Alle innlegg Sukkerforum

Norske jenter - utenlandske menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MrFloyd sø. 6 juni 2010 04:44

Jeg tok nattbussen hjem fra Oslo sentrum i natt og merket meg at det var mange par av typen etnisk norsk jente som var intim med menn som så ut som de kunne være fra midt-østen. Jeg la merke til flere par. Ære være våre nye landsmenn for å klare å sjekke dem opp, men det fikk meg til å tenke - det er sjelden jeg ser det motsatte.

Noe lignende har jeg opplevd i Bulgaria, Tyrkia, på Cuba og flere andre steder når jeg har vært på ferie. Unge norske damer rundt halsen på lokale helter, mens norske menn ikke er det samme. Er ikke vi etnisk norske tøffe nok kanskje. Er vi i ferd med å bli akterutseilt?

Så jeg lurer på om dette er den nye trenden, eller om det bare var tilfeldig det på bussen?

Skjult ID med pseudonym fifi sø. 6 juni 2010 07:09

Tror det har vært sånn lenge jeg...utenlandske menn er mye tøffere og modiger når det kommer til å sjekke damer...de kan kunsten...synes norske menn er altfor tilbakeholdende og mangler testosteron...synd.

Når det gjelder utenlandske damer så tror jeg i hvertfall det kan være religiøse grunner til at de ikke blander seg med andre...i den muslimske verden så har de ikke anledning til å være med andre enn muslimske menn...

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 6 juni 2010 08:12

Og kanskje badboy-syndromet igjen?
Kanskje Rotte balansere og skaffe ei fra utlandet Rotte også.

Skjult ID med pseudonym Nå ... sø. 6 juni 2010 09:37

Norske jenter som ikke er attraktive nok for norske menn, får enkelt utenlandske.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 6 juni 2010 09:54

Rotte sikkert ende med å gjøre samme.

Skjult ID med pseudonym betteroff sø. 6 juni 2010 10:15

@fifi / MrFloyd

Ad utenlandske menn og norske kvinner:
Mon tro om dette har noe med likestilling, oppvekst og skole å gjøre? Norske menn er opplært til å respektere kvinnene. At de er likeverdige oss menn. Et moderne vestlig kvinnesyn. Kjempet fram av kvinner. Ifølge norske kjønnsforskere så skyldes jo alt miljø. At utenlandske menn er mer pågående og direkte og at de norske kvinnene faller for dette kan kanskje bevise at likestilling ikke er ønsket på alle områder? De norske kvinnene må selvsagt få lov til å bli sjarmert i senk av hvem de vil, også velge hvem de vil dele sitt liv med, men jeg vet om flere som har fått sjokk når flørten er forbi og de har blitt sammen med en mann med et helt annet kvinnesyn enn vi er vant med her i landet og som skal styre og kontrollere hele hennes liv.

Ad norske menn og utenlandske kvinner:
Tror nok religion har mye å si her. Ikke bare islam.

Skjult ID med pseudonym fifi sø. 6 juni 2010 10:25

Jeg trodde også en stund at det "Nå" skriver gjelder...men så har jeg latt meg overraske over norske menn. De er sjenerte og hemmet og ja oppdratt til å holde se på matta? Det er rett og slett mer det som "betteroff" skriver her: Oppdragelsen av norske menn...

Så det norske kvinner ønsker seg er vel en kombinasjon av de to....menn som kan kunsten å forføre, men som har respekt og et godt og tilfredstillende kvinnesyn...hvor finnes slike menn?

Men må tilføye at de eksotiske mennene oftere tar seg bedre ut.

Skjult ID med pseudonym fifi sø. 6 juni 2010 10:31

Opplever også at norske menn og mer eksotiske menn har veldig forskjellige preferanser...noe som jo er fint...konturrere ikke om de samme type damene.

For å si det litt generelt...majoriteten av norske menn liker slanke, tynne damer...eksotiske menn har et annet kvinne ideal...godt for oss damer å bli beundret til tross for noen ekstra kilo..vanskelig å stå imot en sjarmerende, kjekk fyr som attpåtil beundere dine deilige kvinnelige former....ja da skal det litt til å utkonurrere ham.

Og jeg tror ikke det er at de utenlandske/mer eksotiske tar til takke med de damene som ikke får seg en normann...de går får de damene de tenner på, de som alle andre...

