Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Arg sø. 20 juni 2010 19:18

Skjønner meg ikke på gutter lenger (og mener ikke alle, for vet det fins søte unntak), hvordan kan man ha samvittighet til å lure jenter for å få det man vil ha. Klarer ikke å lure meg, men de må jo få det til ganske ofte for å kunne fortsette å være sånn. Håper noen av de som holder på sånn selv kan svare... hvordan klarer man å såre noen med vilje? For det er jo det som er tilfelle.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 20 juni 2010 19:24

Kanskje guttene klarer å lure de jentene som også kun er ute etter ONS?

Skjult ID med pseudonym Arg sø. 20 juni 2010 19:28

Ja det er jeg enig i at sikkert skjer ofte, men de jentene er jo egentlig ikke lurt... :) Bare noe guttene tror i tilfelle. Tenker mer på litt uerfarne jenter som bare leter etter den ene kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym T sø. 20 juni 2010 20:00

Den beste er alle de jentene som er så ille reiseglade. Lover å betale for seg senere.....
Det skjer skjeldent. Plutselig blir de avvisende og vil ikke ha mer kontakt. Det kaller jeg
lureri!

Skjult ID med pseudonym Arg sø. 20 juni 2010 20:47

Tviler ikke på at det fins jenter som er like ille, men generelt, hvordan klarer folk å gjøre sånn. Med lureri mener jeg de guttene som unnlater å si at de ikke likte noen de treffer eller at de i utgangspunktet kun vil ha en flørt for å få sex til slutt.

Skjult ID med pseudonym Papou sø. 20 juni 2010 21:19

For et par uker siden dukket programmet Juntafil opp på radioen min. Det handlet om ONS og to jenter og en gutt fortalte på radioen om hvordan de gikk frem når de var på byen.
Jeg fikk ikke inntrykk av at disse var ute etter å lure folk i seng, verken jentene eller gutten. Men at de rett og slett er frigjorte unge mennesker som har glede av dette.

Og jeg fikk forståelse for at det her gikk på signaler. Samfunnet er nok veldig forandret visse steder, mens andre steder ikke er like langt i utviklingen.

Så det du nevner om at hvordan kan noen klare å såre noen på den måten forstår jeg ikke helt. For jeg har heller ingen tro på at de som kun har ønske for sex ikke gidder å bruke tid og energi over lengre tidspunkt på en jente eller en gutt de ikke liker for å få dette.

Og jeg tror også at det på en måte er ganske så synlig om det er kun sex som er målet. Så det gjelder vel egentlig mer å sette sine egne grenser. Er det noen som kun vil ha sex, og målet ditt eller venninners er noe annet så bør det jo være signaler som tydelig viser dette.

Eller er jeg på bærtur nå?

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 20 juni 2010 21:29

Men Papou, da, du må da vite at vi menn ikke tar signaler...?

Skjult ID med pseudonym Papou sø. 20 juni 2010 21:36

@ zoid77 jeg skal ikke kuppe tråden til arg, men gir deg en liten kommentar i min egen tråd

Skjult ID med pseudonym Arg sø. 20 juni 2010 21:42

Papou

Handler om meg :)

Det er helt klart de som bare har glede av det som du sier, og om ting bare skulle ende med en flørt så går det helt greit innimellom. Det var spennende liksom... Uansett, jeg pratet med en her en stund og han visste at det ikke var aktuelt med noen flørt, for det pratet vi om da vi møtte hverandre. Det var sikkert ikke så lurt å møtes i beruset tilstand, men tror helt sikkert at dette skjer uten alkohol også. Hvis man ikke liker noen el hvis man vet fra før at man ikke er interessert i et forhold, hvorfor gjøre meg betatt og så være dust... jaja, ingen krise, men hvordan skal man da vite hvem som mener ting.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 20 juni 2010 21:46

@Arg
Begynne med å være litt mer klartalt selv?

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 20 juni 2010 21:53

Guttelei, dvs på vei til å bli lesbisk?

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 20 juni 2010 21:55

Hvor mange jenter her har fått nok av gutter og blitt lesbisk eller vurderer det?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 20 juni 2010 22:00

Om en Mann ikke klarer å la det være ved første og beste anledning kan du ta for gitt at han bare kommer en gang.. eller bare den natta for å si det sånn.

