Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal til?

Vis siste innlegg
(kvinne 35 år fra Nordland) to. 17 juni 2010 02:33 Privat melding

Lurer på hva som skal til for å få kontakt med seriøse menn på slike dating sider? Noen som kanskje har et godt råd?

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 17 juni 2010 03:01

Skrive til noen av dem du liker profilen til kanskje...? Foreslå en kopp kaffe på dagtid etter kort tid, for å slippe å bruke tid på noe som ikke funker IRL...? Lykke til! : )

Skjult ID med pseudonym lillebie to. 17 juni 2010 05:32

vet ikke om det er noen seriøse mannfolk her jeg?

Skjult ID to. 17 juni 2010 06:38

Ta et bilde av deg selv i bedre oppløsning der du smiler, endre nicket ditt til noe annet enn mamma1982, bruke humor i profilteksten din, fremheve dine vakre, store øyne og det lyse lange håret ditt og by på deg selv kanskje.

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 juni 2010 17:24

@lillebie
Joda, det er seriøse mannfolk her, det er bare ingen som er interesserte i oss... :-/

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 17 juni 2010 17:27

Kan noen gi meg en definisjon på "seriøs mann"?
:-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 juni 2010 17:42

@Tingeling
Det er vi som sitter og ser dystert foran oss over brillekanten mens vi sakte drar hånden gjennom hentesveisen og tenker over hvordan ungdommen nu til dags mangler respekt for alt og alle...

(mann 40 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 17:44 Privat melding

Hvis man ønsker seg noe så lønner det seg iallefall ikke å sitte på gjerdet å vente på den ridderen på hvit hest som skal komme å redde en. Er jo bare å bla igjennom profiler så finner du sikkert noen som er seriøse du kan kontakte :)

(mann 40 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 17:48 Privat melding

Blir litt frustert når folk generaliserer og sier at det bare er useriøse folk her..... Har aldri sett på meg selv som spesielt useriøs..... :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 17 juni 2010 17:49

@zoid77
Ok, noterer her...*briller, hentesveis, dyster*
Noe mer?

Og dere som søker en "seriøs mann/kvinne"....
Hvordan vil dere selv beskrive dere som seriøse? (For jeg antar at dere gjør det, da...)
;-)

(mann 43 år fra Akershus) to. 17 juni 2010 17:55 Privat melding

Jeg er på sukker for å finne den jenta jeg leter etter, så hos meg er det ikke noe tullball.

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 juni 2010 18:12

Tror det er to kategorier av "useriøse":

1) De som bare er her på skøy.
2) De som ikke er interessert i akkurat deg.

Og vi er nok flere som har en tendens til å snakke om kategori 2 når vi snakker om de useriøse.

(mann 40 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 18:17 Privat melding

@zoid77: Jeg kan garantere at det er 98% av kvinner innenfor kategori 2 for mitt vedkommende..... Er ganske sikker på at jeg har kontaktet rundt 100 stk... har ikke satt noen hjerter - men "Hei - se på meg" - må da kunne tolkes som et hjerte??

Har hatt ca. to dater..... men nu er det ferie... snart... Da får man skru på sjarmen...... osv....

Skjult ID med pseudonym Blowing to. 17 juni 2010 19:34

@zoid77

Du har glemt den mest useriøse kategorien av alle: De som er gifte/samboere og som bare er ute etter å bedra sin egen partner.

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 juni 2010 19:46

@Blowing
Jeg plasserer disse i kategori 1, jeg. Poenget mitt er uansett at det er lett, etter mange dater der alt tilsynelatende har gått etter planen men det ikke har blitt noe mer, å tenke at den andre ikke er seriøs. Flere ganger har jeg møtt damer for både 5. og 6. date, alt har gått bra, hun har tatt initiativ til både det ene og det andre, sagt at hun trives i mitt selskap, sagt at hun blir glad når hun tenker på meg osv., før hun så plutselig trekker seg ut. Og da er det ikke fritt for at jeg tar meg selv i å tenke at hun er useriøs. Men det betyr jo ikke annet enn at de ikke er interesserte, egentlig.

