Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor får jeg ingen mailer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frustrert ti. 15 juni 2010 00:36

Jeg er en jente i sluttern av 30-årene og meldte meg nylig inn her. Hadde på forhånd hørt så mye positivt om dette nett stedet og at man nesten var garantert mange svar. Så jeg brukte tid på å lage en utfyllende profil og prøvde å gjøre den mest mulig lik meg. Altså ingen store overraskelser ved en eventuell date. Det er ikke noe spesielt avskrekkende ved meg - ingen sære interesser eller et fælt utseende - så jeg regnet jo med å få massevis av mail. Jeg sendte til og med et par flørter. Men så langt har jeg bare fått 3!!! Og den ene av de var "du er ikke min type, lykke til videre" (og det der er ordrett hva han skrev!

Den eneste "ulempen" er kanskje at jeg ikke har bilde, men pga barn og jobb føles det feil å legge det ut på nettet. Jeg sender gjerne ved etterspørsel på mail og tror jeg ser ganske grei ut. Veier noen kilo for mye, men det gjør jo mange av oss som har barn.

Så hva er problemet? Hva gjør jeg galt? Jeg er jo her inne for å finne en kjæreste, men det betinger at noen faktisk tar kontakt eller svarer på mine hint og mld her og der. Er så skuffet, jeg og det som fikk det til å renne over nå var en kort chat jeg hadde (for første gang) og når jeg sendte bilde så svarer han "du er ikke den jenta jeg leter etter".... Seriølst - dette går på selvtilliten løs og jeg blir egentlig litt lei meg. Jeg er jo en helt vanlig jente og trodde at det vare noen helt vanlige menn der ute som var interessert.

Noen tips, råd, innspil, trøstende ord osv? Eller er jeg kanskje den eneste som opplever det her på Sukker?

.

Skjult ID med pseudonym Veteran ti. 15 juni 2010 00:39

Kanskje du skriver for mye?

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 15 juni 2010 00:39 Privat melding

Så lenge du ikke har bilde på profilen din, kan du ikke forvente mye respons.

Og man må være litt hardhudet for å være på en datingsiden på nettet, du vil nok møte avslag etter avslag. Men har du flaks kan du møte en som ting klaffer med.

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 15 juni 2010 00:43

bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde HER ER SVARET DITT bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde
bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde
bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde
bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde
bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde
bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde
LYKKE TIL!

(mann 40 år fra Oslo) ti. 15 juni 2010 00:53 Privat melding

Jeg har til dags dato ikke gått inn på en profil uten bilde.... Jeg er ganske visuell av meg..... Det er ikke det at jeg tror at alle uten bilde er som nøkken - men jeg har vært på en blind date en gang..... og det var ikke noe moro..... mer en sjokkartet opplevelse.... hehe

Om det er noen trøst så har jeg garantert forsøkt å ta kontakt med i alle fall 80-140 kvinner..... Og har for det meste aldri mottatt noen tilbakemelding.... Nå kan jo det ha sin bakgrunn i at jeg faktisk har bilder på profilen... hehe - Har både jobb og unger.... Men er litt av den oppfatning av at jeg blåser i hva folk måtte mene om meg.... Det er veldig få mennesker som har ei mening som betyr veldig mye for meg..... Og jeg tenker slik at jeg ikke gjør noe galt - med å fremstå som en millimeter havveis desperat på sukker - for å finne en date som kan utvikle seg.....

(kvinne 28 år fra Oslo) ti. 15 juni 2010 00:53 Privat melding

Arne har helt rett. Du kan ikke forvente respons før du har bilde i profilen din. Så kyniske er vi her inne;)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 15 juni 2010 00:54

En ting til - dobbelhaka mi har blitt diskutert her på forumet!!!!!! :)

Skjult ID med pseudonym Blowing ti. 15 juni 2010 01:10

Jeg har bilder her selv om jeg er mor og bor en by der forholdene til tider er gjennomsiktige, men jeg tenker litt som x-dreamer det er min sak å være aktivt på søken etter noe som kan utvikle seg.

