Alle innlegg Sukkerforum

ÅÅÅÅÅÅ !!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tulla ma. 21 juni 2010 00:49

Er så lei av å ikke finne noen her inne, aldri hadde jeg trodd at det skulle være så vanskelig å finne noen på nett. Inboksen er tom og ikke noe action. Noen andre som sliter??

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 21 juni 2010 00:51

Så "bra" å høre at andre også sitter med samme tanker... :) Burde være et eget sted for oss som sliter..... hehe

Skjult ID med pseudonym Tulla ma. 21 juni 2010 01:10

Jeg har skrevet haugevis av mail, elendig respons er alt jeg oppnår. Nå gidder jeg ikke å skrive fler.

Ja, vi burde absolutt få oss en egen klubb vi som bare stanger hue i veggen.... Her inne må en være 25 og smellvakker for å komme gjennom nåløyet. Det holder ikke å være pent brukt 40+ og utseende og utdannelse litt over snittet. Og ja, jeg ser slett ikke værst ut, faktisk så er jeg ganske pen og ikke minst ærlig - og ute etter et langvarig forhold. Kunne jeg bare si det samme om gutta 40+.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 21 juni 2010 01:17

MIN erfaring er at "de fleste" jenter i kategorien 40+ EGENTLIG ikke er på jakt i det hele tatt, de vil bare flørte litt skriftlig og anonymt for å booste egoet sitt litt uten fare for å miste single-statusen blandt sine single vinkveld-venninner.. Jada, jeg VET at jeg overdriver her nå, men det ER en liten bit av sannhet i det også, bevisst eller ubevisst hos den enkelte! : ))

Skjult ID med pseudonym Tulla ma. 21 juni 2010 01:23

Hawiha - gjelder ihvertfall ikke meg. Jeg er interessert i et langvarig forhold, Men, tror ikke det blir noe av her inne dessverre. Har mer eller mindre resignert.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 21 juni 2010 01:30

Resignasjon på jaktmarkene er ingen god strategi....

Skjult ID med pseudonym Tulla ma. 21 juni 2010 01:39

Det er sant, men nå sitter jeg bare på gjerdet framover. Ingen vits og sende mail en ikke får svar på uansett Jeg skal heller satse på å gå litt ut på jakt IRW. Det er for lite tiltak i gutta her inne, de er for bortskjemte. De klager på at de ikke får mail, det tror jeg ikke noe på. Mange menn får haugevis av mail, men de er for blaserte til å gidde å svare.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 21 juni 2010 01:39

Jeg VET at det finnes noen her inne som er ekte, godt gjemt i skyggen av alle de som bare later som. Det er nok til at jeg ikke gir opp, men fremdeles er her! : )

Skjult ID med pseudonym Tulla ma. 21 juni 2010 01:40

Lykke til sier nå jeg, har ikke møtt noen seriøse menn hittil her inne.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 21 juni 2010 01:43

Dette er 5%-samfunnet Tulla... 5% av jentene og guttene her inne drukner i email, vi andre må nok pent finne oss i å finne noen på hylla under den øverste... ; )

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 21 juni 2010 01:46

@Tulla

Har du bilde i profilen forresten? De fleste menn her inne aner jo en viss sammenheng mellom bildeløse profiler og damer som er "ute på eventyr"....

Skjult ID med pseudonym Tulla ma. 21 juni 2010 01:48

Da synes jeg de 5% skal forts å skrive til hverandre og av de de 5% er det vel få som får svar av hverandre. Jeg leter forøvrig ikke i øverste hylle, jeg ser litt lenger nede. Jeg vil ikke ha en storsjarmør, jeg vil ha en mann som har glimt i øyet og er snill og god. Enkelt og greit.

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 01:49 Privat melding

Ja,-jeg er enig i at det er mange useriøse menn her...men det finns masse unntak også... Ikke gi opp..Kantsje du bør prøve å "pusse" litt på profilen din? Flere billder,-eller skrive litt mer om deg selv? Litt mer utfyllende liksom?

