Alle innlegg Sukkerforum

Date - hvor lenge må vi vente

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 14 juni 2010 10:35

Tenk
Jeg var på date fredag 1 uke siden, gikk å lurte på hva som var galt....
Skrev her inne : hvor lenge må vi vente på respons etter en date etc

Jeg hadde is i magen, ikke pokker om jeg skulle mase....
Og hva skjer - jo da.
Fått svar og invitasjon til noe mere spennenede om kort tid.
Tid 1 uke :)
Men det spiller liten rolle :)

Det som skjer det skjer.

Skjult ID med pseudonym pese ma. 14 juni 2010 12:27

Forventer du sex eller?
Kanskje hun skal lese en Agatha Cristie-bok for deg?

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 14 juni 2010 14:12

Det får en si! :-D
Tror jeg husker din forrige tråd, og tror jeg skrev noe slikt som at jeg har funnet ut at dersom han ikke kontakter meg, er det liten vits i for meg å kontakte han etter en date, for da er han ganske enkelt ikke veldig interessert.

Det kan være at det kan lønne seg å la mannen få tid på seg, samtidig tror jeg at jeg i løpet av en hel uke uten tilbakemelding hadde kommet til å avskrive han og ikke vært så ivrig lenger.
Jeg har opplevd det noen ganger og prøvd å forholde seg til mannens "seighet" og langdrektighet over tid, men jeg opplever alltid til slutt at det er litt mangel på respekt og engasjemang fra han sin side og liten vits i fra min side å bygge opp forventninger og en eventuelt spirende forelskelse.

Menn kan kanskje si at de går lei dersom de må vente en stund før det skjer noe seksuelt, mens jeg synes det er frustrerende å forholde meg til menn som viser seg uengasjerte over tid men som likevel vil ha kontakt. Kjempefrustrerende er det, særlig når jeg er så fornøyd med mannen og hvem han er som person at jeg har lyst på masse, masse kontakt.
Når jeg opplever at han ikke har det samme engasjemanget som meg så kutter jeg han ut, slipper fisken fri og slenger ut fiskestanga på nytt. Ofte biter samme fisk på kroken nok en gang, men da er det bare å slenge han ut igjen :-D

Men håper du kommer til å trives masse på din neste date med mannen! :-)

Skjult ID med pseudonym betteroff ma. 14 juni 2010 17:12

@frøkna
Jeg har det litt omvendt av deg, jeg da. Hadde en fin date med en pen og hyggelig jente for noen uker siden. Vi var rimelig samstemte i at vi skulle møtes igjen. Men så har det blitt veldig stille. Synes jeg da. Hun svarer rett nok kort når jeg sender en SMS, og to ganger har hun sendt meg SMS hvor hun sier at hun ønsker å treffe meg igjen og vi må prøve å finne ut når det passer... Jeg har forsøkt å sende henne melding igjen her på sukker, men ikke fått svar, selv om hun har lest den. På msn ser hun ut til å være forsvunnet. Og, ja, jeg vet: jeg burde ringe, men er usikker på hvor mye det er lurt av meg å mase. Det kan jo ha omvendt effekt av hva man ønsker. Generelt så tolker jeg manglende engasjement som manglende interesse, men jeg ønsker ikke å avskrive et så flott eksemplar av arten kvinne. Gudene vet hva mer fantastisk som skjuler seg i henne. Så inntil videre smører jeg meg med tålmodighet og venter og venter og venter... Den som venter på noe godt skal visstnok ikke vente forgjeves :)

Skjult ID med pseudonym Arne ma. 14 juni 2010 17:17

@betteroff - tror ikke det er mye å hente der gitt. På MSN har ha nok banna deg.

Her er gjelder samme ting for kvinner, som for menn, er man virkelig interessert så greier man uansett hva som kommer i veien å få til en date til. Ihvertfall opprettholde kontakten!

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 14 juni 2010 18:16

betteroff:
Jeg tror vi begge to må finne oss i at det ikke er noe mer å hente fra slike seige og langdrektige mennesker uansett hvor fine vi opplever at de er. Den som må vente for lenge i datingsamenheng venter stort sett forgjeves og har sjeldent noe godt i vente ;-)

Skjult ID med pseudonym karatekid ma. 14 juni 2010 19:43

Jeg har sort belte i dating, og har opplevd alle varianter.

Derfor vil jeg at ting skal gå pent og rolig for seg, og at ting skal få en sjanse til å bygge seg oåp. Jeg vil rett og slett bli kjent, og helst ikke som kjærester. Men som to som dater. Jeg får krampe av at folk ser på meg som kjæresten sin etter et par møter, og på den annen side får jeg krampe av de som ikke gir lyd på noen uker osv, der man aldri vet om det er interesse. Enig at det er litt respektløst.

Hva med en mellomting? Være klar og tydelig på at man VIL prøve, uten dermed å "flytte inn til hverandre" og svi av alle følelser?