Alle innlegg Sukkerforum

Nettdating

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gutt 27 sø. 19 nov. 2006 18:47

Dette er mitt inntrykk av kvinner på nettdating-sider. Virker som mange kun er ute etter å se hvor mange meldinger de kan få. Som en slags bekreftelse. Har spurt flere jenter om de har møtt noen her inne i virkeligheten, og det er mange som ikke har møtt en eneste. Hvorfor skulle jeg da gidde å bruke tid og energi på noen jeg høyst sansynlig ikke får møtt likevel.

Virker som internettdating er en ting som er veldig godt egnet for kvinner som bare vil bable og flørte i det uendelige på mail. Har truffet 5 stk selv, men herregud så mye forarbeid som lå bak. Kan jo være at jeg ikke ser kjekk nok ut på bildet og derfor må legge mer arbeid i det enn mer fotogene gutter gjør, jeg vet ikke. Nettdating blir jo nesten en slags bildesurfing. Jeg ser jo helt ordinær ut dessverre, gjennomsnittlig. Alt jeg vil ha er en ordinær jente men de fleste jenter får jo langt fler meldinger enn gutter og får derfor urealistisk høye forventninger.

Begynner å miste troen på konseptet internettdating. Tror kanskje speeddating hadde vært noe for meg. Det er jo først in real life man får sett hvordan kjemien er likevel. Så hvorfor kaste bort tiden her inne? Synes dere damer det er litt skummelt eller nedverdigende å faktisk møte noen dere har truffet på internett? Jeg bare lurer. Og hvor lang tid bruker dere eventuellt på utvelgelsen på forhånd?

Skjult ID med pseudonym jente28 sø. 19 nov. 2006 19:12

Alle jenter er ikke slik. Jeg skulle gjerne ha møtt gutter som virker interresante på et tidlig tidspunkt. Og de jeg har mailet med til nå spør aldri/de jeg har møtt brukte en evighet på å spørre. Men jeg vet ikke alltid om det er greit at jeg en den som evt spør. ....Blir gutter skremet av det?

Skjult ID med pseudonym søt jente sø. 19 nov. 2006 19:35

jeg synes guttene her inne er akkurat like treige. en liten oppsummering av min første mnd på sukker.
jeg har hatt litt over 1000 treff på min profil og ca 30 som har merket meg som svært eller interessant.
ca 15 har tatt kontakt og jeg har desverre ikke svart pga at jeg ble sjikanert da jeg prøvde å avvise folk på en høflig måte i starten.
jeg har tatt kontakt med ca 40 selv og 20 har svart og vi har pratet litt eller lenge.
så ga jeg tlf nummer til 8 som ville treffes til kaffe og av de ringte en og to sendte melding. 3 droppet jeg pga slibrige meldinger.
og nå......er det stille og jeg er like SINGEL.
de skulle bare sjekke om de hadde draget tydeligvis.

så ikke klag på oss jenter gutt 27 fordi vi prøver så godt vi kan å finne den berømte nåla i høystakken. lykke til.

Skjult ID med pseudonym gutt 27 sø. 19 nov. 2006 19:51

Problemet mitt tror jeg, er at når jeg har mailet en jente lenge, er det litt vanskelig for meg å holde det på flørtestadiet når det skal kommuniseres så lenge på forhånd. Vi går mer over i vennestadiet før jeg møter dem og da blir det for meg på helt feil premisser. For jeg trenger ikke flere jentevenner jeg vil ha en kjæreste. Går det forresten an å være venner før man blir kjærester? Hva mener dere jenter om det? Det har iallefall aldri jeg fått til.

Skjult ID med pseudonym gutt 27 sø. 19 nov. 2006 20:06

Til jente 28. De gangene det har skjedd at en jente har spurt meg om vi skal møtes før jeg gjør det så teller det iallefall ikke negativt for meg. Hvis jeg liker henne spiller det ikke noen rolle om hun spør først.

Skjult ID med pseudonym Lupeleter sø. 19 nov. 2006 20:44

Til jente28:
Definitivt greit at du spør om en skal ut på deit. Synes det er bare bra at jenter også tar initativet. Det gir mange pluss i boka :) (Akkurat som når jenter betaler for seg når en er på deit...)

Forresten hvorfor vente med å møtes? Når en har fått silet ut noen en ønsker å møte så er det vel bare å gjøre det.