Man kan jo kombinere sukker med å gjøre andre ting også? Komme seg litt ut på livet,eller fester,reise litt mer,-skaffe seg noen hobbyer hvor man treffer menn?

Jeg tror man kan treffe en mann her,-men det tar nok litt tid og tålmodighet tror jeg...men det er mye bedre å gjøre noe enn bare å være passiv..da skjer det jo iallefall ingenting ;D

Skjult ID med pseudonym Tulla ma. 21 juni 2010 01:52

Jeg har opptil flere bilder, men bor ikke i Oslogryta, og så er jeg nok for seriøs, for få puppebilder, ikke dolla opp for mye og så er jeg 40+, bare det gjør at jeg ikke er aktuell for mange. Menn på min alder vil ha de fra 28+ .

(mann 36 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 01:54 Privat melding

Hvis du ikke ser over hele hylla, så finner du nok ikke den boka du leter etter heller.
Selvom du anser han som en på den "øverste" hylle, så er det ikke sikkert han gjør det!
Det er grunn til at de fleste av oss er her! Og det er å finne noen, og om det må gjøres ved å lese igjennom en dårlig bok, så finner du kanskje akkurat den du leter etter. Eller kanskje ikke!

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 21 juni 2010 01:54

@Tulla

Det er desverre ikke sånn det funker Tulla.. 90% av jentene sender mailer til 5% av gutta, og motsatt. Kjapp hoderegning sier da at det er 5% igjen her som kan, eller vil være noe for "oss andre"... : )

Skjult ID med pseudonym Tulla ma. 21 juni 2010 01:56

Oj, det er ihvertfall mange bra folk her på forumet. Takk for oppmuntrende ord og forslag :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 21 juni 2010 17:05

Når både menn og kvinner klager på så dårlig respons - hva med å gjøre noe med det? Sett deg ned med 4-5 profiler DU synes vikrer interessante og send dem en personlig melding hver. Det tar ikke mye lenger tid enn å skrive på forumet, men du verden hvor mye mer det hjelper!

(mann 43 år fra Akershus) ma. 21 juni 2010 18:10 Privat melding

Sliter med samme problemet,og jeg har bilder :) Men tenker,att lykken nok snur seg hele tiden :) For det finnes jo noen til oss alle eller?

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 18:25 Privat melding

Jeg tror det viktig med gode billder av seg sjøl....kantsj det er lurt å skifte stil litt også? (jeg er ikke noen moteløve sjøl akkurat,-men dog)... Noe som har hjulpet veldig i mitt tilfelle var at jeg slanket meg en hel del....28kg faktisk... :D Selv liker jeg menn med litt lende på håret....(må jo ikke det men...og heller glattbarbert enn krans...) Hentesveis er også¨helt jævlig...... ulp&gulp....

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 18:27

Personlig synes jeg det er rart at noen av de som viser profilnicket sitt her inne støtt og stadig ikke blir "tatt" etterhvert. Personlig ville jeg ha rømt av gårde med @zoid når som helst fordi jeg tenner på menn med meninger (vel, ja, meninger jeg liker da),

Han er jo for ung for meg, men hvorfor i all verden er det ingen som pøver å røve han vekk fra Sukkerforumet??

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 21 juni 2010 20:55

@frøkna
Takk for komplimentet!

Men jeg tror faktisk at min aktivitet på forumet så langt kun har ført til én date, eller rettere sagt tre dater med ei dame, og ser man hvor mange av gjengangerne som går igjen og igjen kan jeg ikke skjønne annet enn at forumet ikke akkurat er et redskap for annet enn tidsrøyte.

(Og så kunne jeg selvsagt spunnet videre på dette, men siden jeg allerede har en date til helga gjør jeg ikke det.)

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 23:13 Privat melding

kjære deg, du er absolutt ikke alene!! tror også mer på real life, men så er det bare det at når man ikke møter de gjennom jobb, studie eller venner, så... har også inntrykk av at gutta er mer kresne her. er på Møteplassen på VG også, og der får jeg haugevis med brev...

