Alle innlegg Sukkerforum

Profiler og kontakt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Inix ma. 21 juni 2010 10:57

Hva skal stå i profilen. humor, prosa eller satire osv.. Det først man legger merke til er det berømte utseende. Fordi det er det som gir deg et førsteintrykk her på sukker. Så leser man noe som som er ment å fange oppmerksomheten. Deretter er det å se på matchtallet...
Jeg har tro på kommunikasjon. skriv et hei.. Eller kommenter noe du har lest i profilen. Legger merke til at noen sier ikke får svar, som vel kan skyldes hva som helst. Sikkert noen som går å venter på svar fra deg, men som ikke får det fordi interressen ikke er der fra din side. Hva med å skrive det du mener - hyggelig og takk for oppmerksomheten, men jeg du er nok ikke min type kjæreste! Lykke til i jakten videre!!

NB: det er sikkert mange brente og sårede sjeler (mange bakgrunner) Vis hensyn der du legger fra deg tekst !!!!!

Skjult ID med pseudonym Pling! ma. 21 juni 2010 11:08

Enig med deg, det koster så lite å sende et svar, og det betyr kanskje mye for den som får det, selv om det er et avslag. Ser at man kan legge seg på en liste for svargaranti - god ide! (bare for superbrukere)

Vennlighet har aldri skadet noen - send svar! :-)

Skjult ID med pseudonym Inix ma. 21 juni 2010 11:11

Huff det ble noen skrivefeil der, men hovedbudskapet håper jeg kommer frem LOL

(mann 43 år fra Akershus) ma. 21 juni 2010 12:12 Privat melding

Har vell noe med att damer nok er mer overfladiske enn de vill gi inntrykk av spør du meg,ett enkelt avslag er greit det,men prøv å unngå de som er standard... Å har du ikke vært å sjekka profilen,så kan du ikke si att man ikke passer med noen. Er iallefall her,fordi jeg håper å treffe den rette,men må iallefall veksle noen ord,før jeg vet om noen er helt feil.

Ps: Alle kan ikke ha en perfekt profil,men de kan være fine,og koselige mennesker allikevel.

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 12:22 Privat melding

Jeg innrømmer gjerne at jeg har vært vanvittig overfladisk da jeg var aktiv på nettdatingsfronten! Jeg har aldri holdt kontakt med en mann jeg ikke har tent på utseendemessig. Hvorfor skulle jeg gjort det? Fordi han kanskje var snill og kunne gledet meg på andre punkt i livet mitt? Beklager, men det å være i et forhold med en mann som ikke tenner meg, det ville vært helt uaktuelt for min del.

Jeg ville jo heller ALDRI vært sammen med en mann som ikke tente på meg, men holdt ut fordi jeg var snill!

(mann 43 år fra Akershus) ma. 21 juni 2010 12:47 Privat melding

Det er jo helt greit da,men da er det bedre å iallefall legge igjenn ett svar,att du er nok ikke helt det jeg ser etter :) Jeg er akkurat på samme måte,gidder ikke ta kontakt md noen som jeg ikke synes er for å si det rett ut pene i mine øyne. Men får jeg ett brev,så gir jeg iallefall ett høfelig avslag :)

Skjult ID med pseudonym Inix ma. 21 juni 2010 12:47

Det er ikke overfladisk å ikke svare eller å gå etter det man har lyst på. selv om man går etter utseende eller det man tenner på. Folk ser jo etter så mye forskjellig. Man er som man er og finner som regel det som passer til seg. Det er ingen som sier at man er nødt til å svare på en post, men det er fint at man gjør det. En grunn til det er at kanskje noen bruker tid i håp om at nettopp du svarer.. Er det ikke bedre å gi et raskt avslag enn å la folk henge i håpet? Og om du svarer er det heller inge som sier at dere blir kjærester. Men det kan bli et godt vennskap eller et veloverveid avslag. Clue er å bli kjent. Forøvrig er tenning noe som skjer i hodet uavhengig av utseende i mange tilfeller.

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 21 juni 2010 13:26

Dersom jeg skulle skrevet min profiltekst utifra hvordan min drømmemann skulle vært her og nå - så kunne jeg gjerne ha skrevet : gå på bilblioteket og lån alle eventyr bøker så finner du hva jeg leter etter.

Men ettersom jeg selv verken er Tornerose eller Askepott så blir det litt vanskelig. De fleste av oss søker vel en partner med et grunnleggende syn og da blir gjerne våre profiltekster ganske " runde " og passende for fler.

Den største forskjellen ligger vel under bolken hvor vi kan fortelle om oss selv og for meg gir dette mer en pekepinne på personen.

