Alle innlegg Sukkerforum

Likestilling

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Debatt on. 9 juni 2010 13:35

Mer følger

Skjult ID med pseudonym Debatt on. 9 juni 2010 13:35

Har du noen tanker om dette?

http://mannsgruppen-blottar.com/about.php

Skjult ID med pseudonym petita on. 9 juni 2010 15:59

Mannsgruppen Blottars hovedfilosofi er at menn og kvinner er fundamentalt forskjellige, og at samfunnet må gjenspeile gemyttet til begge kjønn.

Høres jo flott ut, men :

# Vi krever økt inkludering, tilpassing og oppfostring av maskuline ferdigheter og verdier i skolen.

Hvilke verdier er det snakk om?

# Vi vil redusere den seksuelle lavalderen til 14 år dersom begge parter er under 16. Lavalderen på 16 skal fortsatt gjelde dersom en av partene er over 16.

Gi meg en god grunn.

# Mannsgruppen Blottar er i mot den nåværende adoptivretten til homofile og lesbiske par fordi vi mener det vil kunne gi barnet sosiale og personlige vansker å ha to foreldre av samme kjønn. Barnets velvære må gå foran alle personlige ønsker om å ha omsorg for et barn.

Uansett tankegang er det bedre om barnet har foreldre enn ikke. Dvs lesbiske og homofile foreldre er uansett bedre enn ingen foreldre. (Personlig mener jeg at dette kommer an på individet og hvorvidt de er kapable til å ta seg av et barn, ikke legningen)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 9 juni 2010 16:21

Tror den organisasjonen er like aktuell for meg som Vigrid eller Med Israel for Freden.

Skjult ID med pseudonym SMRT on. 9 juni 2010 18:56

Jeg er enig i deler av premissene deres (ikke-likelønnsbløffer osv.), men føler at de som Ottar og andre interesseorganisasjoner har en politisk slagside i bunn, og således ikke er politisk "nøytrale" ("" fordi dette seff er vanskelig, men man bør iallfall tilstrebe det), så de er like ubrukelige.