Sender selv ut meldinger, får svar en sjelden gang :-)

Av de som hendvender seg til meg kan de grovsorteres i tre kategorier.

1. Bor så langt borte at det føles urealistisk å innlede en dialog (de har ofte at de ikke er flyttbare, hvilket jeg selv også har)
2. Menn som er i forhold og bare er på jakt etter adspredelse på sidelinja av den de lever med.
3. De jeg velger å innlede dialog med for så å treffes på date etterhvert.

Når en går på date er det ofte bære eller briste mht til forventninger og gjensidig kjemi :-)

Som hutten sier en må være litt hardhudet her inne, lykke til :-)

(mann 45 år fra Hedmark) ti. 15 juni 2010 02:52 Privat melding

Du må nok oppdatere profilen din med et bilde! Personlig går jeg aldri inn på profiler uten foto!
Vi liker ganske enkelt å se hvem vi "snakker" til...

Skjult ID ti. 15 juni 2010 06:04

Bilde har alt å si for responsen. Jeg gidder ikke å svare på mld fra menn uten bilde på profilen. Liker å se hvem vedkommende er. Slik er det vel for de fleste her.

Skjult ID med pseudonym Eek ti. 15 juni 2010 08:16

Du har fått svaret fra flere her:

Du trenger BILDER!!!!! Så mange som mulig, så forskjellige som mulig, så fristende som mulig. End of story.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 15 juni 2010 08:21

Bilder in natura helst.

Skjult ID med pseudonym Kvinnen ti. 15 juni 2010 09:31

Ja her var det ikke mye å tilføye :-) Pare et lite ps: Ikke skyld på barna om du veier et par kg for mye. Vær glad i den kroppen du har - da skal du se at noen andre kan bli det også :)

Skulle det bli helt umulig å elske en ekstra valk eller to - så er antall kg på kroppen et resultat av differansen mellom antall kacl inntak og antall kacl forbrukt i løpet av døgnet - uavhengig av barn eller ei :)

En brennhet forelskelse kan gjøre underverker på forbrenningen - så stå på og lykke til!

Skjult ID med pseudonym En mann ti. 15 juni 2010 09:43

Jeg hadde først ikke bilde på profilen min, men la det til på oppfordring fra ei her inne. Muligens er det mest menn som er opptatt av bilde for jeg har i hvert fall ikke merket noe mer respons eller besøk etter at jeg la ut et profilbilde. Jeg merker egentlig ingen forskjell. Årsaken kan jo alltids være at bildet ikke er særlig tiltalende, men jeg kjenner meg ikke igjen i "regelen" om at bilde gir flere svar/profilbesøk.

Skjult ID med pseudonym scalare ti. 15 juni 2010 09:54

Et bilde i seg selv gir ikke mange mailer... Nok av de med bilde og... Men et GODT bilde, øker sjansene betraktelig.
Men det er nok menns marked her fra 35 år og oppover. Og definitivt kvinners marked under den alderen. Ryktene om overfylte mail-bokser gjelder mest for de litt yngre kvinnene og de ekstremt attraktive...

Så mitt råd er: Skriv selv! Ikke send flørt. Men skriv noe hyggelig. Å ikke ville ha bilde pga. barn og jobb, er forstålig, men ikke en særlig god grunn. Ganske mange av oss med barn og jobb her, som hadde vært mer bekvemme med å ikke ligge ute, men jeg synes det har med "høflighet" å gjøre. Slik at folkk skal slippe å måtte be meg sende bilde. Dessuten er avslag når man har sendt bilde, tyngre å takle enn å få nei med en gang ut fra profilen.... Så tenk litt over om du skal vurdere bilde likevel...

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 15 juni 2010 10:18

Det ver vel tungt nok når man blir avvist med bilde også da????

