Alle innlegg Sukkerforum

Menn som benytter seg av muligheten til sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 juni 2010 20:13

Jeg tror jeg er hakket mer amorøs enn det jeg pleier å være for tiden. Det er morsomt fordi det betyr at jeg flere ganger har truffet på menn som jeg blir betatt av og får sansen for. Og når jeg blir betatt av noen og får sansen for noen så bryr jeg meg ikke helt om vi passer sammen eller ei. Men jeg er på leit etter en langvarig fyr og ikke en kortvarig fyr.
Jeg blir veldig taknemlig når jeg får en tilbakemelding om at vi godt kan ha det morsomt sammen, men at han ikke tror på noe mer seriøst.
På mange måter må vi kvinner bevege oss litt mer forsiktig i datingverden enn menn fordi det er så mange menn som setter pris på tilfeldig og kortvarig sex og ikke alltid bryr de seg like mye om hva kvinnene ønsker.

Jeg har en grei nok kropp og et greit nok utseende og ville sikkert funke for mange i forhold til tilfeldig sex dersom de opplever at jeg er betatt av han og kanskje tilgjengelig for sex.

Hvordan er det menn, benytter dere av sjansen til sex og forteller eventuelt i ettertid at dere ikke tror på noe seriøs, eller forteller dere om det i forkant og lar kvinnen ta valget om hun ønsker en uforpliktende flørt eller ei?

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 7 juni 2010 20:20

Du sier at du vil bli besudlet, eh (be)tatt nå?

Skjult ID med pseudonym BB ma. 7 juni 2010 20:22

Jeg tar det opp i forkant. Men dette skyldes nok at jeg "får meg" så pass mye at det er greit nok om jenta dropper det. Da kan jeg tillate meg å være helt ærlig på min intensjoner. Hadde det derimot dreid seg om årets eneste mulighet så er det ikke sikkert at jeg har vært like nobel.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 7 juni 2010 20:32

Alternativt: Ikke gå til sengs med vedkommende før du VET at han er interessert.

For min del: Om du får meg i seng første kvelden, kan du være bombesikker på at jeg ikke er interessert i deg :-)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 7 juni 2010 20:34

@frøkna: Jeg bor rett ved like der borte - du er hjertelig velkommen - jeg er litt amorøs jeg og!

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 juni 2010 20:36

BB:

Det er det jeg litt har tenkt jeg også. De som vet de kan "få seg" andre steder har ikke noe problem med å være ærlige med sine hensikter, mens de som kanskje ser at dette er den store muligheten til å endelig få seg noe kanskje ikke er fullt så ærlige :-)

rotte:
har konstant lyst til å bli besudlet og betatt for tiden jeg, tipper det har noe med våren og sommeren å gjøre ;-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 juni 2010 20:53

X-dreamer:
Det er slike tilbakemeldinger som du kommer med som jeg helst ville vært forruten da ;p

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 7 juni 2010 21:09

@frøkna, men Rotte ikke finne deg eller andre.
Alltid høst/vinter for Rotte.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 7 juni 2010 21:14

@frøkna: Vel, om det er litt større avstand da?

Skjult ID med pseudonym BB ma. 7 juni 2010 21:18

Frøkna: Så for å trekke resonnementet litt lengre: De som er ærlige mht sine dårlige intensjoner er rundbrennere som du ikke vil ha av den grunn, men de resterende er løngnere ... ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 7 juni 2010 21:21

Nå er det jammen sex i alle tråder her snart...haha.

*jeg tror hele forumet har gått av skaftet i tidligsommerkåthet*

Skjult ID med pseudonym mann38 ma. 7 juni 2010 21:24

Tilfeldig sex kan da også være starten på noe mer.

Tror nok forskjellige personer (uavhengig av kjønn) har forskjellige tilnærmelsesmåter her. Men kanskje en overvekt av menn helst vil ha det litt uforpliktende i starten, slik at man kan utforske litt og finne ut om dette "er" noe, uten at det blir noe stort drama når man eventuelt konkluderer med "nei, jeg leter videre andre steder". (...og det er jo ofte det det blir til. Den rette finner man ikke så ofte som man ønsker.)

På den annen side tror jeg at en overvekt av damer knytter kjærlighet tettere til sex (les: ser sex som en viktigere del av et kjærlighetsforhold) enn menn, og dermed blir mer følelsesmessig berørt hvis sex har vært i bildet.

Min erfaring er at nesten uansett hvor tydelig jeg er på forhånd om at jeg ikke legger så mye i det annet enn litt moro og litt utforsking, så har kvinnen hørt noe helt annet enn det jeg har sagt. Og ender opp som fryktelig skuffet når det viser seg at det ikke blir langvarig.

