Alle innlegg Sukkerforum

Sukker kjæreste.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gina ti. 15 juni 2010 21:44

Jeg vil så gjerne bli sukkerbiten til sukker daten min....
Må si jeg er litt misunnelig på dere som klarer å gå på ny date bare kort tid etter at dere er blitt plassert i vennerekka av den dere virkelig falt for....

Noen tips på hvordan komme seg fort videre??

Taes imot med takk:-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 15 juni 2010 22:17

Men det går da lekende lett? ;-) Vil han ikke ha meg samtidig som jeg ikke har rukket å bli kjent med han enda men likevel rukket å bli betatt, så er det jo bare stoltheten min som ble en smure såret samt at mine begynnende drømmerier fikk en brå slutt.
Men det gjelder bare dersom man ikke rakk å lage en flørt ut av det da, jeg antar at da er det litt mer sårt å få vite at man duger som venn men ikke noe mer dersom man er i en litt langvarig flørtsituasjon.

Eneste tipset jeg har å komme med, er å ikke la det gå ut over selvtillitten din. Det er ikke morsomt å bli avvist av en du selv har veldig sansen for, og det kan svi ganske godt, men samtidig er det slikt som ofte skjer i nettdatingsammenheng. Da gjelder det å bare trekke på skuldrene, riste det av seg og tenke at du ikke traff på den som var riktig for deg denne gangen. Så går du videre. Nettading kan være overfladisk og kan ofte føles useriøst fram til du finner akkurat den personen som passer for deg :-)
Det er i hvertfall slik jeg velger å tenke.

Skjult ID med pseudonym Moody ti. 15 juni 2010 22:25

Jeg er da mann, så kanskje min mening ikke har så mye å si, men...

Jeg er uansett ikke interessert i noen som avviser meg.

Så lett er det i grunn :)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 15 juni 2010 22:30

Kom deg snarest mulig ut på date igjen..... :) De som avviser er ikke verdt tiden din.... og i alle fall ikke følelsene dine... :) Men det er lettere sagt enn gjort....!

Skjult ID med pseudonym J. S. ti. 15 juni 2010 22:33

Hvorfor sukker kjæreste? Er kjæresten lei seg?

Lever Postei? Nei, han er død.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 16 juni 2010 01:00

Grunnen til at de lett går på ny date er vel at de virkelig ikke falt for denne personen.

Også er det kanskje et poeng å ikke virkelig falle for noen du ikke har møtt?

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 16 juni 2010 01:19

Tror det er viktig ikke å gå så mye opp i det. Når du skal på date skal du bare treffe en person som du ikke har trffet før. Om det er ditt livs kjæreste er jo en helt annen sak.

Om det viser seg IKKE å være din livs kjæreste får du gi deg selv et par uker å slappe av på - så går du på en ny date. Hvis du har muligheten.

Ingen har sagt at det skal være morsomt å gå på date - det kan faktisk være kjedelig og masete. Bonusen er stor hvis du treffer en hyggelig person, da.

Skjult ID med pseudonym Gina on. 16 juni 2010 18:05

@pgmp
Dette er en person jeg først ble kjent med her, vi datet en god stund og mere til... Så jeg falt ikke "bare" for profilen her :-)

@Diagno
Det skjer ikke ofte at jeg faller for noen, men når jeg først gjør det, så faller jeg veldig. Har vel falt skikkelig for 2 personer i løpet av de siste 4-5 årene. Som du da sikkert skjønner av det svaret, så er jeg ikke vant til å være i forhold, og det skal mye til for at jeg går inn i noe. Derfor er det også desto vanskligere når jeg etter en stund blir "plassert" på vennelista....