Kan finnes unntak men ikke ta det for gitt. Takket nei ved første og beste anledning flere ganger for å bygge litt litt mer relasjoner først når jeg virkelig er genuint interessert. Mange rare reaksjoner på den gitt.
Kanskje ikke damene er så ulike gutta likevel? ;o)

Skjult ID med pseudonym Papou sø. 20 juni 2010 22:11

@ Arg
Jeg tolker det som om du ikke gikk til sengs med han.
Og som om det kun var et møte mellom dere.

For det første så tror jeg du i denne sammenhengen har vært litt naiv ( det skjer oss alle ) med å lage deg en litt for romantisk forestilling utifra mailene dere har sendt hverandre.

Det er også helt klart en stor fallgruve her i nettverden. Jeg nevnte akkuratt i et innlegg i min egen tråd til @zoid 77 om dette med signaler, og hvordan vi alle har våre referanser på ting.

Så et et varig forhold, kan ha forskjelllig betydning for dere selv om dere bruker det samme ordet.

Du bruker ordet dust, jeg vet ikke om dette er et utrykk for din egen skuffelse eller om han faktisk var ufin mot deg.

Du nevner heller ikke noe om hvor lenge daten varte, hva som trigget til at dere kom til det puktet at han ble en dust osv.

Skjult ID med pseudonym Arg sø. 20 juni 2010 22:22

Sa nei, hvis man virkelig liker noen så vil man ikke at det skal ende som noen en natts greie. Er bare skuffa over at han prøvde så ille, uten å egentlig ville noe mer med det.

Skjult ID med pseudonym Papou sø. 20 juni 2010 22:26

@Arg
Sa han rett ut til deg at han ikke ville mer, eller var det en mening som du selv gjorde deg opp med at han var pågående?

Jeg ville nok heller tatt det som et kompliment til deg på to måter. Det ene med at han prøvde villt og ikke fikk det til. Gutten fant deg jo attraktiv.
Det andre om at du var standhaftig og stod ut linen med dine egne prinsipper.

Hvorfor så skuffet?

Skjult ID med pseudonym Arg sø. 20 juni 2010 22:30

Papou

Ordet dust er litt barnslig, men sier nok det fordi jeg er skuffa over hvordan folk kan være, tror nok ikke jeg er den eneste han er uærlig med for å få det som man vil. Og naiv er jeg dessverre, tror at alle har samvittighet og slik :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 20 juni 2010 22:30

@Nettfeber
Den kjenner jeg igjen, ja, holdningen til at vi nærmest skal ta for oss alt som ikke har y-kromosomer og som tilfredsstiller enkelte grunne kriterier...

Var på byen med en kompis i går. Etter at jeg hadde vært inne en tur og tredd av på naturens vegne så jeg det sto tre relativt attraktive jenter ved bordet. Jeg vekslet noen ord med en av dem, men jeg opplevde ikke at hun var spesielt interessant. Så jeg snudde meg mot kompisen min og begynte å snakke med ham i stedet. Han er selv i et samboerforhold, og så vidt meg bekjent er det er forhold som går bra, men etter at jentene hadde gått et annet sted lurte han på hvorfor i all verden jeg ikke prøvde meg på en av dem. Jeg svarte at jeg ikke er ute etter noe ONS og at jeg ikke har tro på at man møter drømmedama klokka ett om natta på et eller annet tilfeldig utested i Oslo. Og reaksjonen hans var nærmest en kombinasjon av at han ikke trodde at jeg mente det og et forsøk på å overbevise meg om at jeg burde oppsøke ONS.

Og det er nok ikke en holdning han er alene om...

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 20 juni 2010 22:35

beachman,
mener du at man skal anta folk lyver hvis det kun er tredje date?
Tidlig eller sent; hvis man sier noe man ikke mener eller kan stå for for å få noe,
er det for enkelt å skylde på den andre som er "så dum å tro det".

TS,
jeg tror ikke noen gjør det _for_å_såre. Det at de ender med å såre noen, er en utilsiktet bieffekt og en pris disse typene er villig til å betale - fordi det ikke er de selv som betaler den,

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 20 juni 2010 22:35

beachman,
mener du at man skal anta folk lyver hvis det kun er tredje date?
Tidlig eller sent; hvis man sier noe man ikke mener eller kan stå for for å få noe,
er det for enkelt å skylde på den andre som er "så dum å tro det".

