Alle innlegg Sukkerforum

Norske jenter vs Utenlandske jenter.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Spencer to. 17 juni 2010 07:24

Jobber ombord på en plattform i Nordsjøen. Typisk mannsdominert miljø, med etterhvert en god del kollegaer som etter et eller flere misslykkede forhold/ ekteskap, har valgt å finne seg en utenlandsk partner.
Da gjerne fra Thailand, Fillipinene, Russland eller Ukraina.
Når jeg forsiktig spør disse guttene om deres nye forhold, er samtlige fulle av lovord om damene sine.
De ferreste ville gå tilbake til norske jenter.
Poengterer at de guttene er ikke alkoholiserte, voldlige bomser som bor i trygdeboliger!!

Jobber tidligere på skip utenriks, og ble flere ganger erstattet av Fillipinske, Croatiske, Indiske eller Malaysiske sjøfolk, med begrunnelsen at vi Norske var for dyre og for kravstore...!
Er Norske jenter iferd med å bli "flagget ut"? Er de for dyre og kravstore? Er det mange her inne som har vurdert utenlandske partnere kontra Norske? Noen synspunkt?

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 juni 2010 08:47

Nei, norske jenter er ikke for dyre eller for kravstore.
Norske jenter ser etter ulike ting på samme måter som norske menn ser etter ulike kvaliteter hos sin kvinne.

Mulig er det så enkelt at f.eks jeg ikke helt er rett kvinne for dine mannlige venner i Nordsjøen, på lik linje som at jeg muligens ikke er mest tiltrukket av en del menn i typiske mannsdominerte miljøer?

Eller kanskje er det en del menn som vil ha helt andre kvaliteter hos sin kvinne enn mange norske, frigjorte?
Eller at mange som jobber f.eks i Nordsjøen ikke helt har samme mulighet til å treffe så mange?
Eller at enkelte som jobber off shore er mer internasjonalt orientert enn oss landkrabber?
Eller at mange menn rett og slett ikke har sjans på en norsk kvinne?

Hva vet jeg? Listen for muligheter er laaaaang...... :-)

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 09:03 Privat melding

Hver gang jeg kommer i prat med en bekjent av hunnkjønn er det stort sett en beskrivelse av en hverdag med mildtsagt mange hendvendelser fra menn, selv velger jeg å ha aldri ha kjæreste igjen rett og slett fordi jeg ikke vil konkurrere mot facebook, kollegaer, smser osv og holder meg til flørt heller, fordi jeg vet at det blir som å skyte meg selv i foten om at jeg tror noe annet, så jeg tror aldri norske jenter vil gå av moten hehe.

Samtidig er norske jenter pene, selvstendige og de tar vare på seg selv, med andre ord veldig ettertraktet.

For meg blir den største forskjellen på norske og utenlandske jenter at skal jeg bli kjent med en norsk jente må jeg være en drittsekk eller på kanten av det, eller litt skarpere enn jeg selv har lyst til å være og passe inn i en bestemt kategori, mene sånn og sånn, like sånn og sånn og blabla, langrenn, jogging, grunerløkka blabla.
Er det en jente fra et annet land jeg flørter med er det som å kunne puste ut og senke skuldrene siden hun blir glad for stilfull oppførsel og rødmer omtrent om du åpner døren, du behøver ikke å høre på mas om hytte eller sanke poeng med å snakke om hvor mye du hater fpr osv.

Skjult ID med pseudonym Dante to. 17 juni 2010 09:39

..det som skjedde var at vi ga norske damer lillefingeren da de som blant de første i verden fikk stemmerett, selvfølgelig tok de hele hånda...

.. fordi de selvfølgelig da valgte inn venstrepartier med tøffelhelter, fikk vi et system med subsidier og et skolesystem som utraderer mannlig initiativ, nå betaler vi skatt mens de hever trygd og ser ricki lake på tv.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 10:01

Har vært inne på tanken men ikke mer.
Er enig med Musiclips, norske menn må lære seg å håndtere norske kvinner! Alle jeg kjenner som har "importert" damer er litt "sære" og stiller høye krav, annet er at de er flinke til å sjekke damer men dårlig til å holde på de!

Konklusjonen er at de mangler det som skal til eller har for høye krav!

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 10:10 Privat melding

Og jenter fra andre kulturer flørter mye mer, mer agressiv flørting og mer du bør behandle meg bra ellers .....mens min erfaring er at norske jenter krever at du behandler dem dårlig, noe som er vanskelig å tilpasse seg.

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 juni 2010 10:12

Jeg blir stadig like forundret over de jentene som russel treffer. Jeg har overhodet ikke denne erfaringen, verken selv eller når jeg observerer kjente og ukjente. Uansett synes jeg det er en trist erfaring å oppleve å måtte behandle jenter dårlig om man skal ha draget.

Triste greier....

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 10:17 Privat melding

Det er sånn for alle gutter jeg kjenner og, selv for mine kamerater fra oceania som studerer her....det var noe av det første de sa etter jeg tok dem med ut...men jeg har ikke sagt at det er direkte negativt..det kan være ganske forfriskende å ikke måtte ha noen tøyler og bare være en bajas og frekk..spesielt når en drikker...tror ikke jeg kunne gjort det i f.eks frankrike hehe.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 17 juni 2010 10:21

Lotte synes ide god.
Lotte vil.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 17 juni 2010 10:26

Lotte synes nolske jentel vanskelige å komme inn på.
Lotte gi dem opp.

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 10:40 Privat melding

Z - Hvorfor er det trist?
Det er vel helt normal at mennesker fra forskjellige kulturer stiller andre krav enn det en er vant til, og jeg kan egentlig ikke fatte hvordan en jente kan kjenne seg igjen i det uansett hvilken ståsted hun ser situasjonen ifra, akkurat som en rekke menn ikke forstår når de er fyllegriser.

Alle land har sine ups and downs...en annen skrev på forumet at det første han la merke til etter flere år i utlandet var at ingen smilte her, han landet på gardemoen og følte han var omringet av sure mennesker.
Selv føler jeg ikke det og synes det ikke er noen flere sure mennesker her enn andre steder.

Noen norske gutter føler det samme som meg, at de blir mer bedt mer på ting og kan oppføre seg mer som de har lyst i retningen komfortabel oppførsel enn det de kan her hjemme fordi det bare er en litt hard og skarp flørteverden her, er ingenting trist med det.

Skjult ID med pseudonym buddha to. 17 juni 2010 10:46

@ TS

Jeg vet ikke om det er så fristende for meg å ha en utenlandsk dame.
Denne damen har jo i teorien ikke noen venner her i nærheten, og jeg vil tro at det fort kan bli for voldsomt å ha en dame som "klynger" seg til meg hele tiden.

Hvis jeg finner meg en norsk dame, så vil hun nok sannsynligvis også ha et eget sosialt nettverk.
Men å finne seg en utenlandsk dame som ikke har et liv utenom meg, vil nok bli kvelende.......
Mulig det vil rette seg etterhvert, og hun vil selv finne venner og skape seg sitt eget sosiale nettverk. Men muligheten for at jeg blir " kvalt " lenge før den tid er absolutt tilstede :-)

Ellers, så vil jeg stille meg uforstående til @ russels beskrivelse av hvordan norske damer vil bli behandlet. Jeg kan ikke si at jeg kjenner meg igjen i hans verden.......

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 17 juni 2010 10:48

@ grumse

"Norske menn må lære seg å håndtere norske kvinner!"

Eller kanskje norske kvinner også bør lære seg å håndtere dagens norske menn? Det går vel begge veier dette her? Det har skjedd store endringer i samfunnsstrukturen og den norske kulturen de siste tiårene, ikke minst når det kommer til forholdet mellom kjønnene. Kvinnene er mer likestilte, frigjorte og mer økonomisk selvstendige - og det er bra på alle måter - mens mennene i dag generelt sett er mindre macho, noe mykere i kantene og har et ganske annet kvinnesyn enn for bare noen tiår siden. Mye av denne utviklingen har vært en villet utvikling, drevet fram av politikkere, kvinnebevegelsen og de menn som har sympatisert hel eller delvis med denne - og det har jo vært mange. Men er det bare mennene som hele tiden må tilpasse seg at dagens kvinner er annerledes enn før, og at fremtidens kvinner sikkert kommer til å være enda mer uavhengige og økonomisk sterke enn selv i dag? Burde ikke kvinnene også tilpasse seg dagens menn? Mennene som har vokst opp på 70-tallet og senere er jo definitivt et resultat av at stort sett alle barnehagetanter, førskolelærere og barneskolelærere er kvinner og at de dermed har fått printet inn såkalte myke verdier fra en tidlig alder.
Jeg får i blant inntrykket av at norske kvinner - som gruppe, ikke nødvendigvis den enkelte kvinne - har gjort sitt beste for å gjøre norske menn så myke, snille og ufarlige som mulig - for så å finne ut at de ikke liker resultatet likevel og begynne å klage over at så mange av dagens menn ikke er "ekte mannfolk". Kanskje norske kvinner burde gå litt i seg selv også? For hver enslig norsk mann som ikke finner seg en partner finner du (nesten) en norsk kvinne som heller ikke gjør det. Er det bare mennenes feil? Jeg bare spør.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 17 juni 2010 10:53

Lotte bli badboy, finne nolsk tispe/luddel/tøs og behandle henne delettel, som dlitt?
Nolske tispel/luddele/tøsel fol vanskelige selv fol badboy, Lotte dloppe, gil opp.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 11:01

Oslomann: bildet er selvfølgelig nyansert men som jeg sier i inlegget " Alle jeg kjenner som har "importert" damer er litt "sære" og stiller høye krav," så mine relasjoner til temaet blir slik!
Men at damer også bør tenke seg om er sant, det er ikke sånn at det er "bare fordeler" med myke menn........men fordelene er nok fler alikevel!

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 11:03

så konklusjonen blir at nei...det er ikke bare mennenes feil, menn positivitet, aktivitet, kreativitet og oppfinsomhet er gode stikkord for å lykkes!

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 11:04 Privat melding

Oslomann - Den formelen fungerer ikke helt, det vil alltid være langt flere single menn enn kvinner...mannen er i overflod og har ekstremt lav sosialverdi om han ikke selv konstruerer det.

Men jeg er helt enig med deg, det er så uggent å høre når gutter sier sjefen/bossen/frøkna om jenta og at hun bestemmer.
En jente på jobben var rasende og vurderte å ringe foreldrene til kjæresten fordi han hadde kjøpt noe til leiligheten uten at hun hadde sagt ja.

