Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter, flørt... og sånn.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dumpeldunk lø. 5 juni 2010 15:03

Hei dere :) Jeg klarer ikke å la være å undre meg over hva folk vil si med ferdigformulerte fraser og bilde av ei katt med en limehjelm, ei bikkje og røde eller gule hjerter. Det er da så myyyye hyggeligere å få noen ord som er selvvalgte. Så når det popper opp et gult eller et rødt hjerte, uten noe mer, så mister jeg nesten interessen med en gang. "Javel, ennå et hjerte. Hvor er mennesket som sendte dette, da?", er det jeg tenker, og så går jeg videre... På samme måte undrer jeg meg over hvorfor man ikke får et lite svar tilbake når man sender en hilsen. Det trenger ikke engang være et forsøk på flørt, men en hyggelig hilsen eller en kommentar. Er folk virkelig så upersonlige at de gir blaffen? Hehe :))

Neida, jeg er ikke sår eller furtete... Jeg bare reflekterer litt rundt dette og deler noen tanker. Kommentarer, noen? :)

(mann 40 år fra Oslo) lø. 5 juni 2010 15:35 Privat melding

"Er folk virkelig så upersonlige at de gir blaffen?"

Svaret er JA!

Den eneste som har svargaranti som funker på sukker er meg det... :) Og jeg har aldri brukt standard avvisningen på sukker.... har heller aldri latt være å svare..... Synes folk som faktisk bryr seg nok til å ta kontakt med meg skal få en hilsen tilbake med "meg" i - og ikke noe fjas som andre har sagt eller skrevet... :)

Skjult ID med pseudonym XtraVirgin lø. 5 juni 2010 16:09

Enig med X-dreamer.

Folk gidder rett og slett ikke å svare hvis de ikke er interessert.

(hadde vært kult hvis det var som på SATS, der mister du retten til å forhåndsbestille gruppetimer hvis du uteblir tre ganger. Man kunne feks blitt blokkert fra å kunne sende/motta hjerter og flørt, da haddde det blitt så mye enkelre for alle parter)

Skjult ID med pseudonym Jippi lø. 5 juni 2010 16:28

Setter et hjerte på dem som har en profil jeg liker - så håper jeg de kikker på min og gir meg ett tilbake eller sender et brev. Svare gjør jeg alltid på brev fra dem som fremstår som seriøs, så ikke alle gir blaffen:)

Skjult ID med pseudonym XtraVirgin lø. 5 juni 2010 16:36

Hvor lenge venter du med å ta bort det gule hjertet hvis du ikke får noen respons da, Jippi?

Skulle ha vært flere som deg her inne!

Skjult ID med pseudonym Jippi lø. 5 juni 2010 16:53

Må innrømme at jeg så langt ikke har fjernet hjerter jeg har satt og som ikke har resultert i noen form for respons, får ta og rydde opp i dette en dag og kanskje bare blokkere dem i samme slengen - så er de borte - og hva har de gått glipp av.....;)

Skjult ID med pseudonym nebbioso lø. 5 juni 2010 17:00

Jeg svarer alltid på hjerter, flørt, meldinger, whatever...interesse er alltid bra :)
Uansett, responsen er ofte langt bedre hos de som begynner med ei melding - og de fleste (!) som bare har satt hjerte svarer ikke, uten at jeg helt fatter hvorfor.

(mann 50 år fra Nordland) lø. 5 juni 2010 19:02 Privat melding

Jeg har bare satt to hjerter, jeg. Sløser ikke med dem. Jeg synes de skal bety noe - så banalt som det enn høres. :) Har kanskje med at jeg ikke går så veldig bredt ut, men henvender meg til profiler som jeg synes er interessante :)

Jeg skjønner jo at folk ikke er interessert når de ikke svarer tilbake, men høflighet og "internettfolkeskikk" kan man kaaaanskje forvente? :) Eller? :) Jeg vet ikke. Dette er bare et mer eller mindre interessant aspekt ved nettdating, som jeg overhooooodet ikke blir helt klok på ;) Ha en fin lørdagskveld, alle dere som har tittet innom og svart her :) Det setter litt mer "farge" på spørsmålet (nyansering, heter det visst) :)))

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken lø. 5 juni 2010 19:55

I starten her inne så takken jeg pent nei på meldinger jeg fikk.

Da kom det nesten hver gang et spørsmål på hvorfor...

...og noen ganger meldinger på at jeg tydligvis var høyt på strå hvis jeg trodde jeg kunne få noen bedre...og slikt skiiiit, så jeg har sluttet å svare hvis det ikke er noen jeg ønsker noe med.

Skjult ID med pseudonym tormn sø. 6 juni 2010 11:53

Med min manglende erfaring med nettflørting benytter jeg hjertene først og fremst for å fylle den rollen som øyekontakten har i vanlig flørting. Dersom jeg vil flørte med noen i det virkelige liv forsøker jeg alltid å få i det minste litt øyekontakt tidlig, ettersom det vil gi meg et hint om hun er mottakelig for videre flørt. Siden dette ikke er mulig her inne så forsøker jeg å benytte hjerter som delvis kompensasjon.