TS,
jeg tror ikke noen gjør det _for_å_såre. Det at de ender med å såre noen, er en utilsiktet bieffekt og en pris disse typene er villig til å betale - fordi det ikke er de selv som betaler den,

Skjult ID med pseudonym Papou sø. 20 juni 2010 22:47

@Arg
Jeg kan ikke si om han var uærlig mot deg eller ikke, fordi om du føler deg lurt av ham. Men som jeg nevnte så finner jeg det også merkelig at han gidder å bruke en måned med mailer frem og tilbake på deg for just a ONS.

Du snakker om at dere var beruset, jeg går utifra at det også gjaldt han. En av mine tidligere kjærester, fikk det for seg at han var en superelsker i beruset tilstand og var som et slitsomt, klående Norgesplaster på ustøe bein.

I edru tilstand var han forholdsvis sjenert.

Derfor er det igjen vanskelig å vite om dine tolkninger er riktige utifra det lille du skriver. Sa han at han bare ville ha en ONS direkte til deg, eller er det noe du selv har fastslått pga av hans pågåendehet.

Skjult ID med pseudonym Arg sø. 20 juni 2010 22:52

Papou

Tok han vel litt i forkjøpet og sa at jeg ikke er interessert i noen flørt, også har jeg funnet ut at han bare ville ha det. Nei hjalp å prate litt, egentlig bryr jeg meg ikke nå, bare irriterende. Hvorfor si at man skal ha kontakt når man har ulike intensjoner, må vel bare godta at gutter er sånn.

zoid77

Godt å høre historien din :) men håper du sjekker opp hvis du virkelig liker ei da, for hadde vært fint å hatt flere sånne som deg ute på byen.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 20 juni 2010 22:58

@Arg
"Problemet" mitt er vel at jeg ikke tror at den dømmekraften man har når de blinker med lysene i tre-tida er den beste. Dessuten er jeg helt elendig på smalltalk, så selv om jeg kommer i prat med ei jente på byen, enten jeg synes hun virker interessant eller ikke, så tar det ikke mange minutter før hun finner på noe bedre å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Papou sø. 20 juni 2010 22:59

@Arg
Bra, ta det som en lærdom fra en gutt, han er en i mengden og ikke i flertall forhåpentligvis

@ Zodi77

her har jo du en glimrende mulighet til å forklare Arg, hvilke signaler gir du ifra deg som er en gutt som ikke vil ha ONS?

For som du ser nå ser er det jo som vi har snakket om like vanskelig og tolke signaler for både jenter/gutter, menn og kvinner.

Hører gjerne etter jeg også, kan jo hende jeg også lærer og skille de forskjellige signalene fra hverandre, er du ikke enig Arg?

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 20 juni 2010 23:09

@Papou
Det bør vel ikke være så vanskelig? Om jeg stort sett står/sitter og preiker med kompiser hele kvelden i stedet for å sende lange blikk eller drite meg ut på dansegulvet så er vel det et godt hint. :-)

Jeg har rett og slett ikke trua på at jeg møter den rette på byen, og jeg vet også at jeg de få gangene jeg har kommet i kontakt med damer og bedt om (og fått) telefonnummer i stedet for å ta dem med eller bli med dem hjem så har ikke det ikke vært respons når jeg har forsøkt å ta kontakt. Mulig jeg går på feil type steder, men... Så, nei, hvilke signaler man skal se etter hvis man leter etter en kar som er ute etter noe seriøst i en ute-på-byen-situasjon er nok ikke jeg rette mannen å spørre.

Skjult ID med pseudonym Arg sø. 20 juni 2010 23:11

Papou

Absolutt, trenger sikkert å høre litt om signaler jeg :) men frykter det er som zoid77 beskriver holdningen til kameraten sin og som vibe nevner... om at det ikke er dem som betaler prisen

Skjult ID med pseudonym Arg sø. 20 juni 2010 23:14

Er bare sånn det er liksom, og jeg må tåle det :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 juni 2010 23:15

Jeg har ikke lest tråden, men jeg har et par spørsmål:

Hvordan kan en mann egentlig alltid vite at han lurer en jente?
Og hvordan vet vi jenter at mannen alltid går inn for å lure oss med viten og vilje?

Skjult ID med pseudonym Papou sø. 20 juni 2010 23:19

@zoid77
For det første, om en mann står/sitter og preiker med som du sier med kompisene sine hele kvelden, så gir han kun i fra seg et signal til meg. Denne mannen er overhodet ikke interessert i å bli kjent med noen av det annet kjønn, mest sannsynlig fordi han er allerede i et forhold og kun ute med gutta for å tusle pent og pyntelig hjem til sin kone.

