Alle innlegg Sukkerforum

Noe nytt.

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Hedmark) ma. 21 juni 2010 07:49 Privat melding

Jeg har nå vært medlem av sukker i 2 mnd og har vært inne på mange profiler i løpet av den tiden. Det som slår meg er at beskrivelsene på fleste profilene er så veldig like og alvorlige. Selvfølgelig skal man fortelle hvem man er, hva man søker etter og hva man liker å gjøre, men hvorfor ikke gjøre den litt morsom? Profiler som får meg til å le, husker jeg mye bedre enn de andre. Så folkens, skru på den kreative bryteren og lag litt latter i hverdagen:)

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 21 juni 2010 10:01

Jeg tror det er best om folk skriver så godt de kan ut i fra sitt eget ståsted. Det er noen som faktisk ikke HAR humor, de kan i høyden være glade og le fordi andre gjør det. Mange unngår morsomheter fordi de vet at mange ikke forstår fleip. Andre er redde for å virke useriøse.

Så det er mange grunner til å være særdeles überseriøs i profilen. Jeg er blant dem som ikke helt har tatt det til meg.
PS: women betyr kvinner ;D

(kvinne 48 år fra Hedmark) ma. 21 juni 2010 10:18 Privat melding

BruceW.

Er enig med deg, men humor er jo veldig viktig og hvorfor ikke starte allerede her? Har man man humor så syns jeg også at man kan bruke det.

PS! Ja women betyr kvinner. Kan hende jeg har spaltet personlighet og utgir meg for å være flere. En snill og god kvinne i det ene øyeblikket og en catwomen med klør og som biter i det andre;)

(mann 42 år fra Telemark) ma. 21 juni 2010 10:29 Privat melding

Om profilen er humoristisk eller ei, er ikke det bare et "luksusproblem"? Er det ikke viktigere at profilen stemmer med virkeligheten? Det er det ihvertfall for meg!

(kvinne 48 år fra Hedmark) ma. 21 juni 2010 10:33 Privat melding

Selvfølgelig er det viktig, men det går an å skrive det på en litt morsom måte også. Prøv:)

Skjult ID med pseudonym Grumse ma. 21 juni 2010 10:39

Det kan godt hende at jeg tilhører minoriteten her , men selv setter jeg pris på at profilen ikke er gjort for mye ut av....noen pene bilder og en grei profiltekst er nok til å få meg interessert:)