Alle innlegg Sukkerforum

Jaså, har du...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 5 juni 2010 00:24

Hvor langt ut i en flørt tar det før mistenksomheten oppstår? Ikke det at det er et aktuelt problem for meg p.t., men det er fredag kveld hjemme foran PCen, og mistenksomhet er en stor turnoff for meg...

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 5 juni 2010 00:32

Skjønner ikke hva du mener. Mulig jeg bare er litt dum, eller full, men jeg henger ikke med. Mistenksomhet ovenfor hva da? At den du snakker med ljuger på alder/kropp/jobb/whatever? Bare er ute etter oppmerksomhet men ikke noe mer? At "jenta" egentlig er en 50 år gammel mann som sitter i en kjeller kun iført en skitten bleie og klapper på en kylling? Hva da?

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 5 juni 2010 00:38

Tenker mer på når h*n begynner å gå deg etter i sømmene fordi noe kanskje kan være galt. Kan kanskje snu spørsmålet - hvorfor tør ikke folk tidlig i en flørt å spørre folk om det er noe de lurer på? Hvorfor prøver de å finne det ut ad andre veier? Har hatt noen opplevelser i dag, opplevelser som ikke har hatt å gjøre med en for meg pågående flørt, som har fått meg til å tenke på dette...

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 5 juni 2010 00:50

Oppklaringen var ment til Oslomann, men poenget mitt, etter noen øl i kveld, innrømmer jeg, er å spørre om hvorfor folk, når de lurer på noe om den de dater, ikke spør vedkommende rett ut. Og da tenker jeg ikke på ting som de har grunn til å skjule, men ting som har med forholdet til daten å gjøre.

Jeg innrømmer gjerne at jeg ikke alltid tør det selv. Er vi for eksempel eksklusive på datefronten? Selvsagt er det noe jeg vil vite, men det er ikke alltid noe jeg våger å spørre om - så da forsøker jeg å finne det ut på andre måter. Noe som selvfølgelig er umulig, med mindre jeg plutselig snubler over daten sammen med en annen, men likevel noe jeg vil finne ut på min egen måte. Akkurat som med andre spørsmål: Mener hun det når hun sier at hun liker meg? Spiller hun bare hard to get? Vil hun egentlig treffe meg igjen? Kommer hun med blomster fordi hun har dårlig samvittighet? (OK, den siste går kanskje først og fremst motsatt vei...)

Det er kanskje først og fremst et hjertesukk - kan ikke folk, undertegnede inkludert, være ærlige? For hvis vi ikke er det i en dating-/flørtsetting - hvordan kan vi da være det hvis det skulle bli noe mer?

Skjult ID med pseudonym nebbioso lø. 5 juni 2010 00:58

@zoid77, er det din egen eller den andres mistenksomhet som er turn-off for deg?

Bare for å blande sammen innleggene dine litt: Hvis den andre lurer på om hun er eksklusiv på din damefront, vil det da være turnoff om hun er ærlig og spør deg?

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 5 juni 2010 01:06

Åja, skjønner det nå... kanskje. Har ikke det problemet selv. Jeg spør rett ut hvis det er noe jeg lurer på og - mulig jeg er litt naiv her - tar for gitt at alle som er her er single og ikke har noe å skjule på det området. Og jeg har selv ingenting å skjule. Er stolt av meg selv, jobben min og hva jeg har fått til så langt her i livet. Er åpen, oppriktig og ærlig mener jeg selv, skjønt ganske ræva i "player" spillet. Sikkert derfor jeg har veldig lett for å bli kjent med nye jenter og få nye venner, men ganske dårlig til å "close dealen", hvis du skjønner hva jeg mener. Men dater har jeg ikke vanskeligheter med å få, bare med å etablere langvarige forhold. Eller kanskje det har noe med at jeg aldri forelsker meg lenger og ikke har gjort det på over ti år, ikke vet jeg. Uansett, jeg tror kanskje du overanalyserer ting. Jeg opplever ikke at jenter går meg etter sømmene her (eller kanskje bare skjønner jeg det ikke)?, men det er jo ganske enkelt er det ikke? Hvis hun stiller spørsmål som du ikke har lyst til å svare på helt ennå så si det, eller bare ignorer dem. Eller enda bedre, gjør en "kontring" og bruk det mot henne som en spøk. Beskyld henne spøkefullt for å mangle sosiale antenner siden hun stiller slike spørsmål og si at hun får gult kort som advarsel. Et eller annet sånn. Det pleier å funke for meg i hvertfall.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 5 juni 2010 01:10

@nebbioso
Det som er turnoff for meg er når jeg faktisk finner ut at hun ikke spør, men heller forsøker å finne det ut på andre måter. Derfor ser jeg helst at hun spør meg. Nå er ikke dette med eksklusivitet noe problem for meg, jeg har nok hatt noen førstedater mer eller mindre parallelt, men ingen andredater - det som er turnoff er hvis hun legger ut "feller" for å finne ut av dette (og jeg oppdager dem) i stedet for å spørre meg, dersom det er viktig for henne.

Men jeg har samtidig selvinnsikt nok til å vite at jeg også har svin på skogen her...

@Oslomann
Jeg opplever det vanligvis ikke selv, eller jeg merker det i hvert fall ikke, men jeg fikk en aha-opplevelse rundt dette tidligere i dag som fikk meg til å stusse litt. Tenker ikke å "oute" noen her, men det fikk meg til å tenke.

Skjult ID med pseudonym OleLukkøye lø. 5 juni 2010 01:13

Leggetid!

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 5 juni 2010 13:37

@TS
Jeg tror jeg forstår hva du mener.
Jeg har en tendens til å oppleve at personen jeg dater, stiller "rundt grøten" spørsmål.
(det er vel ingenting som heter det, men)
Ofte takket være Google.....

Hvis man leter etter feil hos en person, finner man de garantert.