Alle innlegg Sukkerforum

Blinddating

Vis siste innlegg
(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 14 nov. 2006 18:18 Privat melding

En sukkerting jeg ikke forstår meg på:
- Å bli markert som interessant av en person uten bilde, uten beskrivelse av seg selv og med et moderat matchtall - hva skal en stakkar gjøre da? Det KAN være HAN, men hvordan skal jeg vite det?

Det får da være grenser for blinddating, bokstavelig talt? ;-)

Skjult ID med pseudonym GØY :-) ti. 14 nov. 2006 21:07

Ta kontakt da vel! Skriv litt så får du mer peiling :-) Om du spør så får du vel et bilde også :-)

Lykke til!!

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 14 nov. 2006 21:51 Privat melding

Var vel ikke det jeg mente. Mer hvordan folk tror at de skal nå frem når de sjekker med en papirpose over hode og er stumme.

(mann 40 år fra Finnmark) ti. 14 nov. 2006 22:28 Privat melding

Jeg er nok enig med Etto73 her ja, det er veldig lite tillitsvekkende hvis man verken har bilde eller noe særlig utfyllende beskrivelse...

Skjult ID med pseudonym mmm... fr. 17 nov. 2006 13:19

Jeg kan fortelle dere....
Mange av oss bruker gule og røde hjerter til å skille interessante fra ikke interessante. Selv går jeg fra gult til rødt i det øyeblikk jeg sender den første mail. Så vet jeg hvem jeg HAR kontaktet og hvem jeg må huske å kontakte. I tillegg krysser jeg øyeblikkelig på "ikke interessert", på de som er helt uaktuelle. Da slipper jeg å kaste bort tiden på en uoversiktlig skog av profiler på alle lister. Og til slutt blir bare de svært interessante igjen...:) Genialt, ikke sant...!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 18 nov. 2006 11:45 Privat melding

Komplisert... Hvis du må huske å kontakte er vel ikke interessen så stor i utgangspunktet??

Skjult ID med pseudonym mmm... lø. 18 nov. 2006 14:41

Tar litt lenger tid å skrive en gjennomtenkt og hyggelig mail, enn å klikke innom en rekke interessante profiler da, Romeo...

Skjult ID med pseudonym Mhmm lø. 18 nov. 2006 20:42

Tja, hvis du har tid til det så er det faktisk verdt å prøve å kontakt disse uten bilde tror jeg. Jeg har vært i kontakt med en uten bilde og han var utrolig flott, dette finner man da ikke ut av uten å sende en god del beskjeder og utveksle bilder. Tror det er masse flotte folk bak disse "tomme" profilene... gjør det en at vi klynger oss sammen om de få med de flotteste bildene..

Skjult ID med pseudonym mmm... lø. 18 nov. 2006 22:27

Helt enig med sistnevnte.
De beste folka jeg har blitt kjent med, er alle uten bilde i profilen.
De mest spennende selger seg ikke fullstendig i profilen...

Skjult ID med pseudonym heltanonym on. 22 nov. 2006 00:13

Har en profil helt uten tekst og bilde - Og har fått hjerter, og mail fra flere brukere. Hvilken interesse ser de i meg da? Eller er dette en velkomst alle nye brukere får? Sjekke hvem som biter på kroken? Er ikke det desperat så skjønner ikke jeg.

(mann 53 år fra Hordaland) to. 23 nov. 2006 20:12 Privat melding

Til heltanonym: Det kan jo være de liker det som står om deg lenger oppe - om verdier, hva du liker, etc? Eller kanskje det er "spennende" med en som blir så "ukjent"? Jeg for min del synes det blir vanskelig å forholde meg til en profil uten noe "fritekst" og uten bilde og hopper kjapt videre fra de.