Alle innlegg Sukkerforum

Ha ha, jeg må le litt og.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 11 juni 2010 17:02

Nå har det faktisk vært en periode med en jevn strøm av nye jenter/kvinner innom profilen min hver dag, flørter og hjerter og meldinger og komplimenter.

Men nå er det plutselig bråstopp! :D
Ingen besøkende, ingen hjerter, meldinger eller noe. Som det var før 'rushet'.

Hva er det som skjer? Jakter kvinner i flokk? Har dere en overordnet plan, et hovedkvarter, hemmelig telefon, hemmelige møter, hemmelig håndtrykk? ;)

Skjult ID med pseudonym XtraVirgin fr. 11 juni 2010 17:09

@Egentlig
Har det ikke alltdi vært sånn i grunnen -at vi jenter kommer i flokk?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 11 juni 2010 17:19

Jeg har det litt motsatt......jeg vet at det snart kommer et rush i mailboksen min etter lang tids stillhet :-)

Skjult ID med pseudonym protector fr. 11 juni 2010 17:21

@egentlig: Jeg er inne i en sånn god periode nå..har fått flere førstemld/flørter på 1 uke, enn jeg har fått resten av de nesten 5 mnd jeg har vært her..pussige greier. Jeg har ikke forandret noe på profilen, så jeg skjønner ikke helt dette. Men jeg klager ikke..det er jo bare positivt =)

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 11 juni 2010 17:22

Rotte tro kvinner, norske, sammensverge seg mot Rotte.
Rotte ørlite populær hos de ortodokse.

Skjult ID med pseudonym Laura fr. 11 juni 2010 17:38

Fanken. Avslørt nå igjen... Også jeg som ettertrykkelig sa og mente og i det hele tatt at dette ikke skulle avsløres på noe som helst nivå, now, ever eller noen gang. Kvinneklubben har spilt fallitt. ;)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka fr. 11 juni 2010 17:42

Ah, hvem har sladret!???!?:-O

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 11 juni 2010 17:44

Det var en Seinfeldt-episode om klubben deres. Vi vet alt!

Skjult ID med pseudonym Arne fr. 11 juni 2010 19:27

Er rare greier, snakker akurat med 2 flotte damer etter at det var lite interessante som stakk innom, men tror du ikke at jeg har møtt ei på byen også da akkurat nå. Møtt hu et par ganger og det har blitt skikkelig fjortisklining begge ganger ;-D...på tide å gå et steg videre ;-)

Har egentlig lyst til å møte disse to andre å bare for å vite at jeg velger "rett", men er litt usikker....er dårlig på slik sjonglering, ligger for meg.

Skjult ID med pseudonym aquaman73 fr. 11 juni 2010 20:17

Seriøst svar: Jeg opplever det samme. De kommer ofte i små innrykk. Men det har med statistikk å gjøre. Hvis man får gjennomsnittlig 1 besøk hver dag så vil på de fleste dager har 0 besøk, og på enkelte dager får man 2-3 stykker. Det er ikke uvanlig med en hel uke med besøk og så en måned rolig periode. De som har spillt en del terningspill (f.eks Axis & Allies) vil ha merket det samme. Det å trille gjennomsnitt er ikke vanlig. Man triller som regel godt eller dårlig. Så det er tilfeldighetenes natur.

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 11 juni 2010 20:33

Det kan jo også ha litt å gjøre med at en kjæreste frister mer i enkelte situasjoner enn andre. Når sola skinner og jeg går gjennom en park der "alle" holder hverandre i hendene og er lykkelig forelsket så blir lysten på en kjæreste større enn når det sludder og folk haster avgårde under paraplyene sine. Jevnt over har i hvert fall jeg opplevd at det er større pågang om sommeren, særlig når fellesferien er det og mange sikkert, som meg, merker at "alle" vennene har kjæreste og at man jaggu får ta seg i nakken om man skal få gjort noe mer interessant i sommerferien enn å spille Xbox eller ta seg en fjelltur med sin gamle mor eller far.

Og Arne - har du funnet ei du liker og som du har inntrykk av at liker deg, sats på henne!

Skjult ID med pseudonym Arne fr. 11 juni 2010 20:56

@Zoid77 - skal sies at det ikke er lenge siden jeg gikk ut av et 3 årig forhold, eller forsåvidt kasta ut etter at jeg hadde neglisjert det i altfor stor grad som følge av jobbing - det svei da hu aldri tok det opp (som jeg forventet og da kunne trappe ned), men var bare ferdig ved første prat. Det svei noe jævlig...er LITT usikker på om jeg allerede er klar for noe alvorlig, men liker jenta og hu gir gode og positive tilbakemeldinger, også kl 1400 på dagen uten noen øl innabords ;-) Det at det egentlig er litt tidlig ennå er kanskje det som holder meg litt igjen.

Skulle forøvrig i forrige innlegg stå: ....er dårlig på slik sjonglering, ligger IKKE for meg.