Om å drite seg ut på dansegulvet: Er han drita full slik at han velter ting rundt seg, skubber til andre og egentlig bare er i veien, så tolker de signalene som ; stakkars, han får seg ikke noe iallefall, verken om han er på jakt etter en ONS eller dame

Om du på dansegulvet mener å drite seg ut ; er for at du kanskje ikke har de rette trinnene, eller helt rytmen, men allikevel et stort smil i ansiktet, så tolker jeg det som at du er en fyr som har selvironi og trygg på seg selv.

Det er forskjell på lange blikk, de kan tolkes som om du ser etter hun du fant interessant og hvor er hun blitt av, eller som om du kler av henne med blikket.

*s*

Skjult ID med pseudonym Papou sø. 20 juni 2010 23:26

@Arg
Om å betale prisen, så tror jeg det er like stor andel av gutter så føler det samme. Det er ikke lenge siden jeg leste i en tråd her hvor en gutt fortalte om de reiseglade jenter, etter turen var over så var han uinteressant igjen.

Så her tror jeg det er begge veier.

@Z Nok en gang et kort, presist og glimrende klokt svar *s*

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 20 juni 2010 23:32

@Papou
Når jeg går på byen så er det stort sett for å preike med kompiser, og siden de fleste kompisene mine er i forhold er det et av de få stedene jeg faktisk får snakket med dem uten samboeren til stede. Så det dreier seg vel om hvilke intensjoner jeg har med et bybesøk enn noe annet.

Sett meg ved siden av ei dame på fest, jeg kan snakke i timesvis, men om jeg kommer i kontakt med ei dame på et utested så blir det som regel kontakt av meget kort varighet - med mindre det er noen jeg kjenner fra før eller noen jeg blir introdusert for.

Jeg lurer snarere på hva slags utesteder man finner kvinnfolk som faktisk er der med et ønske om å finne noen med et litt lenger perspektiv enn noen timer etter stengetid på, jeg...

Skjult ID med pseudonym Papou sø. 20 juni 2010 23:38

@zoid77 Kjøper den argumentasjonen din...

Og på det siste stedet tror jeg må eventuellt være slike Sukkerfester det er snakk om...

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 21 juni 2010 00:21

Z,
re. "Hvordan kan en mann egentlig alltid vite at han lurer en jente?"

Er litt usikker på hva du mener med "alltid" her, antar du ikke mener at menn alltid lurer kvinner (men at de som gjør det, når det gjør det; hvordan kan han alltid vite?)
Han kan ikke alltid vite det, og da er det heller ikke å "lure".
Men når han sier ord han vet han ikke mener for å gi et inntrykk han vet må til, for feks å få henne i seng, da lurer han henne. Og motsatt hvis det gjelder jenter; husker en jeg kjente som lot som hun var "på glid" overfor fyr, han vartet henne opp med alle mulige gaver og kjørte henne hit og dit, men hun var ikke på glid overhodet. Hadde hun kommunisert det, hadde han nok brukt oppmerksomheten på andr e(og det var da det det endte med npoen måender etter, noen kroner fattigere og uten å ha kommet et kyss lenger).

Og hvordan vet vi jenter at mannen alltid går inn for å lure oss med viten og vilje?
TS skriver at hun vet ikke alle er sånn, så antar hun ikke mener at mannen alltid går inn for å lure noen.
I blant er det ikke med vitende og vilje, men jenter som hører det de vil høre/se det de vil se. Men endel er nok temmelig bevisst hvilket spill de bedriver; og kommer med utsagn som de vet blir brukt når man er seriøs. Det er ikke hokus pokus, gode skuespillere og opportunister finnes overalt.
Men det er synd hvis man skal gå rundt og mistenke alle som er hyggelige å ha baktanker, men når man sier at "det er kurtiseringsobjektet som lar seg lure" så sier man egentlig at vi har et samfunn der du skal regne med at folk lyver og manipulerer. Man kan godt ha en porsjon sunn skepsis, men jeg synes ikke det frikjenner de som utnytter andres troskyldighet og håpefullhet.

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 21 juni 2010 00:51

@Vibe
Selvom du egentlig har stillet svaret ditt til Z så svarer jeg allikevel, ikke på vegne av Z men for meg selv bare så det er klart.

Hvordan kan en mann egentlig alltid vite at han lurer en jente?
Hvordan vet vi jenter at mannen alltid går inn for å lure oss med viten og vilje?

For meg kunne disse to spørsmålene likeså godt vært påstander. Og sa mer som at dette er ikke noe nytt fenomen og heller ikke noe som stopper her og nå.

