Alle innlegg Sukkerforum

Spenning, følelser og tiltrekning..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym KAMEL ti. 1 juni 2010 23:24

Hei alle sukkervenner!

Bare lufter noen tanker som har kommet meg for hånd den siste tiden.

Når man er ute blant folk og fe, så er det lett å føle en spenning og tiltrekning ovenfor noen man tilfeldigvis flørter med på butikken/byen ja, over alt.

Får dere den samme spenningen og de såkalte sommerfuglene av å utveksle søte ord med den pene/sexye personen dere eventuelt snakker med her?

Selv om de personene jeg har snakket med her har vært "eyecandy", noe jeg ville ha snudd meg 10 ganger etter på gata. Og ordene som har kommet via brevveksling av vært riktig så tiltalende så får jeg ingen som helst vibber for denne personen. Av denne grunn ser jeg heller ingen grunn til å date vedkommende da det må(for min del) ligge NOE spenning under det hele.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 1 juni 2010 23:37

Tanken på flørting kommer med først for hånden når folk og fe er forlatt og hjemkomsten er et faktum.

Skjult ID med pseudonym Jimmy on. 2 juni 2010 10:42

"Av denne grunn ser jeg heller ingen grunn til å date vedkommende da det må(for min del) ligge NOE spenning under det hele."

Eh...tuller du eller? Hvis ikke, hva gjør du her egentlig?

Spenningen kommer jo når du treffer dem. til en viss grad hvis dere prater på telefonen. Såklart føler man ikke slik spenning over nettet, det er helt naturlig. På nettet kan du kartlegge, gjøre vurderinger, få et inntrykk av om du syns personen er sympatisk osv... Spenningen føler du når dere evt. går videre.

Hvis du ser på spenning over nettet som kriterium for å treffe noen i virkeligheten så er kanskje ikke nettdating noe for deg!;)

Hvis du derimot dropper det meningsløse og umulige kravet til "spenning over nett" vil du oppleve dette når du senere treffer dem i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym xXx on. 2 juni 2010 12:10

Kan bare slutte meg til Jimmys uttalelse her. Spenningen kommer først når du har avtalt å møte noen. Ikke før.

Skjult ID med pseudonym KAMEL on. 2 juni 2010 16:31

Klart klart Jimmy. Det har slått meg. "Hva gjør jeg her da" (o:

Men man lever da alltids i håpet, og føler jeg er ny innenfor nettdating. Så jeg prøver i alle fall.

Vist kommer spenningen når du møter dem, men hva får deg da til å møte dem uten noen som helst form spenning før selve daten?

Men HEI! Ser poenget deres og noterer dette bak øret for videre progresjon:)

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 2 juni 2010 16:43

Poenget med netdating er at du skal bruke nettet til å finne noen du kan treffe utenom nettet. Nettet er egnet for å finne informasjon, finne personer. Så fort du har funnet en som virker som en ok person så avtal et møte. (Videre gjelder det å ikke tro det er verdens undergang om denne tilfeldige personen viser seg å ikke være den perfekte.)

Skjult ID med pseudonym KAMEL on. 2 juni 2010 16:48

Tålmodighet er en dyd;)

Men ja, er vel jeg som har missforstått/hatt for høye forhåpninger.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 2 juni 2010 16:52

En jente jeg kjenner var her på Sukker i fjor vinter noen måneder og fant seg en kjæreste her. De er fortsatt sammen. Jeg spurte henne en gang hvor mange hun hadde møtt før hun møtte den rette, og svaret var "en del, ikke alle like vellykkete". Men nå har hun altså samboer og er i et så langt jeg vet lykkelig forhold med en sukkergutt. Den som intet våger, intet vinner.

Skjult ID med pseudonym KAMEL on. 2 juni 2010 17:05

Ser poenget deres! Så da får jeg enten kjøre på, eller trekke meg tilbake.

Case closed :)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 2 juni 2010 17:17

En annen ting (selv om casen er closed) er at man kan ha fabelaktig prate(skrive)-kjemi på nett og msn etc., men det kan allikevel bli kleint når man møtes. Hjelper lite å ha truffet 'drømmedama/mannen' på nett og forelske seg oppover ørene fordi skrivinga og flørten går så lett og ledig, dersom alt fordunster når man møtes. Det kan fort ende med at man føler at man kjenner vedkommende, men når man faktisk møtes, er det en stemme i bakhodet som skriker "Hei! -Jeg kjenner jo ikke egentlig denne personen! Dette er litt flaut!".