Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfesten 11. november

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Oslo) ti. 14 nov. 2006 14:28 Privat melding

Tok omsider motet til meg og gikk på sukkerfesten på lørdag.
Snakket med veldig mange mennesker, og det virket som mange var gjengangere. Noen hadde sågar vært på både 2 og 3 fester.
Skal jeg klage over noe, så må det være bildet som ble tatt ved ankomst:(((.
Vet ikke hvordan det er med dere, men jeg er ikke noe særlig fotogen av meg.
Bare å legge ut bilde på profilen min tok en evighet. Måtte jo finne et hvor jeg ser ut som jeg gjør til daglig. Det blir så kunstig dersom jeg står foran et kamera, om noen skal ta en bilde der og da....jeg trenger liksom tid til å slappe av:)).

Ihvertfall, hva med å bruke bildet man har i profilen på sukkerfestene?
Dersom noen er misfornøyd med det, så kan de jo ta et nytt når de ankommer...
Tross alt så er det jo bildet i profilen du kjenner igjen, og mange inkludert meg selv har brukt en masse tid på å finne det riktige.
Det er liksom litt annerledes å få et kamera rett opp i ansiktet, samtidig som du prøver å ikke se altfor utafor ut. Jeg var ikke fornøyd i det hele tatt med bildet, og jeg fikk inntrykk av at jeg var langtfra alene.
Men nok om det....skuffelse nr. 2, var musikken...det var altfor HØYT!!!
Måtte jo skrike til hverandre...akkurat som et hvilket som helst annet sted.
Dialogen står jo liksom i høysetet ville jeg si...

Så til Morten og Morten i sukker...dere har et fantastisk konsept, og jeg mener at sukker er vel et av de beste...om ikke DET beste stedet å finne en partner.
Ikke det at jeg har vært på så mange...sukker er faktisk det andre stedet, men nettsider og alt rundt det, er veldig profft lagt opp.
Kan dere gjøre noe med bildene og lydnivået, så kan det hende at jeg kommer på neste festen og:))).
Er det andre ting som kan gjøres bedre...så kom med det....

Skjult ID med pseudonym gull to. 16 nov. 2006 09:28

Kan bare si meg veldig enig det ang bildene, og tildels musikken - men ellers veldig fornøyd. (hadde ikke så mye stemme igjen dag etterpå, ble mye "skriking").

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 16 nov. 2006 15:32

Ja vi merket oss det samme og sa flere ganger fra til DJ. Fikk ikke stort gehør der, og da kan vi jo bare konstatere at vi ikke ser noe mer til henne igjen..
Angåeden bildene så er dette noe av arrangementet. Hvis man ser på bildene på nettet så er det så my rart at det ofte vil bli vanskelig å vite at fyren du ser på sowboard er den samme som han som står foran deg. Gjenkjennelse er no nøkkelen her. Det er også litt mer levende å ta bilde på festen så man er sikret å få vi med de siste ti årene samt kveldens habitt.
Vi vurderte å bruke bildene på nettet tidligere, men konkuldert med at det ikke ville gi det samme resultatet.
Hvis man ikke får noe bra bilde så skal vi skjerpe oss! :)

Skjult ID med pseudonym gull to. 16 nov. 2006 19:29

Er ikke det at jeg skal klage så fælt på bildet, men man kan jo kanskje bli enige om hva slags bilde som skal tas. Portrett, nærbilde osv. Jeg så på ett kort hvor jeg var, og jeg hadde nærbilde og alle andre hadde en helt annen type bilde, hvor man viste mye mer en bare ansiktet. Det så rart ut...

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 16 nov. 2006 21:40

Vi skal forsøke å stramme opp fotografene, men vi kan ikke garantere at de blir helt like dessverre. Du skal se at neste gang så får du sikker ikke så nærbilde :O)

Skjult ID med pseudonym yes to. 16 nov. 2006 21:47

forsåvidt enig om bildene.
men musikken........den var helt topp har ikke danset så mye på lenge. Det er både plass til å konversere ute under tak samt i 2 etg . Nei ike klag på at det var ordentlig diskotek, eller skna det lett bli danskebåt tilstander. Selv er jeg 43 og har ikke pensjonert meg ennå..beklager

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 16 nov. 2006 22:24 Privat melding

Jeg må si meg enig ang bildene, men musikken var bra selv om de spilte høyt. Midt i blinken å spille 80 talls musikk, da de fleste kunne relatere seg til den og mimre.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 20 nov. 2006 08:42 Privat melding

Greit at gjenkjennelsenen nøkkelen som dere sier, men gjenkjennelsen ut fra hva da...det er jo bildet du kjenner fra sukker du kjenner igjen..ellers er vel mye av poenget borte??? Hva med å la hver enkelt bestemme selv om de vil bruke det samme bildet, og selvfølgelig kan jo dere komme med innspill der og da. Fint arrangement og alt det der, men brukeren burde kanskje kunne si noe...tross alt koster det penger dette her, og ting blir litt feil hvis vi ikke kan avgjøre noe selv....:((...