Skjult ID med pseudonym gutt 27 sø. 19 nov. 2006 21:03

Det er forresten grusomt vanskelig å være den første som sender en melding. Er det for seriøst så er det feil, er det for useriøst er det feil er det for frempå er det feil Er det ikke humoristisk nok er det feil. Er det for humoristisk så kan det lett misforståes om man ikke kjenner hverandre. Står det for mye er det feil står det for lite er det feil. Er det ikke gjennomtenkt nok så er det feil, og har man ikke lest profilen nøye nok er det også feil. Det som er litt urettferdig er at det er guttene som må stå for det meste av denne vanskelige biten.

Men når man har pratet litt blir det selvfølgelig lettere. Like vanskelig er det å spørre om man skal treffes uten å virke for interssert. For er man for interessert er man ikke interessang. Denne biten forventes det også at gutten skal stå for. Hvor ble det av den moderne kvinne og likestilling?

Nå kan det virke som jeg syter og klager på treg eller liten respons. Men kanskje det rett og slett er fordi jeg ikke er bra nok, eller ser bra nok ut og heller burde senke kravene kraftig eller bare gi opp jakten på kjærligheten. Hadde jeg vært kvinne kunne jeg i det minste sole meg litt i en haug av mer eller mindre seriøse meldinger og ledd litt av de tåpelige.

Skjult ID med pseudonym mmm... sø. 19 nov. 2006 21:09

Apropos å betale for seg....
Jeg kjenner flere jenter som finansierer restaurantbesøk og byturer gjennom internett-dater.
Nesten alle menn tilbyr jo å betale første gang.
Og for disse damene blir det med den ene gangen.
De takker pent for seg, og beklager at kjemien "ikke stemte helt".
Så går de mette, brisne og fornøyde på byen for å møte vennene sine...

Skjult ID med pseudonym jente 34 sø. 19 nov. 2006 23:00

mmm det var jo en helt genial ide. har ikke tenkt på å være så kynisk men nå skal jeg si ja til alle dater hehe.

Skjult ID med pseudonym mmm... sø. 19 nov. 2006 23:12

Og mottrekket for dere gutta blir da, ja riktig, å starte med en kaffe på første date... Vent altså med restaurantbesøket til date nr 2. Da betaler enten dama, eller dere deler regningen.
Så gutta kan også være kyniske hvis de vil...:)
Men det er klart; tirrer det egoet ditt å betale hver gang, så vær så god.

Skjult ID med pseudonym gutt26 sø. 19 nov. 2006 23:26

Til gutt 27; Har veldig mange av de samme erfaringene med denne nettdatinga som du beskriver.

Jeg synes at man bruker en evighet med mailer og evt MSN, og finner bare ut en brøkdel av det man kunne funnet ut på 10 minutters treff i det virkelige liv. Hadde det vært opp til meg, så hadde det greieste vært å gå raskt videre til et treff, så fort man har funnet ut at man har noen grunnleggende ting felles. Er jo uansett bare trivelig å treffe nye folk, og om det så bare skulle ende opp med et par timers prat over en kaffekopp, så er det likegreit å finne ut det før man har holdt på å maile i all evighet først....
Men jeg tror at dersom man foeslår å treffes for fort, så blir dama desverre fort skeptisk...

Desverre finnes det også en del idioter av det mannlige kjønn her, som gjør at mange jenter blir svært forsiktige og skeptiske til alle intiativ...(har hørt dette fra flere venninner)

Er også enig i det du skriver at det desverre i 99% av tilfellene er opp til guttene å ta kontakt. Så kan jentene bare velge hvilke de ønsker å svare på, og hvilke de bare overser...På dette området synes jeg ikke internett"sjekking" er noe annerledes enn på byen; Guttene kurtiserer, og jentene blir kurtisert...Sier ikke at det ikke er unntak, men dette er slik det stort sett fungerer...

Synes ikke du skal gi opp eller tenke at det er noe galt med deg! Det er snarere en del ulemper med netsjekking, akkurat som det er ulemper med sjekking på andre arenaer, som på byen....Desverre vurdererer man kanskje folk på litt feil premisser (gjør ihvertfall dette selv...) - ett enkelt bilde og litt tekst i en profil sier jo desverre ingenting om sjarm, utstråling, kommunkasjonsevner i det virkelig liv eller andre avgjørende ting...Har f.eks sett utallige eksempler på at folk ser "bare greie" ut på et bilde, men er nydelige i det virkelige liv...

