Alle innlegg Sukkerforum

Nettvettregler for useriøse mannfolk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skuffet to. 17 juni 2010 12:53

1) Har du fått kontakt med en dame på nettet,som du plutselig bestemmer deg for ikke er innterressang lenger av en eller annen grunn-,slik at du vil bryte med henne,-gi i det minste en kort beskjed om det,-og hvorfor.
2)hvis du bare er ute etter sex,-så husk på at sukker er stedet for å finne seg en partner...sexprat&elskerinne kan du få på Cupido.no eller noe sånt... De har chattelinje for det der..eller kjøp deg oppblåsbar barbara,da..hvis du er så nøden..
3)Gjør deg ferdig med tidligere forhold,-før du innvolverer deg med dame her.
4)Vær litt tålmodig...gi deg selv t-i-d til å bli kjent med dama du dater...ikke bare rushe videre til nestemann på lista...
5)Legg av deg easy come easy go...holdningen...ikke oppfør deg som om Sukker er et stort"smørgåsbord",-hvor du bare kan shoppe i vei
6)Vi er bare vanlige kvinner ikke overmennesker...

Husk på at kvinner her på nettet har også følelser...vi er ikke bruk og kast-gjenstander,-vi er mennesker,-og mange av oss har det tøfft nok som det er,-kanhende tøffe skillsmisser,samlivsbrudd bak oss,eller andre livskriser,så...Værsåsnill å husk litt på det når du er på"jakt"her inne...Sikkert menn her som kunne sagt mye om det samme om damer her,-men dette er fra kvinnens ståsted her inne på sukker.. Vis folkeskikk bare.Litt omtanke...

Skjult ID med pseudonym Tazoslo to. 17 juni 2010 13:07

Nå er det engang slik at det som funker for noen, ikke funker for andre. Mye av dette kan man si om mange av kvinnene her også (som du selv sier)

Man må forvente å møte på de samme "utfordringene" på Sukker som man gjør på byen og det er de samme menneskene på begge sider av bordet her inne som på byen. Ergo må man ha de samme forholdsregler her som der.

Synd at du er blitt såra, men det er desverre noe som skjer her inne hver dag som der ute. Må komme seg opp på hesten igjen og satse igjen.

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 13:15 Privat melding

Menn har også følelser :(

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 juni 2010 13:18

Mine kommentarer?

1. Noen ganger er man her uten å være helt tilstede. Det kan nesten fungere som tidsfordriv. Når det skjer ting i det virkelige liv, hender det at man rett og slett "glemmer" de man skriver bare litt med....altså å såre uten å ønske det.

2. Kanskje de fleste innerst inne er ute etter noe seriøst? Så går man på date, finner tonen, begge (vel og merke begge) hopper til køys av egen, fri vilje med den risikoen at det kanskje aldri blir noe mer. Så finner den ene ut at dette ikke helt var greia. Slike ting skjer. Det skjer også at man treffer noen man vet ikke er kjæresteemne, men etter en flaske vin eller to, er begge klar, og begge (igjen bestemmer begge seg) for å lage en hyggelig kveld....

3. Jeg tror de fleste tror de er ferdige med sitt gamle forhold, eller de skulle ønske at de var det. Om man da merker at man ikke er det i det sekundet man virkelig involverer seg i en annen, er ikke alltid så lett å forutse. Det med å ikke være ferdig med sin fortid trenger ikke å være en kalkulert greie, men en menneskelig reaksjon.

4. Gjelder sikkert for mange. Men jeg VET i løpet av 10 sek. om jeg digger fyren eller om han er vennemateriale.

5. For egen del kan jeg ikke si at jeg har møtt på en eneste "easy come easy go" type. Mulig jeg har vært heldig.
Tvert imot synes jeg det finnes mange flotte, seriøse, oppegående og følsomme menn på sukker!

6. Menn er bare menn de også - ikke overmennesker. Jeg tror ikke menn generelt er ute etter å såre eller lure...

Med dette sagt: Jeg synes det er trist at du har blitt skuffet. Jeg har også blitt skuffet. Men dessverre er det å bli skuffet eller lei seg eller såret en del av gamet "å leve". Skal man våge å vinne innebærer det alltid en viss risiko. Og når det gjelder kjærligheten, vil man kanskje ikke møte den om man ikke våger å være åpen og dermed stå i posisjon til å både bli lykkelig og ulykkelig? Uansett: Håper du snart får det bedre, og at troen på menn kommer i balanse hos deg igjen! :-)

Skjult ID med pseudonym Brett to. 17 juni 2010 13:36

@Z Fantastisk innlegg med en opplevelse og synspunkter som jeg deler 100 prosent med deg.

Håper fler har samme erfaringer.

Skjult ID to. 17 juni 2010 14:00

Hei!

Er heilt einig med deg i det du skriver om dykk damer,men eg har opplevd det same som du,at eg har fått kont.men etter ei stund blir dei vekk.
so då stiller eg meg spørsmålet om det er like monge useriøse damer som mannfolk her inne på Sukker,men det er ikje lett og få svar på?
Men eg kunne ha håpa på og treft ei dame som tok meg seriøst,og for den eg er,for eg er ein seriøs kar som meiner det eg seier og står for,eg driv ikje med vas.
Men det er ikje lett og finne ei slik dame her inne,det beste er om einn kunne skrive litt og etter det besøke einannan for og sjå om ein har noko til felles,kjemien og vi likar kvarandere,da er vel det som må stemme.

