Alle innlegg Sukkerforum

Menn og massasje

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ???? on. 16 juni 2010 10:15

Hva er det med menn og massasje egentlig. Har flere ganger kommet i prat med menn her på sukker og etter noen meldinger til og fra så kommer det, SKAL JEG KOMME Å MASSERE DEG? Da tenker jeg, ok han vil kun ha meg til sengs uten å bli bedre kjent med meg. Utseende mitt har ikke skremt noen enda og jeg har en bra kropp (har jobbet for det også), men jeg vil noe mer en å bli noens one night stand. Selvfølgelig er det godt med massasje, men fra tidligere erfaringer så blir det med den ene gangen.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 16 juni 2010 10:37

Det er selvsagt en smule pubertalt å foreslå sex etter 5 minutter, eller 5 timer for den saks skyld. Nå er det en gang slik at mange menn, og noen damer for den saks skyld, har like lav terskel for å ha sex med en fremmed person som andre har for å spise sjokolade. Godtesyk. Sjokolade godt. Løpe til butikken. Spise sjokolade. Kåt. Sex godt. skrive til pen dame. 1% sjanse for sex, men bedre sjanse enn 0%. Mer komplisert er det ikke for enkelte. Når du antagelig ser bra ut på bilde vil mange menn rett og slett ønske å ha sex med deg, selv om de aller fleste er litt mer subtile i fremgangsmåten og skjønner at de fleste damer fungerer på en helt annen måte enn dem selv. Ta det som et kompliment, men liker du ikke fremgangsmåten så be dem dra til h... Plenty av "seriøse" folk her også som synes det er greit å bli kjent først ;)

Skjult ID med pseudonym massage on. 16 juni 2010 10:37

Jeg kan massere deg uten å ha sex. Faktisk så kan jeg være enig at det virker som et teit fremstøt.

Skjult ID med pseudonym petita on. 16 juni 2010 10:41

Hva med et forslag om "gjensidig aromaterapimassasje". Da var det ikke å bare bli massert lenger, men kline seg til med olje med en vilt fremmed person, joho, et uimotståelig tilbud :)

Skjult ID med pseudonym Nils on. 16 juni 2010 10:43

Alt for menn handler sex, alt annet er løgn, strategi eller renter for å komme dit....vi kan si hva er det med kvinner og forhold eller kvinner og late som de har mannlige kamerater? Menn respekterer at kvinner vil ha forhold fordi det er naturlig for dem, men det som er naturlig for menn er selvfølgelig vridd om til å være tabu og galt.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 16 juni 2010 10:48

Snakk for deg selv. Jeg har veninner jeg ikke tenker på å ha sex med. Fine sådanne også.

Skjult ID med pseudonym ???? on. 16 juni 2010 10:57

Til Nils. Jeg har to mannlige kamerater og de er faktisk mine beste venner. Vi kan snakke om alt mellom himmel og jord og har også pratet om følelser for hverandre. Vi er ens enige om at det ikke er noe som helst følelser mellom oss også når det gjelder sex, det er mer som et søskenforhold. Hvis du ikke har opplevd å ha gode venner av det motsatte kjønn, har du virkelig gått glipp av noe.

Skjult ID med pseudonym pølsevev on. 16 juni 2010 11:10

Ekte (les maskuline) mannfolk har ikke venninner uten baktanker (les sextanker).

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 16 juni 2010 11:20

Jeg er antagelig blant de 5-6 mest hetero mannfolkene sør for Dovre, og synes det er kult å ha helt ekte venninner som inviterer til fest og byturer, ofte med de shaggadelicous venninnene sine. O' be-have, baby :-)

Skjult ID med pseudonym Nils on. 16 juni 2010 11:23

www.laddertheory.com

Det er nok viktig å si at en har det, men alikevel så går det ikke, spiller ingen rolle.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 juni 2010 11:31

Tja...si det?
Massasje er sjekkelinje nummer 1 blant menn, det har jeg ihvertfall fått med meg. De vil gjerne imponere.
Det er jo bare å kjøre på, vel? La dem komme og gi deg en god massasje...og send dem hjem. Enkelt!
I min verden er ikke massasje ensbetydende med sex, men jeg trenger da ikke si noe om det?
Like lite som han sier at han forventer at massasje gir sex, for det ville han aldri sagt. Han er jo ikke dum?
*vinn-vinn*
;-)

@pølsevev
Og det sier endel om din ekthet. ;-)

Skjult ID med pseudonym scalare on. 16 juni 2010 12:27

Hvorfor dette behovet for å si hvordan verden ser ut for alle andre?

Jeg vet om enkelte menn som ikke kan være ren venn med jenter, for sex-tanker kommer før eller siden (Men Hallo! Det er ikke fordi de er så himla maskuline - de heller usikre og har lett for å blande kortene). Dette brukes da som argument for sjalu menn slik at kvinner ikke skal ha mannlige venner - "ja, for de vil sikkert bare i buksa på deg, sånn egentlig".

Det er så dumt. Ikke alle menn og relasjoner er sånn. Jeg vet masse eksempler på det motsatte. Det er heller ikke slik annathon sier, alltid irreversibelt hvis man har vært sammen fysisk.

Hvor mange av oss jenter har ikke vært sammen med noen vi ikke ville tatt i med en ildtang nå? Kvinner kan i alle fall miste lysten for godt på enkelte de har hatt et forhold til. Og det skjer dessverre ganske ofte mens de er forhold. Ettersom menn gjerne har sextrangen litt mer uavhengig av hvordan det ellers går i forholdet, skjønner de ikke damer som mister lysten. Så i stedet for å ta tak i problemet i forholdet, har de seg på byen (tusenvis av profiler her inne som bekrefter det) og hangler videre hjemme.

"Jeg har jo prøvd alt! Både blomster, massasje og sjokolade...." Haha. Jeg må le...
(Men nå gikk jeg visst i min egen felle og fortalte hvordan andres verden ser ut... ;-)

(mann 57 år fra Oslo) on. 16 juni 2010 14:08 Privat melding

Det er fordi MANGE menn ikke skjønner kvinner! De går etter sitt eget ego og sin egen drift - som om det er det eneste som teller! Hater menn som på død og liv skal på strippeklubber, fornedre kvinner med tåpeligheter og hø hø humor! Selv godt voksne menn blir som unger i en godtebutikk når de er ute på egenhånd! Skjerp dere menn der ute!!

Puh... gått å få det ut!!

Skjult ID med pseudonym ???? on. 16 juni 2010 14:19

Til Poopeye:) Hehe, godt det hjalp og tusen takk:)

Skjult ID med pseudonym Igor fr. 18 juni 2010 06:20

Hva er galt med strippekubber? Kvinnekropp da fiiint bra deilig! Ego må man ha for å leve. drift trenger vi for å bli flere. man trenger ikke skjønne en kvinne. Hun må selv fortelle hva hun vil at man skal forstå. Er ikke mindreader noen av oss menn. Fornedring er ikke bra verken for menn eller damer. Nei jeg vil ikke skjerpe meg. Fordi jeg må være meg selv og ikke en som er anderledes i håp om at det skal føre til et ligg!

Puh godt å få det ut :)

(mann 29 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 06:52 Privat melding

Haha. Er det ingen som har sett RAW, med Eddie Murphy? Den forklarer alle spørsmål og uklarheter rundt kvinner og livet generelt;)