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 juni 2010 19:47

TS. Se på matchtreet og fargen på ønsket varighet på forholdet. Det er nok en del som lyver på det, men forhåpentligvis er det en del som svarer sant

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 17 juni 2010 20:08

Ok, catcher poenget med de to kategoriene til zoid77...men lurer fortsatt. :-)
Hvordan vil dere definere seriøsitet?

Jeg henger med på resonnementet ditt, zoid77. At andre oppleves som useriøse...når de egentlig ikke er interesserte. Altså - handler det om forventninger som ikke innfris, eller uforutsigbar atferd...eller egentlig noe heeeeelt annet? Hva forventes av en "seriøs person"?

Hvordan vet jeg om jeg er seriøs eller ikke?
Selv om JEG mener jeg er det, er det jo ikke sikkert andre mener det?
;-)

*Jada, jada...jeg spør og graver*

Skjult ID med pseudonym Tazoslo to. 17 juni 2010 20:29

Og hvis de finner en "seriøs" kar så er han ikke nok av en " bad boy" for dem så da er dem (og vi) like langt ;-p

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 juni 2010 20:37

@Tingeling
Om tilfeldige folk oppfatter deg som seriøs eller ikke er vel ikke det som betyr noe all den tid "den ene" gjør det. Men, klart, jo oftere man treffer på folk som fremstår som useriøse ut fra ens egne subjektive preferanser, jo mer kynsik blir man. Og det er vel et av de store problemene med å finne seg noe via nettet.

Skjult ID med pseudonym Julenissen to. 17 juni 2010 20:42

Jeg var nok langt mer seriøs tidligere enn jeg er nå. Men når man flere ganger opplever å bli dumpa selv om man har hatt en kjempedate med "kroppskontakt" så det holder og fin kommunikasjon blir man egoistisk og kynisk. Jeg tør rett og slett ikke satse på noen lenger blir bare skuffa. Jeg har møtt en person IRL som jeg oppriktig er veldig betatt av og dette virker til å være gjensidig, men jeg bygger opp et forsvar gjennom ONS, sex med ex og en blond bimbo. Liker ikke dette så godt, skulle ha satsa alt på hun ene. Men viser jeg følelsene mine løper vel hun sin vei.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 17 juni 2010 21:02

@zoid77
Jepp, enig. For meg er det ikke viktig hva tilfeldige tenker om min seriøsitet. All den tid jeg antagelig ikke er istand til å forklare hva jeg legger av betydning i selve ordet engang...hehe.
Men det er jo derfor jeg spør sånn...;-)
Hva legger du i seriøsitet, da? Hvordan er en seriøs kvinne?
:-)

@Julenissen
Jeg ønsker meg en tur med London Eye. Og ei kul skinnbukse hadde vært helt supert!
PS/Jeg har vært snill helt siden 12.februar! :o)
Oki...bullshit tilside:
Så du mener du er mindre seriøs nå?
Fordi du ikke viser følelser? Eller....fordi du puler rundt, og ikke satser? Altså...hvordan funker dette for deg?
:-)

*J e g VIL fryktelig gjerne vite hva dere mener med s e r i ø s.*
:-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 juni 2010 21:21

@Tingeling
Hva som kjennetegner en seriøs kvinne varierer jo med ulike faser i livet, men slik jeg tenker handler det om en sammenheng mellom liv og lære. Helt konkret i en nettdatingssituasjon tenker jeg gjerne det handler om at man ikke juger om intensjonene sine som sådan.

Det betyr ikke at man må være en aktiv dater eller tømme ut alle muligheter i en datesituasjon - er man ikke interessert så er man ikke interessert. For meg handler det mer om at man ikke er her bare for moro skyld, som på Facebook eller Blink, men at man faktisk har en intensjon bak å være her. Men, igjen, det er klin umulig for andre enn den ene å vite, i hvert fall før man har kommet til et punkt der datingen går over til å bli noe litt mer alvorlig.