Utrolig sant det du skrev om samfunnsevolusjon når det gjelder samliv.....vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt jenter si de heller vil bli slått enn å få høre engang til at de er pene av en eller annen ynkrygg.

Selv mener jeg mannen må bestemme eller så forsvinner parforholdets eksistens, behøver ikke være veldig synlig eller dominant, sjalu eller dust men bestemme.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 11:05

Jeg trodde kvinnene var i overflod jeg men.............de lever jo lenger enn menn...

(mann 42 år fra Telemark) to. 17 juni 2010 11:17 Privat melding

Nei vet dere hva......denne tråden var kanskje ikke ment som det, men den har utvikla seg til å bli en klagetråd!

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 11:18

Slutt og klag på kjønnsbalansen eller kvinnene å se på dere selv istedetfor!

Skjult ID med pseudonym StaBarbara to. 17 juni 2010 11:29

Ferre garantier og mer ansvar.
Har en bekjent som etterhvert ga opp og fant seg ei jente fra Thailand. Hun viste seg å være alkoholiker. Moe er forlengst deportert tilbake, far sitter med ansvaret for en alkoholskadet sønn på institusjon.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 17 juni 2010 11:32

@Grumse,
Kvinner lenger leve.
Men vil du vente så lenge at jevnaldrende kvinner i kraftig overflod komme.
Hvis du så lenge leve, du sikkert på sykehjem være, og kanskje ikke hva du med kvinne gjøre huske kunne.
Alt her klagetråd.

(mann 49 år fra Østfold) to. 17 juni 2010 11:42 Privat melding

Vi har bla pga oljepengene fått muligheten til å skape en sosialistisk stat hvor folk har mange rettigheter. Staten sikrer inntekt for alle trengende. Kvinnen behøver ikke lenger mannen som beskytter og inntektskilde. Staten har overtatt den rollen. I tillegg har kvinner i dag utdannelse og jobb fordi staten har tilrettelagt for dette. Så de behøver ikke menn som annet en kjærester, eventuelt håndtverkerere, IKEA-pakkesler, barnevakter og ekstrainnekt.

I markedsføringens verden finnes det en behovspyramide. Den sier at det finnes flere nivåer av behov, hvor de mest grunnleggende må dekkes først. Før i tiden trengte kvinner menn for å dekke de nederste. Dvs mat, klær, bolig og økonomisk stabilitet. Nå dekker egen inntekt dette, med staten som back up.

Utenlandske damer er ikke kjent med denne samfunnskulturen, og ofrer seg derfor for mannens beskyttende armer og gir tilbake det de kan: Sex og service. Kall det gjerne slaveri. De kaller det trygghet og er glade for å oppnå det.

Jeg synes det er fint at vi er likestilte så menn får seg damer pga hvem de er, ikke for hva de kan gi, og at damer skaffer seg menn fordi de vil, ikke fordi de må. Om jeg tror det finnes bortskjemte damer? Selvsagt finnes det. Hvorfor er de det? Fordi de er egoister og vant til at det lønner seg å kreve. Det finnes også de som ikke finner det naturlig å kreve, men heller vil yte for å nyte. Tror jeg foretrekker sistnevnte.

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 11:58

"Mennene som har vokst opp på 70-tallet og senere er jo definitivt et resultat av at stort sett alle barnehagetanter, førskolelærere og barneskolelærere er kvinner og at de dermed har fått printet inn såkalte myke verdier fra en tidlig alder. "

Og slik vil det fortsette å være dersom ikke menn vil jobbe i barnehage, noe de færreste vil så skyld på dere selv.

"det som skjedde var at vi ga norske damer lillefingeren da de som blant de første i verden fikk stemmerett, selvfølgelig tok de hele hånda...

.. fordi de selvfølgelig da valgte inn venstrepartier med tøffelhelter, fikk vi et system med subsidier og et skolesystem som utraderer mannlig initiativ, nå betaler vi skatt mens de hever trygd og ser ricki lake på tv."

wow, det er så mye feil med det innlegget.

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 12:06 Privat melding

Hehe det slår meg alltid at norske kvinner og norske menn ikke kan fordra hverandre, det er vel egentlig snakk om rent hat når alt kommer til alt.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 17 juni 2010 12:17

Lotte tlo utenlandske bedle.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 17 juni 2010 12:25

@ Russel

Ja, enig, det var derfor jeg skrev "nesten". I tillegg er det vel flere menn enn kvinner som innvandrer hit, så da får du en enda større overvekt av menn. I Norge er det i dag ca 60 000 flere menn enn kvinner i alderen 16 - 66 år, så selv om man tar hensyn til at det vel er noen flere homofile menn enn lesbiske kvinner så vil det jo være flere menn som forblir alene hvis de ikke kan finne seg en utenlandsk partner. Men likevel, vi snakker bare om rundt 4 prosent flere, så de fleste vil jo kunne finne seg noen sånn sett. Og fra noen-og-seksti års alderen og deretter begynner kvinnene å bli i flertall siden en del menn faller fra. Men i Oslo er det i følge SSB like mange kvinner som menn i aldersgruppen 20 – 40 i hvertfall, så her kan vi vel ikke klage.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 17 juni 2010 12:27

@ petita
Helt riktig, det er ikke lett å gjøre noe med det der. Omsorgsyrker er typiske kvinneyrker, og så lenge barna jo går i barnehager og på skole – slik de bør – så er det uunngåelig at de fleste rundt dem er kvinner og at det vil være få mannlige rollemodeller der. Ingen bør klandre kvinnene for det, vi menn bør tvert i mot være takknemlige for at dere jenter er villige til å ta slike ofte dårlig betalte jobber. Og det har i mine øyne vært en bra ting at mange av de gamle macho verdiene har blitt skrapet – og jeg synes definitivt at det er bra at kvinner her i landet ikke lenger er undertrykket slik de var før – men noen ganger kan ting gå litt for langt og noen ganger går ting litt galt selv om intensjonen bak handlingen er aldri så bra. Slik som noen av de verste eksperimentene på 70- og 80-tallet, hvor smågutter ble kledd opp i rosa og skulle leke med dokker og småjenter i blått og fikk biler å leke med, som et forsøk på å gjøre kjønnene like. La gutter være gutter og jenter være jenter. Det er for eksempel helt naturlig at små gutter slåss seg i mellom i blant, det er måten gutter ordner opp seg i mellom i motsetning til jenter som oftere bruker utfrysing, baksnakking og annet sosialt spill av den skitne typen. De tar sjeldent noen skade av det, og som oftest blir de venner igjen ganske fort etterpå og noen ganger til og med bedre venner enn før, fordi de har lært å respektere hverandre. Likeverd og likestilling er bra, men la oss bevare noen av forskjellene også. Det er det som gjør gutter til menn, og jenter til de herlige skapningene vi elsker :)
De andre tingene du gjentar der er ikke mine som du vet, og jeg synes også de høres totalt feil ut.

Og hvis noen skulle lure, så liker jeg norske kvinner veldig godt. Og utenlandske, inkludert polske;) Men jeg er interessert i menneskelig adferd og psykologi og synes det er artig å diskutere, og jeg er heller ikke noen tilhenger av svart – hvitt tenkning. Det var derfor jeg reagerte på grumses bastante påstand om at ”norske menn må lære seg å håndtere norske kvinner”. Jeg synes faktisk at ansvaret her må gå litt begge veier.

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 12:28 Privat melding

Petita, det går vel heller på hvilke verdier disse barnehagetanter, førskolelærere og barneskolelærere printer inn i barna, enn at det er kvinner eller menn? Verdiene som 'kvinner' har oppdratt barn med er av en helt annen verden i dag, enn det den var for 40-50 år siden - på godt og vondt.

Det er ikke til å stikke under en stol at vårt samfunn stadig skaper flere sosiale tapere for hvert år som går, og det liker jeg svært lite. Takk for det.

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 12:41 Privat melding

Jeg liker det gamle macho tankesettet, synes det er artig å se klipp fra engelsk fotball på 70tallet og hvordan de gikk av banen for å gjøre opp om det var noe uoppgjort - kontra idag når spillerne omtrent griner om håret faller ut av frisyren.
Liker også svært godt at en måtte stå for det en sa og en slåsskamp ikke nødvendigvis var ille, noen ganger er det finfin måte å avslutte en feide på istedenfor å bli ruinert via retten eller svertet på andre måter.

Kan liksom ikke se for meg machomannen fra 50tallet ringe noen fra skjultnr, sende mobbe sms eller lignende.

Glemmer aldri når jeg så en jente bli dratt i hestehalen og prøvd avkledd på jernbanetorget av en gjeng gutter og det er godt over 100 mennesker rundt henne som bare går fort forbi, alt som skulle til var å si la henne være ifred så ga de seg...

Synes heller ikke det er så voldsomt mye å være beigstret for om jeg får en datter i fremtiden og vet for sikkert at ingen vil løfte en finger om det skulle skje henne noe, siden alle er jo så siviliserte og høykulturelle overmennesker.
Så du kan gjøre så mye narr av machomannen fra gammelt av som skulle være elitisk mulig men de sørget ihvertfall å gjøre det litt vanskeligere for folk å være duster mot andre.

Embetsmannen/statsmannen og lederen har nok alltid vært en dritt og enda større dritt før, det går jeg med på at stemmer.

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 17 juni 2010 12:46

Russel
Nå må du komme deg ut av Oslo. 60-tallet lever i beste velgående på bygda. Du ville blitt lykkelig der. Mulig jeg joiner deg.

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 12:50

Menn og kvinner er ulike ja, og dette ivaretas i dagens barnehager. Det er ingen som kler opp gutter i rosa eller tvinger dem til å leke med dukker, men det skal ikke forbys heller.
Ettersom kvinner og menn er grunnleggende ulike, vil dette si at barna kan bli påvirket av mannlige rollemodeller kun gjennom å ha mannlige rollemodeller.

Og Jarl, "Verdiene som 'kvinner' har oppdratt barn med er av en helt annen verden i dag, enn det den var for 40-50 år siden - på godt og vondt."
Nemlig. Få flere menn inn i barnehagene, og heller ikke glem at hovedansvaret for barnas oppvekst ligger hos foreldrene. Begge to.

Skjult ID med pseudonym Blowing to. 17 juni 2010 12:56

Ref. rollemønster og gode forbilder.

