Alle innlegg Sukkerforum

Hva gjør man?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym meg to. 10 juni 2010 07:03

Har truffet for en måned siden (ikke på dette forumet, i den virkelige verden faktisk) ei utrolig vakker kvinne på både den innvendige og utvendige måten

Absolutt alt stemmer mellom oss og livet kunne ikke vært bedre.

Bortsett fra en ting. Hun er 25 og jeg er 45.

Selvfølgelig har jeg vært helt ærlig med min alder og har prøvd så smått og ta opp dette med aldersforskjell men får bare til svar at det er ikke noe og snakke om.

Ikke er jeg særlig søkkrik heller så noen gold-digger er hun ikke.

Hva er det mest moralske og gjøre? Skal man gi opp på grunn av aldersforskjell og hva som er "riktig" i andres øyne?

Skjult ID med pseudonym mrright to. 10 juni 2010 07:29

Ikke lett det der. Mitt råd er ikke gå etter andres meninger.

Lykke til

Skjult ID med pseudonym lykke to. 10 juni 2010 07:33

Enig - lykke til.
Men oddsen er nok liten for at det holder, tenk tilbake på når du var 25 ;)

Skjult ID med pseudonym Lady to. 10 juni 2010 07:56

Nyt det så lenge det varer:)

Skjult ID med pseudonym Bobob to. 10 juni 2010 10:41

Er jo bare å kjøre på det vel!=)

Skjult ID med pseudonym neonfugl to. 10 juni 2010 11:56

Om dere vil utforske forholdet, kjør på! Andre kan jo si sine meninger, men ignorer alt av kommentarer og råd som lukter av misunnelse, moralisme og gammeldagse holdninger.

Skjult ID med pseudonym koolis to. 10 juni 2010 13:26

Takler du å omgås vennene hennes som snakker om paradise hotel, sminke, gutter, twitter, blogging, facebook og forteller om ting på denne måten; Og jeg bare ass også skjønner du eller og herreguuud altså også jeg bare ass og så skjønner du eller. Og jeg bare fordi bare sa ååå og lite hore da.

Skjult ID med pseudonym In10se to. 10 juni 2010 14:09

@ koolis

Hvor dum og umoden tror du egentlig at en 25 år gammel kvinne er? Du høres ut som en sur gammel kjerring som har blitt utkonkurrert av yngre, mer lekne og livlige kvinner. Eller kanskje er du en bitter gammel mann som ikke har snakket med en 25-åring på minst tretti år fordi du verken vet hvordan du skal oppføre seg eller har det minste draget. Hva vet jeg. Jeg kjenner en god del jenter i den alderen, og de fleste av disse er voksne, ansvarsfulle og flotte kvinner med en god del livserfaring og kunnskap (noen unntak finnes selvsagt, men det gjør det da f*** meg blandt de eldre også). Noen av dem har jobbet som frivillige med fattige i u-land, andre har arbeidet med dødsyke barn eller eldre på sykehus og pleiehjem. Noen har reist jorden rundt på egenhånd og høstet rikelig erfaring om livet den veien, og/eller de har bodd og studert i utlandet. Beskrivelsen du gir passer bedre på en 12-15 åring enn en 25-åring vil jeg påstå.

(mann 49 år fra Østfold) to. 10 juni 2010 14:27 Privat melding

@TS
Så lenge dere trives med hverandre og ser en fremtid sammen som kan fungere er det vel ikke ulovlig å prøve? Jeg har opplevd det du er i ferd med å begi deg inn på, bare med litt mindre aldersforskjell. Det fungerte en god stund for oss.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 10 juni 2010 14:34

Det er jo bare å kjøre på! Sikker på at det kan bli en både morsom og fin opplevelse og erfaring for dere begge, kanskje det til og med blir et langvarig forhold ut av det?

Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym laura to. 10 juni 2010 14:37

Eneste problemet jeg kan se er om ho vil ha barn. Og du kanskje begynner å bli for gammel for det..? Men om ho ikke vil ha det så er det jo ikke noe stress for at det KAN funke :)

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 10 juni 2010 14:46

Kos deg så lenge du kan. På et tidspunkt tar det slutt (det tror jeg du aner). Sånn er livet!

Skjult ID to. 10 juni 2010 20:20

Hva er alder? Alder er kunn tall. Noen er mere voksne enn andre. Så eg ønsker dere all lykke til videre.

(mann 40 år fra Oslo) to. 10 juni 2010 20:24 Privat melding

Dette er strengt talt en sak mellom deg og henne..... Jeg har sett dette fungere før, ser faktisk ei venninne som har om ikke så stor aldersforskjell så nesten....

Det som er viktig er hva du føler for henne og vice versa.... IKKE hva andre måtte mene..... (Rart hvordan jeg bare skal si akkurat det samme som alle andre - bare for å få vist frem trynet mitt.... :))

Skjult ID med pseudonym jente to. 10 juni 2010 20:31

Om du ikke har omsorg for barn ser jeg ingen betenkeligheter.

Skjult ID med pseudonym Missy to. 10 juni 2010 21:06

@TS

Jeg er en jente på 30 som møtte en på 43 på byen for en måneds tid siden, og jeg skjønner betenkeligheten din. Vi har det helt topp, kjemien er 100% og vi storkoser oss. MEN jeg holder det skjult for noen av mine nærmeste fordi jeg egentlig vet at de synes han er for gammel. Alder er bare et tall, og han jeg møter er barnløs og da ser ikke jeg helt problemet. Vi stiller likt der, men likevel skal to tall og litt rynker få folk til å reagere;) Jeg sier FORTSETT!:) Sier hun at det ikke er noe å snakke om, så er det jo ikke det for henne. Men har du issues med det så tenk hva du vil gå glipp av hvis du slipper henne...

Skjult ID med pseudonym SMRT to. 10 juni 2010 21:14

Luksusproblem, you lucky bastard..

Skjult ID fr. 11 juni 2010 00:27

har truffet en fyr på 25-selv 40. Jeg synes det var rart å introdusere han for mine venner. Og da ble det etterhvert feil. og så blir det jo ikke lettere med årene.

Skjult ID med pseudonym toyoung fr. 11 juni 2010 01:04

Jeg var sammen med en mann der aldersforsjellen var omtrent den samme, da jeg var 23. Siden han ikke ville at alle andre skulle vite det, oppførte vi oss som om vi hadde hver vår ektefelle. Møttes seine kvelder, snakket og elsket bort mange netter, men han ba meg gå før frokost. Vi var på seminar weekender sammen snek oss til hverandres rom for så å snike seg tilbake før frokost...
Siste gang vi så hverandre hadde han bestemt seg for å ta et utenlands oppdrag for å tenke over livet som han sa, han ba meg om å gå videre med mitt liv. Jeg var skuffet og mente i hovedsak at han var feig som ikke ville satse på kjærligheten. Mannen døde i en ulykke på oppdraget og jeg hadde lenge dårlig samvittighet over å huske hva våre siste samtaler inneholdt av bebreidelser fra min side....