Alle innlegg Sukkerforum

Sjekking i butikken etc.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym knekten ti. 15 juni 2010 20:56

Jeg skal ikke si det skjer stadig vekk, men nå og da ser man en søt jente i (f.eks.) butikken. Ut fra handlekurven kan man ane at hun muligens er singel, kanskje veksler man et blikk - ja, dere skjønner sikkert hva jeg mener :-)

Hvordan i all verden skal man vise sin interesse? Det er jo en viss fare for at det kan bli _fantastisk_ kleint?

Hadde en litt sånn opplevelse i dag; var ute og syklet og på Tryvann kom en søt jente (som jeg hadde syklet forbi på vei opp) og spurte om veien til Ullevålseter. Jeg var ikke helt sikker, men kom med noen forslag, hun takket for det og syklet avgårde - jeg ønsket henne selvsagt god tur :-) Jeg syklet landeveissykkel så det var ikke så aktuelt å spørre om å være med, men tenkte at det kanskje hadde vært et alternativ hvis jeg hadde vært på terrengsykkelen? Eller?

Tar mer enn gjerne i mot _seriøse_ tips og innspill :-)

Skjult ID med pseudonym mann31 ti. 15 juni 2010 22:06

Nettopp! Utveksle blikk gjør man jo stadig vekk både gatelangs, i butikker og på caféer. Men for oss nordmenn er det et stooort steg fra å se til å snakke....! Man prøver desperat å komme på en eller annen lur åpningslinje.

Et tips er kanskje å ikke si noe om personen i det hele tatt, men begynne med helt utenforstående ting? Nei - ikke været!

Skjult ID med pseudonym Incredible ti. 15 juni 2010 22:20

@knekten, her var du jo faktisk incredibly heldig ettersom hun faktisk startet samtalen. Neste gang kan du jo spørre om hun er ny i byen (siden hun ikke kan veien), om hun trenger syklekompiser, etc. Dere hadde jo helt klart noe å prate om...det er en bra start og et enklere utgangspunkt enn dama på Kiwi :)

Skjult ID med pseudonym SMRT ti. 15 juni 2010 22:33

Ja, det kan bli kleint. Fantastisk kleint. Men vil du ikke klare å takle at det blir kleint? Hvis så er tilfelle: gjør ingenting. Men hvis du vet at du fint takler kleine situasjoner, så bare ta kontakt. I verste fall ender du opp med en god historie du kan fortelle kameratene dine. I beste fall en historie du kan fortelle mora di.

Skjult ID med pseudonym Lionking ti. 15 juni 2010 22:34

Man skal være veldig snartenkt og skikkelig på hugget for å få noe ut av en slik situasjon... been there, done that.
Hadde du hatt terrengsykkel, så kunne du selvsagt spurt om hun hadde lyst på selskap. Men faren er stor for at hun hadde syntes det hadde vært skummelt å sykle inn i skogen med en fremmed mann hun ikke kjenner, og dermed lett desperat etter en måte å komme unna på.
En annen og for henne litt "tryggere" variant ville vært at du spurte om navnet hennes slik at du i etterkant kunne kontaktet henne og bedt henne ut på en sykkeldate eller noe annet...:)

Skjult ID med pseudonym Kvinnen ti. 15 juni 2010 22:39

Eller hva med å dele en eplekake på Frognerseteren eter turen. De er store som troll og skapt for å deles - superromantisk - al'a Lady og Landstrykeren?

Skjult ID med pseudonym knekten ti. 15 juni 2010 23:08

@Lionking
Hadde jeg hatt riktig sykkel skulle jeg nok klart å spørre på "riktig" måte :)

@Kvinnen
Eplekaken er notert - bra tips! :)

Det jeg glemte å skrive i sta, var at jeg faktisk så henne i et kryss rett før jeg var hjemme - så hun bor altså ikke så langt unna. Uheldigvis var det litt trafikk og vi var på hver vår side av gaten, ellers hadde jeg jo hatt en "gratisreplikk" i å spørre om hun fant frem :)

Skjult ID med pseudonym SMRT ti. 15 juni 2010 23:12

Knekten, hvor ofte er det uheldigvis noe som står i veien for en god replikk...?

Jeg tipper det er ofte. Vel, da vil replikken nok være langt unna den dagen alt ligger til rette for å servere den.

Neste gang er det ikke en venninne i veien, en vei i veien, skal hver sin vei i veien. Neste gang går du over på andre siden av veien. Løkke te.

Skjult ID med pseudonym knekten ti. 15 juni 2010 23:20

Kanskje hun er på Sukker? :-)

Skjult ID med pseudonym SMRT ti. 15 juni 2010 23:23

Det er en tanke du må slå fra deg!

For ellers vil den tanken alltid være i veien når replikken er klar og dama er i siktet og du er litt mo i knærne. "Kanskje hun er på sukker" er trygg da, og replikken uteblir.

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 15 juni 2010 23:24

Når det gjelder det å bli avvist så hadde faktisk boka "Pornopung" et godt poeng.

Gå ut på byen en fredag og lørdag, gjerne også torsdag. Sjekk opp alle damer (funker nok best for menn dette ;-) du ser og ha et mål for øye; bli avslått. Etter å ha fått et par hunder avslag i løpet av 2-3 dager så vil man i stor grad var immun mot å bli avslått.

Har selv noe problemer med dette, har hatt grei suksess med damene etter ca.fylte 30, men åra 16-30 og dets begredelige resultater på det området sitter desverre igjen idag noe som gjør at jeg kvier meg for å gå opp til en dame og slå av en prat enten det er byen eller butikken. I et lystig lag går det så mye bedre, er desverre et godt eksempel på norske menn som trenger LITT innabords før man tar initiativ.....tragisk....men pleier å gå bra ettersom jeg vet å begrense meg ;-)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 15 juni 2010 23:35

Lotte immun da.
Lotte snalt immun mot nolske kvinnel også.

Skjult ID med pseudonym knekten ti. 15 juni 2010 23:43

"Trådstarter ønsker at denne tråden skal være seriøs, uten småprat eller avsporinger."

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 15 juni 2010 23:51

Husker jeg så på "Sjarmørskolen" en gang, og der viste det seg i hvert fall at norske kvinner slett ikke var vanskelige å be ut på en kaffe - bare man våger å spørre. Det er nesten så jeg angrer på at jeg sa stopp da et vennepar av meg ville melde meg på...

Skjult ID med pseudonym knekten ti. 15 juni 2010 23:59

@zoid77
"bare man våger å spørre".

Det er nok der skoen trykker, for mange menn :-/

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 12:38 Privat melding

Kast en tomat på henne, også ser du en annen vei etterpå. Funker så det griner.

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 17 juni 2010 12:41

Egg da?

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:04 Privat melding

Sjekketur - hva mener du? Det holder jo i massevis at de er på handletur!

Nåja, jeg har prøvd egg med varierende resultater, men nekter å anbefale det. Blir fort jækla upopulært når det spruter eggehvitte overalt og ned i kløfta.