Alle innlegg Sukkerforum

Hva betyr de tre blomstene nederst på matchtreet?

Vis siste innlegg
(kvinne 33 år fra Sør-Trøndelag) sø. 13 juni 2010 17:29 Privat melding

Hei. Jeg lurer litt på disse blomstene på matchtreet. Jeg har sett alle blomstre selv om f. eks "Ha barn" er et stort og rødt blad på treet, mens alder som er innenfor mine ønsker kan gi en halvdød aldersblomst... noen som kan forklare?

Hilsen forum-newbie:)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 13 juni 2010 18:20

Såvidt jeg forstår betyr "ha barn"-blomsten om man har barn eller ikke. Og når det gjelder alder er det ikke dine egne preferanser som betyr noe, det er hvilken aldersgruppe Sukker mener du passer best sammen med - noe som vanligvis betyr ti år ned og to år opp for menn og omvendt for kvinner (så her snakker vi tradisjonelle kjønnsrollemønstre). Det samme gjelder for så vidt for høyden - det er ikke hvilken høyde du vil ha som betyr noe, men om gutta bak Sukker mener høydeforskjellen er for stor eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 13 juni 2010 18:23

Størrelsen har med viktigheten av ting å gjøre, størrelsen har med matchen å gjøre.....det er ihvertfall sånn jeg har forstått det.

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 13 juni 2010 18:25

åååå offamei nå har jeg skrivd tullete igjen........se bortifra det jeg har skrivd!

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 13 juni 2010 18:26

Jeg tror det er sånn at frven sier noe om hvor godt/dårlig en matcher.....størrelsen sier noe om hvor viktig det er!

(kvinne 33 år fra Sør-Trøndelag) sø. 13 juni 2010 18:29 Privat melding

Takk for svar begge to:)

Høres dog litt merkelig ut at barneblomsten betyr om man har barn eller ikke. Den blomstrer jo uansett om vedkommende har barn eller ikke, og uansett om det er et rødt eller grønt blad på treet... Den aktuelle halvdøde blomsten er 8 år eldre så virker ikke helt logisk det heller...

Grumse: Vet hva bladene på selve treet betyr, bare blomstene jeg ikke skjønner:)

Jaja, jeg fortsetter å se på treet jeg, så får disse blomstene klare seg selv :p

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 14 juni 2010 01:41

barneblomsten vil henge med hodet hvis den ene har barn og den andre har krysset av på at h?n ikke vil møte noen med barn.
Høydeblomsten vil henge med hodet om han er mindre enn 5cm høyere enn henne, eller høydeforskjellen er mer enn 25?cm (Tallfestingen er nok avhengig av hvor viktig dere mener høyde er)
Alder slikker jord om aldersforskjellen går utenfor sukkers magiske intervall for hvem som passer sammen.

Skjult ID med pseudonym nebbioso ma. 14 juni 2010 21:09

@pgmp: Jeg er 28, og det hender det er jenter på 23 innom profilen min, der aldersblomsten spiser jord, mens andre jenter på 22 har en frisk aldersblomst. Tilsvarende finnes jenter på 32 med hengende aldersblomst og jenter på 34 med frisk aldersblomst. Merkelige greier.
Som du skreiv, dette har ingen sammenheng med hvilket aldersområde de har oppgitt - men kanskje det skyldes hva man har valgt under "viktigheten" av aldersmatching? Altså at det magiske intervallet blir mindre eller større avhengig av valget, eller at hvor mange poeng det utgjør blir bestemt av dette.

Skjult ID med pseudonym Arne ma. 14 juni 2010 21:18

Blomstene går på hva man selv og den andre har satt som "krav";

Jeg har satt ikke barn da jeg allerede har vært bonuspappa engang, jeg spiser da jord på alle damer som har barn. Silje f.eks. ønsker å treffe alle uavhengig om de har barn eller ikke. Den vil da stå fin og rank for alle som kommer innom Silje, så sant ikke noen ikke ønsker å treffe noen barneløse, som Silje er, da vil den henge.

Alder går begge veier, hvis begge har match iforhold til hva som er valgt så står den så fint, hvis en av dere faller utenfor så hengern med hue, hvis begge er utenfor så ligger den i bakken. Silje trådstarer har f.eks satt maks alder til et år under meg, mens jeg har henne innefor. Da henger den med hue når jeg går inn. Hadde jeg satt den til et år yngre enn henne så bommer vi begge og den ligger i bakken.

Samme blir det med høyde, en bom - heng, to bom - bakken.

Skjult ID med pseudonym nebbioso ma. 14 juni 2010 21:30

@Arne, takk for forklaringen men jeg får det ikke til å stemme. Her er de to siste jentene som var innom profilen min:

1. Ei jente på 23 var innom profilen min (jeg er 28), jeg har satt 22-32 og hun har satt 22-28. Men aldersblomsten hennes henger.
2. Ei jente på 30 var innom profilen min (jeg er fortsatt 28), jeg har satt 22-32 og hun har satt 28-34. Men aldersblomsten hennes henger.

Det ser altså ut til at 28 verken er med i 22-28 eller 28-34....

Skjult ID med pseudonym Arne ma. 14 juni 2010 21:36

I alle dager, har gått ut fra 1 og 2 bom hele tiden, og det har sett ut til å stemme til nå...skjønner ikke hva det da kan være...?

HAHA!! en liten sjekk her, Silje faller utenfor mitt intervall i bunn så egentlig bommer vi begge på hverandre...nå skjønner jeg ingenting!! Jeg gir opp! Det med barn er jeg derimot sikker på at stemmer.

Kan være at det er i ytterkant av intervallet? Begge dine er i ytterkant på intervallene til hverandre....kanskje....

Skjult ID med pseudonym nebbioso ma. 14 juni 2010 23:18

isåfall er det en veldig streng tolkning av disse intervallene (hvis 28 ikke er med i 22-28 eller 28-34).
gjør ikke dette at det blir en fordel å være odde antall år gammel? ;)

Skjult ID med pseudonym Silje_25 ti. 15 juni 2010 08:55

Tusen takk for svar alle sammen:) Jeg er litt klokere nå i hvertfall, selv om aldersblomsten fortsatt er uklar, hehe. Synes sukker kunne hatt med en forklaring på blomstene under treet siden de har forklaring på bladene.. oh well, vi finner nok ut av det en vakker dag:)