Alle innlegg Sukkerforum

deler et morsomt faktum

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym candy on. 16 juni 2010 12:41

En gang for lenge siden skrev jeg med en her inne på msn. Dvs ca et år siden, men vi skrev bare med hverandre kanskje to ganger før han fant ei sukkerkvinne som han ville gå videre med. Men så har det seg slik at rundt annenhver måned så skriver han til meg, om han ser jeg er på og så småprater vi litt. Ikke om annet enn jobb, ferie og kjærlighetsliv. Av uvisse grunner finner jeg dette ustyrtelig morsomt :)

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 16 juni 2010 12:46

skadefryd?

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 16 juni 2010 14:21

Noen liker bare å prate og prate og prate... Og så prate enda litt mer... Jeg har også en slik gammel "sukkerbekjent" som pleier å kontakte meg når jeg en sjelden gang er på msn, og som bare liker å chatte. En veldig pen, ung kvinne som tidligere var svært så aktiv på forumet her, men som takket for seg for en stund siden. I det minste som betalende medlem. Jeg har hatt henne som kontakt på msn i over et år nå, og vi har til og med pratet på telefon et par ganger, men vi har aldri møttes ansikt til ansikt og hun har takket nei de 4-5 gangene jeg har spurt - med unntaket av én gang det var hun som tok initiativet og ringte meg en sen torsdagskveld hun var ute på byen, men da lå jeg og sov. Selv er jeg egentlig ganske lei, ser ikke poenget i å prate med folk i over et år uten å møtes, så gidder aldri å ta kontakt med henne lenger selv og avslutter chatten relativt raskt når hun kontakter meg.

Neste gang hun kontakter meg tror jeg at jeg skal stille spørsmålet om hun har lyst til en siste gang, og så bare takke for meg og blokkere henne når hun nok en gang sikkert svarer nei...

Skjult ID med pseudonym mann31 on. 16 juni 2010 14:50

Jeg har også ei som absolutt skulle legge meg til på MSN etter å ha utveksla fire-fem-meldinger her.

Jeg har tatt kontakt et par-tre ganger, og vi har hatt hyggelige samtaler de gangene. Men foreløpig har er det aldri HUN som har starta chatten... Ennå jeg har fått gult hjerte og greier her inne. Syns nå hun kunne ta litt initiativ siden det hun som absolutt skulle ha meg på MSN....?

Skjult ID med pseudonym kit on. 16 juni 2010 15:03

Jeg har kontakt med sukkerklumper, selv om det ikke er aktuelt å sjekke de opp. Det er som regel bare kos det.

Men, kjenner meg veldig igjen i oslomannens beskrivelse, jeg har vel hatt 2 jenter som passer det mønsteret. Etterhvert så syntes jeg det ble litt kjedelig, og har mer eller mindre kuttet ut MSN.

Skjult ID med pseudonym candy on. 16 juni 2010 15:22

han er i et forhold med denne sukkerkvinnen, og er ikke på sukker men på msn.
De trives sammen og jeg ønsker ham alt det beste, ikke noen skadefryd men moro, som hahaha dette er litt morsomt. Skjønner?

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 16 juni 2010 15:30

Som i: Jeg vet noe som ikke hun vet?

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 juni 2010 15:30

@candy
Kanskje han rett og slett bare liker å snakke med deg innimellom?

Jeg har flere slike på min msn, jeg...som slår av en prat. De er i forhold, det er er ingen flørt eller lignende...vi sier kun hei iblant. Jeg ser ikke noe galt i det.
:-)

Skjult ID med pseudonym candy on. 16 juni 2010 15:37

@ Tingeling, det var akkurat mitt poeng. At jeg syns det er morsomt, ikke som i noe jeg vet noe hun ikke vet. Men som i hahaha, det er morsomt. Kanskje fordi han preter med meg nettopp uten å være interessert i noe mer.
Mein Gott

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 16 juni 2010 15:39

Sjekk nå
.
.
.
.

.
.
.
melkekartong

Skjult ID med pseudonym Sit-ups on. 16 juni 2010 17:06

Hm, skjønner ikke helt hvorfor dette skal være så morsomt, men folk har forskjellig humor....heldigvis.

Kanskje han kjeder seg, og du er den eneste som er logget på MSN? Alle har da vel sånn "ukjente" personer som man en eller annen gang la til MSN, og så man hører fra en gang hvert jubelår. Han går vel ikke akkurat bak ryggen på dama si selv om han sier "hei" til folk på MSN heller.

Men hvis du synes det er ustyrlig morsom så skal du få lov til det. :-)

Skjult ID med pseudonym candy on. 16 juni 2010 17:17

Næmmen, hvor i alle dager har jeg skrevet at han går bak ryggen på dama, ting kan vel være morsomme uten at det er noen som gjør noe galt?

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 16 juni 2010 18:08

Synes det er råkult at du synes det er gøy selv om ingen andre skjønner greia ;)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 16 juni 2010 18:32

Snakker ofte med hyggelige mennesker jeg uten at jeg har gifteplaner av den grunn ;-)

Skjult ID med pseudonym nebbioso on. 16 juni 2010 18:33

jeg spiser kiwi nå, det er kjempegøy

Skjult ID med pseudonym candy on. 16 juni 2010 18:46

jeg spiser vannmelon og det er nesten som candy

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 16 juni 2010 20:22

Jeg skal treffe en fyr om noen dager som jeg hadde en engangsdate med for fire år siden og ikke truffet etter det. Det synes JEG er ustyrtelig morsomt!
:-)