Alle innlegg Sukkerforum

avhengig av forhold?

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Østfold) fr. 11 juni 2010 14:33 Privat melding

Jeg kjenner folk på min alder som faktisk aldri har vært single, men hatt flere forhold. De finner seg partner gjerne før de er ferdige med den forrige. Også her på sukker finnes det folk som prøver å etablere nytt forhold mens de faktisk ennå er er samboende med en annen. Tar disse til takke med bortimot hva som helst bare for å slippe en uke alene? Nå vet jeg jo at hyperattraktive folk alltid har flotte beilere i kø, men de andre da? Jeg vil kanskje være litt forsiktig med å involvere meg med en dame som er rykende fersk på "kjøttmarkedet" eller bare på vei dit.

Skjult ID med pseudonym Blowing fr. 11 juni 2010 14:59

Den forklaringen jeg har fått fra ei venninne som i to tre omganger har drevet et overlappingsspill er at hun ikke takler tanken på å komme hjem til tomt hus, at barnas selskap ikke er det samme, at hun er hus redd osv....
Blant venninner så ler vi av at to barn på hhv 9 og 11 fikk følgende besjed over middagsmaten en dag: Fra nå av blir det ikke mer snakk om, "Per" i dette huset, i stedet blir det "Espen"

Skjult ID med pseudonym askeladden fr. 11 juni 2010 15:03

Heeey...... Har hun hoppet over Pål da ? :-))

Skjult ID med pseudonym Z fr. 11 juni 2010 15:13

Det er ikke lett å vite hva som rører seg inne i hodene til andre mennesker.

Men jeg tror at noen mennesketyper kan passe sammen med mange ulike kjærester og har "enklere krav" enn andre. Andre igjen er mer bevisst på hva de selv trenger for å ha det godt. Det ene er ikke bedre enn det andre....

Jeg har venninner som har vært både gift og skilt og gift og skilt på samme tid som en annen har vært singel.
Det er ingen tvil om at vi stiller ulike krav, forelsker seg ulikt og føler mye på kort eller lengre sikt.

Noen synes det er bedre å fire på kravene for å slippe å være alene, andre vil bli ulykkelig av denne modellen.
Noen gifter seg til penger, hjem, unger eller garasje, en løsning som for andre ville vært fullstendig utopisk!

Men jeg tror du kan ha rett i at det finnes jenter (og gutter) som er så vant til tosomhet at de nesten ikke klarer å være glad uten å ha kjæreste. Som om en brikke mangler, og man blir ikke glad før brikken er med i helheten.

Den klassiske er enkemannen som statistisk finner seg dame før den ulykkelige enka ville gjøre det samme.
Mulig han ikke klarer seg så godt uten å dele seg med en kvinne? Hva vet jeg?

Skjult ID med pseudonym petita fr. 11 juni 2010 15:37

Det var strengt tatt beskjeden de lo av, ikke konsekvensene dette har for barna.

Skjult ID med pseudonym Blowing fr. 11 juni 2010 15:50

Petita har tatt dette på kornet :-)
Jeg har barn selv og jeg sleit med å forklare hvorfor deres far hadde ny dame (fem på rad etter skilsmissen)
Da var barna mine hhv 6 og 4, de lurte også på hvorfor det var så lett for far å finne seg ny kjæreste når jeg ikke fant noen......
Jeg har aldri syns barns spørsmål er enkle, heller ikke deres sinn. Min hovedregel er å være ærlig og å gi dem svar som samsvarer med deres forståelse i hht alder.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 11 juni 2010 15:59

Mange jeg kjenner har den 'egenskapen' at de ihvertfall ikke går lenge singel når de først blir det. Det er liksom maks noen uker, så er det en ny på trappene. Skulle ønske jeg hadde den 'egenskapen'... Tror jeg?

Skjult ID med pseudonym kvinne 45 fr. 11 juni 2010 16:00

Når jeg søker ny kjæreste før jeg er helt ferdig med den forrige, er det ikke fordi jeg er redd for å være alene. Jeg trives faktisk utmerket i mitt eget selskap. Det er bare det at jeg har lengtet så lenge etter en å føle noe for, at det er ikke bare å kutte ut disse tankene. Har følt meg singel lenge selv om jeg har bodd sammen med en. Og jeg har ikke noe behov for å leve et vilt, nyskilt liv ute på byen!