Alle innlegg Sukkerforum

Lykken kommer med God kommunikasjon = Må læres..

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 2 juni 2010 02:24

Hei Har du gitt fullstendig opp å forstå... menn eller damer...!!! ???? Ja da bør du lese boka " Hvorfor menn lyver og damer gråter"
Tipper du får en bonus i form av en Kommunikasjon hvor du virkelig forstår hva den andre har ut av seg.... å tenker!! du selv begynner å prate på linjene og ikke mellom!!!!!

jeg har fått en eksepsjonelt bedre måte å kommunisere med damer på etter å ha lest boka.... og skjønt at jeg har vært en "typisk" mann i alt for mange år..... ha ha snakk om å være teit men ....har ikke tenkt å si LES boka ... Vil heller si tør du la være å lese den?????

jeg vil ha kommentarer fra deg som har begynt å lese den eller som har lest boka....Å da spesielt fra damer?? om dere sitter igjen med samme intrykk??? etter boka!!! her hjelper de ikke med noe synsing.... for jeg å trodde jeg viste ....... før jeg tok til vett å leste....boka ;-)

Skjult ID med pseudonym betteroff fr. 4 juni 2010 18:35

Jeg trodde jeg visste... Men så oppdaget jeg... Og så så jeg lyset... Innså hvor feil det hadde vært før... Dere andre MÅ jo bare oppdage det samme som meg!!!
- Best of luck, he said knowingly :)

Skjult ID med pseudonym xXx fr. 4 juni 2010 19:02

Men jeg har allerede hatt to dater denne uka, skal ha en tredje i kveld og en fjerde i morgen - med fire forskjellige jenter. Og har allerede lagd tre halvveis-avtaler for neste uke også. Jeg vet ikke om jeg tør å lese den boka, for jeg har ikke tid til mer! Jeg har jo andre interesser enn jenter også:(

Neida, takk for tips! Alltid interessant å lære mer om menneskelig adferd og psyke og kanskje forstå andre mennesker litt bedre. Men er du sikker på at du har navnet rett? "Hvorfor menn lyver og damer gråter"? Jeg får ingen treff verken på google, bokklubben eller cdon.no.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 4 juni 2010 19:17

”Hvorfor menn lyver og kvinner tyr til tårer”. (Allan og Barbara Pease)

(googletreff på -hvorfor menn lyver bok-)
Sneekpeak her:
http://www.nettdaten.no/blog/template_permalink.asp?id=24

By the way.
Men denne poenglista (på linken) som tydeligvis er et scoreskjema i boken...plusspoenger og straffepoenger?!?
På hvilken måte vil den hjelpe på kommunikasjonen? :-)

For min egen del håper jeg at mannen i mitt liv slipper å jobbe ut fra ei liste med imaginære poeng, kun for å holde meg fornøyd. Og skulle han virkelig lure på hva som gjør meg happy...nå tenker jeg på de små tingene OG de store...så håper jeg da for pokker han har vett til å spørre.
;-)

*Tingeling gir ikke straffepoeng*