Alle innlegg Sukkerforum

Den single kompisen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 6 juni 2010 01:44

Jeg er DRITT LEI å være den single kompisen. Den som blir invitert på selskaper innimellom der det, hvis jeg er heldig, er en hvis kjøreste ikke kan komme slik at jeg ikke er den eneste som ikke er en del av et par i selskapet. Den som kompisene sier at fortjener en kjæreste, kanskje jeg finner en på byen, så drar vi et sted der sjekkepotensialet er lik null, før kompisene drar hjem til samboeren etter én pils. Den som alltid stiller opp om det er noe og aldri har mulighet til å si nei, men som bare blir invitert dersom goodwillen er til stede. Kort sagt - den som ikke er som kompisene.

Jeg trives som singel. Jeg har en bra leilighet, jeg har en bra jobb, og jevnt over trives jeg i min tilværelse. Men når kjæresteriet definerer forholdet til kompiser er det slitsomt.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 6 juni 2010 01:52

Sorry, men hvis det er sånn, så har du dårlige kompiser.. Kanskje lett for meg å si, siden jeg har mange single kompiser da..hehe

Skjult ID med pseudonym nebbioso sø. 6 juni 2010 01:59

kanskje dere kan byttelåne kompiser?

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 6 juni 2010 02:09

Jeg tror ikke jeg har dårlige kompiser, men jeg har svært få single kompiser, i hvert fall av de nære. Og jeg skjønner godt at de ikke spør meg når de, med respektive kjærester, planlegger en ferie til Portugal. Men det føles ikke spesielt godt...

Skjult ID med pseudonym MrFloyd sø. 6 juni 2010 05:02

Zoider'n, du må stikke ut på byen med single kompiser som også er interessert i å sjekke damer. Noe annet skaper bare frustrasjon. Å bli med kjærestepar på byen er som regel kjedelig, uansett hvor gode venner de er.

Har du ikke nok single kompiser? Det er nok av single karer på forumet her... :) Et univers av potensielle kompiser....

Du har i allefall potensialet. Hiv deg med på et dansekurs, der blir du lett populær. Eller hva med et kokkekurs?

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 6 juni 2010 08:15

Rotte ikke synes om å være singel.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 6 juni 2010 09:39

Du kan ikke forvente å sjekke damer når du går ut med kompiser som er i forhold. Å gå på byen for meg med jenter som er i forhold, er meningsløst. Vi kan like gjerne sitte i stua og drikke te. For det er de samme tingene vi prater om uansett. Selv å gå ut med single venninner, egner seg dårlig til sjekking. Det ligger ofte en forventning om at det er VI som skal prate hele kvelden. Derfor går jeg enten ut alene (slettes ikke alltid i humør til det), eller så går jeg på date med noen, eller så blir jeg med på singeltreff, fester og turer av ymse slag.

Men det burde helt klart komme en singelbar snart! Det savner jeg i Oslo!

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 6 juni 2010 11:07

Jeg er vanligvis ingen bysjekker, og har for så vidt heller ikke noe problem med å gå ut med kompiser der sjekkepotensialet er relativt labert. Det er mer den "doble" holdningen, der "du får finne deg ei dame i kveld" følges opp med at vi går på Lompa - som for all del er et trivelig sted, men ikke lagt opp for sjekking.

Men den singelbaren din, Binders, den stemmer jeg for! Det må da være et godt marked for den - er ikke rundt 30 prosent av Oslos befolkning single?

Skjult ID med pseudonym XtraVirgin sø. 6 juni 2010 11:19

Skjønner deg veldig godt zoid. Har akkurat det samme problemet/forholdet med mange av venninnene mine som er i forhold. Jeg har rett og slett gått til det skritt å kutte ut bestevenninna mi pga at hun aldri prioritere meg (går ikke an å sette av en fredagskveld langt uti september engang). Jeg skal bare stå med døra på vent til HUN finner det for godt å spontant og uanmeldt avlegger meg et besøk. Sånt blir man jo helt klart DRITTLEI av.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 6 juni 2010 11:24

Vi har vel alle venner/venninner som kommer krypende tilbake når forholdet deres ryker.. Men da er det ikke så lett for dem å komme inn i den single vennekretsen igjen. Vi gjør det litt vanskelig for dem..hehe

Skjult ID med pseudonym kit sø. 6 juni 2010 12:51

Jeg har liknende erfaringer som XtraVirgin. En del folk kuttet jeg bare ut, vi hadde plutselig ikke noe felles. Det var kun barn og familie og parting som stod i hodet på de. En del tar jeg pils med fredags ettermiddag, men det er litt latterlig når de begynner å snakke om sjekking i 7-8 tiden på kvelden...