Dette har resultert i at jeg nesten alltid unngår å ha sex med jenter hvis jeg vet at de er interessert i meg.
Det er jo fryktelig synd at det skal være sånn, for da går jeg kanskje glipp av å bli ordentlig kjent med noen som matcher meg. Men på den måten unngår jeg ihvertfall å såre på den måten.

Kan legge til at jeg selv ikke blir ordentlig interessert i en jente før jeg har kjent henne over litt tid. Så de jeg bare har kjent en dag eller to..... de er jeg først og fremst interessert i sex med. De jeg har kjent et år eller to... de er jeg potensielt interessert i et langt forhold med. Uavhengig av om og når vi eventuelt har hatt sex. Man kan fint ha sex første dag og fortsatt være interessert, men den dypere interessen vil uansett ikke komme før man er bedre kjent.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 7 juni 2010 21:25

@Tingeling: De fleste som registerer seg på sukker er vel ute etter å få en eller annen form for forhold.... tror jeg.... og jeg tror ikke Ottar er overrepresentert her... selv om @frøkna muligens er ei av dem.... Tenke seg til å avvise.. meg?!

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 juni 2010 21:27

BB:
Har ikke sagt noe om rundbrennere jeg. De som er ærlige mht sine helt fine intensjoner er fine, sympatiske, sterke og empatiske mennesker som gir meg en mulighet til å velge og som sier i fra om hvordan de selv tenker og føler. Hva de resterende er vet jeg ikke, men kanskje de er opportunister? ;-)

Ikke tolk meg så negativt, da! ;p

Skjult ID med pseudonym SMRT ma. 7 juni 2010 21:29

Jeg antar at jeg har hatt sex med en del som har håpet at det ville bli noe mer, men hadde de sagt det til meg før vi hadde sex, så ville jeg nok droppet sexen med dem.

Skjult ID med pseudonym BB ma. 7 juni 2010 21:52

Frøkna:
Jeg tolket deg slett ikke negativt :) Tvert i mot har jeg fått inntrykk av at du både er klok og open minded. Min oppsummering var ment som en morsom, feilslutning av en konklusjon ala Erasmus Montanus, dog uten Holbergs raffinement :)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 juni 2010 22:05

SMRT:
Jeg antar at det er en del slike "misforståelser" ute og går.
Hele greia med sex og på hvilket tidspunkt og hvor og hva som egentlig var meningen med det er kanskje ikke egentlig så viktig. For sex skal jo helst bare være morsomt og fint og godt. Men det kan også være en ganske så intim, sårbar og personlig greie for mange.
Jeg liker i hvertfall veldig godt at du har en tanke om at du burde latt være dersom du visste at jenta ønsket mer enn sexbiten.

Men en hver voksen person er jo selv ansvarlig for sin egen seksualitet og hvordan de ønsker å bruke den.
:-)

Skjult ID med pseudonym stupedama ma. 7 juni 2010 22:26

@frøkna.
Jeg har hatt det akkurat som deg. Det slik at vi er selv ansvarlig for hva vi velger. Har man lyst på sex så er det en helt ærlig ting. Spesielt om begge er klare på at det er akkurat det det dreier seg om. Det er morsom og fint og godt som du skriver.

Utfordringen kommer når/hvis den ene utvikler følelser... og det skjer...mann38 poengterer nettopp dette litt lenger oppe i tråden. Klok han

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 7 juni 2010 22:54

Har aldri hatt sex uten å hatt en eller annen form for, la meg kalle det "connection", med ei jente... Hadde kanskje gjort ting litt mindre komplisert... Kanskje man heller skulle jakte på noe uforpliktende.... :) Kanskje jeg hadde vært den eneste på sukker som gjorde det...... osv....

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 juni 2010 23:09

Takker og neier @BB :-D

Skjult ID med pseudonym Dragen ma. 7 juni 2010 23:51

@ Frøkna.

Ikke legg alle menn under samme kniven. Det er mange der ute som også bare vil bli kjent med deg, lære deg å kjenne. Finne de rette følelsene for deg. Se at du er den rette for de, og de den rette for deg. Men lar du de komme til??? Eller velger du menn/gutter som er litt mere ute etter en ting? Dere jenter har jo en ting for bad boys, og kan for skille mellom den ene eller den andre. Har du gitt alle en sjangse?

Så finner du en som ikke vil utnytte deg, en som vil gi deg alt. Og du vil gi han alt..

