Alle innlegg Sukkerforum

Kvinner mobiliser!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tvitre on. 9 juni 2010 23:48

Som en kvinne vil jeg stå frem med en hastesak og den er at menn får for få komplimenter, om enn noen i det hele tatt.
Vi må ta vare på mannfolkene våre, (alle, ikke bare en hver) så si noe fint til alle menn du/dere kjenner. Dette skal selvsagt være noe du mener, og ikke vær tåpelig, det finnes noe fint å si om alle!
Selv hitler tok veldig godt vare på barten sin!

Skjult ID med pseudonym xXx to. 10 juni 2010 00:09

Støtter denne 110 % jenter. Vi menn får altfor sjelden komplimenter. Selv får jeg omtrent aldri noen, bortsett fra en sjelden gang et fra en kvinnelig kollega om at jeg f.eks. ser bra ut (velkledd) den dagen, eller kanskje enda sjeldnere fra en jentevenn. Og selv om jeg ikke er noen Don Juan så er jeg en grei fyr med mange jentevenner, som stadig får høre at jeg er en gentlemann, og som HAR draget - for jeg har sjeldent problemer med å sjarmere eller sjekke opp jenter jeg møter, i det minste utenfor de verste kjøttmarkedene hvor konkurransen fra de kjekkeste studsa ofte blir for hard. Så mangelen på komplimenter kan ikke skyldes at jeg er stygg, dum eller slem i hvertfall.

(mann 55 år fra Akershus) to. 10 juni 2010 05:45 Privat melding

Denne tråden er bare helt knall! Støtter den 100 %.

Skjult ID med pseudonym stupedama to. 10 juni 2010 07:25

Kjempebra tråd! Hvis vi , damer ,går i oss sjøl idag og gir minst ett kompliment til en venn, kollega eller date så er vi godt på vei! Jeg har selv sett hvor glad en mann blir av å få komplimenter i det siste... Ha en fin fin dag!

Skjult ID med pseudonym rotte to. 10 juni 2010 08:10

Rotte usynlig.
Rotte nok uaktuell for kvinne, norsk.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer to. 10 juni 2010 22:25

Forskning viser jo at folk trives bedre på jobb enn hjemme.... Nettopp fordi de får komplimenter for det de gjør... :)

Needless to say - jeg har vel motatt flere komplimenter i jobbsammenheng enn sammenhenger som denne... hehe

Jeg gir også gode komplimenter..... som "Du puster i alle fall for egen maskin - og i ditt tilfelle må jo det kunne regnes som en prestasjon i seg selv....."
(Og så får man pes fra alle som sliter med Kronisk Obstruktiv LungeSjukdommar...)

Skjult ID med pseudonym Kola fr. 11 juni 2010 09:55

Ja.... det stoppet brått her.

Sier vel det meste.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 11 juni 2010 10:19

Kan knapt huske sist jeg fikk et komplimet av en jente utenfor jobben, eller her på Sukker, i det minste ikke noe som gikk på utseendet eller personlighet. Tror sist var før jul en gang, og det var fra en sukkerjente jeg datet på den tiden. Det ble dessverre ikke oss, kjemien var ikke helt til stede eller i det minste forsvant brått etter 7-8 dater, men hun skal ha kreditt for at hun var veldig flink til å gi meg komplimenter. Hyggelig jente, håper hun har funnet seg en som passer bedre til henne enn det jeg gjorde.