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 21 juni 2010 23:22 Privat melding

Jeg også får mer respons på Møteplassen, her er det helt dødt....

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 21 juni 2010 23:26

Mulig det er bedre for damer på Møteplassen, men i hvert fall ikke for menn...

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 21 juni 2010 23:56

Fire fem mail om besøk, blunk etc på en annen "unevnelig" konkurent, men ikke betalt så jeg får ikke fulgt opp... Orker ikke akkurat nå ;-) En av de "arrogante mennene der inne" sikkert.. Som ikke svarer :-/

(mann 45 år fra Aust-Agder) ti. 22 juni 2010 01:24 Privat melding

Møteplassen? Det er tragisk det! Punktum!
Dyrt, ustabilt, begrensende, etc. Et skikkelig irritasjonsmoment.
Deaktiverte profilen 2 mnd før tida, mest elendige opplegget ever..

Skjult ID med pseudonym Flæshlight ti. 22 juni 2010 18:14

Enig, møteplassen er helt forferdelig dårlig, skikkelig regimekontroll for å få lagt inn et bilde, kommer til å gjøre som Prober, tror jeg gjør det nååh.

Skjult ID med pseudonym xXx ti. 22 juni 2010 19:49

Tipper det mer er 5 % av mennene og kanskje 25 - 50 % av kvinnene som "drukner" i mail her, i det minste blant de under 30 -35, og en god del andre som klarer seg også sånn ok. Men hva du skriver på profilen din, hvordan du fremstår, bildene du legger ut og ikke minst om du klarer å skrive morsomme, flørtete og interessante meldinger har sinnsykt mye å si. Selv slet jeg like mye som mange andre første gang jeg var på Sukker for 2 - 2,5 år siden, og fikk kun én date i løpet av de ca fire månedene jeg var her - og det var med en jente som kontaktet meg først. Men jeg vil påstå at jeg har lært gamet nå og også klart å videreutvikle og forbedre meg selv som person, høynet min egen attraktivitet og verdi i kjøttmarkedet, og denne alene uka har jeg - så langt - allerede gjennomført en date og har ikke mindre enn fire nye allerede planlagt, inkludert en ny en med hun jeg allerede har møtt én gang. Sånn har det mer eller mindre vært de siste ukene og månedene, bortsett fra når jeg selv har valgt å ta en pause for å gjøre andre ting enn å møte jenter, og jeg sjekker jo damer IRL også. Så det går an å forbedre sin egen situasjon, det krever bare viljen til å gjøre noe med den.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 22 juni 2010 19:58

Glad det er litt stillt akkurat nå jeg. Real oppussing i heimen krever alt, men når det doble massasjekaret på et stort nytt bad står klart blir det andre boller ;o) Champiskjøler dimma lys og ja.. DA blir alt så mye bedre... hihi neida bare tuller.. men morro å få ting på plass da. I prosessen med å flytte tonnevis med byggavfall, blanding av 5-6 tonn sement og støp gulver øker muskelmassen også så dette blir stas ;-)

Var forøvrig en snarvisitt innom C-date å fy f... For et møkkahøl.. lett å melde seg på, men umulig å melde seg ut. mail til grunderne i Tyskland måtte visst til fikk jeg beskjed om av support i Norge. Lite de kunne gjøre når autotrekket fra kontoen først var etablert. Sjeldent vært mer forbannet gitt å truet med anmeldelse for svindel og et sant helvete om de ikke tok den kontakten selv på mine vegne.. Kontoen ble spart for ytterligere trekk etter det.. STYR UNNA..

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 22 juni 2010 20:51

Rotte tro Firstdate sende falske mail, som be2 gjør(?)/gjorde.
Rotte ha 142 visitors hos Firstdate, 33 flirts og 290 lovemails.
Rotte ikke lest lovemail da lese koste penge.
Rotte regne med spam.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 22 juni 2010 21:18

Opps.. Sorry jeg svertet C-date i sted, men når rotte minnet meg om falske mail for å lokke demret det, be2 var vel syndern ja..