Når en mann blir lurt av en jente så kaller vi han for dumsnill, med litt negativ klang at dette burde han da ha forstått lunta av, så han får skylde seg selv.

Når en jente blir lurt så er det aldri for at hun er dumsnill med negativ klang og at hun burde sett lunta og kan skylde seg selv.

Mye av dette har nok med at i de fleste tilfeller hos menn så gjelder det penger og hos jenta så gjelder det kropp.

Jeg stiller meg også spørsmål om hvor mye av dagens media som lager inndirekte holdninger som kan være utslagsgivende.

En kvinne i bikini på et bilpanser for en del år tilbake var jo grusomt, nedverdigende og ikke minst provosjerende og skikkelig setback for hva vi kvinner har jobbet for.

Idag er det normalt at unge jenter opererer inn silkon til det unaturlige. Reklamen sier oss at vi over 40 må begynne å bruke kremer som inneholder det meste for å se yngre ut.

De meste av reklamer, musikkvideoer o.l. er stapfulle av sexfiksering, dette må da påvirke på en eller annen måte.

Samtidig har vi i dag et fryktelig opplyst og åpent samfunn. For meg blir det på en måte så merkelig at disse klisjeene om slem gutt mot snill jente fortsatt er så levende i oss.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 21 juni 2010 01:24

Papou,
enig i at dette er påstander, og derfor klargjorde jeg at jeg ikke er enig i påstanden, fordi jeg ikke er enig i bruken av ordent "alltid".
.
Men først; jeg kaller ikke en mann som blir lurt av en jente for dumsnill. Det er også en påstand, og jeg kjenner ikke meg igjen.
Jeg hadde en kvinnelig bekjent som hadde en beiler som hun holdt varm. Han kjørte henne hit og dit, og gav henne fine gaver. Vi som observerte det sa jo til henne at det var dårlig gjort, men hun forsvarte seg med at det var hans valg. Ja, det var hans valg - men på helt gale premisser. Hadde hun vært ærlig om sine intensjoner - at det aldri ville bli noe mer - ville hun ikke fått disse gavene og restaurantbesøkene.
Han skjønte selvsagt tegningen etter en stund. Ingen av oss betraktet ham som dumsnill, fordi hun var smart og gav ham nok smiger, krydret med en historie om at hun trengte tid blabla, til at han kunne tro at hun var på glid. Men jeg konstaterer at du synes han var dummsnill.

Men lureri/utnyttig/"valg på gale premisser" kan gjelde begge veier. Men mtp tidligere tråder her og at menn mener det er lettre for kvinner å få sex, fordi menn etterspør det mer, det finnes jo også et kjøp/salg marked som indikerer at menn oftest er på kjøperen, så er det sannsynlig at menn oftere tyr til løgn/lureri for sex.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 21 juni 2010 01:50

Også jeg som trodde at det var bruktbilSELGEREN som sto for løgnene! :D

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 21 juni 2010 02:49

@Vibe, grunnen til at jeg sa dette kunne være påstander og ikke i spørsmålsform som Z skriver er at på meg virker dette som et gammelt fenomen, - som Z snur litt på hodet her, og jeg leser det som om at det ikke er påstander fra Z men mer som om det er gamle klisjeer som kanskje ikke lenger holder stikk og bør reflekteres over. ( ja jeg vet setningen ble altfor lang og blabla for de som henger seg opp idet)

Og jeg er overhodet ikke uenig med deg at den historien du forteller om er langt under pari av oppførsel fra jentas side.

Jeg hintet heller ikke direkte til at akkuratt denne mannen var dumsnill fordi han ble lurt av denne jenta.

Det var mer et uttrykk for holdninger og gammel oppfatning av hvilke betegnelser som ofte blir satt på menn som blir utsatt for slike stygge handlinger.

Og at det er mer synd på jenter som blir utsatt for lureri av menn når det gjelder ONS eller forventninger til et forhold.

Ei heller er jeg unig med deg i at lureri/ utnyttelse/ valg på gale premisser er galt samme hvilket kjønn det blir begått av.

Jeg stiller meg mer spørsmål om hvorfor disse holdingene i dagens samfunn er så levende, når vi selv har vært delaktige til å avlive en del myter, gjøre samfunnet åpnere osv.

Istedet slår det litt annerledes ut med at grensene bare blir tøyet enda mer, og så har jeg nevnt den fokusen eller mediaspillet som er på det sexuelle fikseringen idag.