Skjult ID med pseudonym betteroff sø. 6 juni 2010 10:42

Litt off topic, men likevel (useriøst):
Leste akkurat at nigerianske prostituerte er tilbake i Oslos gater. Når det er denslags utenlandske kvinner som kommer etter norske menn, så er det vel ikke så rart at norske menn og utenlandske kvinner er et sjeldent syn. Ulovlig er det visst også, så desto større grunn til å ikke vise det åpenlyst.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 6 juni 2010 11:05

Jeg blir forsøkt sjekket opp av utenlandske kvinner stadig vekk jeg, så det med religion er nok ikke en hindring for alle tydeligvis. Har alltid vært slik, selv for noen år siden da jeg slet med dårlig selvtillitt i forhold til jenter en periode og ikke hadde særlig draget på de norske og øvrige skandinaviske jentene (har heldigvis ikke det problemet lenger). Har datet, sjekket opp eller blitt sjekket opp av jenter fra ganske mange forskjellige land opp gjennom årene: kinesiske, russiske, polske, engelske, franske, baltiske, brasilianske, chilenske, vietnamesiske, berbiske og persiske for å nevne noen (ikke alle disse som har ført til noe mer utover en kort flørt vel å merke). Kanskje fordi jeg er blond, noe som er litt eksotiske for mange av disse jentene, og fordi jeg nettopp ikke er noen macho badboy men behandler dem med vennlighet, åpenhet og respekt - slik jeg behandler alle kvinner uansett etnisitet eller nasjonalitet - og derfor er anderledes enn mange av de guttene de er vant til fra sine egne folk og kulturer.

Men akkurat muslimske jenter tror jeg ikke jeg har opplevd har lagt an på meg før, annet enn et par som har vært mer ikke-troende enn religiøse selv om de kom fra muslimske familier, så det at Islam vel forbyr muslimske jenter å innlede forhold til ikke-muslimer kan vel kanskje være et poeng.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 6 juni 2010 11:21

Tror kanskje også det kan ha litt å gjøre med at det er flere single menn enn single kvinner som kommer til Norge, enten det er som asylsøkere eller arbeidsinnvandrere. Og jevnt over er det jo også slik at de kulturelle kjønnsforskjellene nok er mindre i Norge enn i de fleste andre land.

Men et annet moment kan også være fordommer. Jeg har opplevd flere ganger å sende litt lange blikk til mørke kvinner på byen før jeg har funnet ut at de er prostituerte. Dermed blir man lett skeptisk - ikke minst med den aggressive markedsføring horene i Oslo driver (man blir jo avkrevd svar for hvorfor man ikke vil og nærmest skjelt ut dersom man ikke svarer). Huff, må være grusomt å være mørk dame i 20-/30-årene på byen i Oslo...

(kvinne 40 år fra Buskerud) sø. 6 juni 2010 11:29 Privat melding

Må bare spørre: Siden når da ble ALLE med utenlandsk opprinnelse så utrolig religiøse? (Oppfatingen: mørkhudet = ikke bare religiøs, men en 'annen' religion, er nok en sannhet med en god del modifikasjoner spør du meg.)

Skjult ID med pseudonym netta50+ sø. 6 juni 2010 11:33

Det er vel haugevis av fillipinske,russiske og polske damer som er gift med norske menn??
Og etter det jeg skjønner...mange av dem på nett..

De muslimske jentene får jo ikke gå ut,og slett ikke på "sjekkemarkedet"..
De muslimske mennene må jo få litt erfaring og morro,før de gifter seg med en muslimsk jente..

Skjult ID med pseudonym okey sø. 6 juni 2010 11:37

Det der er en fjortissgreie. Alt som ikke er norsk er eksotisk, men nesten alle "vokser" det av seg. Har sett mange fine unge jenter som har hatt en heftig klineomgang med en gutt av utenlands opprinnelse. Men disse jentene får andre preferanser når de vokser opp....da søker de etter det trygge og stabile og noen som er litt mer lik dem selv. Da faller disse gutta utenom....synd for dem og bra for oss. :)

Skjult ID med pseudonym okey sø. 6 juni 2010 11:42

Hva ville du ha gjort som forelder til ei 15 år gammel jente derson du fant ut at hun var sammen med en med opprinnelse fra f.eks. Pakistan? Noen som har tenkt over det? Har dere vært mer skeptiske til det enn om kjæresten var etnisk norsk?

Skjult ID med pseudonym okey sø. 6 juni 2010 11:47

Tre på kjappen:-)
Om du er på sjekkern i et annet land med sterke mannsidealer, så kan du banne på at det står en gjeng som banker deg opp om du prøver deg på feil jente. Dette la jeg merke til når jeg var i Kroatia. Resultatet var jo at jentene var litt forsiktige for å si det sånn.

