Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mye teller utseende?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Spencer on. 16 juni 2010 06:24

Jeg er en 38 år gammel mann. Jeg er innom en del kvinnlige profiler her på Sukker, og har notert meg at veldig mange skriver at utseende har liten og ingen betydning!
I mitt tilfelle stemmer ikke dette! Jeg går utelukkende etter utseende. Dette gir meg et første intrykk av personen bak.
Når det er en side forran meg, med mange bilde profiler, går jeg utelukkende på den eller de jeg synest tiltaler meg mest.
Jeg mener utseende betyr veldig mye, men jeg er kanskje overfladisk?

Skjult ID med pseudonym pedanten on. 16 juni 2010 08:19

Jeg derimot, går etter de som ikke er smittet av orddelingssyken ... eller særskrivingssyken, som det egentlig heter.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 16 juni 2010 08:58

Tror de mener noe sånt som at han ikke trenger å være fotomodell. Men at de går etter utseende allikevel tror jeg er hevet over tvil. Sånn er det jo med meg også; jeg går etter de som er visuelt tiltrekkende, men det betyr ikke at de ser ut som forsidebildet på diverse dame/herreblader, men at de er tiltrekkende etter min smak.

(kvinne 48 år fra Hedmark) on. 16 juni 2010 09:41 Privat melding

Selvfølgelig har utseende stor betydning. Jeg ser ikke på en mann som veier 200kg går med busserull og tresko eller ser ut som et lik :) Jeg liker å være stolt av min partner og ikke være redd for å vise han fram.

Skjult ID med pseudonym Lionking on. 16 juni 2010 09:44

Problemet er at det blant oss mannfolk for en stor del er "enighet" om hvilke jenter/damer som er attraktive. Vi er nå engang veldig fokusert på det visuelle, og det er enkelte ansiktstrekk mv. hos det motsatte kjønn vi betrakter som attraktivt og dermed går etter. Dette gjør at de "peneste" 10-15% av jentene/damene får det meste av oppmerksomheten her inne fra 80-90% av mannfolkene, noe som gjør nettsjekking til en stor utfordring.

Skjult ID med pseudonym kvinne 45 on. 16 juni 2010 09:50

Utseendet betyr svært mye for meg, det vil si at det må stemme etter min smak. Det betyr selvsagt ikke at han trenger se ut som en fotomodell, for de er ofte for stramme og kjekke. Heller søt og sjarmerende med glimt i øyet, synes jeg!

Som pedanten er jeg også opptatt av teksten. Mye skrivefeil, og jeg blir fort ferdig med deg! Og skyld ikke på dysleksi - det er forskjell på det og slurv! Gir du blaffen i rettskriving i profilen din forteller det meg at vi ikke passer sammen! Da hjelper det ikke hvor pen du er! ;-)

Skjult ID med pseudonym frostwhisp on. 16 juni 2010 10:31

Pedanten: jaja brad pit eller mr. depp står på døra di og er interresert.. Du ber dem skrive ned noen ord om hvordan de vil ha det sammen med deg. De skriver begge at de vil elske og ære i godt og vondt + trofast være ved din side.. Men begge glemmer komma og punktum, så du sier da.... bye bye :D

Skjult ID med pseudonym Uffe on. 16 juni 2010 11:26

Hadde det vært damene til de to nevnt over her, hadde de gjerne mått skrive som lotte, akkulat det hadde blydd meg en viss plass.

Skjult ID med pseudonym pedanten on. 16 juni 2010 11:53

@frostwhisp: Jepp.

Skjult ID med pseudonym J. S. on. 16 juni 2010 20:51

Jeg har samleie med sjelen.

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 juni 2010 20:52 Privat melding

Det som vel egentlig kan heves over enhver tvil er at det finnes ganske man fler damer enn menn som forelsker seg i personen enn det ytre. Har sett dette skje blant folk jeg kjenner, MEN dette krever også at man har mulighet til å bli kjent med hverandre uten at det er et datepress. Det derimot er veldig vanskelig på en side som dette. Man kan vel oppleve det på rene chattesider eller steder hvor man har en profil og vennskap kanskje er mer det som er i fokus, slik som Nettby eller Blink.

På datingsider blir det veldig fokus på dating, dating, dating og at alle man snakker med skal være den "rette". Kan til tider være noe krampe og man setter kanskje kravene sine vel høyt ;-)

Skjult ID med pseudonym rotte on. 16 juni 2010 21:30

Og Lotte med hånden.
Ellel balbala.
Noe endel med nål utseendet ikke med.
Lotte hente Asia.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 16 juni 2010 21:47

Selvsagt betyr utseende mye, men det er mye rart som kan ligge i utseende. Jeg har i hvert fall problemer med å se utseende fra et objektivt synspunkt. Hvis noen for eksempel spør om søstra mi er pen klarer jeg ikke å svare objektivt på dette. Og tilsvarende er det med damer jeg treffer på min vei - får jeg gode følelser av å se henne er det positivt, da er det et utseendemessig pluss. Joda, det er enkelte objektive kriterier som kan telle - jeg synes for eksempel at mørkt, langt hår er fint, at smilerynker er fint, at litt (men ikke overdrevet) formell påkledning er fint osv. Men det er plusser på et allerede etablert syn - hun kan være så mørk, blid og velkledd som hun vil, forbinder jeg ikke noe positivt med henne kan det være det samme.