Skjult ID med pseudonym PUA ma. 20 nov. 2006 13:35

Min erfaring er at det går greit å spørre om treffes for en kaffe allerede etter to, tre mailer. Problemet er heller av og til å finne en tid som passer for begge, og derfor har det i et og annet tilfelle blitt mye mailing frem og tilbake i mellomtiden uansett. Stort sett er det greit om det er som skriver bra i den andre enden.

For å holde det litt unna vennestadiet kan det være greit å holde på en eller annen intern humor, småerting, snakk om sjekking el på en normal, ikke vulgær måte. En annen ok ting er å dra det over på msn, istedet for snailmail her inne. Nå sitter jeg hjemme noen kvelder uansett pga barn, så om det blir litt skriving osv er jo bare hyggelig.

Om jeg vi påpeke noe problem med Sukker, og da mener jeg ikke nettdating eller sjekking generelt, er at jeg tar sukkerdating såpass seriøst at om jeg ikke er nokså sikker på at her kan jeg tenke meg å utforske et mulig forhold, så sier jeg takk for meg etter det første treffet, og tar det ikke lenger enn det. Jeg har som utgangspunkt at de jeg treffer her mer eller mindre ser etter mann og barn, og vil ikke kaste bort tiden til jenter over 30 med kun kos og hygge. Hva tror dere om det? Er det virkelig så seriøst her inne, eller er jeg for streng med meg selv? Det er vel også et spørsmål om hva slags premisser man blir enige om, antar jeg.

Skjult ID med pseudonym gutt 27 ma. 20 nov. 2006 14:00

Ikke bare er du litt for streng mot deg selv men jeg synes du var litt vel streng mot de du dater. Mener du at du må være sikker på at du kan tenke deg å utforske et mulig forhold eller så sier du takk for deg etter det første treffet. Hva med å gi folk en sjanse til å bli kjent med deg og du med dem. Dere jenter har altfor lett for å skulle kategorisre forhold alt for fort: en potensiell venn, potensiell kjæreste, potensiell mann osv hvorfor ikke bare la ting skje litt av seg selv og la det være et åpent spørsmål en stund? Ellers mener jeg man skulle få lov til å unne seg kos og hygge selv om man er usikker på om dette er den rette. Du lever bare en gang.

(mann 40 år fra Finnmark) ti. 21 nov. 2006 17:01 Privat melding

Mye bra her!

Kafe og restaurant besøk med en flott dame er uansett resultat en hyggelig affære spør du meg...
Skal ikke si at jeg har slitt ut meg på dette området, men jeg er i alle fall ikke tung å be, når det er sant. Hehe...

Men fra spøk til revolver så er det vel ikke så viktig hvordan/hvem som betaler. Selv om at det er vanlig at mannen spanderer på dama, så er det ikke problem at man splitter regningen heller, eller hva. Men dette kommer ann jo helt ann på situasjonen..

Men når det er sant så er jeg enig i at damer har en tendens til å vurdere folk ut i fra feil premisser, alle kan jo ikke se ut som filmstjerner. Man kan jo være veldig trivelig fordi. At f.eks dama også tar intiativ gjør jo det hele enda mer spennende vil nå jeg si.

Skjult ID med pseudonym Mann 28 ti. 21 nov. 2006 23:33

Folkens!
Kom dere over på MSN, så er det mye lettere å holde i gang en samtale... Da kommer spørsmålet om å møtes mye tidligere...

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 22 nov. 2006 00:35

Vi får chat på Sukker hvert øyeblikk nå. Da skal det gå unna :)

(mann 52 år fra Oslo) on. 22 nov. 2006 10:30 Privat melding

Hei...har lest igjennom flere av innleggene her, og må si meg enig i mye.
Angående hvem som til slutt bestemmer tidspunkt for den første daten, så er det helt iorden for meg om motparten kaster terningen.
Som et lite råd til dere som venter i det uendelige med endelig å bestemme seg, så er det egentlig meldingsflommen og innholdet i disse, avgjørene til valg av tidspunkt.
Max 5 dager med meldinger er absolutt på kanten av grensa. Selvfølgelig har det litt å si hvor mange meldinger man sender i løpet av dagen, men jo fler meldinger jo kortere tid før man treffes.
Husk at man gjør seg relativt fort opp en mening om personen i den andre enden, og den blir bare sterkere og sterkere før man evnt. treffes. Problemet kan jo fort bli at du har forelsket deg i en person som ikke ekstisterer, fordi forventningene er skrudd helt hinsides. Når du omsider treffer vedkommende blir fallet så ufattelig mye hardere, og ingenting er som du har forventet deg.
Du leser jo fort i en melding om vedkommende er interessert eller ikke.
Selvfølgelig er det flere her som sikkert leker at de er på sjekker´n, men feiger ut.
Kan jo hende at bekrivelsen av seg selv i profilen ikke stemmer i virkeligheten, og man har gitt seg selv både utseende og egenskaper som ikke er reelle.
Var på date engang med ei jente som viste seg å være søsteren til hun jeg egentlig skulle treffe. Profilen på sukker var en blanding av begge, men bildet var hun jeg traff...snakker om falske mennesker....dro derfra relativt fort kan man si:(((.
Nei, fiks en date fortest mulig, og move on dersom du føler for det...er mitt råd:).