Det siste avsnittet ditt med at menn tyr til løgn/lureri for sex har jeg for lite kjøtt på beinet for å uttale meg om.
Men allikevel vil jeg også si at det er på en litt løgn/lureri hos oss kvinner som foregår ganske ofte i de tusen hjem. Nå er jeg kanskje litt direkte, men vi kvinner vet også at en halvtime på ryggen, med litt ekstra tung pust, som kanskje ikke alltid er ekte, gir større handlefriheter på kredittkortet.

Selvom dette foregår i ekteskapet, så er det vel på en måte litt lureri dette også og her er vi på kjøperen.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 21 juni 2010 13:51

Papou,
kjenner meg heller ikke igjen i avsnittet om en halvtime på ryggen for å bruke kredittkort. Jeg lever i 2010 og har mitt eget kredittkort. Men denne ektemannen din får da i det minste sex da; så vi snakker her om en transaksjon, ikke en løgn.

Og ang menn som lurer kvinner for sex, så var det altså TS' sin erfaring og utgangspunkt for diskusjonen. Om du ikke har noe hold for å uttale deg om det, underkjenner du TS' utgangspunkt; hun er blitt forespeilet noe som viste seg å ikke være sant, blitt såret, og spør hvorfor folk er slik. Og enten det er dame eller mann står svaret mitt fast at det er ikke nødvendigvis intensjonen, men en effekt de ikke bryr seg om. Og de som mener at det er hennes egen feil, fordi hun tok et valg, synes jeg retter baker for smed.

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 21 juni 2010 14:33

@Vibe
Min største redsel for å svare i forum er at det er vanskelig til tider å formidle et bilde og formulere det slik at mine tanker fremstår riktige med ord.

Risikoen for at det slår feil ut istedet er tydelig i mitt tilfelle nå.

Som jeg også sa til deg har jeg full empati med både trådstarter og mannen i din historie. Men for meg ble det interesant og høre litt om hva som gjør at det gang på gang gjentar seg. Disse innleggene mine kom heller ikke på banen før TS syntes hun hadde mottatt svar godt nok og egentlig hadde lagt saken bak seg og at jeg fant @Zs spørsmål interesseante med hensyn til mulige gode svar ang. årsaker.

I dag så er det jo så mange som helt klart sier ifra at ONS er helt iorden for meg. Og det er jo overhodet ikke tvil om at TS har formidlet at dette er uaktuellt for henne i løpet av denne kontakten.

Da forundrer det meg at dette gjentar seg og gjentar seg. Og tankene mine faller da på om hva er det som gjør at denne mannen absolutt skulle forsøke seg på TS når han vet at han kan få en ONS som er målet med større sikkerhet et annet sted enn hos TS.

Og at gamle holdninger som jeg nevnte med at menn er dumsnille og kvinner blir utnyttet er faktisk litt levende.

Om vi snur det litt på hodet så er det sjelden enn man forteller om sin skuffelse dersom han har tastet med en jente i en måned - for så å oppdage at hun kun var ute etter en ONS med han.

Og jeg ser det har vært svar som sier at det har vært hennes egen feil. Men dette er misstolkninger av TS innlegg med det faktum om hun gikk til sengs eller ikke. Og som jeg nevner igjen, jeg føler det det ikke riktig å måtte nevne TS lenger da mine undringer/tanker gikk mer på holdningsspørsmål. Feilen min er kanskje at jeg burde ikke fortsatt i denne tråden som kan knyttes direkte opp mot TS.

Det er teamet generellt som TS beskriver jeg fant interessant og resonere over og hvilke holdninger som fortsatt er ute og lever sine liv.

Det med en halvetime på ryggen, var mer en sammenligning om at vi kvinner også kan være kyniske og jeg må si jeg føler ordet du bruker " transaksjon" var igrunn morsomt.

Men som jeg sier når en kvinne spiller på en manns følelser i en halv time, puster tungt samtidig som hun i hodet sitt planlegger morgendagens gjøremål, eller samtidig ergrer seg over at taket burde vært vasket for lenge siden - så er det for meg også en løgn.

Dersom innleggene mine virker provoserende og vanskelige så beklager jeg dette.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 15:19

Det som er så greit, er jo at menn som kun ønsker en ONS eller en hurtig, uskyldig flørt ikke er særlig interessert i å vente på sex særlig lenge.
Vi kan bli skuffet og såra fordi vi trodde at han ville noe mer, men uansett så gir det oss et klart signal om hva han ønsker med akkurat den kontakten han har.
Vi kvinner som har levd noen år vet det, men jeg visste ikke det da jeg var yngre.
Da jeg var yngre gikk jeg til sengs med han jeg hadde fått kjempegod kontakt med i løpet av kvelden, jeg trodde lissom at vi hadde funnet hverandre, og hva er vel ikke mer naturlig enn å ha sex sammen da?

