Alle innlegg Sukkerforum

forelska på nett?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ruggen fr. 18 juni 2010 19:28

Hepp.
Er det vanlig å bli forelska her inne på sukker, allerede før man har møtt personen "live"?

Skjult ID med pseudonym petita fr. 18 juni 2010 19:31

Betatt kalles det kanskje da :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 18 juni 2010 19:32

Skummelt og bør unngåes for enhver pris. En helt vanlig nybegynnrfeil som kan gi (oftest) gedigene nedturer. Å lage seg en virituell drømmepartner er ikke så lurt.
Du føler nok mer begjær enn forelskelse om du kjenner godt etter ;-)

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 fr. 18 juni 2010 19:58

Det er nok ikke "ekte" forelskelse man føler..jeg heller nok mer mot det Petita og Nettfeber sier..at man er betatt og føler begjær for personen. Ekte forelskelse kommer nok etter at man har møttes IRL..

Skjult ID med pseudonym ruggen fr. 18 juni 2010 20:25

Altså, nå snakker jeg ikke nødvendigvis om meg selv da... ;)
Jeg snakker om det som noen føler etter å ha pratet en stund på nettet, sett bilder av hverandre, kanskje pratet med video, når man kommer til det punktet at man ikke klarer å tenke på noe annet, når man smiler både inni og utenpå hver gang man ser noe den andre har skrevet, når det kribler i bein og armer og mage og hva som helst.

"Begjær, en sterk lengsel som styres av en indre drift, lysten til sex som drives frem av kjønnshormoner og er innen katolsk teologi en av De syv dødssynder."
Næh...passer ikke helt, tror jeg.

Betatt? Ja, det er jo også et ord man kan bruke.
Men den berømte kriblefølelsen er det jo mange som kaller forelskelse, og det kan vel oppstå før man egentlig har møtt personen?
Eller er vi helt på bærtur hele gjengen?

Skjult ID med pseudonym Tazoslo fr. 18 juni 2010 20:28

Det skjer støtt og stadig her og på andre dating/chat/treffsider ;-)

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 18 juni 2010 20:31

hmm. betatt.. ja. joda.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 fr. 18 juni 2010 20:36

Men når man blir forelska IRL..blir man ikke mer lei seg da, enn om man BARE chatter med noen og føler at man er forelska og det ikke blir noe av?? Det gjør ihvertfall jeg..men det er mulig jeg er på bærtur ja..hehe

Skjult ID med pseudonym MarleneM fr. 18 juni 2010 20:43

Enig med Lurifaks... jeg kan bli ganske betatt av noen her inne bare ved å ha sendt endel meldinger og ha pratet mye på telefon. Hvis det da ikke blir noe av etter treff får jeg ikke kjærlighetssorg på samme måte som når jeg blir forelsket i noen IRL Da går det temmelig fort over....

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 18 juni 2010 20:45

Kall det hva du vil, snakker av egen erfaring.. Et par tilfeller faktisk og snakket med flere som har gått på samma smellen. Veldigresurskrevende å kan ikke kalles annet enn en følelsesmessig berg og dalbane. Tusenfryd er bare peanøtter i forhold.. Men etter noen sånne lærer man. Forventer lite eller ingenting på forhånd, men lever i håpet. Trodde vel nesten at det var nettopp dette som var den berømte sukkersyken..

At man kan risikere å bli så tykkhudet at man står oppreist uten ryggrad..

Henter en kald en til jeg gitt skål ;)

Skjult ID med pseudonym Vanlig sø. 20 juni 2010 05:05

Jaddadeterveldigvanlig!

Skjult ID med pseudonym Skuffet sø. 20 juni 2010 12:34

Har opplevd å ha blitt betatt av en person og føle en sjelden samhørighet, og så når vi møttes første gang så var min instinktive reaksjon i det øyblikket vi sågs, at jeg faktiskt mislikte han sterkt. Han viste seg å være en person jeg aldri skulle snakket med under normale omstendigheter, veldig ubehgelig. Han savnet oppdragelse og var slem mot restaurantpersonalet, luktet vondt og var shabby kledt osv, ting man ikke merker på nett. Nybegynnerfeil og veldig skuffende, men man lærer at man ikke kan bli forelsket på nett. Det er ikke en god ide å fortelle for mye privat til en man aldri truffet, for det føles skummelt etterpå, hvis man ikke liker personen IRL.

Kjemi er cluet når det gjelder kjærlighet, og den går vi glipp av i cyber space! Hvis personer virker interessant og du liker vad du ser på bilde - gå på en date over en kaffe. Hvis det da kribler i magen så er det ok å maile mer sammen, men tro meg, du vil ikke maile med noen som er en direkte turn off IRL for det var skikkelig skuffende! Å samtidlig minimere kontakten med andre 'intressenter' bare fordi man tror seg ha funnet den rette før man har truffet hverandre er en dårlig idé, du risikerer å gå glipp av den du egentlig borde truffet i steden.

(mann 40 år fra Oslo) sø. 20 juni 2010 14:09 Privat melding

Fullt mulig å forelske seg i en nettdame.... Så lenge hun bare er en virtuell person...... Og så møter du henne - og enten blir du skuffet, eller så liker ikke dama deg..... :) Da blir man litt skuffa.... Og noen ganger bare klaffer det..... Funka i 8 år for meg.... en gang.... Men anbefaler faktisk ikke å tillate seg å forelske i en person man ikke har møtt likevel om man på noen måte kan unngå det..... Mye greiere med et raskt møte - finne ut av det å gå veien sammen -. eller hver til sitt.. .

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 20 juni 2010 14:18

Jepp X-Dreamer og en veldig grei metode er å styre unna erotiske "fantasier" på mail.. Da bærer det fort galt avsted.. Den en putter på den andre svarer og putter på mer å vipps så er det alt annet enn fornuften som rår ..

Fler som kjenner seg igjen? ;O)

Skjult ID med pseudonym Josef K. sø. 20 juni 2010 14:26

Det var ei jeg hadde kontakt med og mailet i en måneds tid, til og med litt dirty.
Da jeg endelig skulle møte ho viste det seg at det var søstera mi. Mildt sagt et sjokk, men daten gikk bra, og vi endte opp til sengs sammen.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 20 juni 2010 17:13

Kan bli betatt ja.

Skjult ID sø. 20 juni 2010 18:19

Ehhh, lurer på om det er noen skriveleifer i Josef K. sitt innlegg eller om det er rett som jeg leser *grøss*

(mann 29 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 01:19 Privat melding

Åpenbart!