
:-)

(kvinne 59 år fra Akershus) ti. 1 juni 2010 23:00 Privat melding

Frøkna har et flott innlegg..... Vil bare minne henne på at det er mange dårlige fotografer, så sjekk nøyere! Ikke at jeg har hatt flaks, men har hørt om det... Smiler stort her!