Alle innlegg Sukkerforum

Sex and the city

Vis siste innlegg
(kvinne 31 år fra Sør-Trøndelag) on. 9 juni 2010 14:25 Privat melding

Noen som har sett de to filmene?:) Har ikke sett film nr 1, kan man da se film nr 2 ?:) Har ikke sett så fryktelig mye på serien heller men. Tenkte å se 2ern i dag!

(mann 29 år fra Oslo) on. 9 juni 2010 14:34 Privat melding

Begge er desidert jentefilmer, og svært kvinnefrigjørende (som er bra).

Du burde se enern først! Dem henger litt sammen har jeg fått høre.

(kvinne 31 år fra Sør-Trøndelag) on. 9 juni 2010 14:46 Privat melding

Hmm..:) Jeg får prøve å bli gjenfortelt hva som har skjedd i 1ern da, har allerede takka ja.. :) Så skal du heller få lov til å si "I told you so" om jeg ikke er nøgd etter filmen... :-)

(mann 29 år fra Oslo) on. 9 juni 2010 14:53 Privat melding

Det viktigste i enern e vel at Carrie skal gifte seg med Mr.Big , han blir usikker fordi han egentlig vil ha et lite privat bryllup mens Carrie blåser ting ut av proposjoner. Han bestemmer seg først for å droppe bryllupet, men ombestemmer seg og snur limon, men det e for seint og Carrie blir rasende. Deretter drar ho og venninnan på trøsteferie.

Det er og en historie rundt ho rødhåra dama, ho og typen gjør det slutt fordi han e utro pga manglende sex/intimitet . Etter å lenge ha vist at han angrer, så bestemmer de seg for å gjøre en siste avgjørelse. Enten møtes begge på ei bru, som ingenting har skjedd, og fordomsfri, eller så blir det aldrig dem meir. Det blir en happy ending og dem møtes romantisk nok på brua.

Resten husker jeg ikke.. Er noe med at hun sexglade blondina er gift med en yngre modell og det blir slutt i tilegg... mener jeg.

(kvinne 31 år fra Sør-Trøndelag) on. 9 juni 2010 15:11 Privat melding

Heheh :)) Okay takk!:))

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 juni 2010 15:37 Privat melding

Hehe se for dere at fedre over hele Norge stod lettkledd i kø og jublet når det var premiere på en film som handlet om utro menn, utrogjengen! Også valgte alle sin favoritt og tilegnet dem egenskaper som maskulinister og mannskamp, sprøtt hvordan ting som er godtatt for et kjønn er krise/politianmeldelse for det andre kjønnet.