Alle innlegg Sukkerforum

Allment godkjent å søke etter partner på nett?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bobcrosses lø. 29 des. 2007 00:02

Er det bare meg eller er det flere som synes at det er litt flaut å opprette en profil på et nettsted som dette?

Må jo si at eg er redd for hva venner og kjente evt. måtte tro når de ser min profil her :-) Kan jo alltids legge ut en profil uten bilde, men da kommer man vel ikke langt gjør man vel?

Har valgt å opprette en profil her fordi sidene definitivt er mye bedre lagt opp enn mange av konkurrentene. Håper det kommer noe godt ut av det, Er vanvittig lei av å prøve å bli kjent med jenter på byen så eg tenkte å prøve noe nytt. Why not!?

Er nettdating allment akseptert eller tenker mange det samme som meg?

Skjult ID med pseudonym Kaj68 lø. 29 des. 2007 00:10

Personlig bruker jeg ikke mye tid til å tenke over den biten. Det er ikke til skade for noen at jeg har en profil her, mine hensikter er ærlige og da synes jeg den saken er ganske klar.

Om mine venner reagerer negativt fordi jeg har en profil, vel - da tror jeg de reagerer på grunn av andres forventninger, og ikke av hensynet til mitt beste.

Men jeg kan godt tenke meg at nettdating til en viss grad blir litt uglesett. Jeg skjønner ikke helt hvorfor, men det kan være så enkelt som at noen trenger noe å heve seg over, for å føle seg ovenpå, og da velger man noe som man selv er vellykket i forhold til. Men de om det - det er deres problem/behov og ikke mitt :o)

Skjult ID med pseudonym s.a.me lø. 29 des. 2007 00:11

Hei du... og velkommen som ny her inne...
Jeg tror kanskje det er bare du som føler det sånn nå i begynnelsen.. det er allment kjent å chatte på nett, og også evnt date en man treffer på nett... det er ikke flaut i det hele tatt.. jeg er sikker på dine venner/ bekjente synes det er flott at du gjør dette.. de unner deg nok sikkert å møte ei søt jente... og hvem vet, kanskje du gjør det her inne også...

Ønsker deg masse lykke til, og jeg er enig... sukker er en av de beste stedene..

MVH

Skjult ID med pseudonym enig lø. 29 des. 2007 00:12

Jeg synes også det er litt småflaut, selv om nettdating er blitt mye mer akseptert de senerer årene. At jeg nå har profil på sukker,er absolutt ikke noe jeg forteller venner....kanskje jeg bare er sær? :)


Skjult ID med pseudonym s.a.me lø. 29 des. 2007 00:13

He he alle mine venner vet jeg er inne på nettet... kanskje jeg er rar også...?

Skjult ID med pseudonym bobcrosses lø. 29 des. 2007 00:16

|Det er da ikke noe forskjell med å sjekke opp damer her som det er på byen. Kun en annen type kanal. |
Klart det er stor forskjell på å sjekke opp folk på ett nettsted enn på byen. Det er jo to totalt forskjellige verdener vel? Eller er det bare eg som ser litt annerledes på dette? Hmmm... godt mulig det er nettopp det.

Det positive her inne så langt for min egen del er at eg har sett masse interessante profiler på jenter eg godt kan tenke meg på bli kjent med!

Skjult ID med pseudonym Kaj68 lø. 29 des. 2007 00:56

Godt sagt, s.a.me. Det er jo slik det er, det er allment kjent og man ser jo jevnlig at f.eks. VG og Dagbladet reklamerer for sine datingsider på sine nettsider, pluss at det er mer og mer snakk om par som har funnet hverandre på nettet i media....

Husk at internett har vært et forum for mange forskjellige typer kontakt mellom mennesker i mange år allerede.. IRC (internet relay chat) har eksistert siden starten av 90-tallet, selv var jeg innom der noen måneder i -96. Mange forskjellige typer bånd mellom mennesker har blitt knyttet på tvers av alle slags grenser - dette med dating er en av mange nisjegreier som har vist seg å ha stor interesse og dekke reelle behov for mange rundt i verden.

Skjult ID med pseudonym mann39 lø. 29 des. 2007 01:09

Det som er litt imponerende med sukker er at det er så veldig mange her inne selv om man aldri ser reklame for siden. De andre blinker jo mot en stadig vekk. Tror det er et tegn på at netdating er akseptert når ryktet om et sted som dette spres via grasrota.

(kvinne 36 år fra Østfold) lø. 29 des. 2007 01:18 Privat melding

Man skal jo ikke være flau for dette!?! Mange grunner til at folk bruker nettet, betyr ikke at man mangler sjelelige eller sosiale evner. Min erfaring sier tvert i mot, mange oppegående mennesker her inne, som bare er lei av sjekking og mismatcher. Jeg synes det er en ganske kultivert og smart måte å finne en partner på. Problemet er kjemien selvfølgelig... Alle jeg kjenner vet jeg er her, men de bare ler:) Og det gjør jeg og:) Hurra hurra, det er jo jul!

Skjult ID med pseudonym meg lø. 29 des. 2007 02:45

Ja nettopp marg. Det er de samme menneskene man møter på byen som har profiler på nettsider, og der sukker definitivt er en av de bedre. De fleste jeg kjenner vet at jeg har profil her. Mange av de har profiler ute selv. Single som sier de ikke har profil på nett lyver, eller bortforklarer en profil med blablabla....