Lykke til, ;) Tror du helt klart finner den rette, når du søker den rette. :)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 7 juni 2010 23:59

Forstår ikke helt hvorfor jenter ikke tør å si at de ikke er ute etter bare sex, men ett langvarig forhold som også inkluderer sex. Blir noe som skurrer litt her. Hvis du er sikker på din egen verdi i dette markedet bør du ikke være usikker på dette. Mitt inntrykk er at mange jenter blir usikre når de har å gjøre med gutter som de opplever som veldig attraktive. Må innrømme at jeg har utnyttet dette selv også. Tror noen jenter er redd for at gutta som de synes er veldig attraktive ikke er interessert, men ikke helt ønsker å "face" det. Har opplevd at jenter tror ting skal endre seg bare man klarer å holde på han til han blir forelsket. Har opplevd at jenter kan ha mange sånne drømmer om at ting skal endre seg. Det skjer ikke......

Hvis du er redd for at en gutt backer ut fordi du ikke har sex på første eller andre daten så har du sannsynligvis rett. Han ser sannsynligvis på deg som en OK partner for sex en eller flere ganger, men ikke noe kjæreste emne. Tror jenter må forstå denne magefølelsen og ikke satse på menn som egentlig ikke ønsker de som kjæreste.

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 8 juni 2010 00:21

Takk Dragen :-)
Jeg tror jeg er ganske flink til å bli betatt av fine, sympatiske menn, ingen badboys her i gården og det er en god del år siden jeg ble "lurt" til sengs.
Jeg har opplevd at de mennene jeg har blitt betatt av nå, har sagt i fra om at de gjerne vil ha det morsomt med meg, men at de har vært ganske tydelige på at de ikke ser for seg noe mer. Og da har jeg trukket meg før det har skjedd noe samtidig som jeg har satt veldig pris på ærligheten deres.

Og det var de opplevelsene som gjorde at jeg fikk lyst til å lage denne tråden :-)

Skjult ID med pseudonym Johnny ti. 8 juni 2010 08:12

Som en venninne av meg som jobber turnus Olafiaklinikken i Oslo sier, menn er ikke i nærheten av det sexlivet kvinner har..snittet er noe sånt som 4-5ganger så høyt antall sexpartnere fra 15-35år,

Gutter kan leke så tøffe de bare vil men de blir bare smågutter iforhold til erfaringen og tilgjengligheten jenter har, samtidig er det rart hvor seiglivet den myten er om at det er menn som er "kåtest"....jenter har ifølge alle målbare statistikker langt mer tilfeldig sex.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 8 juni 2010 08:28

Så hvem de da ha sex med?
Alle andre enn Rotte?

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 8 juni 2010 14:19

Unnskyld at jeg brutalt avviste deg @X-dreamer ;p jeg er bare så innmari dårlig på sånn flørtelignende greier på forumet, krabber under sofaen for å gjemme meg med en gang jeg :-D

Skjult ID med pseudonym neonfugl ti. 8 juni 2010 18:25

Mitt syn på saken:

Skal jeg bli sammen med en jente, må det være moro å være sammen med henne og jeg må vite at hun og jeg er seksuelt kompatible. Blant flere andre ting.

Derfor er det umulig for meg å si hvorvidt jeg er interessert i å bli sammen med en jente før jeg har hatt sex med henne og brukt en del tid sammen med henne!

Dessuten så er jeg åpen for mye. Jeg går ikke på date med spørsmålet "er hun den rette for meg?", jeg går på date for å finne ut hva hun og jeg passer sammen til! I praksis en eller flere av disse rollene: partyvenninne, sexpartner, en venninne for lange samtaler om livets mysterier, shoppingvenninne, en nær venninne for gjensidig støtte i lives opp- og nedturer, en jeg kan være kavaler for og vice versa i formelle sammenhenger (gallamiddager etc), mm. Jeg har venninner for flere kombinasjoner av disse rollene, og det fungerer utmerket!

Møtte tidligere i år en jente som er en flott sexpartner og en jeg diskuterer livets mysterier med. Men hun er ikke interessert i fester eller en som jeg kunne hatt et følelsesmessig forhold til for opp og nedturer. For det siste har jeg to andre flotte venninner, der et av forholdene er rent platonisk :)

Møter jeg en dame som er skikkelig, skikkelig god match og passer inn i alle disse rollene (ok, hun trenger ikke være partyvenninne), så er hun aktuell for å bli min kjæreste. Aller helst et åpent forhold.

Skjult ID med pseudonym Dragen ti. 8 juni 2010 23:10

Ja det er bra de er ærlige.

Da setter man litt mere pris på de med en gang. :)

Skjult ID med pseudonym Lionking ti. 8 juni 2010 23:50

@ Neonfugl...

Himmel og hav, du er en aktiv mann. Får du i det hele tatt tid til andre ting enn å være sammen med dine venninner? :)

Skjult ID med pseudonym neonfugl on. 9 juni 2010 15:47

@Lionking

Det går med nokså mye tid, ja :) men nå ser jeg ikke alle sammen hver uke, akkurat.