Mulig jeg må revurdere hvor hardt jeg skal ta ting innover meg.... når disse yngre og ekstremt attraktive damene ikke svarer... hehe

Det eneste jeg ikke legger ut bilder av er ungene mine.... De får en evt. jente som jeg prater med få når det blir aktuelt... Liker ikke å involvere ungene mine så alt for mye i dette som tidvis må kunne sees på som flyktige bekjentskaper..... Men opplyser jo at jeg har to unger i profilen da...

Skjult ID med pseudonym Frustrert ti. 15 juni 2010 10:37

Takk for alle svar. Det virker jo som om alle mener man skal ha bilde. Og nå har jeg jammen meg fått to avslag til pga mangel på bilde. Ærlig talt - det sier jo noe om hvor overfladiske en del er, når de ikke en gang vil spørre etter bilde, men bare avviser meg pga en profil uten bilde. Jeg skal vurdere å legge ut bilde, men vet ikke om jeg vil ha svar fra de som ikke ville hatt kontakt uten bilde uansett jeg da.

Huff, det er mange spesielle folk der ute og jeg som håpet dette var en seriøs arena for å treffe voksne, oppegående mennesker - men jeg begynner å tvile litt. Jeg mener jo langt fra alle, selvfølgelig - men de jeg har vært i kontakt med så langt ihvertfall.

Fortsatt skuffet og føler meg dum som håpet dette var litt annerledes. Bra jeg bare har kjøpt medlemskap for en måned i utgangspunktet da. Men jeg gir ikke opp riktig ennå. :-)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 15 juni 2010 11:42 Privat melding

Skjerp deg a TS.

Er folk useriøse fordi de avviser en profil uten bilde? Det er jo tusenvis på tusenvis av profiler her inne og folk har som alltid knapp tid. Er da helt naturlig at man prioriterer profilene med bilde.

Det gir også et veldig feigt inntrykk at man ikke tør legge ut bilde på profilen, som om det er noe man vil skjule. igjen, at folk velger å prioritere å bruke tiden sin på profiler med bilde er helt naturlig.

Bilde er malen her inne.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 15 juni 2010 11:42 Privat melding

@Frustrert
Man vil jo gjerne matche både psykisk og fysisk og da er dessverre bilder en del av pakka. Spesielt på nett.
Du er vel kjapt slik du også? Hvis du som du sier ønsker deg en kjæreste, så vil du vel gjerne ha en viss tiltrekning til han?

Skjult ID med pseudonym petita ti. 15 juni 2010 11:45

Å stille med bilde, i forhold til uten, skaper en viss ubalanse :)

Skjult ID med pseudonym iEndre ti. 15 juni 2010 11:50

Nå ble du veldig dyp her petita :p

Skjult ID med pseudonym petita ti. 15 juni 2010 11:53

Jeg mente bare at den som stiller i en samtale uten bilde har mer info om den andre enn den som stiller med bilde. Jeg vil gjerne stille likt her :)

Skjult ID med pseudonym iEndre ti. 15 juni 2010 11:54

Du er så vis :)

Skjult ID med pseudonym petita ti. 15 juni 2010 11:55

Tvilsomt :)

Skjult ID med pseudonym ;) ti. 15 juni 2010 12:10

Jada, enig med de fleste her over. Og jeg syns ikke det er det slag useriøst å bla forbi profiler uten. Selv ønsker jeg ikke å få tilsendt bilder på mail eller sende selv. Det er som nevnt over ganske ekkelt å avvise eller bli avvist pga et bilde. Jeg handler ikke varer utsett - hvorfor skulle jeg bruke tid på noe som kanskje ikke tiltalte meg ?

Selv har jeg alltid hatt bilder i profilen, men fjernet dem for en stund siden. Klart det er en merkbar nedgang i besøk og henvendelser. Det var også tilsiktet :)

Syns ikke barn og jobb er grunn god nok til å ikke stille med bilde. Jeg hadde blitt skeptisk dersom jeg hadde fått en slik begrunnelse. Likevel, det kunne godt vært en funksjon her som var litt mer "privat", og som man kunne gi tilgang til de man valgte ut selv.

Happy hunting.

