Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym ladygaga to. 17 juni 2010 01:41

Hva er egentlig en god og dårlig match. Jeg leste på et resultat at kunst kunne bli et problem. Da er det jeg tenker at kunst har jo sikkert ødelagt mange forhold. Eller at noen liker å lage mat mer enn den andre vært en skillsmissegrunn. Matchingen her går på likheter. Får du en match på 70 og begge er interresert i samme musikk og aktivitet er vel det en bra ting. Alle er forskjellige og det er vel bra. Hvor mange kunne tenke seg å være sammen med en kopi av seg selv. Kan det hende at match på 100 er særdeles dårligere en en match på 70. Og hvorfor er forskjellene beskrevet som problem isteden for forskjeller/ ulikheter. Når jeg bruker ordet problem sier jeg egentlig at det vil være en hindring. kunst eller mat trenger ikke være et problem.. Eller tar jeg helt feil???
Er det noen her som legger all sin vekt på matchresultatene ?

Skjult ID med pseudonym Lille My to. 17 juni 2010 12:12

Bryr meg absolutt ikke om matchtallet!
Tror faktisk jeg passer bedre med de jeg har dårlig match med :P Om jeg intresserer meg for kunst og kultur, og han for noe annet, så er vel det bare fint! Ikke noe problem overhodet.
Men jeg kikker innom for å se hva som gir så dårlig match. Er det en stor-røyker, så er det uaktuelt for meg - uansett matchtall. Og er ingen av oss flyttbare så er det jo uaktuelt uansett.

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 12:29 Privat melding

Så lenge du gagger, ordner det seg.

(mann 43 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 12:36 Privat melding

Legger overhodet ikke vekt på matchtallet.

Interessant å se på treet hva man bommer og treffer på, men ikke så veldig viktig utenom et par kategorier som jeg ikke firer på, som f.eks. religion (vil ikke ha en som det er livet for) eller barn (har vært bonuspappa i 4 år, flott, men vil satse på egne muligheter nå).

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 17 juni 2010 13:00

Det å si at matchtallet ikke er noe å bry seg om blir litt som å si at fjernkontrollen til tv'en er noe tull. Det blir trolig bedre programmer hvis TV'en får velge selv!

Som vi har skrevet tidligere er matchingmotoren kun et verktøy. Med vektingen kan kan fritt velge hvorvidt man vil matches på de forskjellige tingene. Altså, hvis du ikke bryr deg om hvorvidt den andre er kunstnerisk eller ikke, så setter du dette som "ikke viktig". Da teller ikke dette med å være kunstnerisk med i matchtallsberegningen - med mindre den andre har satt det som viktig at dere matcher på det å være kunstnerisk. Selv om du uansett ville synes at dere har en god match, så synes nødvendigvis ikke den andre det. I allfall ikke hvis det å være kunstnerisk er viktig for vedkommende. Det kan sikkert bli et forhold ut av det likevel, og man får jo ikke så mye trekk på matchtallet av en slik ting, men om man har 70 slike krasjer så er sannsynligheten meget liten for at dette er noe å satse på.

Det skal godt gjøres at man er likegyldig til alle spørsmålene som stilles i relasjonsprofilen, men hvis så er tilfelle, setter man "ikke viktig" på alle. Da vil den andres preferanser (vekter) være avgjørende for hvordan de enkelte parameterene teller med i matchtallet. Det betyr altså at matchingen fortsatt virker som den skal. Matchtallet et nemlig et tall som sier noe om sannsynligheten for at dere to som par vil fungere bra eller ikke.

Man kan kanskje tro at det er noe tull med det matchtallet, men det fungerer faktisk helt utmerket uansett om man forstår hvordan matchingemotoren virker eller ikke :-)

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:02 Privat melding

Hehe. Stå på!

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 juni 2010 17:29

"...om man forstår hvordan den virker..."

Hehe - etter forumet å dømme bør vi vel konkludere at dette betegner svært få!

Skjult ID med pseudonym Lionking to. 17 juni 2010 17:41

Ja, matchtallet har faktisk noe å si hvis man er interessert i et forhold som varer noe lengre enn et par uker... hvis det kun er snakk om knulling og fysisk match så er det vel av mer underordnet betydning. Min erfaring!

Skjult ID med pseudonym Ladygaga fr. 18 juni 2010 05:35

Sukker.no : Trenger ikke komme inn å forsvare matchmotoren.. dette var et spørsmål til brukere og hvordan de tolker matchen. Så synes jeg det ville vært fint om det ikke sto at en forskjell kan bli et problem.. Det må jo folk få avgjøre selv. Ja for det er ikke tv`n som velger selv. Uten "fjernkontroll" gjør bare at man er nødt til å reise seg fysisk å gå bort til tv`n. (skjønte ikke den metaforen)
Synes matchtest osv er bra jeg.. ikke missforstå!