Naiv som jeg var, så trodde jeg opp til flere ganger at jeg hadde funnet han jeg skulle tilbringe masse tid framover med, mens han bare hadde hatt en trivelig sexopplevelse. Jeg ble ikke lurt, jeg hadde bare noen romantiske forestillinger i hodet mitt som gikk i knas ganske fort morgenen etter.

Jeg tror ikke jeg har det i meg å føle meg lurt av menn, stort sett tenker jeg at om jeg blir lurt av noen så er det meg selv jeg blir lurt av. Men jeg liker selvfølgelig menn som er i stand til å fortelle i klartekst hva de er ute etter, jeg er definitivt for gammel til å bli lurt til sengs av romantiske forestillinger, og jeg digger menn som er i stand til å fortelle at de er på jakt etter sexopplevelser uten å prøve å pakke det inn.

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 21 juni 2010 16:06

@frøkna
Om jeg skal være helt ærlig, jeg har igrunn aldri opplevet at jeg har måttet vente i det hele tatt på at noen menn kommer inn på tema sex i livet.

Det være seg menn som jeg har hatt kort kjennskap til og aldri hatt sex med, eller menn som jeg har hatt forhold til og endt om som far til mine barn.

Jeg har vanskelig for å skille om de blir hva jeg søker etter eller om de blir en ONS. For meg er det viktigere og heller bestemme meg for hvilket prinsipp jeg selv ønsker å leve etter.

Og med det mener jeg at dersom jeg skal være sikker på at dette er en mann som jeg vil bli mer kjent med og for å bli sikker på om han er ute etter en ONS eller ikke, ja da viser det jo seg ganske så snart allikevel.

men igjen så formulerer du deg godt og det er utrolig enkelt å få det riktige bildet av hva du beskriver med ord.
yiha

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 21 juni 2010 20:17

Pupou,.
jeg skjønner hvor du vil hen, men jeg er bare ikke enig i utgangspunktet ditt; at jenter blir utnyttet mens menn er dumsnille. Jeg mener genrelt at det selvsagt er grenser for hvor naiv man bør være, men at det ikke rettferdiggjør at noen strør om seg med løgner og løfter kun for å så det som de vil.

Ang transaksjon tok du poenget, det var ment som en tørr vittighet. Fordi ekteksapet er i seg selv en eneste stor transaksjon; man bytte ens egen lojalitet, kjærlighet, tillit og innsats mot å få tilsvarende tilbake. Man lover å være en bestevenn og får en tilbake. Det betyr at man må tilpasse seg, men de fundamentale premissene er gitt.
Men eksempelet ditt fra ektesengen er ufullstendig, for du sier ikke noe om hva mannen gjør; det er ikke sikkert han bedriver "elskov". Det kan jo hende han bare må lette på trykket. Det kan hende han synes det er helt greit å komme unna med en runde på kedittkortet fremfor timevis med dill og dall i armkroken. Men enig i at om han er øm og kjørlig og inderlig og vil elske med sin kone og hun bare jatter med for å få viljen sitt på et annet område, så er det løgn. Men jeg synes fortsatt ikke han er dumsnill fordet; skal han være dum som tror på det hans kone sier?

Når det gjelder dette med ONS; så har du et poeng i at hvis det er det han vil ha, så kan han få det et annet sted? Men hvorfor jobber han da så hardt med den nøtten som er hard å knekke; så hard at han må ty til løgner? Jakte, utfordring - og manglende interesse i om han ender opp med å såre noen.

Papou og Frøkna, dessverre er det noen menn som godt kan stå på for å få en kvinne i seng ikke bare en gang, men over tid, og gjentatte ganger. Tror samtlige av mine venninner i 20-årene hadde lengre forhold med menn som hele tiden gav inntrykk av at de ville noe mer, og hver gang jenten mistet håpet (og følelsene bleknet), og fyren var på vei ut i kulden, kom fagre ord og løfter, men akk så tomme. Denne typen var og ble seg selv nok, de dyrket sitt eget ego og om andre måtte ta en støyt var knekkende likegyldig. Kvinner kan kanskje gjøre liknende ting. Jeg kunne aldri gjort noe sånt, og jeg vet menn som heller aldri kunne gjort det. Men jeg er ikke med på at den som er tillitsfull til tross for skepsisen, kan klandre seg selv fordi man tok et valg, når valget var basert på lurieri. Man må kunne tro på andre mennesker.