Skjult ID med pseudonym iEndre ti. 15 juni 2010 12:16

Og følge opp litt over. Det er kjipt å bli dumpa pga bilder. Hvor kjipt er det ikke da å bli dumpa av noen man har fått kontakt med, for så ikke å høre noe etter man har sendt bildet?!
Bedre å leve i uvitenhet hvorfor folk ikke kommer inn på profilen med bilde da ihvertfall. Hvis det er det som skremmer deg.

Skjult ID med pseudonym ;) ti. 15 juni 2010 12:22

Nettopp iEndre, been there done that.... Så man innleder kontakt, får en god dialog, etterspør bilder og .... neeeiij !! Da er det bedre å sortere ut litt før man tar kontakt.

Skjult ID med pseudonym iEndre ti. 15 juni 2010 12:30

Uten tvil! It´s a bitch!

(mann 40 år fra Oslo) ti. 15 juni 2010 13:00 Privat melding

Synes det er like greit at folk sorterer meg ut på grunn av bilder.... Selv om bildet er et utsnitt av et lite øyeblikk.... Ville jo være kjipt å date ei som evt. skulle få brekninger av en uansett.... :)

Når det er sagt - så er de fleste jeg har truffet litt annerledes enn de fremstår på bilder.... når man møter dem.... Men det har noe med at personligheten ikke kommer til uttrykk i bilder.... veldig ofte....

Får jeg nå litt kred for å være dyp????

Skjult ID med pseudonym petita ti. 15 juni 2010 13:20

Man får bare kred for slikt om noen ikke skjønner bæret av hva du mener.
@ Annathon, iEndre har da ikke kalt noen for bitch.

Skjult ID med pseudonym sport ti. 15 juni 2010 13:27

Hei, jeg har samme opplevelsen som deg, jeg har heller ikke bilde på profilen min, så jeg får ingen meldinger. Jeg prøver meg på chatten, det er veldig få som svarer der også.
Jeg har web camera så de som vil se meg, får anledning til det.

Hilsen sport

(mann 42 år fra Telemark) ti. 15 juni 2010 13:33 Privat melding

Det er mange grunner til at du ikke får svar frusytret...hvis profilen din holder den kvaliteten du antyder så tenker jeg at du ikke er nøye nok! Og kanskje du ikke er aktiv nok..........

Skjult ID med pseudonym ;) ti. 15 juni 2010 14:01

Det er kanskje slik at noe man ønsker å formidle forsvinner litt på veien både gjennom bilde og tekst, vi leser og oppfatter ting ulikt. Men, likevel - et inntrykk gis og mottas, og det må tas en avgjørelse på hvorvidt man ønsker å ta kontakt, eller videre kontakt. Så ja, jeg syns også det er greit å grovsortere/bli sortert før det blir langt ned for mye energi og forventninger.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 15 juni 2010 14:17

Som noen påpeker, det nytter ikke ha bilde hvis du ikke er spesielt pen.

Frustrert, ikke få dårlig selvtillit for dette.
Som du har oppdaget, så er veldig mange veldig vanlige menn ikke ute etter vanlige eller bra damer – ikke på nettet. De er ute etter toppdamer som helst skal være noen år yngre, selv om de ser temmelig ordinære ut selv.

I virkelighetens verden kommer sannsynligvis andre elementer inn, men på nettet er det overrepresentasjon av drømmere med bindingsangst. Muligens av begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym stupedama ti. 15 juni 2010 14:22

@vibe. ikke min erfaring.. har hatt kaffedate med mange og også truffet flere av disse igjen. Men jeg har skjønt at det blir satt pris på at bildet faktisk er representativt for hvordan man også ser ut i virkeligheten.. er man sånn gjennomsnittlig pen så må man kompensere med å være vittig og hyggelig i mailene.

Når det gjelder bindingsangst : kan være du har et poeng der...men en gang skal det vel klaffe?