Jeg har vært eneforsørger for to gutter fra de var hhv 3 og 5 jeg har alltid vært opptatt av at de skulle få flere mannsroller rundt seg (ikke snakk om kjærester som bare hadde vært reserve onkler i perioder)
Jeg har bare prioritert og være sammen med andre familier der far er en tydelig person i stedet for å bare samles med andre eneforsørgende venninner.
I dag er guttene mine 18 og 20 og selv om eg er inhabil så det holder, virker det som om de er i ferd med å starte voksen livet sitt med sunne nyanserte oppfatninger om menneskene rundt seg.
De omtaler riktig nok de mannlige deltakerne i Paradis Hotel som femiklatter :-)

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:06 Privat melding

Bruce - Jeg liker meg i Oslo :) Bruker bare forumet til å skrive og lese litt når jeg har mye dødtid på jobb.

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:10 Privat melding

Så enkelt er det! Godt jobba;)

Haha. Petita. Har du ikke fått med deg at det prøves å snikinnføre 'vanlige' eventyr i barnehagene, om homoprinser som forelsker seg og lever lykkelig alle sine dager. Hva faen i helvete er dette for noe?!

Å ja, miljø påvirker seksuell oppfatning overmåte sterkt. Hyggelig nok sitter da Sigurd og Kristian og susser under sklia, istedenfor Ola og Kari. Hurra:)

Skjult ID med pseudonym Skuffet to. 17 juni 2010 13:13

Å herregud(....) Jeg blir helt sjokka over enkelte menns holdninger til kvinner her inne :O
Viiiirkelig sjokkert...trodde jeg hadde hørt det meste,-men.....nei......
Er dere virkelig så matcho-menn i virkeligheten? Jeg kjenner manne-venner,mannlige kolleger,menn i familien,exer,venninders menn,-fulle menn jeg har truffet på by`n,på fest,i utlandet etc.... og jeg har alldri hørt dem snakke som enkelte av dere.... Vi lever da i 2010? eller...?
Er det derfor dere er single? Fordi dere er matcho/ego? På tide å våkne opp?

:O:O:O Ulla

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:14 Privat melding

Haha. Du høres ut som en penis-krymper.

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 13:19

Nei det har jeg ikke fått med meg Jarl.
Er selv førskolelærer (endelig) og har enda til gode å høre om noen som har lest om homoprinser i barnehagen.
Uansett blir man ikke homo av å lese en bok om homofile.
For øvrig står det frem flere og flere homofile i vårt samfunn, og barnehagen som organisasjon gjenspeiler samfunnet. Det er ikke noen lukket befestning som kan gjøre hva den vil. Det finnes lover og regler, samt planer å forholde seg til. Disse blir bestemt av samfunnet. Foreldre, ansatte og ikke minst barna selv påvirker også barnehagehverdagen. Dette vil si at noen snikinnføring av noe som helst vil i praksis være ugjennomførbar ettersom den meget raskt blir kjent og blir enten stanset eller fortsetter ute i lyset.
Personlig har jeg ikke noe imot homofile, og det er helt sikkert mange homofile som jobber i barnehage uten at barna blir noe mer "homo" av det.

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:28 Privat melding

Det stemmer ikke, det er mange skoler som har vedtatt forbud mot juleavslutning, flagging med norsk flagg og gud vet hva pga innvandrere...så snikinnføring av hva som helst er lett mulig i et samfunn blottet for machomenn hehe.

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:30 Privat melding

Hell jess!

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 13:31

Det er vel ikke snikinnføring om det blir vedtatt :)
Dessuten snakket jeg om barnehager, vet ikke stort om skolene så den diskusjonen får noen andre ta.

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:34 Privat melding

Visste du forresten at i år er det for første gang, dog uungåelig, på Mortensrud barneskole, ikke en eneste norsk unge av HELE det første årskull?:)

Verden går fremover.

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:37 Privat melding

Yes :) Lenge leve høyre som fikk sitt stemmekveg og venstresiden som har eliminert den norske manns manndom.

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 13:39

Hadde dere menn latt oss kvinner få lov til å være kvinner, så kanskje deres manndom fremdeles hadde eksistert.

(mann 59 år fra Buskerud) to. 17 juni 2010 13:39 Privat melding

Morsom lesning dette her, men jeg har begynt å kikke utenlansk fordi, det er så mange "skaddeskutte" damer her i Norge. Nesten alle er skeptiske, bedratt, forlatt, ovs. dette drar dem med seg vidre i livet og sånn som jeg føler det må kvinner være 100% sikker på at jeg er den rette før dem kan svare eller tilnærme seg meg. Jeg har ikke gjort noe galt (ikke mye ihvertfall) og orker faktisk ikke lenger å bli sett på som en potensiell voldtteksforbrytter, trakasør, uhøfelig ufinn mannekropp.
Jeg er den generasjonen som vokste opp som MANN og det blei jo galt etter noen år, fnt meg så en som vr noen år yngere og måtte konvertere til en myk mann gjorde det og etter en stund så ville hun ikke ha den stakkarselige ynkelige lille rota av en mann som spurte og ikke greide å bestemme noe lenger selv. Så da sitter jeg igjen 51 år som en dårlig bastrd med sikkert litt fra begge fronter og nå vil ihverfall ingen ha meg. Ler. Så da er det veldig hyggelig å få brev fra utenlanske damer om at jeg har et flott smill, jeg virker som en hyggelig mann, de kunne tenke seg å bli kjent med meg ovs.. Ja jeg er sikkert naiv men det er faktisk mye hyggeligere enn å få ti stk meldinger pr dag her som lyder:" takk for hendvenelsen men jeg tror ikke vi passer sammen , lykke til videre." (har aldri fått ti slike på en dag det var skryt, men vi men skal vel skryte litt også) .

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:40 Privat melding

Wow. Hvis man er flink til å lobbe så kan man strengt tatt lobbe gjennom hva som helst, med mindre andre følger årvåkent med. Slike vedtaksrunder går ofte i blokker for å spare tid, og folk flest (desverre) har ikke satt seg tilstrekkelig godt nok inn i samtlige saker. Som oftest er det da en desisjonskomitè som har innstilt på samtlige endrings-/tilleggsforslag. I 9 av 10 tilfeller stemmer det glade flertall blindt etter komitèens innstilling.

Så om noe har blitt vedtatt, kan det sannelig være snikinnført. Nå føler jeg egentlig at du bare skulle være vanskelig med meg:/
På stiftelsesmøtet av NSO var vi en hårsbredd, virkelig, fra å stemme inn radikal kjønnskvotering inn i prinsipprogrammet. Takk Gud var det alskens mange pamper som løp rundt og informerte. Etter en heftig debatt i salen, hvor da nevnte forslag ble gruset sønder og sammen, ble det en dissens i komitèen og sto helhetlig som innstilt. Det klarte de ikke! PHEW!

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 13:42

Jeg er visstnok vanskelig, ifølge flere på dette forumet. Vedkjenner meg ikke denne betegnelsen :)

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:42 Privat melding

Hehe. Go for gold;)

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 17 juni 2010 13:46

@ JarlH

Det der er en total avsporing fra temaet i tråden, og trådstarter har markert at han ønsker at den skal være seriøs og uten avsporinger. Nå er du i ferd med å spore inn på en innvandringsdebatt. Dette handler om norske og utlandske kvinner, og om mennene her inne vurderer utenlandske partnere, og ikke innvandring som fenomen og hva den gjør med det norske samfunnet. Det kan være en interessant debatt i seg selv, men synes du i så fall bør respektere trådstarteren her og starte en ny tråd selv.

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:46 Privat melding

Mener virkelig, med hånden på hjertet, at Norges menn har gitt sine kvinner den største mulighet og rett til å være akkurat hva de vil, i hele verden. Kvinner kan være hva enn de måtte ønske i dette land.

Hva det måtte være, bestemmer dere helt på egenhånd. I mine øyne så er kvinnens største underkuer, kvinnen selv:)

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:47 Privat melding

Haha. Huff. Da sporer jeg av her.

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 13:49

Jepp, mulighet til alt foruten å være kvinne. Hva jeg egentlig mener med det, tenker jeg ikke å skrive her, ettersom jeg rett og slett...er for feig. Tudelu

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 13:50

Stakkars oss som IKKE vokste opp som MENN! Vi sitter vel snart og strikker strømper til ungene våre vi vel......!!

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:51 Privat melding

petita - hvordan kan dere ikke være mer kvinner? Jeg heier ikke på noe bestemt kjønn, syn eller kultur og synes norske jenter er de peneste jeg har sett - Jeg bare føler jeg ikke kan være hyggelig om jeg skulle tilfeldigvis like en norsk jente, og å være en "offiser-pappa" som småbjeffer og alltid skal være alfamann er det mest energidragende som finnes derfor er mitt syn slik det er...hjelper meg lite om en jente forteller meg noe annet og spør meg hva slags mennesker jeg har møtt, da det er slik det er for meg.

Samtidig har jeg ingen tro på at unge mennesker idag kan ha et forhold uten utroskap pga alle fristelsene, jeg har kamerater som stort sett spesialiserer seg på å legge til jenter på facebook som de vet har type/samboer og det er svært sjeldent de ikke får dem i seng......ikke faen om jeg blir han fjotten på andre siden som sitter igjen uten et snev av stolthet fordi det liksom skal være så seriøst å ha et forhold og flørt/sex er useriøst.

Så jeg har et mer generelt syn, der jeg ikke bryr meg om hvordan kvinner er og synes det bare er positivt at dere har det godt, jeg skal uansett ikke måtte komme i en situasjon der det kan gå utover meg.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 13:57

Cabben: hvem har beskyldt deg for å være voldtektsforbryter?

(mann 40 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:58 Privat melding

hehe .- problemstillingen blir helt feil for meg.... Er jo de norske kvinnene som har gitt opp meg og ikke motsatt... Men jeg har på tross av flere utfall ikke planer om å "hente" meg ei dame i Thailland eller deromkring.... Men nå er det jo sommerferie.... og jeg er klar for å møte kvinnen i mitt liv..... sånn etterhvert....

(mann 40 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 14:00 Privat melding

Spiller ingen rolle for meg om jenta er norsk, svensk, russisk, polsk, vietnamesisk eller chilensk så lenge jeg liker jenta og hun liker meg. Det er det viktigste. Alt annet kan man leve med og håndtere hvis man viser hverandre gjensidig respekt og forståelse. Det tror i det minste jeg. Dessuten er alle jenter forskjellige, akkurat som alle vi menn er det, så synes det blir litt dumt å generalisere og hevde at ”norske kvinner er slik”, ”russiske kvinner er sånn”, etc. Enkelte fellestrekk vil det selvsagt ofte være, grunnet kulturen man har vokst opp med, men ulikhetene er flere. Dessuten finnes det utallige underkulturer basert på hvor i landet du kommer fra, by/land, religiøs gruppering eller mangel på sådan, subkulturer som rocker/punker/vestkant/østkant/osv. Vi er alle unike individer. Heldigvis.