Skjult ID med pseudonym skeptisk on. 22 nov. 2006 16:02

jeg har opplevd at flere har bedt om kaffedate relativt raskt men så fort du gir dem tlf nr feiger de ut og fortsetter å chatte som om ingenting har skjedd. pussig.

så en skrekkhistorie : en av gutta her skrøt av at han hadde betalt kelneren 1000,- kr for å si til sukkerdaten at han hadde fått akutt diare....så løp han. slike sympatiske karer skal man lete lenge etter ;-)

Skjult ID med pseudonym Blythe fr. 24 nov. 2006 17:31

Hei på deg. Når du treffer en fyr og blir forelsket, så detter iqen ca 100 poeng. Da ser du ikke de uheldige sidene ved denne personen, dersom han har noen da. hehe.. bare de gode. Så er du sammen en stund og får kanskje barn, og først da tar du deg tid til å se nærmere på denne fyren, og da er det kanskje for sent å snu. Derfor synes jeg det er fint å treffe det annet kjønn på nett, da kan du ta deg tid til å bli kjent med disse, finne ut hvilke verdier de har og om du liker andre sider ved fyren enn de du får ved første intrykk. Hvis du gidder å snakke og lytte da. Hvis man er ute etter sex, kan man vel bare gå ut på byen og vifte med fingeren, så ordner det seg liksom, men det er vel ikke det folk er ute etter når de går inn på sider som dette? De er kanskje litt mer seriøse?
Så ta deg tid til å bli kjent med menneskene bak pseudonymene, så kan det hende at du får deg en overraskelse. Ikke alle jenter er ute etter en muskelbunt med stor penis og penger i banken...

Skjult ID med pseudonym fr fryd fr. 24 nov. 2006 18:47

er vi ikke ? snakk for deg sjøl. en muskelbunt med stor penis og penger i banken er jo GENIALT.

Skjult ID med pseudonym PUA fr. 24 nov. 2006 22:54

Hmm. Har noe av det første, relativt mye av det andre (og vet hva jeg gjør i tillegg;), men kunne vært mer av det tredje. Tilstrekkelig?

Skjult ID med pseudonym fr fryd fr. 24 nov. 2006 23:27

nei sorry

Skjult ID med pseudonym PUA lø. 25 nov. 2006 00:08

He he:) Bra jeg har humor og selvtillit også;)

Av en eller annen grunn, så har det vært mer enn nok for de fleste jeg har truffet så langt. Muskler man ikke kan bruke (som de fleste med muskler i dag, stive helsestudio muskler), og penger uten personlig innhold gjør de færreste fornøyd. Hva kommer det av at det er tilstrekkelig for deg? Antar at du også fortjener mer.....?

Skjult ID med pseudonym fr fryd lø. 25 nov. 2006 10:46

jeg køddet selvsagt. heldigvis er jeg ikke så overfladisk. smart og morsom er definitivt viktigst.

Skjult ID med pseudonym PUA lø. 25 nov. 2006 10:55

Vel vel. Dette kunne jo blitt litt morsomt med erting frem og tilbake. Ikke gi deg så lett neste gang, ok;)?

Skjult ID med pseudonym gutt 27 sø. 26 nov. 2006 12:59

Til Blythe. Jeg tor kun man kan bli kjent til en viss grad over nett. Det er nok lite sansynelig at du kan finne ut noen av de negative sidene ved en potensiell partner gjennom å utveksle mail eller chatte. Tror heller det er større sjanse for at du konstruerer et drømmebilde av en mann som ikke eksisterer i virkeligheten og derfor blir skuffet når dere møtes. Rart at jenter absolutt skal bruke så mye tid på dette.