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 15 juni 2010 14:42 Privat melding

Jeg har bilde på profilen men får ekstremt få besøk og så og si ingen mailer.
Tror ikke det er noe galt med profilen min, og er det noe skremmende med den, skulle jeg gjerne visst det....
For et par år siden var det ingen problem, kanskje det er ut med lubne damer på 43??

Skjult ID med pseudonym Grumse ti. 15 juni 2010 14:45

Bytt ut profilbildet med det du har i albumet ditt, på en båt med fjell og vann i bakgrunnen.......knallbilde!

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 15 juni 2010 15:11

Stupedama,
interessant, Hvor gammel (sånn cirka er du)?

Jeg har også hatt endel kaffedater, men synes attraktiviteten til menn ofte er veldig mye lavere enn deres egen scoring skulle tilsi (attraktivitet da en kombinasjon av utseende, sosiale ferdigheter, fleksibilitet, humor, stabilitet, orden på livet).

Jeg kaster sikkert sten i glasshus, men jeg mener mange menn overvurderer seg selv og hva som er "passende dame for dem". Dette med gamliser er jo noe som ofte kommer opp på forumet, eller middelaldrende damer som kommenterer at jevnaldrende menn bare skal ha mange år yngre damer. En annen greie er dette med babes som får 100 meldinger for dagen (riktignok endel yngre enn meg - men tipper det er mange vanlig søte jenter på 25 som får få meldinger). Det sier jo litt om ambisjonsnivået til guttene som mailer, skal litt til at de alle er på samme attraktivitetsskala.

(Og så er det sikkert endel menn som undervurderer seg selv også, men de merker man jo ikke noe til...).

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 15 juni 2010 15:14

@petita: Jeg er dyp når jeg forteller at personligheten ikke blir presentert gjennom bildene på profilene.... Den får man først se når man møter folk....

Var mulig ikke så dyp.. egentlig... men gi meg nå kred likevel...

Skjult ID med pseudonym Kvinnen ti. 15 juni 2010 15:24

@TS
Synes du skal være litt forsiktig med å si at det å være opptatt av bilde = overflatisk. Vi er mange som er både usikre å sårbare her inne, selv om vi ønsker å hvite hvem vi snakker med. Det er ikke hyggelig når man etter mange mailer og gode lange samtaler som får det til å krible langt ned i de nedre regioner - får tilsendt et bilde av en fyr som er helt feil. Eller du møter opp på date hvor du bare ønsker å snu i døra eller synke gjennom gulvet. Trenger ikke være stygg - bare ikke din type. Da er det vondt å å måtte si det som det er.

@minda67
Enig med Grumse. Du har mange flotte bilder på profilen din. Velg et hvor du ser inn i kamera og et varmt smil slår sjelden feil. Lykke til

Skjult ID med pseudonym stupedama ti. 15 juni 2010 15:25

@vibe. Hold deg fast .. jeg er 48 år... men ser nok yngre ut ( hørt det av andre enn de her inne også, så det er nok riktig rent objektivt sett) .
Tror jeg scorer på teksten i profilen min. Morsom og uhøytidlig og kort. Har kun datet menn i aldersgrupen 46 -53... selv om jeg tror de leste på min alder opplever å få henvendelser på yngre menn som har " meget kort horisont" på kontakten. Ikke noe for meg.
Har aldri opplevd å få 100 meldinger om dagen. Viktigere med kvalitet enn kvantitet.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 15 juni 2010 15:47

Bitch, ludder, tøs, masse fine navn.

Skjult ID med pseudonym stupedama ti. 15 juni 2010 16:02

... ja sånn får du damene på kroken Rotte.
Du vet det at du kan forføre damene med smektende ord...prøv det du :-)

Skjult ID med pseudonym Toohey ti. 15 juni 2010 16:19

Jeg er en av dem som ikke har bilde i profilen ( er kvinne og 43 år) og ikke i album, av diverse årsaker. Skjønner godt at
mange siler på bakgrunn av det. Jeg gjør jo også det på en måte, siler på bakgrunn av bilder. Dvs jeg tenker at vedkommende ikke er noe for meg etter å ha sett bilde. Rent kynisk tenker jeg at det er en del menn her som med fordel kunne droppet bilde av seg selv.

