Alle innlegg Sukkerforum

Kjønnsroller og dating...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 20 juni 2010 18:36

Det aner meg at mange jenter er mer opptatt av å instrurere menn i hvordan de skal få dem på kroken enn å diskutere det motsatte. Nemlig hvordan DE kan profilere og oppføre seg for å få oss på kroken.. Snakker ikke da om et enkelt "ligg" men å få fatt i den rette seriøse mannen de vil ha..
Kort sagt opplever jeg at mange kvinner oppfatter seg selv som kjøpere i et marked der menn må selge seg inn...
Menn er aktive og pågående (eller skal være det), Kvinner mer passive og avventende.. HVORFOR?

(kvinne 54 år fra Buskerud) sø. 20 juni 2010 18:39 Privat melding

Det er historisk, biologisk, kulturmessig betinget rett og slett

Skjult ID med pseudonym Papou sø. 20 juni 2010 18:47

Nettfeber, jeg har ikke noe bedre svar til deg en at jeg er enig med suk og

Bare en liten off-topic medling... Suk dersom du ser jeg har vært inne på profilen din så er det for at markøren min stod over " suk " og jeg trykket.

Svisj så var jeg på profilen din, og til info vi har ikke mer enn 70 i match *ler*

(kvinne 54 år fra Buskerud) sø. 20 juni 2010 18:50 Privat melding

Jeg tror ikke vi snakker her om instinkter som hos dyr der rekreasjon og artens videreføring er like viktig/sterkt som hos mennesker

Skjult ID med pseudonym Anna sø. 20 juni 2010 18:50

Jeg er en magnet for dritafulle menn på byn. Vet ikke om det betyr at de ikke tør nærme seg før de er dritafulle, men det betyr jo at alle blir avvist.

Jeg blir heller ikke videre interessert i en samtale når du sier for n'te gang at jeg er vakker eller søt...det gjør meg bare forlegen eller irritert, alt ettersom....

Jeg tenner på en mann som har testosteron nok til å komme bort til meg edru eller i alle fall før midnatt. Jeg tenner ikke på cheesy sjekkelinjer, jeg tenner ikke på at du prater med venninnen min i stedet, for å få meg interessert på den måten, da går jeg heller og prater med noen andre...

Du trenger ikke ha en innøvd replikk eller noe dødskult å si. Du kan bare begynne med noe så enkelt som "deg har jeg lyst til å bli kjent med" eller "kan ikke du og venninnene dine komme bort til oss".

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 20 juni 2010 18:51

Fordi det alltid har vært sånn?

Menn som er aktive på sjekkefronten blir sett på som sjarmører, casanovaer og Don Juan'er, kvinner som er aktive på sjekkefronten blir sett på som ludder, lett på tråden og felleshøl.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 20 juni 2010 19:07

Jeg vet at det er noe innbygget et sted i forhold til å videreføre slekta, men mange av oss er ferdige med det å da er det andre regler som burde gjelde.

Jeg er vel litt tilbakeholden ute blant folk.. Ikke den som buser frem, men det betyr ikke at jeg ikke har noe å by på. Jeg tror ikke jeg er alene om det å mitt poeng er at det kan være lurt om "dere" også tar initsiativet. Våge å risikere en avvisning eller få napp hos en som kanskje kan være et kupp.

Av å til kan det virke som at dere (noen mange ikke alle) bare vil ha en mann om han fortjener dere ikke fordi dere har lyst liksom.
Er jeg helt på villspor eller er det snev av sannhet her? :-)

Jeg skjønner at menn er enkle individer som ofte har et snevert fokus og at det ikke er sjarmerende bestandig, , men hva om der selv jaktet litt. Lov å erkjenne at dere vil ha en mann. Om dere finner en som ikke er så frempå kan det jo slumpe til at dere har han lenger også om dere passer godt på han ;-)

(mann 33 år fra Oslo) sø. 20 juni 2010 19:08 Privat melding

Anna - Hvorfor kan du ikke gå bort selv? er dine linjer så mye mindre cheesy eller har du en slags magisk oppskrift som er så uendelig mye bedre om du selv skulle være den som snakker til en statue som bare står og er sur, det er ikke lett å snakke til norske jenter som en ikke kjenner...det er som å snakke til noe som er dødt omtrent.

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 20 juni 2010 19:25 Privat melding

Vel.. Jeg er i jaffal kjempeflink til å ta initiativ når det gjelder dating og flørting & sånt. Alle mine kjærlighetsforhold og romanser er det jeg som har initiert og satt i gang liksom.. :) Er absolutt ikke sjenert eller forbeholden ovenfor noen jeg liker eller bare er nysgjerrig på.

Skjult ID med pseudonym Papou sø. 20 juni 2010 19:45

Ettersom jeg 47 år og så er det mulig dere yngre ikke er helt enige med meg. Men jeg tror idag at det største problemet er at det ikke lenger er et utpreget kjønnsrollemønster.

For idag så er det slik at noen tar selv kontakt som Avania og andre ikke. Jeg kan ta kontakt, men det har da vært en form for blikk eller noe mellom oss som tilsier at jeg kan gå bort uten problemer slik som Avania.

Du sier at mange kvinner kanskje går glitt av perler av menn fordi de ikke har tatt første skritt til intiativ.

Det er noe som heter at vi er vår egen lykkes smed. Så ballen kan like gjerne sparkes tilbake med å si det samme med at du har gått glipp av en perle pga manglende kontakt.

Og forplantningsønske eller videreføring av generasjoner tror jeg har utrolig lite med dette å gjøre. Jeg er nesten overbevist om at det finnes ingen her inne som kun er ute etter å føre generasjonen sin videre den første natten.

