Alle innlegg Sukkerforum

Synd det ikke er en generell chat her på Sukker

Vis siste innlegg
(kvinne 55 år fra Østfold) fr. 18 juni 2010 14:56 Privat melding

Har lest litt på forumsidene her og det slår meg at det er synd at det ikke er en åpen chat hvor alle kan kan være med. Bare om lette temaer og en enklere måte og stifte nye bekjentskaper på uten nødvendigvis å være knyttet til det vi søker i våre profiler.

Jeg er vel som mange damer som kvier meg litt for å ta den første kontakten direkte. Det har ikke noe med at jeg forventer at det er mannens plikt eller noe, men rett og slett for jeg ikke helt vet hva jeg skal si eller ikke si. En mail med hallo, du ser grei ut og vennlig hilsen er vel like lite spennende og få for oss alle.

Når jeg ser litt på innleggene som er her på forumet så slår det meg at mange ser det som at en ikke besvart henvendelse kan tolkes som hva gjør jeg feil, hvorfor svarer han meg ikke osv. Det er sikkert mange grunner men det er jo ikke nødvendigvis det samme som avvisning av verste slag. Men det har kanskje en innvirkning på om hvor mye vi videre tør gi av oss selv osv.

Bare noen tanker som slo meg etter å lest litt av innleggene her. :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 18 juni 2010 14:58

Det ville vært så effektivt koblerivirksomhet at medlemsperiodene hadde blitt forkortet ganske drastisk. Bad business move for sukker ;-).

Skjult ID med pseudonym Haraball fr. 18 juni 2010 14:59

Støtter denne. En generell chat hadde vært fint

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 18 juni 2010 15:20

Chat med cam :)

Skjult ID med pseudonym Incredible fr. 18 juni 2010 15:41

søren...hvor har jeg gjort av diskettene mine? kan jeg har spist dem mens jeg satt under bordet med trang lue og trange briller og drakk krydret spansk rødvin?

Skjult ID med pseudonym hmm fr. 18 juni 2010 15:43

Hva er disketter???

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 18 juni 2010 15:48

Det er slike du legger på fonografen. Moses fikk noen tilsendt med bud, eller hvordan det nå var.

(kvinne 55 år fra Østfold) fr. 18 juni 2010 15:51 Privat melding

BruceW: Ser ikke helt den med bad business for Sukker da. Jeg har jo betalt for et medlemskap, for hvor lang tid er jo valgfritt for den enkelte.

Slik jeg forstår det så skal jo Sukker være et sted du kan finne det du leter etter og ved å betale et medlemskap av varierende lengde så skal sjansene for dette øke.

Så hva er best business, at Sukker er et sted og kanskje finne den rette, eller om så ikke skjer så kanskje har truffet mange nye mennesker og kost meg her under mitt medlemskap - eller at jeg føler betalingen for medlemsskapet har vært litt bortkastet etter endt tid for jeg satt og ventet på svar jeg aldri fikk og dermed dømmer Sukker som et bra sted......

Og takk Annathon, men vi trenger ikke gjemme oss bort i en mailsystem for å snakke isammen vel :-)

Skjult ID med pseudonym Incredible fr. 18 juni 2010 16:05

@Annathon: diskett (norsk) = floppy disk (engelsk)

...med fare for å være litt off-topic.

(kvinne 55 år fra Østfold) fr. 18 juni 2010 16:08 Privat melding

Annathon

Du sa jeg kunne skrive til deg på mailen du oppga..... da sier jeg vi er jo begge her som åpne uten noe nick så da trenger vi ikke gjemme oss i et mailsystem for å prate.

snakk i vei med meg du..... men helst ikke om floppy disker som det har dreid seg om i de siste innleggene... *ler*

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 18 juni 2010 16:15

Papou
Sukker må ha fokus på å fylle sin egen lommebok for å overleve. Ikke din. De er ikke statssubsidiert. Da blir det sånn. Det er enkel bedriftsøkonomi.

(mann 43 år fra Oslo) fr. 18 juni 2010 16:16 Privat melding

100% enig og det var derfor jeg meldte meg inn her i utgangspunktet. De skrøyt av at de hadde chat, 1 til 1 er ikke chat, det er en privatsamtale.

Hadde vært perle om de gadd å få det til :-D

(kvinne 55 år fra Østfold) fr. 18 juni 2010 16:26 Privat melding

*BruceW

Så du mener et tilbud om en generell chat i tillegg , hvor du allerede må ha betalt et medlemskap for å bruke vil svekke lommeboken til Sukker?