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 14:03 Privat melding

Der er jeg uenig med deg Intense, det svært få til ingen individuelle trekk f.eks med menneskene der jeg bor, de kler seg likt, snakker likt, oppfører seg likt og er stort sett 100% identiske rett fra et samlebånd.

Drar jeg over til en annne bydel vil jeg se det samme osv, har aldri sett et menneske i mitt liv som har indivudelle trekk men en hører om det hele tiden.

(mann 42 år fra Telemark) to. 17 juni 2010 14:05 Privat melding

Enig med In10 se og legger til.....hva hvordan du er har mere med deg personlig å gjøre enn hvilket kjønn du tilhører! Har du dårlige erfaringer med norske damer så er svaret enkelt........."du roter deg borti feil dame eller dama roter seg borti feil mann!

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 14:07

I går var jeg på avslutning for kullet der det ble holdt tale. Førstelektor sa blant mye annet at barnehagen har i stor grad vært den fremste forkjemper for kvinners rettigheter. Det var det første yrket som det var mulig for en kvinne å utdanne seg i visstnok, samt at barnehager ga kvinner en mulighet til å gå ut i arbeid. Hun sa videre at vi nå skal være stolte av å ha en utdanning som gjør oss i stand til å forsørge oss selv. (flertallet av avgangsstudentene var ikke overraskende kvinner)
Etter avslutningen gikk vi ut og venninna mi sa: "Forsørge oss selv, hvem vil nå det? Jeg skal bli husmor jeg :) "

Og med dette mener jeg ikke at å være kvinne betyr å være husmor, men at den tryggheten man før hadde ved å være i et forhold, rett og slett ved at de varte lenger, ikke lenger eksisterer.

Jeg mener at om man er heterofil så innebærer det å være kvinne at man har en mann ved sin side. Hvis man ikke har det, er man en kvinne som også tar på seg rollen som mannen skulle hatt. Man må være begge.
Jeg vil ha en fremtid med jobb, barn og et hjem. En mann vil jeg også ha, men jeg vil ha en, ikke mange etter tur.

Om jeg mener at det er mannens feil at forhold ikke varer, må jeg tenke litt på :P

Skjult ID med pseudonym Gurka to. 17 juni 2010 14:09

Vær matcho, gift deg med en utlending, ikke la kulturen deres få for stor plass, og ikke la avkommet få gå på skole. Er det ca konklusjonen etter de siste kommentarene? :)

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 14:16 Privat melding

Burde menn og kvinner i det hele tatt leve i samme samfunn? kvinner har jo uansett spermbanker og de fleste menn er jo en pest og plage for kvinner uansett, samt så er de aller fleste menn overflødige da de greit kan erstattes osv.

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 14:19 Privat melding

Ja, det oppsummerte vel det hele ganske bra..... Jizz.

Skjult ID med pseudonym sådetså to. 17 juni 2010 14:20

Det bør bare åpnes noen leiestaller; der vi leier den hingsten vi har bruk for til det formålet som er på trappene. Ferdig striglet og sjekket for alle uhumskheter!

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 14:22

I motsetning til hva mange menn her tror så vil vi ikke ha menn fordi de er til noen "nytte" (det er de nemlig ikke haha) men fordi vi vil føle oss elsket og elske noen tilbake :)

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 14:24

Tenk dere dette.....norge 300 år frem i tid........olja har tatt slutt og norge er igjen et fattig land, nå er det andre steder i verden folki lever godt! OG akurat som med norge så er det et land i Asia som vant sin suverenitet for drøye 100 år siden og hvor de har masse thorium! Innbyggerene er stein rike........! Så begynner norske kvinner å finne seg menn der som er villig til å betale for dem, det gjør jo ingenting for menne der nede er jo alikevel mindre sjåvinistiske enn de er i norge!

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 juni 2010 14:25

En liten kommentar til:
Norske kontra utenlandske....altså norske kontra resten av verden. En ørliten smule vidtfavnende muligens?

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 14:25 Privat melding

Jammen, vi menn må føle at vi er til "nytte", slik at manne-egoet blir opprettholdt. Heldigvis er kvinner flest meget flinke til å pleie dette egoet, ved for eksempel å late som dere ikke klarer å skifte dekk på bilen, eller trenger hjelp til noen løft, eller et rør som lekker:)

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 14:27 Privat melding

Den fremstillingen virket noe grumsete for meg..

(mann 40 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 14:27 Privat melding

@ Russel.

Men selv om folk kler seg ganske likt, mer eller mindre følger de samme hårmotene, og deler en del felles syn og overordnete moralske verdier som er preget av det samfunnet de har vokst opp i, så betyr vel ikke det at de også har like personligheter, samme utdannelse og livserfaringer, de samme øvrige verdiene utover de som er felles for stort sett alle i vårt samfunn (for eksempel at det er galt å drepe) og de samme ønskene, drømmene og målene? Joda, jeg er enig at folk har mye felles, det er slik det er i et samfunn (og det må vel være slik for at samfunnet skal henge sammen), men vi er også alle individer med ulike preferanser og verdier vi forsøker å leve etter. Norske kvinner og menn har nok mer til felles med hverandre enn de har med for eksempel folk på Fiji-øyene eller på Grønland, men det betyr da slettes ikke at alle er like for det. Jeg er for eksempel sikker på at vi to er ganske ulike, til tross for at vi begge ser ut til å foretrekke dongeri og kortklipt hår;)

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 14:27

Det er jo derfor menn må omstille seg JarlH, fodi damer i mindre grad trenger menn!

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 17 juni 2010 14:31

Petita, siste kommentaren din var innertier. Prøve?

(mann 59 år fra Buskerud) to. 17 juni 2010 14:34 Privat melding

@annathon nå er jeg ikke så materalistisk opptatt og sier vel også ganske godt ifra om det at er det økonomisk lykke en er ute etter så fin noen andre. Jeg vet heller ikke hva jeg gjør vidre bare påenterere at "Norske damer" hr vel blitt de mannfolka som dem selv mislikkte for noen år siden, Nå setter jeg ting litt på spissen og det gjelder selvfølgelig ikke alle.
Men å finne den ne i høystaken tror jeg ikke jeg gidder å lete etter og hun kommer ikke til meg heller så da er det ihverfall mer postivt med andre foraer. Nå er jeg heller ikke ute etter ei på 25 fra thailand, ser vel heller etter noen fra 35-40 og oppover og dem er det vel ikke så lett å overtale til å gå med ståltruse.
Jeg tror vel at vi er litt på vei i Norge til å bo hverfor oss og ta for oss ute på byen i helgene, det er ihverfall sånn det virker på meg, det er jo mer "horring" blandt 40-50 åringer enn blandt 20-30 åringer., så vi ender på hver vår tue men det gidder ikke jeg for om10-15 år så sitter en aleneog da er det trist å ikke ha en historie sammen med den en lever med. Tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 juni 2010 14:37

Jeg skjønte ikke helt hva du mente i det siste innlegget ditt jeg, Annathon....

(mann 42 år fra Telemark) to. 17 juni 2010 14:43 Privat melding

Cabben: Nåla i høystaken....jeg antar at du snakker om en dame som vil bo sammen med en som ikke gjør en dritt, som vil lage mat , gå å handle, ha sex med en som lukter bikkje, høre på skrytinga til en bergenser OSV...lista er lang. Fordi det finnes så mange av motsatte typen at den ikke kan kalles en nål i en høystak så tror jeg det er en som kan godta en slabbedask du snakker om......og helt rektig...da må du nok til utlandet for å finne en:)

Skjult ID med pseudonym rotte to. 17 juni 2010 14:48

Alle nolske kvinnel vanskelige etc, de hal bale ikke skjønt det selv.
Og skikkelige tispel og luddele.

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 14:48 Privat melding

Hehe. Oh rally?

@grumse
Get the fuck outta here.. Kvinner trenger MEG!

Fakta faen er at med samfunnets nåværende utvikling skapes sosiale tapere i fleng, hos begge kjønn. Den som motstår forandring vil forgå, det viser samtlige av jordens store riker. Dog kan man velge å styre forandringen og utviklingen i en bærekraftig og fornuftig måte......

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 14:52

Annathon: siterer fra ditt forrige inlegg "Det retferdigjør for all tid din tankegang og behandling av menn?!"

Jeg kjenner ikke Petita særlig godt og for alt jeg vet kan du ha rett, men hvordan vet diu noe om det....kjuenner du henne!

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 14:58

@JarlH: oh yeah........stakkars oss andre hvis alle damer trenger deg......men da er du nok enig i at jeg bør omstille meg for å kunne konkurere....!

(mann 59 år fra Buskerud) to. 17 juni 2010 14:59 Privat melding

@grumse at du lager et synonym mellom deg og meg vil jeg egentelig ikke være med på, at du oppfører deg som en drittsekk får du gjøre som du vil med, men ikke si at jeg gjør det. Til din opplysnig har jeg hatt mat ferdig til fruen når hunkommer hjem fra jobb i 10-15 år selv om jeg har hvært opp om morgen og gått på egene jobb etter å ha levert unger i barnehage eller skole, tulling.

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 15:01 Privat melding

Nei, jeg kan ikke anbefale deg å bli en tøffel. Men hey, whatever turns you on;)
Jarl begynner ikke å grine av forbedrede konkurransevilkår.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 15:05

Nei nei Cabben...nå misforstår du! Karakteristikken min inneholder ingen asosiasjoner til deg i det hele tatt!
Jeg lager en karekteristikk av en slik person fordi det motsatte slik jeg opplevber det....ikke akurat er noen "nål i en høystak"!

(mann 59 år fra Buskerud) to. 17 juni 2010 15:10 Privat melding

@grums sikker dum jeg men prøv engang til :"av en slik person fordi det motsatte slik jeg opplevber det....ikke akurat er noen "nål i en høystak"!" skjønner ikke hva du helt menere, beklager hvis jeg misforstår. Når jeg snkker om nåla i høystkken så mener jeg hu ene norske som kunne tenke seg å ha meg eller i det minste prøve meg, er sikker en sur gammel bastard emn jeg er n¨å det d engang. hehehe

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 15:18

Tro hva du vil, jeg er verken dum eller tulling...skriver muligens en smule komplisert men det er alt!