Glem sjenansen og good luck :))))))))))))))

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 29 des. 2007 10:37 Privat melding

Lykke til - synes det var "uvant" og skummelt den første uken men...... Dette er mer og mer vanlig måte og "treffe" folk på.
Det som jeg synes er dumt med en slik kanal er alt noen tillater seg som de ikke ville gjort "LIVE". Det er noe og tenke over!
Når man ikke ser øyne - kroppspråk etc kan mye misforståes når man skriver... eller at folk sårer med viten og vilje. Er ufine etc men de mailene kan man alltids slette!

Ønsker deg lykke til og husk hvis dine venner ser profilen din så er de jo her selv.... Noe man dør av, nei, men at ikke alle har lyst at andre skal vite og det er ok... Mine venner vet dette (ikke alle skjønner det men ..... jeg gjør og det er det viktigste for meg.) Og du.... masse flotte hyggelige folk her...

Jule klem cino

Skjult ID med pseudonym vita134 lø. 29 des. 2007 12:07

Eg har fortalt om min nettprofil til mine venner, og fleire av venninnene mine som er i faste forhold syns det høyres kjempespennande ut og vil ha full oppdatering på korleis det går :))) Har til og med fortalt om det på jobben og eg, og eg jobber berre med (til dels eldre) menn. Men eg er sjølsagt nøye med korleis eg har utforma profilen min, du får ikkje smurt dei innerste hemmelighetane mine utover skjermen om du går inn på den, for å sei det sånn...

Som prinsipp syns eg ikkje nokon skal være flaue over å ha ein profil verken på sukker eller andre stader, vi er store jenter og gutar som bestemmer sjøl, og vi er mange! Dette er eit utmerka supplement til å møte folk ute i den store verda, i tillegg til at vi som er her iallfall, har det ganske moro undervegs. Og ein kan risikere å få venner... :))))

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 29 des. 2007 12:11 Privat melding

Åh, nei dette er ikke flaut i det hele tatt! Synes evt det er mye mer lugubert å sjekke på byen!

Skjult ID med pseudonym jente 31 lø. 29 des. 2007 12:43

hvordan er det noen av dine bekjente får vite om at du har lagt ut profil her da?
Enten må du si det selv eller så må de se deg her inne.......
Og har de sett deg her inne ,ja da HAR DE PROFIL HER INNE SELV.Og da er det kanskje ikke så flaut alikevel.. eller?
Jeg stortrives på nett og er på ingen måte flau over at jeg søker noen å dele hverdagen med...
Men det er jo meg da...

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 29 des. 2007 13:15 Privat melding

De som eventuelt synes nettet er verre enn byen, har et problem. Deres eget.
Hva er "den korrekte" måten å finne noen på? Bli introdusert i frimerkeklubben, av tante Olga?

(mann 41 år fra Akershus) lø. 29 des. 2007 13:45 Privat melding

Allment godkjent å søke etter partner på nett? JA

(kvinne 56 år fra Østfold) lø. 29 des. 2007 16:29 Privat melding

Brukte tid på å bli fortrolig med det selv. Tok tid før jeg la ut bilde og ble mer personlig. Og det tok tid før jeg fortalte vennene mine om det. Da jeg fortalte det fortalte et vennepar av meg, som er gift og har tre barn, at de traff hverandre slik. Det begynner å bli lenge siden, og de fortalte det ikke uten videre den gangen. Nå synes de det er morsomt at de var blandt de første :) Fikk vite om andre bekjente som har truffet hverander på den måten, og nå er mine single venninner uten unntak på nett de også :) Spesiellt sammen med en av venninnene mine, vi skårer veldig likt, har jeg mye morro når vi treffes for å utveksle gode og ikke fult så gode erfaringer :)))

Reaksjonen jeg fikk fra mine venner var forståelse. Jeg har opplevd å møte en herfra i melkedisken på nærbutikken og jeg har oppdaget at det bor en annen kar rett nedi veien :) Det begynner å bli ganske vanlig ja :)))
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym lady35 lø. 29 des. 2007 18:26

Vi på nettet er jo selvsagt uhildet. hehe

Jeg kjenner meg igjen i det du skriver trådstarter, hadde det sånn selv i starten selv om jeg prøvde å tenke rasjonelt - at det er jo mange som er her og som også er ute på byen, men her er det flre single som er seriøse enn på byen. Har erfart at det er noen nut cases på nettet som jeg ikke treffer ellers, men den type risiko er kanskje the name of the game.
Har inntrykk av at alle som er single over en liten periode tester nettet.

Men må si jeg merker endel fordommer blant noen. De rynker på nesen og er litt nedlatende. Blant de single er det folk som aldri har noe action i livet likevel. Jeg synes jeg stadig møter nye folk også IRL, og ser ikke bort i fra at det henger sammen (lavere terskel for å bli kjent med mnnesker)

Det er flest motforestilinger blant mine etablerte venner (big surprise?), men noen av de var jo også i mot mobiltelefoner da de kom. Har noen hederlige unntak som på det meste er litt mer nytenkende, de sier t.o.m. at de er litt "misunnelige" på hele datverdenen som de gikk glipp av. Ikke at det er så voldsomt, men jeg har lært vanvittig mye om mennesker og fått lavere terskel for å bli kjent med nye folk generelt.
Hva de konvensjonelle, fordømmende parene tenker om singlelvet kan man ikke bry seg om. Plustelig står de der single selv en dag, tipper pipen får en annen låt da. Jeg har også mistanke om at et vennepar møtte på nettet men har laget seg en "historie" fordi de føler det ikke er stuerent. Men jeg tror det er kommet for å bli som andre real life sjekkearenaer. Alt nytt vil møte motforestillinger, bare vær glad du ikke er ludvig-typen som er rdd alt nytt og tenker at det er fa'li det.