@vibe Jeg er enig at mange menn, min målgruppe er de fra 41-maks 50, overvurderer seg selv her inne.

Jeg sender gjerne bilde ganske umiddelbart (har det i profilteksten ) før det har vært mye kommunikasjon, men har også avslått å sende bilde på bakgrunn av å ha sett bilde av vedkommende som spør etter det.

Jeg blir ikke overøst med meldinger, men opplever å få jevnlig henvendelser. Er ikke selv aktiv med å ta kontakt.
Så bilde eller ikke blir en avveining av hva man vil.

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 15 juni 2010 17:35 Privat melding

@Grumse og Kvinnen
Jeg fikk enda færre besøk med fjell/vann-bildet.... Nå får jeg i allefall noen....

(mann 52 år fra Akershus) ti. 15 juni 2010 17:50 Privat melding

Enig med kjeksen.. Når jeg blir kontaktet av en bildeløsprofil og svarer føles det "litt" feil og urettferdig at vedkommende har "sett" meg mens jeg famler i blinde. Egentlig litt ufint spør du meg..
Føler nesten at noen stjeler min tid og oppmerksomhet :-/

Som alle ovenfor liker jeg å se dem jeg velger å ha kontakt med. Mulig blinde har et annet fokus ? ;o)

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 15 juni 2010 22:50

En liten PS her; skifta profilbilde i dag og nå raser det inn med folk.....har MYE å si ja.....

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 15 juni 2010 23:14

Helt enig stupedame, at kvantitet er viktiger enn kvalitet.
Dessverre så er kvantiteten mye høyere enn kvaliteten for min del.
Toohey, ja, jeg tror veldig mange deler din erfaring ut fra det jeg har lest her (og ser tendense til selv).

Men TS; det er ikke deg det er noe galt med, det er bare det at nettet er ekstremt endimensjonalt - utseende vektes veldig mye i folks vurdering, og da er et bilde av en pen person en stor fordel. Også hvis du ahr et normalt utseende er det nok et pluss med bilde, og som stuepdama er inne på - en bra profiltekst kan kanskje hjelpe litt. Men nettet sier egentlig iikke så mye om dine kvaliteter som partner, dvs mange kalrer ikke se det bak et tastatur. Så kanskje du skal bare legge ut et bilde, og pusse på teksten, og ellers ikke glemme at det kanskje er i det virkelige liv man blir best sett?

(kvinne 57 år fra Rogaland) on. 16 juni 2010 02:05 Privat melding

På nettet er det som å gå på butikken og velge fra hyllene...når menn skal velge dame tar de antagelig de som tar seg best ut, litt blandet med egen smak...ta en titt på manneblader så ser en hva som selger...ikke stort å gjøre med det. For min del vil jeg gjerne ha en trent muskuløs mann uten noe antydning til mage i alder som passer meg,gjerne en rå bonde fra Jæren...men jeg er så gammel at jeg slett ikke kan konkurere med midtsidedamene lenger...og selv om menn i min alder også er kommet laaaaangt fra den tiden de muligens hadde noe å velge mellom... huff realitetene er ikke så innmari hyggelige. Huff ...hva var det jeg skulle fram til her????....jo om det er til noe trøst...det er ingen som vil ha meg heller:)