Men samtidig er det, som en del skriver om drømmekjæresten: "En som synes jeg er sexy, enten jeg er pyntet og sminket eller går i joggebukser og har uflidd hår." Jeg tror ikke jeg kan være kjæreste med noen jeg ikke føler slik for - at det er det jeg forbinder med henne jeg tenner på, ikke bestemte kriterier.

Skjult ID med pseudonym Z on. 16 juni 2010 21:51

Mye

Skjult ID med pseudonym Z on. 16 juni 2010 22:04

Ler....hadde noen sagt til meg at jeg ikke var så ille, ville jeg blitt rådstuss, gitt. Er det et kompliment? ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe on. 16 juni 2010 23:04

Lionking, jeg tror det du skriver er veldig riktig. Som betyr at jenter i det "mest attrkaivte sjiktet" får mailer fra menn som de synes er fullstendig off. Også skriver de på forumet at de ikke får svar. At de sikter way over eget nivå eller altså stiller seg i en kø der de selv kommer bakerst ofrer de ikke en tanke. Tror mange menn hadde hatt mye å hente på å være litt mer fleksible akkurat i screeningfasen, feks mht alder og

Jeg havnet på date med en som var fem år yngre, men på nettet hadde satt max rense egen alder (vi kom i prat pga albumbilder). Det var ikke gnist fra min side, men etterpå så jeg at han hadde utvidet aldersskiftet med 6 år. Ikke at jeg er så sinnsvakt ungdommelig, men han erfarte jo at han kanskje hadde mulighet hos flere ålreite damer hvis han ikke var så snever..

Skjult ID med pseudonym Tazoslo on. 16 juni 2010 23:24

@musiclips - synes det er fin fint med "ikke så ille" ;-) Du er ikke så værst du heller ;-D

Skjult ID med pseudonym rotte on. 16 juni 2010 23:32

Rotte ille.
Punktum.

Skjult ID med pseudonym Incredible to. 17 juni 2010 00:26

flørtealaaaarm! flørting pågår!!
utdeling av komplimenter, woot woot!

Skjult ID med pseudonym Brett to. 17 juni 2010 00:31

Herlig med flørting! Alle burde flørte MER !!!!

Forøvrig er det "å like" viktigere enn "bildeskjønnhet" for Brett...

(fremdeles problemer med sammensatte ord)

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 09:39 Privat melding

Utseende teller mest for menn tror jeg men også samfunnet, tror neppe det hadde blitt noe fakkeltog for Martine-saken om hun var 150kg og fra grorud..da hadde saken neppe blitt noen sak og blitt glemt ganske så fort...hell tror at Farouk hadde vært tilbake i klassen over helgen hehe.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo to. 17 juni 2010 13:10

Må nå nesten si at jeg ikke pleier å si at; "du ikke er så værst du heller" når jeg gir komplimenter, men det passa nå godt inn i hva som ble kommentert ;-)

*sol sol sol sol sol*

Skjult ID med pseudonym søta to. 17 juni 2010 18:59

Det jeg legger mest merke til er øynene og ev. smilet.

Skjult ID med pseudonym F.Fatale to. 17 juni 2010 23:22

For meg teller mannens utseende utrolig mye, og det har jeg skrevet i profilen min, men det hjelper lite når mennene som sender meg meldinger enten har lesevansker eller er utstyrt med en skeiv selvinnsikt.

"Is it too much to ask that women be spared the daily struggle for superhuman beauty in order to offer it to the caresses of a subhumanly ugly mate? "
Germaine Greer

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 juni 2010 23:40

@F.Fatale
Det kommer jo an på hva du skriver i profilen din det. Skriver du at han må ha sixpack eller se ut som George Clooney så sender jeg ikke mail, men om du, som så mange andre, skriver at "jeg må synes han er pen", og ikke definerer hva dette er, så lever jeg fortsatt med en slags forhåpning om at noen kanskje kan synes det passer på meg en gang.

Skjult ID med pseudonym Pete to. 17 juni 2010 23:45

Man kan lett bli bortskjemt av tidligere kjærsters fantastiske utsende også. Selv tenner jeg kun på topp 2%-damene på grunn av det. Og det er ganske upraktisk når man passerer 40 og ser helt vanlig ut selv. tror det er en sykdom. kurer meg.