Alle innlegg Sukkerforum

Dumping uten dumpig

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sutrer'n fr. 4 juni 2010 23:31

Jeg har etter hvert møtt noen damer på Sukker, og selv om jeg har fått mange "sorry, du er ikke min type", er det faktisk bedre enn de som bare dropper kontakten og så mener det er rettferdiggjort med et påstått smil tre måneder senere når hun kommer på T-banen, ser meg og snur for å sette seg et annet sted. Kan ikke folk i det minste ha anstendighet til å dumpe en når man faktisk dumper en? Særlig når man har møttes flere ganger i flere settinger?

Og denne gangen er det meg, ja...

Skjult ID med pseudonym Jippi lø. 5 juni 2010 21:11

De fleste av oss her inne har opplevd dette, hvis ikke så kommer vi til det, og jeg er helt enig med deg - bedre å være ærlig enn å bare la det skli ut. Verden er liten og det blir veldig klamt når man støter på hverandre igjen. Har selv erfart noen sånne "løse tråder" og liker det ikke. Pleier da å sende en melding og spørre om det er riktig oppfattet - ikke alltid man får svar da heller. Man lurer jo på hva som skjer. En ærlig avslutning kan ingen si noe på og man kan gå videre med rak rygg.
Men så er det dette med å tørre å si ifra, det finner vi ofte veldig vanskelig, vi er jo så redd for å såre noen og bli konfrontert med det. Selv tror jeg dette er overdrevent, tenker de fleste av oss tar det ganske så greit.

Skjult ID med pseudonym Dark lø. 5 juni 2010 21:21

Jeg tenker at dette er ufattelig svake damer og jeg setter det i samme utrolig barnslige bås som å legge på midt i en telefonsamtale. Det koster så veldig lite å svare og gi en kort forklaring til en person som faktisk har investert litt av sin tid i deg om personen tar kontakt etter et møte, men hvor det ikke er et gjensidig ønske om fortsatt kontakt.

Dette har ikke skjedd meg ofte, kanskje 1-2 ganger av alle de jeg har møtt her, men tenker at kommer jeg over disse personene i en annen sammenheng senere i livet, så vil de stille sinnsykt svak enten det er i jobbsammenheng eller annet. Det sier så vannvittig mye om personlige holdninger til en person som er så lite anstendig. Har så lyst til å navngi en spes person her som burde føle seg veldig dum! Men det holder kanskje å si at hun er fysio?? :D Til alle andre.. just stay away from her... litt mer lubben enn hva hun ga uttrykk for var hun også.

Skjult ID med pseudonym Jippi lø. 5 juni 2010 21:41

Jeg er forresten dame, og vi opplever dette også fra menn. Dette går nok mer på personlighet enn kjønn. Tross alt bedre å oppdage denne feigheten tidlig enn sent!