Skjult ID med pseudonym xXx on. 16 juni 2010 09:46

@ TS

La meg se om jeg forstår dette rett:
- Du vil ikke bruke profilbilde, noe som gjør at mennene ikke kan vite om de liker utseendet ditt før de eventuelt tar kontakt – eller før de svarer på de flørtene du sender ut.
- Du blir likevel overrasket over at få faktisk tar kontakt, selv om du for alt de vet kan se ut som nøkken sjøl. Faktisk regnet du med å få massevis (!) av mail, til tross for at det er tusenvis av andre kvinner her inne MED bilder som mennene kan velge i blant når det gjelder hvem de vil kontakte. Hvem har vel lyst til å forsøke å sjekke opp en de ikke engang kan se ansiktet til?
- Du skriver at du kan sende bilde etterpå, men når mennene du sender det til ikke tiltrekkes av dette og takker nei så blir du sur og skuffet og klager over dette på forumet. Hva hadde du ventet deg egentlig? At de skulle si at ”vel, jeg synes ikke at du er noe pen, men det kan jo hende at du er snill da så la oss møtes likevel, for jeg bryr meg nemlig ikke om at jeg ikke liker utseendet til dama mi”. Seriøst? Det der er ganske enkelt prisen du blir nødt til å betale hvis du fortsetter å ikke ha profilbilde.

Ser du virkelig ikke at dette er helt og holdent din egen feil? Hvis du legger ut et profilbilde så vil
a) De mennene som synes du er tiltrekkende kanskje kontakte deg, i stedet for en annen jente med bilde.
b) De mennene som ikke liker utseendet ditt vil aldri gi lyd fra seg og du slipper å bli avvist av dem.
c) Du slipper at de få mennene du faktisk klarer å få i prat her inne og sender bilde til i ettertid avviser deg når de ser det. Å slippe å såre noen på den måten er jo en viktig grunn til at mange av oss ikke svarer på meldinger eller flørter fra personer uten bilde i det hele tatt.

Så få deg et bilde eller slutt å syt.

(kvinne 38 år fra Telemark) on. 16 juni 2010 17:15 Privat melding

Jeg tror kunsten er å ikke ha for store forventninger, for når alt kommer til alt er det kun èn person du vil ende opp med. Jeg er her fordi jeg håper å finne mannen i mitt liv snart. Men tar det hele som det kommer.
Det står "et par kilo for mye" på min profil også. Og den der syns jeg er litt dum! For alle vet at slanke jenter får flere blikk etter seg. Og jeg vil si at godt over halvparten av den norske befolkningen veier et par kilo for mye!
Og for all del - ha tro på deg selv :) Det er ikke deg, det er alle de andre. Det er det alltid ;) :-D Eller, i hvertfall i dette tilfellet.. :)

Skjult ID med pseudonym Gurka on. 16 juni 2010 17:34

I min profil står det "Normal" på vekt. Etter mine begreper er det nemlig min figur som er ca gjennomsnittet. JEG føler meg normal, selv om andre måtte mene at jeg har noen kilo for mye ;)

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 16 juni 2010 17:42

lurer på om trådstarter kun sendte mail til menn uten bilde? noe annet ville jo være å kaste sten i glasshus...;)

Skjult ID med pseudonym Frustrert on. 16 juni 2010 20:28

Oisan - her ble det mange sterke meninger etter hvert - det er fart i enkelte av dere her inne!

Det virker osm om noen her mener det er en selvfølge at jeg skulle ha bilde her i profilen med en gang og at dere nesten blir sinte fordi jeg valgte å ikke ha det. Vel, ikke alle er like bevandret i nettdating og da trodde jeg faktisk ikke at det var så mye fokus på det og at man kanskje kunne maile bilder etter hvert og bli kjent. Men herlighet - har skjønt motsatt nå! Noen har sagt det i veldig klare ordelag. Hehe. :-)

Det er ihvertfall veldig annerledes i nettverdens dating enn det jeg trodde. Så man får jo ta et valg tydeligvis. Jeg har heldigvis fått noen hyggelig mailer nå (ikke mange!) men gjorde som dere sa (for dere vet vel hva dere prater om eller....?) og jeg har lagt ut bilde. Så får vi se hva som skjer....

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 16 juni 2010 20:38

Nå blir det sikkert fart i sakene;) Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Tazoslo on. 16 juni 2010 20:47

@frustrert - har vel ikke så mye med Sukker å gjøre som diskusjonsfora på nett, det blir fort svart hvitt mht meninger ;.-)

Håper mailene leder til noe bra da :-D