Alle innlegg Sukkerforum

FORELSKET - når vet du/dere at du er forelsket. ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sweetie lø. 5 juni 2010 09:18

Hei
Jeg lurer på en sak helt seriøst.
Kan dere beskrive hvordan dere har det når du/dere er blitt forelsket.
Er det alltid voldsomt, eller bruker du lang tid etc.
Kan man bli forelsket der og da etter få min, eller må du kjenne personen og kjenne det vokser mot en forelskelse.

Jeg for min del bruker tid, blit lett betatt men bruker god tid prosessen mot en forelskelse.

hilsen 40 år

Skjult ID med pseudonym stupedama lø. 5 juni 2010 09:37

Blir lett betatt jeg også... og relativt fort forelsket . Men ikke på minuttet.. Sånne ting er vel egentlig ikke lett å hverken bestemme seg for eller "styre". Det bare skjer.

Når jeg oppdager at jeg går og tenker på ham mer eller mindre hele tiden så skjønner jeg at nå er jeg " hekta"...Har lyst til å kommunisere med ham ofte og lengter til neste treff...

(mann 55 år fra Akershus) lø. 5 juni 2010 09:53 Privat melding

Samme her,blir fort og lett betatt av noen. Etter som en blir bedre kjent kommer forelskelsen. Den kan komme lynkjapt,eller bruke lengre tid. En oppdager bare at blodet bruser,og hjertet banker raskere når en treffer den utkårede. Finnes ikke noe fasit svar på hvor lang tid det tar,det bare skjer,,i hvertfall for min del.

(mann 55 år fra Akershus) lø. 5 juni 2010 09:57 Privat melding

Føler meg som en elefant i glassmagasinet i forelskelsens første rus...

Skjult ID med pseudonym X-dreamer lø. 5 juni 2010 12:10

Jeg er litt usikker på hva som skjer med meg.... Tror jeg har litt trøbbel med å skjønne hva som skjer med meg og hva det er..... Betatt eller forelsket..... Jeg merker umiddelbart om jeg har interesse av å fortsette å date ei jente.... Og det gjør jeg om hun får frem disse merkelige følelsene i kroppen som jeg ikke helt klarer å definere hva er - men det er gode følelser.....

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 juni 2010 10:51

Når jeg føler det som Tora i Trassvisa til Alf Prøysen.

Skjult ID sø. 6 juni 2010 12:16

Jeg merker som regel fort om jeg blir tiltrukket ( = litt mer enn nysgjerrig) av noen.

Forelskelsen har, for min del, oppstått når jeg ikke klarer å få personen ut av hodet og kjenner et uimotståelig behov for å være sammen med vedkommende. De gangene det er mulig å få 'flere biter av kaka', forsterkes forelskelsen. Men så raskt jeg ikke har muligheten til å bli bedre kjent med, eller treffe vedkommende igjen går den gryende forelskelsesfølelsen over i en slags lengsel-/savn- (og av og til sorg-) fase. Noen ganger gjør det litt vondt, mens andre ganger er det bare deilig.

Den sterkeste forelskelsesfølelsen er når man oppdager at det er gjensidig og man kan gå inn i dette berusende stadiet SAMMEN. (liker ikke helt å miste kotrollen over følelsene mine når jeg ikke vet hvor jeg har vedkommende, men det er SÅ godt når disse ustyrlige og deilige følelsene blir mottatt og gjengjeldt!)