Som alle andre så kan jeg ikke annet si enn som @Husmus. Og det handler ikke om vedkommende er blendende vakker eller ei, men om det er noe som tiltrekker meg ved bildet.

Det som jeg syntes de fleste opplever på slike forum, er dette med tilbakemeldinger. Jeg skriver ikke tilbake til alle som har besøkt profilen min eller satt et hjerte på meg. Men dersom jeg får en henvendelse iform av en melding, så syntes jeg det er veldig spennende dersom det er fra noen som fenger interessen. Og om det er noen som ikke fenger interessen på samme måte så er det utrolig smigrende at de har funnet meg verdige noen ord.

For meg skulle det bare mangle at jeg ikke besvarte disse. Det som er den største faren er at det sitter mennesker bak et tastaur som tenker sine egne tanker, men det er tydeligvis ganske mange som ikke hensyr tar dette.

Men for meg så gjenspeiler dette bare holdninger som finnes hos den personen, og dersom vedkommende ikke svarer meg så bruker jeg ikke mer tid på det med og lurer på hvorfor jeg ikke får svar tilbake.

Så det jeg tenker med det her, heng dere ikke så mye opp i de som ikke svarer, bruk heller tid på de som faktiskt gjør det.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 13:47

Jeg tror jeg stort sett velger å ikke svare. Å forfatte en ok og sympatisk melding med avslag er faktisk ikke morsomt, selv om jeg av og til føler for å gjøre det.
Men når personen et par dager senere sender akkurat samme melding til meg på en annen nettside uten å gjenkjenne meg, selv om bildene mine er de samme på begge steder, da slutter jeg etterhvert å bry meg. Og da lurer jeg på hvem av oss som egentlig er den seriøse her, han eller jeg?

Ja! Det er sårt for meg også når _den_ fine profilen jeg velger å sende melding til aldri svarer meg.
Ja! Det er sårt for meg også når den jeg har god tastekontakt med plutselig slutter å svare meg.
Ja! Det er sårt for meg også om den jeg går på date med er kjempefin men ikke gir meg noen respons i etterkant.

Og jeg kan også kjenne på at litt for mange slike opplevelser gjør noe negativt med selvtillitten min i forhold til menn, jeg kan begynne å gruble på om hvor attraktiv jeg egentlig er for menn generelt, og mer spesielt for de jeg virkelig har sansen for, og gjør jeg kanskje noe feil?
Men det betyr ikke at jeg skal bruke mye av energien min som jeg bruker på nettdating til å få de jeg ikke ønsker videre kontakt med til å føle seg vel.

Mulig jeg har blitt litt for nettkynisk, men jeg føler i hvertfall at jeg selv har ansvar for min egen selvtillitt på nettdatingfronten. Det må jeg, siden det er så mange forskjellige mennesker her med forskjellige måter å være på, og det nytter ikke å henge med leppa bare fordi man ikke får napp eller den tilbakemeldingen man skulle ønske, og jeg håper at andre også er i stand til å ta vare på sin egen selvtillitt uten min hjelp :p

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 21 juni 2010 13:52

@frøkna
Et velformulert innlegg og jeg skulle ønske det var mine ord ettersom de er så knakende gode og beskrivende for meg med samme tanker *s*

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 14:13

Takk for det @Papou :-)

Skjult ID med pseudonym Altelintet ma. 21 juni 2010 15:42

Kjære Frøkna,

Den sårhet du anskueliggjør i din posting gir sterke forventninger om åpenhet og nærhet i et kjærlighetsforhold til deg som vi ordentlige menn ser etter mer enn noen andre egenskaper. Hadde du gitt oss bare litt mer kjøtt på beina i form av dine drømmer og forventninger til fremtiden og disse står i stil til hva du allerede har skrevet så vet jeg positivt at det finnes veldig mange menn som ville takket ja til deg: utsett, med den eneste reservasjon at du har et normalt utseende, vekt og høyde. Jeg foreslår, om du ikke allerede har gjort det, sørger for å lage en profil som vektlegger din iver etter å dele av ditt indre følelsesliv. Markedet er i kraftig underskudd på dette og etterspørselen er praktisk talt uendelig.

(mann 43 år fra Akershus) ma. 21 juni 2010 16:01 Privat melding

@frøkna det er mye som er sårt her i verden,men det koster ikke så mye med ett høflig avslag allikevel. Jeg mener den personen som sendte til deg,har jo faktisk brukt litt tid på nettopp deg:) Men det er klart,får du brev fra en du fikk fra ett par dager før,på en annen side,så ville jeg nok hintet han om det. Det kan han kanskje trenge da. Ellers vill jeg si meg enig i den som poengterte att selv om man ikke sånn med engang blir tent,så kan man jo tenkes att,man faller for personen,etter å blitt bedre kjent med han/hun. Å ikke minst kanskje få ett nytt vennskap .