Og at et slikt tilbud vil øke sjansen for å treffe noen - noe som da vil tilsi at betalende medlemskap vil bli minisert for det vil ta mindre tid å kanskje treffe noen etter hvilke søkekriterier vi har.

Og at det her i bunn og igrunn dreier seg om bedriftsøknomi - så markedsføringen til Sukker om at de er et seriøst og bra sted for dating igrunn bare er en dyr resultatpost på kontoplanen under 7000 serien og kun et salgsjippo som ikke holder stikk?

Tror jeg velger og holde meg til at dette er et nettsted med mange flotte oppegåender mennesker som søker kontakter, enten ved at den rette skulle befinne seg her, eller faktiskt at nye impulser kan berike det allerede eksisterende nettverket vi har.

Og ikke spekulere i om dette egentlig handler om bedriftsøknomi hvor målet er å fylle opp en lommebok på bekostning av single kontaktsøkende mennesker som eneste motiv.

men setter pris på at innlegget mitt får vinklinger til alt fra floppydisker til bedriftsøkonomi *s*

Skjult ID med pseudonym nebbioso fr. 18 juni 2010 16:34

@Tazoslo, chat er småprat, og det er fullt mulig mellom to mennesker ;)

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 18 juni 2010 16:38

Jeg ville også sette pris på en chatsystem her. Salgsjippo eller ikke, man må vinkle reklamen så positiv som mulig innenfor grensene markedsføringsloven gir. Å tjene penger på andres behov er basisen i enhver bedrift.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo fr. 18 juni 2010 16:43

@nebbioso - chat i internettsammenheng er en kanal hvor fler mennesker snakker i sammen i felleskap. Hva den eksakte definisjonen er ifølge Websters diary er således ikke så viktig ;-) når jeg tenker chat på nett tenker jeg aldri to personer som har en privat samtale.

(kvinne 55 år fra Østfold) fr. 18 juni 2010 16:45 Privat melding

Enig med at chat er småprat mellom to mennesker. Men med en generell chat så blir det også mindre krevende.

Men jeg føler som Tazslo her at en chat mellom to er mer en samtale hvor kanskje innholdet automatisk ikke blir like lett og ledig .

Om jeg drar en sammenligning med å treffe en av interesse om jeg kan bruke det ordet , men vi er på en datingside, så vil jeg jo helt klart si at den innledende runden med løst og ledig snakk blir litt borte.....
Settingen som på en måte gir førsteinntrykket utenom det å se personen som avgjør om om lysten til en videre samtale er der eller ikke.

Skjult ID med pseudonym nebbioso fr. 18 juni 2010 17:00

@Tazoslo, uten å spore helt av her, så høres det ut som du tenker på chat kun som IRC og denslags, mens du utelukker alt det andre? MSN og Skype er kanskje de mest brukte chattemetodene nå for tida. Det er i utgangspunktet "en-til-en", selv om det nå også er mulig å invitere flere.

(Wikipedia) "Online chat can refer to any kind of communication over the Internet, but is primarily meant to refer to direct one-on-one chat or text-based group chat (formally also known as synchronous conferencing), using tools such as instant messengers, Internet Relay Chat, talkers and possibly MUDs."

Anyway, tilbake til tråden så støtter jeg at en åpen chat kunne vært et bra opplegg her. Mye lettere å følge med på enn disse trådene der nye meldinger dukker opp mens du sitter og svarer på noe gammelt.

(kvinne 55 år fra Østfold) fr. 18 juni 2010 17:40 Privat melding

bruceW
Du har fullstendig rett i hva du sier. Men jeg ser det i fra denne vinkelen. Jeg kjøper en vare ( i dette tilfellet en tjeneste ). Jeg leter derfor etter en leverandør som jeg anser har det beste tilbudet for hva jeg leter etter.

Og markedsføringen er derfor det viktigste mediet for å fange min oppmerksomhet og for at jeg skal velge akkuratt den leverandøren. Dersom leverandøren ikke innfrir så vil jo dette fort bli kjent og inntektene vil deretter også bli redusert.

Men i bunn og igrunn var egentlig innlegget mitt bare en tanke om hva som hadde vært en optimal tilleggsfunksjon for meg... *ler*

(kvinne 55 år fra Østfold) fr. 18 juni 2010 17:41 Privat melding

men Annathon... skal du gi deg?