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 15:25

JarlH: bli en tøffel...hvorfor tror du ikke jeg allerede er det?

(mann 59 år fra Buskerud) to. 17 juni 2010 15:27 Privat melding

@ grums jeg tuller ikke jeg skjønte det ikke, blir litt satt ut av å bo alene og bare ha seg selv å snakke med, skal noe til å skjønne andre da, du må hjelpe meg

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 15:32 Privat melding

Hvorfor skal jeg i det hele tatt gidde å gjøre opp meg en formening om akkurat dèt?

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 15:35

vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det men jeg prøver på denne måten.........da jeg så det du hadde skrivd så tenkte jeg "hva er en nål i en høystak i damesammenheng?" Svaret jeg kom fram til var en dame som kan leve med en slabbedask! Derfor skreiv jeg det........ for å få deg til å argumentere for hvorfor du synes å finne den som kan leve med deg er som å finne en nål i en høystak.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 15:36

JarlH: du sa jo "nei...jeg kan ikke anbefale deg å bli en tøffel" Var det ment til en annen kanskje?

Skjult ID med pseudonym In10se to. 17 juni 2010 15:38

@ Annathon

Kan du forsøke å holde deg til sak, og ikke begynne med personangrep? Du kjenner ikke petita, gjør du vel? Og det ville faktisk vært utrolig enkelt å gå til personangrep på deg også, for profilen din er noe "spesiell" for å si det slik, men det skal jeg la være.

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 15:42 Privat melding

Åh. Der tråkka du allerede i salaten!

Den var ment til deg ja, men det behøver vel ikke ha den minste ting med hvorvidt du ER en tøffel eller ei - dernest min formening om dette..... Spas?

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 15:43

skjønner ikke hva du mener jeg JarlH......

(mann 59 år fra Buskerud) to. 17 juni 2010 16:02 Privat melding

@grums aha forstår bedre: forklaring ettersom den dama ikke kommer til meg og alle dmer ikke svarer eller skrive ror ikke vi passer sammen så tror jeg at hvis jeg skl forsette ihverfll her inne å skrive noen hendvenelser i uka (kan jo ikke skrive formange heller er jo ikke desperat), så vil det ta så øam
ng tid for meg å få noen iteresert så dda virker det som å lete etter nålen i høystaken. men hvis noe forbarmer seg over meg av damer så skal jeg ikke være den som sier nei med en gang. Derfor er det mer givende å skrive brev til noen som svarer tilbake.... når maan først skal sitte på et sjekkested på nettet, hihi her er det for mye enveiskjøring i meldinger. Har egentelig lurt på hva alle disse gjør her inne, enkelte bor på chattten er pålogga omtrent hele døgnet men chatte vil dem ikke hahahaha rart

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 16:12 Privat melding

HJEEEELP............HJEEEEELP.......neida..heldigvis mener ikke alle mennene på siden det samme,men....FY! Rotte....klask på lanken....-ludder kan du selv være :O
Men heldigvis takk&lov for at menn e-r forskjellige..at det fins snille&Ærlige menn,og at jeg bor i et land hvor jeg stort sett kan jobbe&forsørge meg selv,og slippe å prostituere meg/bli husholderske&sengepartner for å overleve...stakkars arme Thai-jenter,østeuropeiske damer osv.....

Jeg så massevis av dem da jeg var i Thailand..unge pene jenter med fulle menn&gubber,-Thaijenta smilte uansett,hun....På noen puber så jeg de samme jentene med ulike menn hver kveld..og de spilte så bra...actor of life....De kunne sørenmeg lurt hvemsomheldst,-de thaidamene der...men jeg satt jo og liksom observerte skuespillet som skjedde foran øynene mine kveld etter kveld....
I Romania var det horer langs alle utfartsveier motorveier..der sto de sammen to og to i veikanten...noen var så desperate at de sto midt i veien og sperret den for å få napp...enda jeg satt ved siden av exen inne i bilen...

Arme kvinner...Det er veldig vanskelig å overleve i disse fattige landene...Jeg vet noe om det,-for eksen min er Rumener...det er ren desperasjon som driver de...de flytter ikke vekk fra familie,venner osv for morro skyld,-og mange av dem blir desverre utnyttet&brukt på det groveste av norske menn...
Ikke rart at mange blir smittet med HIV heller etter endt ferieopphold,-spør du meg....

Skjult ID med pseudonym go to. 17 juni 2010 16:24

Hei på dere alle sammen!
go er en utenladsk brudd som kom til Norge for kjærligheten. Den tokk slutt litt for tidig og etterlatt seg noe beskt og fordomskt. Men etter at tiden har slikket alle sårene kan go bekrefte en ting : 99% av norske gutter/menn som gifter seg med utenlandske jenter/kvinner er noe sær, absolutt !!

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 16:27

Som andre har sagt Annathon, så kjenner du meg ikke derfor vet du ikke hvordan jeg behandler menn, eller selv har blitt behandlet. Når det er sagt, så skjønner jeg ikke hva jeg har sagt som får deg til å komme til den konklusjonen :)

Skjult ID med pseudonym In10se to. 17 juni 2010 16:30

@ go

Hehe, burde du ikke si 100 prosent, hvis det du skriver er erfaringen du bygger påstanden din på? 1 av 1 er faktisk 100 prosent, ikke bare 99 prosent;)

(mann 59 år fra Buskerud) to. 17 juni 2010 16:39 Privat melding

@tyrild at han xen din giftet seg med deg var av kjærlighet, men hvis søstre hans gifter seg med meg er hu ei hore som spiller forelsket for å komme seg bort fra elendigheten og jeg er en gris...... Hvor er det jeg tar feil????

det fins faktisk jenter i Thailand som ikke jobber på bar, det er liksom noen milioner thaidamer og ikke alle jobber på bar, hvi konklusjonen din skal være riktig så skal jeg opplyse deg om at det finns norske horer også og hva gjør det med resten av de norske damene i dine øyne.....

Kan hende du er bereist men å dra alle over en og samme lest er faktisk ganske krenkene og forferdelig umodent av deg. TENK FØR DU SKRIVER KAN VÆRE LURT NOEN GANGER.

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 16:49

Ingen grunn til å rope :)

Skjult ID med pseudonym In10se to. 17 juni 2010 16:58

Jeg kjenner ingen rumenere dessverre, annet enn en rumensk mann som bor i Tyskland, men jeg kjenner jenter fra blant annet Polen, Bulgaria og Russland. De fleste av disse har høy utdannelse og greie jobber, og i noen tilfeller veldig bra jobber, og de trenger ingen mann å støtte seg på økonomisk. Akkurat som de fleste norske jenter ikke behøver det. Noen av de jentene som er her i Norge har kommet hit av kjærlighet, enten av kjærlighet til en nordmann som de har møtt et eller annet sted i verden - og det kan være både i deres eget hjemland eller i tredjeland hvor de begge for eksempel har studert - eller av kjærlighet til en landsmann som har flyttet hit først. De øvrige har kommet hit for å jobbe eller for å studere, for så i en del tilfeller møte en mann her (norsk eller annen utlending). Ingen av dem er "postordrebruder". Og så langt jeg vet blir ingen av dem dårlig behandlet av sine kjærester og ektemenn, skjønt det kan jeg selvsagt ikke være 100 prosent sikker på, akkurat som jeg dessverre heller ikke kan være sikker på at ingen av de norske kvinnene jeg kjenner blir mishandlet og slått hjemme av sine norske eller utenlandske kjærester.

Jeg sier ikke at det ikke finnes jenter fra fattige land som gifter seg med en nordmann i håp om et bedre liv og så blir behandlet helt fryktelig, jeg har lest avisoppslagene og de triste historiene jeg også, men jeg vil påstå at disse tilfellene nok mer er unntakene enn hovedregelen.

Skjult ID med pseudonym go to. 17 juni 2010 17:16

In10se
Nei, det finnes altid noe unntakk

Skjult ID med pseudonym nebbioso to. 17 juni 2010 17:29

Uff, denne tråden ble altfor komplisert for meg. Orker ikke å lese alt. Tror jeg går tilbake til å lese om
The Utility Metric: A Novel Method to Assess The Overall Performance of Discrete Brain-Computer Interfaces
...det er langt enklere.

Forresten, jeg liker jenter. Sånn generelt.

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 17:32

"Mener hun selv at den behandlingen av menn er rett som en følge av tidligere hendelser"
Det har jeg aldri sagt så vennligst ikke legg ord i munnen på meg.

Skjult ID med pseudonym petita to. 17 juni 2010 17:32

evt taster under fingrene mine

(mann 40 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 17:34 Privat melding

Jeg har faktisk bekjente som har koner fra land som Filipinene og Thailand.... Og for meg fremstår de som høyst likeverdige partnere... Dvs. det er ingen av disse jentene som blir utnyttet i det hele tatt, og de gir jo uttrykk for at de er glade i mennene sine.... Og alle forholdene har jo faktisk vart i godt over tre år da... Tror ikke de er sammen med sine menn fordi de føler at de betaler for noe.... Og alle jentene har sine egne jobber og nettverk ved siden av det livet de har sammen med mannen som har "hentet" dem.....

Tanken har streifet meg om dette kan være en "løsning" for meg og..... om noen år.... Jeg ser ikke på mine venner som gutter uten karakter bare fordi at de har reist for å finne kjærlighet...... Når det er sagt - er det jo et lite paradoks i det hele... mislykkes hjemme - og kommer hjem etter kort tid med dame fra et annet land... Det er utrolig mange bra damer i Norge og da.... De er bare vanskelig å komme i kontakt med.....