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 16:04

Takk for fin melding @altelintet :-)

Jeg har bilde på profilen og ser sånn passe søt, grei og fin ut. Men så er det også slik at personligheten mellom to skal klaffe, samt at man skal føle at den man man treffer er attraktiv nok, uavhengig om det har med utseende, personlighet eller andre ytre ting å gjøre.
Mitt indre følelsesliv har ingenting på en datingprofil å gjøre, og så lenge jeg ikke vil ha de som vil ha meg, og de jeg vil ha ikke vil ha meg, så skjønner jeg jo at nettdating er en innmari vanskelig greie ;-)

Skjult ID med pseudonym Altelintet ma. 21 juni 2010 16:23

@Frøkna, det var med tristhet jeg bivånet ditt tilbakefall til samme nivå med resten av bermen jenter her inne.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 16:24 Privat melding

Hva er profilnavnet ditt da frøkna??? Du er kanskje den eneste som ikke har fått post av X-dreamer...???! :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 juni 2010 16:24

hmm

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 16:25

beklager @Altelintet, men det er nok der jeg hører hjemme :p

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 21 juni 2010 16:28

@frøkna
Det som er så fint med tilbakemeldinger, er at man kan vurdere hvor de kommer fra. Ut fra det kan man velge om man tar de til seg eller ikke. Jeg vil anbefale deg det siste...:-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 16:29

X-dreamer:
Jeg er snart 14 år eldre enn deg så antar at du ikke trenger å vite profilnicket mitt :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 16:38

Takk Tingeling :-)

Men jeg trenger jo ikke å vite hvor det kommer fra. Jeg får jo tidsnok bakoversveis uansett. Satte pris på meldingen han kom med, jeg, den første altså :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 18:09

NyeMulighet:
Jeg ville aldri funnet på å fortelle en eller annen person her inne at siden han fikk avslag fra meg på en nettside, så burde han ha vett nok til å se at hun han tok kontakt med på en annen nettside var akkurat den samme. Kan du fortelle meg hvorfor jeg skal bruke tiden min på det?
I tillegg har jeg aldri opplevd å ha et godt fungerende vennskap med en mann, så den biten er uaktuell, jeg har aldri sagt til noen at la oss heller være venner, for det ville vært en stor løgn fra min side.

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 21 juni 2010 18:24

Jeg kan ikke annet enn å si meg enig med frøkna igjen. Høres kanskje ut som i tråder at jeg snakker med samme tunge, men hun klarer å formidle sine egne tanker som om de skulle vært mine.

Nåja, nesten. Fordi jeg skulle gjerne hatt en godt fungerende vennskap med en mann i nettverket mitt. Men det har jeg ikke og jeg har heller ingen intensjon med å lete etter det her.

For det å etablere et vennskap tar tid, og jeg vil nok ha valgt andre fora dersom det hadde vært målet mitt. Det er ikke det samme som om det faktisk kan skje men sannsynligheten er heller minimal.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 18:34

Papou;
du er generøs og fin og bevegelig, du, derfor kan du være enig med mange. (min tolkning)
:-)

(mann 43 år fra Akershus) ma. 21 juni 2010 18:38 Privat melding

Frøkna
Nei vi er alle forskjellige,jeg har mange fungerende vennskap med jenter jeg,men som sagt man er alle forskjellige. Ikke for noen annet,enn att han kanskje burde fått seg en oppvekker,men ser poenget ditt.:)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 18:46

NyeMulighe:

Jeg misunner deg kanskje litt det å ha vennskap med motsatte kjønn, selv får jeg ikke det til. Men jeg har jo brødre som kanskje kan fylle den rollen :-)

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 21 juni 2010 18:56

@frøkna
Takk skal du ha for pene ord. Jeg vet jeg oppleves som rund, men det er fordi jeg hater og såre andres følelser. Joda, en fin egenskap, problemet er at det ofte medfører at enkelte kan begynne å spise på meg
før jeg får sagt skikkelig ifra.

Jeg er åpen for nye synsvinkler og reflekterer gjerne over mye av det som er sagt og sier meg enig. Men det er ikke det samme som jeg nødvendigvis legger de til listen som nye personligheter med meg selv.

En egenskap jeg gjerne skulle lært meg bedre var og formulere meg på den måten du gjør, rett på sak og på en høvelig måte uten å putte på en del unødvendig dill dall som jeg til tider kan gjøre.

Og her kommer den greia med at jeg sterk missliker konfrontasjoner og at innleggene mine skal misstolkes både den ene og andre veien. *s*