Så, mitt råd. Få deg nye single kompiser du kan henge med på byen

Skjult ID med pseudonym Jippi sø. 6 juni 2010 14:56

Kjenner meg også godt igjen her. Var samboer i 12 år og tilbragte temmelg mange helger sammen med single venninner, med eller uten kjæresten min på slep. Nå som jeg selv er singel er det med en viss skuffelse jeg registrerer at ingen av dem har anledning til å treffes en kveld på by'n. Ikke en tur på kino engang. Blir til nød invitert på te en onsdag ettermiddag. Merker forøvrig at kjerringstempelet kommer sigende over dem.... Så har man de såkalte "festene" deres, som ikke jeg skal vite om. Må for all del ikke ha en singel dame der blandt alle parene. Greit nok, for jeg sliter litt i den settingen, ville neppe gått, men hadde vært hyggelig å bli invitert. Sommerferiene skal jeg ikke nevne engang..
Heldigvis har jeg andre supre vennepar som inkluderer meg i alt, føler meg aldri eksludert der - de liker meg som jeg er, singel eller ikke:) Selv tenker jeg å bruke mer tid på single venner fremover så kan disse venninnene være der hjemme, tørke støv og vente på mannen sin.

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 6 juni 2010 15:06

De fleste gutta jeg kjenner som er i parforhold lever et dobbeltliv. Når de er med ut på byen er det de som snakker grovest og drikker mest og generelt misunner meg min frie tilværelse. Er jeg på besøk hos dem er det rene bønnemøtestemningen. Og damene vil helst ikke ha meg der, siden jeg sikkert vil lure fra dem mennene med min angivelig ytterst ukorrekte glamorøse, ansvarsløse playboyoppførsel. Merkelig at de samme damene ringer meg for trøst når de sliter med gubbene sine. Folk er rare...

Skjult ID med pseudonym X-dreamer sø. 6 juni 2010 20:03

Hm, jeg har vært gift (i relativt ung alder) , og samboer.... Hadde mange jentevenner og kompiser før jeg ble gift.... Ble veldig mye i livet som ble forandret.... Definitivt ikke alt til det bedre.... Nå sitter jeg tilbake skilt, og med få av mine beste venner igjen.... venninner - holdt ekskone vekk...... Og jeg godtok det meste... Er litt redd for at menn av og til blir litt for tøffel i parforhold - og glemmer alt annet.... Jeg har i alle fall lært at jeg skal ha "min tid" i et parforhold - og at en evt. ny partner skal ha sin tid. Det er ikke sunt å skulle være "tosom" hele tida.... og det blir kanskje alt for ofte slik at man blir svært distansert fra sin egen virkelighet når man kommer i et parfohold.... Eller så det bare jeg som var litt tulling å ofret for mye..... :)

Skjult ID med pseudonym MissMe ti. 8 juni 2010 21:25

Det jeg syns er så rart er at det liksom ikke går an å møte venninner OG kjæresten på en fredag eller lørdag kveld og ta en øl eller tre (de som ikke har barn altså). Det kan da vel ikke være så himla vanskelig å være litt sosial selv om man har fått seg kjæreste? Har selv vært gift, og som par gikk vi ut med flere av mine venninner når de var single, og også hans kamerater. Vi var begge sosiale og syns det var koselig å møte folk vi begge kom overens med, trengte liksom ikke mure oss inne selv om det var oss to.

Skjult ID ti. 8 juni 2010 22:42

godt å se at mange har det slik, har hatt det slik selv lenge... ikke minst at man får seg ei go veninne som er faktisk singel, men som ikke liker å gå på byn for ingenting spennende skjer.. kjempe kult.
alle mine venner er i forhold, og er man på fest med dem, dropper dem alltid byn for man sparer jo penger og slipper mas, hjelper ikke single meg stort med å møte folk da, når man sitter der med 20 man i forhold..:/
føler selv at alle jeg møter via jobb ect også er i forhold, så finner liksom ingen som er single lenger, kansje det bare er rundt meg alle er i forhold, hvor en jeg snur meg , går par sammen...

jaaaa til singel bar/pub i oslo.... el i hver by burde det være det, viss det ikke allerede er det i noen byer.

gode venner er der , dem snur ikke ryggen til bare pga ett forhold, kommer det til barn osv skjønner jeg det er hektisk men uten dette burde man klare å hamye tid til venner....!

Skjult ID med pseudonym mannigata ti. 8 juni 2010 23:27

Kjenner meg så sinnsykt igjen her ja. Kjempehyggelige fyrer, men de skal hjem klokka 24:00 (eller tidligere) og det er ikke akkurat det å snakke med damene på byen de tenker på - heldig for forholdene selvsagt, mindre heldig for meg...

Og singlesteder i byen? Eh, får litt følelsen av Smuget klokke kvart på 3 natt til søndag.... Grøss!