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 17:41 Privat melding

Hei Cabben :) Selvfølgelig finns det unntak....Jeg har selv to halvt norske og halvt philiphinske venninder,-og foreldrene deres har nok hatt et greit ekteskap skulle jeg tro....
(Foreldrene deres er omtrent jevngamle....)-bare nevner det sånn litt i forbifarten,-fordi de thailandske damene var ofte så veldig mye yngre....hm....Hvorfor så jeg ikke vestlige menn med jevngamle damer tro? det er sikkert noen som finner kjærligheten i virkeligheten,-men det finns mange avskygninger der....
Ikke det at man må være sammen med en jevngammel dame alltid,-men....Rart var det lell å se på...
Mht.Østeuropeiske damer er det klart at mange er høyt utdannede og ressurssterke kvinner....desverre er lønna lav(jeg vet mest om hvordan det er i Romania) og boligprisene er høye...svært høye,og utiftene generellt står ikke i stil med hva folk faktisk tjener der....En slektning av exen min er politisjef,-og hun må likehvel få pengehjelp fra familien i utlandet....Når jeg hører hva folk tjener i Romania,-er det helt utrolig at de klarer seg på de elendige lønnsnivået som er der....
Hadde jeg vært Rumensk dame,-hadde jeg sørenmeg forsøkt med alle midler å komme meg vekk fra Romania sjøl...
Men det er sikkert vanskelig for oss Nordmenn å fatte forkjellen,-og forstå fattigdommen,trangboddheten,mangel på sikkerhetsnett i det offentlige, omfattende korrupsjon,og politisk vanskjøtsel m.m...
Men for all del,-det er klart at det finns massevis av unntak,kvinner&menn som finner ekte kjærlighet på tross av landegrensene,-og østeuropeere er flotte mennesker..ikke er de så blaserte som oss her i vesten heller...Det er en flott egenskap :D

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 18:16 Privat melding

Kjære Annathon :D
Ikke alle damer går etter penger.... helt sant :) Vi damer må se og kvitte oss med det gamle forstokkede kjønnsrollemønsteret....Og hva en mann tjener,eller hva han jobber med,eller hvor han bor spiller sånn sett ingen rolle i mine øyne,-burde ikke gjøre det for noen.. .:D Jeg jobber som hjelpepleier som er et såkalt lavstatus Yrke..mange mener at jobben vi gjør er jævla viktig,-i mine øyne er alle jobber viktige på hver sin måte,-og jeg håper at kvinner nå har kommet lenger med et sånt mannesyn... Tyril

Skjult ID med pseudonym rotte to. 17 juni 2010 19:38

Lotte ikke tenkt å blud fra Asia ellel Lussland tlekke på gaten, nei.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 17 juni 2010 19:40

Aplopos endel damel på pubel i Thailand el visst ikke ekte damel (hal ikke egg).
Endel menn kan få en ovellaskelse.

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 juni 2010 19:45

Norske eller utenlandske?

Ja takk, begge deler! Jeg vet ikke hvorfor, men ofte ender jeg opp med ei som på overflaten er norsk, men som hat ett sterkt innslag av "utlandet" i seg. Altså kjenner den norske kulturen og språket ut og inn, men litt dypere nede har ett stort innslag fra en annen kultur, gjerne en far eller mor fra utlandet.

Jeg har stor forståelse for kvinner som reiser til Norge for å sikre fremtiden. Jeg hadde vel gjort det samme hadde jeg vært i deres situasjon. Sammen med x-en var jeg en del ganger i Thailand, og landet flyter jo over av vakre jenter. Jeg lurer egentlig på hvor nordmenn finner såpass lite pene jenter der nede...

@Russell. Du bor tydeligvis på feil plass i byen. Fra verandaen min ser jeg en fin variasjon av burkakledde jenter til jenter i ultrakorte skjørt. Liker kanskje best det siste :D

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 juni 2010 19:48

@kit
Hvor er det? Bor på Oslo øst og har aldri sett en burka...

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 juni 2010 19:51

Grønnland. Ikke ofte det er burka, men det hender i forbindelse med ettermiddagsamlingen i moskeen på fredagen

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 juni 2010 19:53

@kit
Tipper du mener niqab. Skjuler like mye, men det er ingen burka.

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 juni 2010 19:54

Mulig, den uten gitter.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 17 juni 2010 20:17

Jeg ser kvinner med både burka og niqab her jeg bor.

Og jeg må si at dersom jeg hadde opplevd det som uoverkommelig vanskelig å finne en mann her i Norge, mens jeg visste at jeg kunne være attraktiv for menn utenfor norden, så ville jeg ha prøvd på det, dersom alternativet var å leve alene resten av livet og at det var en uholdbar tanke for meg.

Mulig jeg er naiv, men i det store og hele synes jeg det virker som en god byttehandel. Mennene som finner seg livsledsagere på den måten er stort sett ikke slemme folk, de er ofte ganske sympatiske mennesker, og konene de finner er også ofte sympatiske mennesker, men med en annen holdning og tankegang enn vi norske kvinner har. I sitt hjemland opplever de sjeldent å bli tatt særlig hensyn til som kvinne, men med en norsk mann opplever de noe annet.
Med andre ord en god byttehandel så lenge både mannen og kvinnen klarer å vise hensyn og respekt og setter pris på det de gir hverandre.

Men det trenger jo selvfølgelig ikke å være en byttehandel, det kan jo bare bli slik at man forelsker seg i noen som ikke er nordisk, og da er det som en hvilken som helst annen forelskelse.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 17 juni 2010 20:23

@go, hva er din alder, nåværende lokasjon og opprinnelsesland?

Skjult ID med pseudonym go to. 17 juni 2010 20:42

Spiller ingen rolle, @rotte, go har en katt så rotte er ikke aktuelt innslag her i huset :)

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 17 juni 2010 20:44

Annathon:
Et samliv hos oss er gjerne et resulat av gjensidig forelskelse med et håp om å kunne gi hverandre gjensidig tillit og respekt etterhvert. Det er ikke snakk om noen byttehandel, det er snakk om å bli forelsket.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 20:45

Annathon...du skriver det hun har skrevet i "sukker", mener du på sukker?

(mann 29 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 00:22 Privat melding

Haha. Zoid. Mest sannsynlig er grunnen til at du ikke ser kvinner i burka/niqab, utenom disse ralle-møtene i moskèene på fredager, er at de da sitter inne i en leilighet og forgår - mens de vasker og steller og tar seg av barn. Også har de noen syklubber, men det er bare innad i blokka, for de kan ikke gå ut på gaten alene:)

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 18 juni 2010 00:29

@JarlH
Niks, det har å gjøre med at burka, i motsetning til niqab, ikke brukes i Norge. Men jeg ser jo at media ikke ser forskjell på det heller, så...

(mann 29 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 01:14 Privat melding

Driter egentlig litt i forskjellen, så lenge det eneste som synes er ansiktet/hodet. Må innrømme det. Hvis det var meningen hadde vel allmektige Allah utstyrt kvinner med en svær hudflapp (Et forlenget ekstra øyelokk), som de kan trekke ned over hele jævla trynet og kroppen?

(mann 29 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 01:14 Privat melding

:)

(kvinne 28 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 01:21 Privat melding

@JarlH

Haha... Jeg elsker smilefjeset som liksom skal gjøre alt godt igjen:p

(mann 29 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 07:01 Privat melding

:)

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 18 juni 2010 11:14 Privat melding

Ha er det blitt stille her, ikke noen motforutsettinger mot utenlanske dmer lenger, jamen se det dere det er jo bra.
Men jeg har et lite spørsmål til slutt hvis det er forsatt slik at mange norske damer mener at disse "lykkejegerene" kun er ute etter penger, så lurer jeg på hvorfor så mange dmer her i noge søker etter menn men trygg og god Økonomi??

Bare litt undring på formiddagen.

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 12:46 Privat melding

desverre altfor mange,-skulle jeg tro....Jeg har overhørt venninder av meg som har snakket om det,valgt ektefelle utifra lønna hans..,og ikke minst hva slags yrke en mann har(underforstått status&lønn)...på vestkanten i Oslo tror jeg dette er spes.viktig.....Og jeg husker at jeg tenkte første gang det temaet kom på bane,-at herregud(!) er vi ikke ferdig med det for flere tiår siden(???) og jeg får liksom en sånn ekkel følelse av noe....som en venninde av meg sa...Med den lønna kan han tilby meg et bedre liv,-enn jeg ville hatt råd til ellers....Jeg svarte ikke på det,-da..for jeg var for sjokka...
Men det er klart at når50%av damene i norge jobber deltid eller er hjemmeværende husmødre,-er det klart at veeeldig mange sjeler over til hva mannen kan bidra med økonomisk...
På jobben til en venninde av meg,-jobber det en dame i 40%stilling...ungene er store/voksne for lengst..mannen hennes betaler alle utgifter,-mens hennes lønn er lommepengene hennes som hun kan f.eks shoppe for...
Pensjonspoeng&rettigheter ellers driter hun i....Mange som henne tror jeg..

(mann 33 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 12:52 Privat melding

Det er jo hele bakgrunnen for tesen til Preben Z. Møller, pen søker trygg.

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 18 juni 2010 13:01 Privat melding

@ tyril dette er ikke noe nytt og det er faktisk veldig utbrett, bare å lese kvinne profiler her ikke det og andre steder det står side opp og side ned om økonomi og at en mann skal ha ordnet økonomi (lest mellom linjene god økonomi).
Jeg har tilgode å se det på et av disse nettsteder hvor utenlanslke damer har sine profiler ikke en enestegang har jeg sett det....... Hvis en dme gifter seg for penger og status hva gjør det henne til???? Noen som vil svare??
Og her kommer poenget mitt hvis jeg med min økonomiske trygghet tilbyr meg til en dame fra Kina på 35 -40 år fordi hun er vakker og hun sier ja, så er jeg umidelbart en gris av en mann og hun er en goldigger av en asia hore som bare er ute etter penger. Norske damer har eet problem det mener jeg faktisk sef ikke alle men mange, veldig mange.
Jeg hadde aldri greid å bo sammen med ei dame pga. økonomisk trygghet aldri.

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 13:10 Privat melding

Ikke jeg heller Cabben...Ikke jeg heller... Og jeg mener at hvis du(også som norsk dame) gifter deg/blir sammen med en mann pga.pengene hans eller bli forsørget av han,-da er det en form for prostitusjon det også...Hvis det d-e-r-f-or du velger en mann altså....

Skjult ID med pseudonym In10se fr. 18 juni 2010 13:32

Jeg er helt uenig. Hvis en dame gifter seg for penger og status gjør det henne ikke til noe annet enn en kvinne. Dette har kvinner gjort fra tidenes morgen og det kommer de sikkert til å gjøre også i framtiden. At kvinner søker velstand, status og et best mulig liv for seg og sine barn (nåværende eller fremtidige) gjør henne ikke til en hore. Ikke alle finner kjærligheten i form av en stormende forelskelse, men behøver de å måtte tilbringe livet alene likevel? Selv mennesker i andre land som giftes bort i arrangerte ekteskap og hvor økonomi og familiens ære (status) er omtrent det eneste som teller, blir ofte glade i ektefellen etterhvert. Undersøkelser har vist en merkverdig liten forskjell i lykke på de som ble giftet bort på den måten og de som giftet seg med den de var forelsket i, når 10+ år har gått og en eventuell forelskelse uansett for lengst er borte. Og jeg tviler på at de er noe mindre glade i sine barn, selv om de aldri var stormforelsket i barnas far. Å kalle kvinner som velger økonomisk trygghet for seg og sine barn som en av de parametrene de bruker for å avgjøre hvem de velger som partner synes jeg er både respektløst og usmakelig.

