Alle innlegg Sukkerforum

Flørt som kan utvikle seg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 6 juni 2010 22:59

hva legges i dette? Nesten alle kvinnene jeg matcher med her inne har valgt dette. Personlig ønsker jeg jo å finne drømmekvinnen og har valgt at jeg ser etter et fast forhold.

Etter å ha vert på en del dater med kvinner som har valgt dette sitter jeg igjen med inntrykket "jeg vil pule, men ikke noe mer" stemmer dette?

Jeg ønsker fortrinnsvis svar fra kvinner.

Skjult ID med pseudonym kvinne 45 sø. 6 juni 2010 23:03

Har valgt "Flørt som kan utvikle seg", men er egentlig på utkikk etter en kjæreste og på sikt et fast forhold! :-)

Skjult ID med pseudonym TettPotte sø. 6 juni 2010 23:30

Har selv valgt "flørt som kan utvikle seg". Hadde jeg valgt å skrive fast/langvarig forhold istedet, er jeg redd det ville ha skremt bort potensielle. Flørt er da ment som å ta tiden til hjelp og se hva som skjer og ikke fremstå som desperat. Skal ikke være lett dette her.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 6 juni 2010 23:35

ONS/pulevenn som kan bli noe mer? (Men ikke nevne p-ordet.)
Rotte ikke komme noen vei med slike heller.

Skjult ID med pseudonym frkfryd sø. 6 juni 2010 23:37

Jeg føler det er en fin måte å formidle at man ønsker å bruke litt tid på å etablere ett forhold...eller for å si det på en annen måte; jeg leter ikke etter hverken samboer, eller ektemann....vil ha et forhold som utvikles naturlig over tid, og som heller ikke nødvendigvis ender med samboerskap...heller kanskje særboere..;)

Men, det betyr ikke at jeg er mindre seriøs enn andre som krysser av for "fast/langvarig forhold".

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 7 juni 2010 00:19

Jeg hadde langvarig forhold før, men følte også at det skremte.... Men det er det jeg er på jakt etter. Tror flørt som kan utvikle seg er en sekkekategori som alle føler at kan passe for dem. Ganske intetsigende.

Skjult ID med pseudonym MrGrim ma. 7 juni 2010 00:24

Ok, da fjerner jeg rett og slett "langvarig forhold" .... Litt teit.. For jeg har ingen problemer med at noen ønsker det.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 7 juni 2010 00:51

Må jeg slutte å kreve at frøknene skal være gifteklare før første date?

Kan noen forklare hvorfor "langvarig forhold" kan skremme bort frøkner som ønsker et langvarig forhold? (Om det skremmer bort de som ikke vil ha langvarig forhold blir jo bare utvelgelsesprosessen enklere.)

(mann 43 år fra Akershus) ma. 7 juni 2010 08:25 Privat melding

Tycker att "flört som kan utvikle seg" egentligen passar bättre än "langvarig forhold".
Det är väl det naturliga sättet att starta de flesta förhållanden? Man flörtar med varrandra och testar ut om det är nog grund/kemi/gemenskap för ett längre fårhållande.

Men jag bryr mig egentligen inte om så mycket vad som står där så länge det inte är "kort flört" eller "elsker". Då har man gjort klart för sina avsikter, inget fel med det så länge man är tydlig, det är bara inte vad jag är ute efter.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 7 juni 2010 09:40 Privat melding

Jeg hadde "flørt som kan utvikle seg" tidligere jeg også, siden jeg har lyst til å ta tiden litt til hjelp og la ting utvikle seg naturlig – og ett hvert langvarig forhold vil jo normal starte med en flørt. Stikkordet er ”kan”, er det ikke? Men etter forrige runde med debatt om dette for kanskje en måned siden eller så fjernet jeg det og lot det stå blankt - siden så mange av debattantene den gangen mente at ”flørt som kan..” fremsto som at jeg bare var ute etter litt moro og ikke noe mer. Samtidig synes jeg også at ”langvarig forhold” høres så seriøst ut og sikkert kan virke avskrekkende på noen – selv om det også for meg selvsagt er det endelige målet. Så nå står det bare ”ønsker å treffe en kvinne”, noe som jo er rimelig åpenbart siden jeg er her på sukker, men ikke noe mer siden jeg har latt være å fylle ut hva slags type forhold da det er rimelig åpenbart at folk her inne legger litt forskjellig mening i de ulike valgene.

Å ikke ha fylt ut akkurat den rubrikken har fungert helt fint for meg og ser i alle fall ikke ut til å avskrekke særlig mange. Tror jeg.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 7 juni 2010 10:46

Jeg har satt langvarig forhold der, fordi det er det jeg vil ha. Samtidig får man uansett ikke alltid det man vil ha, så ser kke faren ved å la det stå der. Bryr meg sånn omtrent midt i rumpetidumpen om det avskrekker noen, er ikke ute etter å gifte meg ved første date selv om det er et langvarig forhold jeg vil ha.

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh ma. 7 juni 2010 14:34

jammen petita, du sa jo at vi skulle gifte oss ved første date? ;)