Det beste er vel å heller forsøke å lese signalene som blir gitt. Og er det noen som faller innenfor interessefeltet så vil du fort se om dette er en person som kommer bort til deg eller om du må gå bort til vedkommende.

Har ikke noen bedre råd og gi deg.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 20 juni 2010 19:52

Så fort rollene byttes om - at damene selger seg, og menn er kjøperne - dukker det opp noe lovverk og bøter.

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 20 juni 2010 19:53

Lite tips til damene, fra en dame.

http://searchwarp.com/swa253564.htm

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 20 juni 2010 21:54

Som sagt pleier jeg å være "litt" passiv, men det hender at jeg kan slå til også..
Sist det skjedde så jeg meg ut en passende kandidat, Vi utvekslet smil og blikk som man ikke får om det er helt uaktuelt. Jeg tok mot til meg og i det jeg skulle åpne kjeften fikk jeg et stort smil og beskjed om at hun "kjente typen" så jeg behøvde ikke prøve meg.. Tror ikke det sa jeg med et enda større smil, men dama sto på sitt.

Hihi var litt komisk også, men var litt usikker på om jeg skulle ta det som et kompliment eller annet.
Siden hun etter hva jeg kune forstå ikke fant meg avskyelig kunne det kanskje være stikk motsatt og at hun tok for gitt at en så flott mann som meg ikke kunne være seriøs.

Det ble i hvertfall min konklusjon på episoden..
Ikke lett å være mann heller bestandig, men det hjelper godt på selvtilgitten å konkludere med noe som bygger en opp ;o))

Skjult ID med pseudonym jaha? ma. 21 juni 2010 01:00

Hvis man velger å ha innstillingen at man som MANN er den som må selge seg inn til jenter, som er "KJØPERNE" så blir man satt i den situasjonen bare fordi man selv tillater det. Hvis man derimot setter sin egen standard og er den som også er "KJØPER" så blir du med en gang kvitt problemet. Da ser du heller ikke på de kvinnene som er "KJØPERE" som aktuelle partnere uansett, fordi de har ikke det mentale som er interessant for deg uansett.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 01:03 Privat melding

@Anna: Jeg synes bare at du er passe fin.... Skal vi kalle det en date???

(mann 29 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 01:38 Privat melding

Fjern tvangsbarnebidraget så går jeg rett til verks med å viderføre slekta. Vi dør jo faen meg snart ut.

Skjult ID ma. 21 juni 2010 01:57

Kjønnsrollemønster,kjønnsrollemønster,kjønnsrollemønster.....

Skjult ID med pseudonym Dante ma. 21 juni 2010 09:42

Ingen nordmenn i edru tilstand snakker mer enn høyst nødvendig med fremmede

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 21 juni 2010 19:21

@musiclips MEN så er pippi verdens sterkeste jente også da. Ingen med deg da ;-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 20:26

Nettfeber.
Menn er aktive og pågående (eller skal være det), Kvinner mer passive og avventende.. HVORFOR?

Hvorfor? Fordi vi kvinner fortsatt kan sitte stille og prøve å se pen ut og menn kommer fortsatt til oss. Vi kan være passive og likevel få respons, derfor gjør vi det.
De gangene vi selv prøver å være aktive skjønner vi hvor slitsomt det er å være den som skal ta kontakt fordi det ikke alltid blir slik som vi ønsker oss. Derfor er det så godt å lene seg tilbake og håpe på at noen tar kontakt. Og når likestillingen endelig har kommet til datingen også, så kan jo begge kjønn lene seg tilbake og håpe på at den andre tar kontakt, fordi det er så slitsomt og nervepirrende å være den som tar først kontakt.

Jeg har mange ideer om hvordan en mann skal kunne få meg til å bli betattt, men jeg har bare helt vage ideer om hvordan jeg burde være for å få mannen til å bli betatt av meg. Det begrenser seg til at jeg tenker jeg burde ha vært sexy, blond og ung, eller jeg burde ha vært mer intellektuell eller jeg burde gjøre meg interessant på et eller annet vis, eller jeg burde lære meg å flørte, eller jeg burde være en god nok kokk til å invitere på en god middag hjemme hos meg, eller jeg burde ta et kurs i massasje.

Poenget er at jeg ikke har filla peiling på hva menn generelt ønsker seg av meg som kvinne selv om jeg vet veldig godt hva jeg ønsker av en mann.
Det jeg opplever er at veldig mange menn begrenser seg til å ønske seg en søt og snill kvinne, og jeg vet at jeg ikke ønsker å bare være søt og snill, jeg vil være veldig mye mer enn bare det sammen med en kjæreste!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 21 juni 2010 20:58

Hei Frøkna.. Satte det på spissen for å få en diskusjon. Hvis du oppriktig mener at du du trives på "vent" så er det helt ok for din del, men når jeg leser hva de fleste skriver på klagemurene her så er det kanskje ikke rett vei for mange.

Hva du skal gjøre for å attrahere menn er ikke så lett for menn er også ulike, men vi er visuelle så kan du være søt og se snill ut er det sikkert en god strategi for å etablere kontakt. Når kontakten er opprettet kommer resten av seg selv til man på et eller annet tidspunkt forstår hva man har med å gjøre.

Det er bare å erkjenne at alle andre egenskaper enn kropp, utseende, klesstil, blikk , kroppspråk etc etc er umulig å forholde seg til når man treffer noen for første gang på et utested. Musikken gjør til å med kommunikasjonen litt vrien. ;o)