Er dette noe vi norske menn burde vurdere? Vel, neppe.....! :)

Skjult ID med pseudonym betteroff sø. 6 juni 2010 11:53

@okey
Jeg har ikke barn, men jeg tror at uansett hvem min datter hadde fått som kjæreste så ville jeg prøvd å få vite mest mulig om hvem han er.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 6 juni 2010 11:54

Ojj..jeg som skal til Kroatia i sommer :O haha

Skjult ID med pseudonym okey sø. 6 juni 2010 11:56

@lurifaks1: Hvor i Kroatia skal du dra da? Det er jo helst de lokale stedene man blir litt uglesett.....ikke ulikt om det kommer noen fra nabobygda til festen på lokalet.

Skjult ID med pseudonym betteroff sø. 6 juni 2010 11:56

Fristende å følge opp okey her: Er det slik at vi beskytter våre døtre mer enn våre sønner? Hvorfor?

(mann 41 år fra Akershus) sø. 6 juni 2010 11:59 Privat melding

@okey: Vi skal til øya Hvar. Ganske langt sør i landet tror jeg. Tror det er et feriested vi skal på, så jeg er egentlig ikke så veldig bekymra for de lokale folka..eller turistene for den del..hehe

Skjult ID med pseudonym okey sø. 6 juni 2010 12:03

@lurifaks1: Der har jeg vært og du har helt riktig. Trenger ikke å være så veldig bekymra over slikt der. :)

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 6 juni 2010 12:08

@okey: Bra å høre. Var du fornøyd med stedet (mat, vær, vann, festing o.l)?

Skjult ID med pseudonym - x - sø. 6 juni 2010 12:21

Norske jenter er glad i flørting med utenlanske menn. En litt spesiell episode på tidlig -40-tallet førte til mye bråk.......

Skjult ID med pseudonym okey sø. 6 juni 2010 12:39

@lurifaks1: Vel, vi kom uka etter at det meste av festinga hadde gitt seg. Bomma litt der for å si det sånn. Var vel siste uka i august eller noe. Du har sikkert hørt om utestedet litt utenfor sentrum (5 min å gå) som alle drar til etter klokka 3. Det er enormt, men det var litt glissent når vi var der. Regner med at det kan bli kanon inseason.Maten var god den, været var fint........var dog ikke særlig mange eller gode strender i nærheten av Hvar by. Har noen andre kompiser som hadde vært der tidligere i sesongen og de hadde hatt det helt knall, så dere kommer helt sikkert til å få det supert.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 6 juni 2010 12:43

@okey: Takk for info`n. Uff, nå begynte jeg å glede meg igjen..hehe

Skjult ID med pseudonym Johnny sø. 6 juni 2010 13:28

Jeg har mange ganger hørt norske jenter si at de passer best sammen med norske menn, men de liker mørke best.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 6 juni 2010 13:37 Privat melding

betteroff : nordmenn beskytter sine døttre? hahahaha...ingen løfter en finger her samme hva noen sier og gjør mot oss.

Ironien er at kvinner demonstrerte for sine rettigheter på 60/70tallet og holdningsendringer, mens de ikke sier et kvekk når Imaner sier live på NRKp3 at det er OK å voldta norske jenter.

På ungdomsskolen jeg gikk på ble jentene rett og slett banket opp eller truet av muslimske gutter om de kledde seg for "horete".

Var ikke en eneste norsk "far" om du kan kalle det-det, som gjorde noe som helst.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 6 juni 2010 20:05

Har blitt kontaktet av veldig mange baltiske, ukrainske, polske og russiske jenter og en må si at de har en gjennomsnittspassform (slanke) og utseende som tiltaler meg på en positiv måte, de er også mer åpne, ærlige, og trofaste etter min erfaring, er ofte vanskelig å se at de ikke er fra Norge, mange av dem snakker nesten flytende norsk tom på dialekt i tillegg til Engelsk.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 6 juni 2010 20:29

Flere muslimske menn i 20åra har uttalt at norske jenter er herlig kveldsfordriv, men når de skal ha noe seriøst vil de finne en muslimsk jente.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 6 juni 2010 20:37

For ikke å glemme de brasilianske, kinesiske, japanske, chilenske, thailandske (sjekk skjønnet først;) foruten våre gode europeiske naboer de islandske, britiske, skotske, irlandske, danske, svenske, finske, tyske, nederlandske, franske etc...
På mange måter kan norske jenter virke å være for selvgode og bortskjemte med en avvisende holdning samt alt for høy selvtillit/ selvgodhet som igjen gir en alt for laber utstråling til å virke/ være attraktive og det kommer nok av at de ikke evner å se selv at uskyldighet er en dyd, vi vil ikke ha gutte jenter, det er bare rom for en mann i huset;)