Alle innlegg Sukkerforum

Funksjonshemmet barn...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Supermamma on. 9 juni 2010 22:51

Når skal man fortelle at man har et funksjonshemmet barn? Skal det stå i profilen? Ska man si det i første mailen eller skal man vente tils man merker at vederbørende er litt mer interessert i en, eller enda lengre? Sliter med dette og vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til det. Har erfarit at menn som tilsynelatende virket seriøse og hygglige har forsvunnet med lynets hastighet når dette kommer frem, og det ikke særlig godt for selvfølelsen. Man har vel rett til å være kvinne og få kjærlighet, selv om man har fått et barn med funksjonshinder? Hvordan ser dere menn på dette? Hadde dere dumpet noen fordi hennes barn var funksjonshjemmet? Er nivået så lavt herinne?

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 9 juni 2010 22:58

Selv er jeg skeptisk til å møte kvinner med barn uansett, men i dette tilfellet avhenger det vel litt av hvor alvorlig funksjonshemmingen er og dermed hvor mye oppfølging barnet trenger?

Skjult ID med pseudonym SMRT on. 9 juni 2010 23:02

Det der kan du vel strengt tatt oppleve med å ha barn per se, funksjonshemmede eller ei.

Trenger du å nevne det i profilen? Nei. I meldinger? Nei. Men det er vel naturlig å ta opp når det passer seg for deg i en datefase.

Og hadde jeg dumpet deg så er det fordi jeg ikke likte deg. Hvis det er noen trøst.

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 juni 2010 23:03

Det vil sikkert skremme endel, men det er jo så mye som skremmer. Jeg er sikker på at jeg skremmer bort endel fordi jeg har barn og enda fler fordi jeg ikke vil ha fler barn. Mange har bagasje som skremmer, noen skremmer fler og noen færre. Jeg tror det bør sies når man kommer inn på barn. For min del opplever jeg alltid å få spørsmål om hvor gamle barna mine er. Da synes jeg det er relevant å nevne en eventuell funksjonshemmning. Alder på barn har med livssituasjon/fase å gjøre og funksjonshemmede barn gir vel kanskje en annen livssituasjon. Det er ihvertfall det jeg synes du bør informere om. Hvordan det påvirker din hverdag nå og i fremtiden.

Du trenger ikke skrive det på profilen din.

Lykke til her inne:)