Men akkurat når det gjelder de kvinner som gifter seg med rike menn for å kunne sikre seg hele eller deler av formuen hans gjennom skilsmisse eller arv, de kvinnene har jeg ikke noe til overs for jeg heller.

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 18 juni 2010 13:45 Privat melding

@tyril i gamle dger kalte mann det for et godt parti.... det henger vel igjen sånne tradisjoner tenker jeg.
Men som sagt for min del så har jeg liten forhåpninger til det ekte norske, sier ikke nei til det men men, jeg har som sakt lyst og ork til å leve livet og vil ikke leve alene så da er det for tregt å gå her på berget å vente på noe som muligens ikke kommer. Men det som er ille også at når jeg fremstår som jeg her gjør så forsvinner vel alle muligheter her på sukker og det bekrefter vel egentelig hva jeg mener. Da blir liksom mine antagelser bekreftet go jeg må jo si at damer med slike tanker om andre av samme kjønn er vel ikke så mye å spare på heller,det er et forkvakla menneske syn.
Men nå er det jo også endel menn som også har det synet da, og sier at det er bare horer som gifter seg med utlendinger hehehe, så der fikk vi gutta den ;-)))))))

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 18 juni 2010 14:19 Privat melding

@In10se er du uenig med meg???

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 14:25 Privat melding

Jeg mener at det er ikke noe galt i å f.eks gifte seg med en mann med høy stilling og god råd.....misforstå meg ikke...please....jeg satte det litt på spissen ok? Men hvis f.eks en mann da,-bare for å snu litt på det hadde blinket ut meg fordi jeg hadde en høy stilling,tjente godt og satt godt i det....Dvs.at han alldri ville sett på ,meg to ganger hvis jeg var blakk,-eller tjente dårlig...da.....-Hva skal man kalle sånt da? Jeg mener ar det bør være følelsene som styrer det,-altså....ikke pengene.....

Cabben...synd at du har gitt opp norske damer,-da...syns ikke at du burde det...er jo mange snille&greie damer her i Norge?

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 18 juni 2010 14:27

Lotte også snalt gitt dem opp.

Skjult ID med pseudonym In10se fr. 18 juni 2010 14:36

Var vel kommentaren "Hvis en dme gifter seg for penger og status hva gjør det henne til???? Noen som vil svare??" jeg var uenig i, men mulig jeg tolket den utenfor sammenhengen. Ditt neste innlegg om "godt parti" var mer oppklarende. Og Tyrils " Og jeg mener at hvis du(også som norsk dame) gifter deg/blir sammen med en mann pga.pengene hans eller bli forsørget av han,-da er det en form for prostitusjon det også..." Det synes ikke jeg. Kanskje har dama bare ikke funnet en mann hun blir forelsket i og synes det er greit å gifte seg med en mann med god økonomi hvis hun har muligheten, sånn at hun kan få et best mulig liv for seg og sine barn, og samtidig slippe å være alene. Det gjør henne i mine øyne ikke til en prostituert, skjønt jeg er sikker på at det er en del her som vil være uenige i dette.

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 18 juni 2010 14:45 Privat melding

@tyril hehehe neida har ikke gitt opp men legger veldig lite i å prøve å få tak i noen, det er faktisk demotiverende og drive å prøve seg og bare få fjas tilbake. hehehe
Men hvis noen kommer min vei og oppriktig vil snakke flørte så vil jeg aldri finne på å si nei...... men er over å gjøre store første tilnærminger selv det er bortkastet energi og krefter. Men smil til flere ganger ute på byen og gi meg et hint så skal det ikke stå på oppmerksomhet eller send meg en hyggelig melding om å ta en kopp kaffe eller en øl på akerbrygge eller en brygge et annet sted så møter jeg opp.

Jeg vet ikke om noe husker det men jeg gjorde jo en test for enstund siden her og på møteplassen- jeg lagde en hyggelig , småflørtenede humoristisk melding som jeg sendte til ut til 100 damer her på sukker i løpet av en uke og det samme på møteplassen, alle til damer som var i min aldersgruppe og som syns at kjemi og humor er en viktig del av det de søkte hos en mann, alle damene var aktive og hadde vært pålogget i løpet av siste uke og alle ble lest.
Jeg fikk sva rÅ JODA totalt på begge nettsteder 5 svar av 200 utsendte og 4 stk med standar svar at vi ikke passer smmen og en dme som syns det vr utrolig hyggelig med en slik melding men desverre så blablabl.

Dette mener jeg viser en hvis holdning og det erfaktisk skremmende.

Terje

Skjult ID med pseudonym Sweet fr. 18 juni 2010 14:52

Min lillebror jobber i nordsjøen og fikk tidlig ideer om at ei utenlandsk frue var et vel så godt husmoremne som noen norske. Jeg tenkte mitt uten å ta utsagnene opp til diskusjonen.

Han fant seg ei jente som han fort giftet seg med og jeg var ikke den som protesterte, det lyste gjensidig forelskelse av dem og jeg håpte at de hadde vunnet i kjærlighets lottoet.
Nå er det skilsmisse på gang og slik jeg oppfatter det handler det mest om store kultur forskjeller og kommunikasjonssvikt. Hun kan enda ikke spesielt godt norsk selv etter flere år i Norge og for mitt eget vedkommende så strander mange samtaler med henne for jeg må "gå så mange omveier" i språket før jeg tror at det jeg sier er oppfattet.
Jeg kjenner selv mange innvandrere fra ymse land og det virker mange ganger som om de trekker for kjappe konklusjoner og på bakgrunn av det får noen snevre oppfatninger om nordmenn og norsk, kultur. Når det er sagt så er vi ofte like bastante overfor deres kultur.

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 18 juni 2010 14:53

@In10nse
Om hun oppgir andre grunner enn de økonomiske for å kapre denne mannen, seiler hun vel under falsk flagg? Jeg regner jo med at om en mann får greie på at det er bankkontoen og ikke han personlig som frister, vil han droppe henne, og at hun dermed nødvendigvis bedriver fordekt prostitusjon siden hun ikke kan innrømme det for han.

Skjult ID med pseudonym In10se fr. 18 juni 2010 15:08

@ BruceW

Behøver hun BARE å ønske å være sammen med han pga pengene hans? Kan jo hende at hun liker han som en grei kar også, selv om hun ikke er forelsket i han. Men ingen kvinner noen sinne har vel sagt rett ut at det kun er pengene til en fyr som frister dem;)

Utover det tror jeg at jeg bare vil sitere meg selv her: "Men akkurat når det gjelder de kvinner som gifter seg med rike menn for å kunne sikre seg hele eller deler av formuen hans gjennom skilsmisse eller arv, de kvinnene har jeg ikke noe til overs for jeg heller." Det er forskjell på å kun være ute etter penger, og det å la det være ett av flere kriterier - selv hvis det skulle tillegges stor vekt. Hvis ikke har nok minst 80-90 prosent av de kvinnene som har levd her på jorden opp gjennom historien, og trolig enda flere, vært villige eller uvillige "prostituerte", siden medgifter og den kommende ektemannens økonomi og status nok har vært medvirkende til de fleste ekteskap, både for at foreldrene ville gi sitt samtykke (eller være de som giftet bort jenta med eller uten hennes vilje), og for mange kvinners egne valg. For meg blir derfor ordet "prostitusjon" helt feil å bruke om kvinners ønske om økonomisk trygghet og et best mulig liv for seg og sin familie.

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 18 juni 2010 15:10

Trodde likestillingen her i landet som kvinner har kjempet i gjennom skulle endre dette jeg da.. i min enfoldighet.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 18 juni 2010 15:22

Det er dog også språkproblemer mellom innfødte menn og kvinner.
Gammelt nytt.

(mann 40 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 15:36 Privat melding

Vel, det har det nok bare delvis, jfr. alle damene her som søker menn med "orden på økonomien" (dette kan selvsagt bety litt av hvert, fra rike menn til bare de som ikke ovetrekker kredittkortet til stadighet og sliter med stor gjeld, men i alle fall for en del betyr det sikkert realtivt velstående). Og kvinner flest tjener dessuten fortsatt dårligere enn menn også her i Norge, fordi de ofte arbeider i lavtlønnsyrker eller bare jobber deltid (frivillig eller ufrivillig). Så hvis de drømmer om en gang å bo i en flott enebolig med stor hage, kunne reise til spennende og eksotiske reisemål og kanskje også ha båt og hytte ved sjøen, ja da kan de ikke ende opp med en fattiglus kan de vel? Men for de norske kvinner som ønsker at mannen har nok penger så vil jeg tro at dette bare er ett av flere kriterier for at de vil være sammen med han, for ingen behøver tross alt å sulte på gata her i landet. I en del andre, fattigere land kan som alle vet mange kvinner ikke legge særlig stor vekt på andre kriterier enn økonomi i det hele tatt. Jeg synes ikke det gjør dem til prostituerte likevel.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 18 juni 2010 18:28

Lotte neppe passe til nolske kvinnel.
Lotte sikkelt bedle med utenlandske kvinnel.
Selv om det væle endel kultul og splåkproblemel.
Lotte kvinne ha.

Skjult ID med pseudonym petita fr. 18 juni 2010 18:46

Hvis jeg hadde skrevet orden i økonomien, noe jeg ikka har skrevet, så hadde det ikke betydd mer enn at han tar ansvar for sin egen økonomi på den måten at han ikke har kreditorer etter seg, eller låner for å leve.

Skjult ID med pseudonym petita fr. 18 juni 2010 18:47

*ikke :)

Skjult ID med pseudonym In10se fr. 18 juni 2010 19:10

Bra for deg petita. Du er en selvstendig og sterk ung kvinne skjønner jeg:)

Men jeg tror det der med "orden i økonomien" er en av flere ting som man kanskje bør tenke litt på hvordan kommer til å bli tolket av den som leser det senere, før man skriver det i beskrivelsen av drømmepartneren. Det gjelder nok en del andre ting også. Mener å huske at det her på forumet tidligere både har vært diskusjoner om hva folk (jenter) egentlig mener med både "sporty", "være morsom" og "høy og mørk" som "krav" til hvordan drømmepartneren bør være.