Skjult ID med pseudonym Gyda fr. 18 juni 2010 12:51

Man kan vel være seriøs på mange områder....
Man kan være seriøs flørter, seriøst søke etter en elsker/elskerinne, seriøst søke spenning for en kveld, eller seriøs på å finne en livsledsager etc etc.
Så det kommer vel da ann på hva de søker, og hvorvidt de er seriøse i forhold til det.......

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 18 juni 2010 19:14

Seriøs HER INNE, betyr vel at man kan si til seg selv uten å lyve at man faktisk innerst inne ØNSKER å finne noen å dele en lengre periode av sitt resterende liv med...?

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 fr. 18 juni 2010 19:55

Seriøs: Har ikke jugd i profilen sin, sier rett ut hva man søker her inne (elsker, kort forhold, langt forhold o.l), møter opp på date hvis man har avtalt det (får man kalde føtter eller rett og slett ikke vil dra på daten, så sier man ifra) og har vanlig høflighet (dvs respekt for den andre og behandler han/hun som et menneske og ikke en ting)..hmm..høflighet burde kanskje stå i neste avsnitt siden ikke alle mener det samme om hva høflighet er (?)

Men det er noen ting som den enkelte av oss må ha i tillegg for å synes at noen er "mer"seriøse enn andre.. For min del er dette: Ordentlige bilder (ikke "se på puppene mine" bilder), hvis man ikke vil fortsette å ha kontakt, så sier man ifra på en hyggelig måte (og grunnen til at man ikke vil ha mer kontakt må være sann), ikke leke "hard too get", ikke drive med "mind games" og etter 3.daten så dater man ikke andre samtidig. Kom ikke på noe mer akkurat nå..

Det første avsnittet tror jeg de fleste er enige om..men det andre er bare min mening.. Noen som er enig/uenig?? =)

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 18 juni 2010 20:20

@lurifaks1
Jeg tror jeg er mer eller mindre enig med deg, i hvert fall når det gjelder dette med ærlighet, både på den ene og den andre måten. Men skal jeg være litt stygg så kan man nesten tolke det du skriver som at du forventer at man nærmest skal opptre som en gammelt ektepar allerede fra første date. Neida, jeg regner ikke med at det er det du mener, men om det ikke er noen mysterier igjen blir det vanskelig å etablere en spenning.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 fr. 18 juni 2010 20:32

@zoid77: Det er ikke det jeg mener..hvordan mener du at "mysteriene" blir borte hvis man er sånn som jeg beskriver? mysterier har ingen ting med puppebilder, høflig avslutning på "forholdet", hard too get=later som man er uinteressert/ikke stiller spørsmål/bruker lang tid på å svare på meldinger, mind games=forvirrer på en negativ måte og at man ikke dater andre etter 3.date..

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 18 juni 2010 21:00

@lurifaks1
Som nevnt, jeg tolker deg i verste mulige mening... :-)

Dessuten er det mulig jeg legger noe annet i "mind games" enn det du gjør - det er ikke alltid jeg vil vite nøyaktig hva hun mener, for å si det sånn...

@bonski
Jeg er ikke nødvendigvis enig i det du skriver 20.31 hvis det er seriøsitet du skriver om. Selv om man ikke skriver så veldig mye eller legger ut så veldig mange bilder kan man være like seriøs, dvs. være like oppriktig rundt det man sier man er ute etter som en med utfyllende og en "god" profil. Men sjansen er nok mindre for det, det kan jeg være med på.

(mann 55 år fra Akershus) fr. 18 juni 2010 21:05 Privat melding

Til TS.
Du må nokbli eldre. Da kommer du til dem som er seriøse,og innteresert i et langvarig forhold. Sånn er det bare...

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 fr. 18 juni 2010 21:06

@zoid77: Vi mener sikkert litt forskjellige ting når vi prater om "mind games" ja..for meg er det et veldig negativt ladet ord og det jeg legger i det er kun negative ting.. Men det er lov til å tolke ting forskjellig ;-) Heldigvis..hehe