Ha ein fortreffande fin dag,klem;-)

Skjult ID med pseudonym Dillbjørn to. 17 juni 2010 14:08

Sukker er et stort og nydelig "smørgåsbord" - en kilde til masse fine opplevelser.

-å dra på date og ha en morsom samtale, bli kjent med et nytt menneske, er ti ganger mer interessant enn å sitte hjemme å se på TV eller skrive på sukkerforumet.

-å ha deilig sex, myk kos og vennskapelig varme, er mer interessant enn å ligge alene og drømme om den kjærligheten.

A kommer før B som kommer før C. Å gå på date er en glede i seg selv. Å ha sex er en glede i seg selv. Vennskap, intimitet og varme er en glede i seg selv- og noen ganger dyp kjærlighet, er en glede i seg selv.

MEN: A før B, før C...

Sukker.no er et stort og nydelig smørgåsbord fullt av herlige A`er. Også ganske mange B`er. Disse er ment til å nytes i lange drag, nytes for det de er. De som finner C`ene er de som har utnyttet A`ene og B`ene i fulle drag. Ikke som et middel for å nå noe annet, men som en glede i seg selv.

Leve, ikke drømme.

Skjult ID med pseudonym Gurka to. 17 juni 2010 14:29

Jeg er ny på Sukker, og har et spørsmål til dere mer erfarne. Det gjelder chat. Til nå har jeg godtatt de chatte-forespørsmålene jeg har fått. Etter en høflig og grei innledning, har det selvfølgelig vist seg å være bare sprøyt, eller sprut om dere vil. Er det slik i 99,99% av tilfellene?

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 17 juni 2010 14:32

For de som er ute etter sex anbefaler jeg passion.com....et internasjonalt datingsted hovedsaklig for de som ser etter elskere/sex. Hadde aktiv profil der til jeg forsto at det var mest sex de var ute etter de som hadde profil der!

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 juni 2010 14:32

Jeg har aldri opplevd verken sprøyt eller sprut på chatten.
Men jeg har alltid selv valgt ut mine "bytter" og jeg har aldri chatten åpen for at noen kan kontakte meg.

Skjult ID med pseudonym Gurka to. 17 juni 2010 14:39

Ok, har ikke tenkt på at jeg kan stenge den engang! Takk, skal sporenstreks finne AV knappen :)

(mann 40 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 14:48 Privat melding

Jeg viser alltid omtanke... Men jeg spør bare en gang..... maser ikke.... :)

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 15:43 Privat melding

Jeg mener at som i livet ellers må man da kunne fovente helt vanlig folkeskikk også her på sukker? Hæ?
Skal man liksom forvente at menn ikke er seriøse da? eller?
Drittsekk-mentalitet er liksom greit fordi det bare er på sukker liksom?
Nei...det er jeg f... meg uenig i ,-gitt....

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 17 juni 2010 16:18

@Tyril

Det er nok sånn at mange bytter ut sin mer eller mindre gode oppdragelse med tastatur og mus når de skal logge seg på nettet. Og det gjelder begge kjønn, desverre.. Min erfaring er at det eneste som nytter, er å forklare HVORFOR man ønsker å møtes ansikt til ansikt. Da forsvinner de fleste av de useriøse. Og desverre også noen av de seriøse.......

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 16:36 Privat melding

Hawiha.... Ja,-det er nok lurt....Kantje det e-r blitt sånn i dagens Norge at gamle verdisyn smuldrer hen....Noe er positivt at det smuldrer hen,-som at å være homse eller aleneforelder er greit f.eks...
Men hvor har det blitt av det gamle; holde ord,og gammel folkeskikk?
Vi er jo blitt så amerikaniserte...bruk&kast av ting,skifte ut,bytte ut,hive/kjøpe,-t.o.m kjæledyr har blitt bruk&kast enda vi ert i en mye mer økonomisk gunstig situasjon nå enn før...
En bekjent av meg har akvarium..når hun er lei fiskene/den type fisk hun har i akvariet,- heller hun dem ut i do,-og kjøper nye...
Så lettvint og enkelt er det,-liksom...
Er vi blitt et bruk og kast-samfunn mht mennesker også?

Jeg begynner å tro det...
En venninde av meg trengte hjelp fra barnevernet..(hun er alenemor for 4 barn,-og sleit litt)..så jeg ringte barnevernet for henne,-og de kom med følgende melding...Nei,-vi har ikke kapasitet,-for vi har så enorm pågang av barn som er i mye(!) mer prekær situasjon...sorry...
Er barna neste salderingspost? (begynner liksom å lure noen ganger) at offentlige innstanser må ta over fordi folk ikke bryr seg? (dette er muligens en avsporing men...?)
Jeg jobber i eldreomsorg... er ikke stort bedre det heller...så mange gamle ensomme mennesker i Oslo....

Skjult ID med pseudonym jeje to. 17 juni 2010 17:01

Skuffet:
Så fint at du kan fortelle oss menn hva vi skal gjøre og hvordan vi skal oppføre oss.
Din utkårede får det sikkert fint.
Jeg ser han allerede foran meg, traskende to meter bak deg på IKEA med hodet bøyd og tomt blikk, mens du snerrer og kommanderer han i alle kompassretninger.

Det har ikke falt deg inn at det er din egen feil at du er skuffet og ikke menn på sukker sin skyld?

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 juni 2010 17:56 Privat melding

Haha.

Skjult ID med pseudonym tank to. 17 juni 2010 18:17

jeje.
Synes du går langt over streken når det gjelder spydighet.
Det må være lov å dele frustrasjon på nett, uten å bli tilskrevet av pubertalt piss.