Men nå sporer jeg av tråden, så jeg stopper her og legger den ballen død for min del.

Skjult ID med pseudonym petita fr. 18 juni 2010 19:13

Konklusjon, ikke skriv noe som helst i feltet drømmepartner :)

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 18 juni 2010 19:13

Tror polske damer er for smarte for meg.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 18 juni 2010 19:37

Hvolfol det?

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 18 juni 2010 20:18

Kostholdet kanskje?

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 18 juni 2010 20:30 Privat melding

Kan hende, @BruceW :)
Det finne en sang på polsk hvor det sies at polske jenter har masse hemmelige vitaminer i seg.

Skjult ID med pseudonym petita fr. 18 juni 2010 20:34

Stryk hemmelige så stemmer det :)

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 18 juni 2010 20:38 Privat melding

He, he, @petita, for mange er de hemmelige

Skjult ID med pseudonym petita fr. 18 juni 2010 20:40

Kan være, tenkte på selve sangteksten ;)

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 18 juni 2010 21:02 Privat melding

Det har vel spora av her nå, syns at ikke tråden kan holdes litt seriøs, tema er aktuelt som fy
'

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 18 juni 2010 21:47

Lotte ikke ha noe annet å tilby enn lønnsslipp, husvæle og Lotteklopp.
Så Lotte ut i velden for å finne kvinne som ikke tlengel mel enn det.

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 18 juni 2010 22:15 Privat melding

@rotte, hvis du ikke har noe annet å tilby, så kanskje best at du forblir alene.
Men jeg misstenker nok at rotte har både glimt i øyet og masse humor å tilby, eller?

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 18 juni 2010 22:18

@suk, nei Lotte lete langt istedet.

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 18 juni 2010 22:24 Privat melding

Bare du ikke gjør henne "langtfra" ulykkelig, så er det helt greit, rotte

Skjult ID med pseudonym Grumse fr. 18 juni 2010 22:25

Er det liv i denne tråden fremdeles.....ja ja god kveld, får prøve å hive meg på da.........

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 18 juni 2010 22:34

*Konstaterer at det er helt legitimt at gutter har noe å tilby, det finnes tilogmed indikasjoner her inne på at det kreves.. Når jenter derimot mener de har noe å tilby, anses det plutselig som mer eller mindre suspekt...*

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 18 juni 2010 22:41 Privat melding

Det berør på hvordan man tilbyr det man har å tilby, Hawiha

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 18 juni 2010 22:49

Så det er HVORDAN, og ikke HVA det er? ; )

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 18 juni 2010 22:55 Privat melding

HVA har mye mindre betydning men er også viktig

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 18 juni 2010 23:03

@yourx
Jeg har bare ett krav til fremtidig partner, og det er at jeg faller for personligheten hennes. Det er det hele, selv om det kan være omfattende nok.

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 18 juni 2010 23:08

De fleste menn ønsker seg vel egentlig bare ei som man blir i godt humør av å se smile... Og som smiler endel, og mener det..

(mann 33 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 23:19 Privat melding

En venninne av meg sa det ganske bra til meg på trening, norske kjærestepar og norske forhold mellom menn og kvinner er som kamerater, som venner, de snakker til hverandre som to kamerater gjør og behandler hverandre sånn, kvinnen trenger ikke mannen på noen som helst måte...hun greier seg selv..så de blir kamerater.
Jeg synes det var veldig bra sagt, og fordi kvinnen ikke trenger mannen på noen måte vil hun før eller siden dra sin vei.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 23:34 Privat melding

Kanskje det vil være fordelaktig for menn å innse at kvinner ikke er utviklet for monogami. På den måten blir man kanskje mindre skuffet. Rundt 50% av kvinner klarer vel å holde seg trofaste i forhold, så man har uansett god mulighet til å slippe den helt personlige skuffelsen.

"When almost 4,000 sexually experienced women (having had sex at least 500 times) were surveyed1, 1 in 200 claimed to have had sexual intercourse with two different men within half an hour of each other on at least one occasion; Within 24 hours, the figure jumped to almost 30%. Again, suggesting more opportunities for sperm competition."

Når det gjelder kjærlighet:
"It is troubling to be reminded that human sex is only one frequency on the spectrum of animal sex; and even more troubling perhaps to think that the whole idea of love, the rock on which contemporary secular metaphysics is founded, is a sexual gimmick peculiar to our species - one at which the other animals can laugh and wonder just as we wonder at their prickly penises and hermaphrodite penetration duels."
Så den kjærligheten vi alle trakter etter, er ikke noe mer enn en av naturens måter å få oss til å reprodusere oss på. Her kan man kanskje beskyldes for reduksjonistisk tankegang, men funksjonellt sett er det en presis formulering. Det gjelder forøvrig også hele kroppen vår. "Sometimes a chicken is just an egg's way of making another egg". Kroppen vår eksisterer kun for å videreføre en todimensjonal rekke av ACGT.
Men det vi FØLER og hvordan vi opplever virkeligheten, er jo såklart det betydningsfulle

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 18 juni 2010 23:44

@BruceW
Det er vel samtidig verdens dårligste sjekketriks: "Hei, jeg synes du har så fin personlighet!"

Neida, vi skal være mer overflatiske enn som så!

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 19 juni 2010 11:46

Zoid
Jeg sjekker ikke. Jeg blir kjent med folk.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 19 juni 2010 13:14 Privat melding

Men er det alt du greier å skrive, hvilken planet?

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 19 juni 2010 14:24

@YourX
Jeg likte også innlegget til BruceW tors. 17 kl 11.42.
Og at det faktisk finnes menn som tenker at de ønsker å bli kjent, og ikke kun er på sjekker`n.
@Zoid
Synes det er en veldig god "sjekke" replikk jeg.
Mye bedre enn mye annet :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 19 juni 2010 15:26

Tror jeg liker kameleonen jeg ;)

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 19 juni 2010 18:45 Privat melding

Hei Terje-cabben....
Jeg syns det var rart at du ikke fikk mer respons fra jevnaldrende damer....innterressangt "stunt" du gjorde der....Jeg syns at man bør svare på alle henvendelser som kommer,-jeg...Og gi et svar...Det er en selvfølge for meg iallefall :) (unntatt i begynnelsen da jeg var helt ny sukkerbruker,-for da bare røysa det på med all verdens mail...så det.....ble litt overveldende...ja...)

Men er ikke folk her for å få seg en kjæreste da?

Skjult ID med pseudonym T lø. 19 juni 2010 21:45

Hvem er det som sprer dritt om utenlanske jenter? Jo, nettopp norske jenter.
Utolig tragisk og fordommsfullt. Jeg er slettes ikke enig i at norske jenter er
så forbasket flotte og fine. Utrolig mange som er overvektige og kvapsete. Kler
seg i alt for trange klær. Det buler her og der samtidig som de skal vise mest
mulig av det som henger og slenger. Lite stil må jeg si!
De har helt urealistiske krav til en partner og det står ikke i stil med det de selv har
å tilby. Trolig for mye rødvinsdrikking i sene nattetimer med mye tenking og
fundering over egen forteffelighet. Se bare hvordan jenter på Sukker oppfører seg:
En oppvising av arroganse i verdensklasse overfor menn de selv mener ikke er
på deres hylle!

Skjult ID med pseudonym sunway77 lø. 19 juni 2010 22:34

he he,kom til å tenke på en kommentar fra en kompis,han hadde dama med til thailand,og var langtfra intr i noen thai dame,men ble sittende å prate med enkelte innbyggere der... hun ene flirte av godtroende nordmenn,hun hadde ti(!) menn i norge som sendte 1000 kr hver mnd,det levde hun godt av,samtidig som hun jobbet 10 timers dager der nede....

ja ja,folk kan finne kjærligheten overalt,men når man ikke forstår språket til hverandre og knapt snakker engelsk,tror jeg det kan bli en god utfordring:-)

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 19 juni 2010 22:51

Følste legel ikke send pengel om del spøl.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 20 juni 2010 00:43 Privat melding

Jeg har aldri opplevd en norsk mann som annet enn tilltaksløs og kravstor. Enten må du stå for romansen og lidenskapen, fordi fyren har for høyt ego til å gidde å jobbe for det (nå snakker jeg om når man er allerede i et forhold) Eller så er han litt for opptatt av sine små(og noen ganger) store perversiteter som gjør han håpløs å knytte noe med. Hvor ble det av de galante, sexy, spontane, skikkelige mannfolka.. Som har lidenskapen, romansen, kåtskapen og de sosiale evnene. ? Tror de fantes en gang.. og håper jo på det enda. Mange norske jenter håper jo på det.
Og om menn ikke vil ha kvinner SOM vil ha menn som Det. Vel.. da får dere ty til andre kulturer og se om det behager mer.
Vi kan dyrke dere gutta vi.. Bare vi krever faktisk likeverdig dyrking tilbake.
Men mange menn finner søte nydelig skjønne damer andre steder.. Vel.. Vi norske jentene vil også være søte og nydelige og skjønne for menn, men vi vil også være utdannet, selvstendige, i god jobb som vi ikke vil gi opp.

Men dere gutta får bare stå på og sjarmere oss, og vi skal prøve å la oss sjarmere.
Men man kan ikke påtvinge smak.. bare så det er sagt.

God natt til Søndag ;)

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 20 juni 2010 00:59

De skikkelig mannfolk gitt opp nolske tispel og funnet noe bedle i utlandet.

Skjult ID sø. 20 juni 2010 01:41

Huff for noen sutremenn det er her da? ikke så veldig tiltrekkende det,-nei.... :O

Skjult ID med pseudonym kit sø. 20 juni 2010 01:43

Det er vel samtidig verdens dårligste sjekketriks: "Hei, jeg synes du har så fin personlighet!"

Nei, "Du er så stygg at du må ha fin personlighet!" er verre...

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 01:04 Privat melding

Hei Russel.....vet ikke om du kødda,- men herregud...selvfølgelig trenger kvinner menn...jeg kunne alldri tenke meg å leve et liv uten en mann...(!) Et liv i 2-somhet er def. 100% bedre.. Vi kvinner er veldig opptatt av menn...det er jo menn vi snakker om det meste av tiden,-vi damer...self. fordi viogså er litt frusrerte innimellom..men menn lufter vel sine frustrasjoner når det gjelder damene de oxo,-skulle jeg tro... :D