Men det ville vært interessant å sett og hørt om noen av disse kjente seg igjen selv.

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 21 juni 2010 20:57

@Vibe

Jeg ser igjen at jeg er elendig til å formulere meg og ikke få frem i ord hva jeg har vært opptatt av i mine innlegg.

Jeg har ingen motforestillinger eller uenigheter med deg når det gjelder utnyttelse av andre mennesker, verken med falske løfter, løgner o.l.

Mitt poeng hele tiden er hvorfor det forsatt er forskjeller i holdningen generellt til hvordan dette blir sett på menn kontra kvinner - når saken er identisk.

Det jeg også påpeker er at det er sjelden å høre menn føler seg lurt og såret av en kvinne fordi hun vil ha kroppen hans der og da og ikke noe mer. Dette til tross for at hun har skrevet med han i en måned og gitt utrykk for at hun ser etter et fast forhold.

Så en liten kommentar til med tesen min ang. en halvtime på rygg. Det du skriver om at hun jatter med, er nettopp hva jeg forsøker å formidle. Jeg bruker ordene " puster tung " og med det mener jeg at hun spiller et rollespill på falske premisser. Hun forer mannens sanser med at hun er delaktig i akten, men sannheten er at hun planlegger morgendagens gjøremål eller noe annet.

Om hun gjør det for å bruke kredittkortet hans, eller for noe annet det er ikke poenget. Poenget mitt er at dette er ikke det spor bedre gjort av en kvinne.

Jeg vil også tillegge at kanskje skuffelsene er mye større i yngre alder enn for meg nå. Dersom jeg finner ut at en bruker en haug med tid på meg for å få en ONS og så møtes vi og han ikke får allikevel til tross for at han foret meg med mailer på falske premisser i en måneds tid. Så vil nok heller min reaksjon og gudskjelov og takk for det.

Men derimot så kan det hende jeg fyrer litt oppunder med denne oppfattningen. Og det er at jeg velger i allefall og tro at dette som blir kalt løgner o.l. i en del tilfeller kan oversettes med for mye testostoron hos yngre menn. Driften blir rett og slett altomslukende til tider og at det ikke er nødvendigvis må dreie seg om utspekulerte løgner eller overlegg alltid.

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 21 juni 2010 21:01

Bare en liten tilleggsting. Hvorfor drar vi kvinner alltid sluttningen om at mannen ikke er interresert i videre kontakt, selvom han " alltid " er klar for sex første kvelden?

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 21:20

vibe:
De mennene du skriver om her er ikke for meg. Jeg antar at noen kvinner lar seg lure over tid fordi de veldig gjerne vil tro at det er noe ekte og fint mellom henne og han. Men dersom man lar seg lure til å tro at det er noe ekte der som slettes ikke er der, så er man enten i overkankt naiv eller den man er sammen med har alt for god skuespilltalent kombinert med mangel på nestekjærlighet.

Men du referer jo til hva dine venninner opplevde når de var i 20- åra. Da er man ung og ikke alt for erfaren, og det er mennene i samme alder også. Det er en utprøvingsperiode for begge kjønn der jenter prøver å skjønne sin egen sekualitet men gutter er ivrige på seksuelle opplevelser koste hva det koste vil!

Skjult ID med pseudonym stalk3r to. 24 juni 2010 14:46

Slikt som detta som gjør at jeg er glad jeg er (i overkant?) ærlig på hva jeg er ute etter når jeg er ute på byen (og evt ute etter slikt). Altså, at jentene vet hva de får om de blir med meg, eller jeg dem. Det "koster" meg kanskje noen som ikke helt takler den, men det blir i hvert fall aldri noe tøys i etterkant. All fair and square.

Men nå "dømmer" ikke jeg dere jenter på hvorvidt dere blir med første kvelden eller ikke da. Har vi lov, har dere lov.

Kynisk sett er jeg vel også her en flørt (og fortsatt ærlig på det om ting begynner skje), men særs åpen for at en herlig jente jente gjør meg mo i knærne. Selskapssyk, sjø...

(mann 29 år fra Oslo) to. 24 juni 2010 19:21 Privat melding

Ingen blir lurt :)