Alle innlegg Sukkerforum

Takk og lov for alle de seriøse damene....

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 19:50 Privat melding

Så fint at det finns så mange seriøse kvinner her på sukker,i vennekretsen,på jobben og ellers.....Det gir håp tross allt...
Det å finne en sjelevenn&en kjæreste er ikke alltid enkelt..og ofte kan man bli litt motløs av alle tullinger&stolpskudd,-som bare er ute etter...tja hva? Sex? Jakten? Arme tullinger...syns litt synd på dem,-jeg...Det kan ikke være greit å ha det sånn...
Også så godt voksne da gitt...nesten ...........tilogmed,som tror de er guds gave til mennene liksom..

Nei heldigvis er de seriøse kvinnene der også...i et stort mindretall,men dog....Jeg tror vi menn bør få øya våre mer opp for dem... er det noen andre her som har noen meninger o.l vedr dette?

(kvinne 41 år fra Troms) ma. 21 juni 2010 20:02 Privat melding

synes det er litt frekkt å kopiere tråder som blir laget ;-) har skjedd ofte i d siste

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 21 juni 2010 20:05

Men når den ene klager sin nød over den andre kan det være på sin plass å minne om at det slår begge veier ;-) Tror ikke TS trodde han skulle få æren for dette innlegget selv.. Om det å skrive noe som helt her gir et eneste snev av ære ;-)

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 21 juni 2010 20:12

@nettfeber
Du har rett i at innlegget kan slå begge veier. Men som sunway77 sier så ble også min første reaksjon at dette var mer et slag under beltestedet enn å påpeke forskjellene.

Om ønsket virkelig er å påpeke at dette er gjeldende for både menn og kvinner så ville et svar i originaltråden vært den beste løsningen.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 21 juni 2010 20:19

Kunne selvfølgelig lagt en kommentar under originaltråden - men valgte siden den var så ny å bare kopiere den ut på denne måten... De fleste som er vant til å bruke forumet ser hvem den originale TS er - og det er såvisst ikke meg... men i og med at TS i original tråd ikke tok med seg det faktum at dette i aller høyeste grad gjelder begge veier - mener jeg denne tråden også har sin rettmessige plass... som en egen tråd... Og jeg påberoper meg ingen ære for å være copycat... :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 21 juni 2010 20:19

Joda ikke uenig i det, men ser ikke noen big deal i det her å nå.
Altfor mye syting fra begge kanter for tiden... Godt med en sommerferie snart kanskje, komme seg ut i frisk luft er ikke helt feil ;o)

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 21 juni 2010 20:20

Tror de fleste kan snu det på hodet for seg selv,uten å måtte skrive om å poste samme tråd;-)

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 21 juni 2010 20:29

jenter/damene her inne er overlegne,uhøflige og ikke måte på andre ting,menn er useriøse,rundbrennere og gud vet hva,det går i gjen i alle tråder har jeg følelsen av,... mulig jeg må logge meg av forumet for godt;-)
lei surkinga!

Skjult ID med pseudonym ... ma. 21 juni 2010 20:36

Hvis man velger å være sååååå kritisk må man også ta konsekvenser av det og ikke forvente å finne seg en partner blandt dem man kritiserer, eller ?

Skjult ID med pseudonym Altelintet ma. 21 juni 2010 21:18

Jeg kan ha en viktig delforklaring på vanskelighetene folk opplever med damene på sukker.no
Siste 10 uker har jeg konversert med de 50 vakreste jentene mellom 28 og 38 år. Med mangfoldige konti har jeg systematisk gått inn for å finne ut hva jentene går for her inne. Ofte har jeg sendt dem meldinger fra flere konti på samme tid for raskere å fremprovosere deres dårskap, hvilket som kjent er hyppigere fremtredende under lett strass.
Jeg kan uten unntak anslå intelligenskvotienten deres å være under 90. Jenter i denne forstandsklasse velger sine potensielle partnere ved å titte på bilder. Etterpå så putter de lanken ned i trusa for å kjenne etter om de er våte der. Hvis de er det, så er det greit.
Dere trenger ikke stole på meg i denne informasjon, men tråle igjennom forumet i søken etter bekreftelser. Der finner dere et hav av bekreftelser for dette. Deres forsvar er "Jeg må jo tenne på ham". Når du har lavere enn IQ 90 forstår du ikke feilen med dette "argument". Hvis du forsøker å forklare dem feilen så vil de ikke forstå forklaringen fordi de har bare IQ 90 og det er i det knappeste laget for å henge med på fornuft.

Derfor, seriøse menn og gutter. Sikt dere inn på de middels pene med glimt i øynene. Der får du ordentlige jenter med personlighet, karakter og selvtillit. De vet at de ikke er blant de vakreste og de vet at det heller ikke er viktig.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 21:22 Privat melding

@sunway77: Synes ikke du skal logge av forumet da... :) Det er jo litt frustrende hele greia bare... Og når til og med folk ikke svarer -> meg <- Da er det jo noe galt... osv..... :) Jeg kan godt brenne inne med sutringa mi - men jeg kjente meg bare ikke igjen i den originale TS innlegg... Jeg har btw. startet på en ni uker lang ferie men er så fersk i sukker-gamet at jeg synes det ville vært dumt å trekke meg ut nå.... har jo til og med fått et par dater etter at jeg regget meg..... men like forbannet singel...

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 21 juni 2010 21:26

Rotte ikke tro noe på kuene herfra.

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 21 juni 2010 21:47

må jo si at jeg mente ikke at du spes sutret da:) men generelt på forumet:-)
nei til helga skal jeg på ungkarsfestival i suldal med 3500 festglade i samme båt,og utvide det single nettverket:-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 21 juni 2010 21:54

@Altelintet (og alle de andre nickene dine)
Du sitter ikke på noen viktig forklaring på noe som helst.
At du ikke når igjennom hos damene med dine utallige profiler tyder heller på at de outsmarter deg, og at ditt kvalitetsstempel ikke er verdt blekket du bruker.
Din oppfordring til seriøse menn er like betydningsløs som tiden du brukte på å skrive innlegget ditt, da du ikke kan regnes for å være blant disse. Og det patetiske er at du ikke har kontroll på alle dine nick når du poster i forumet og diskuterer med deg selv.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 22:16

Jeg lurer på hvorfor begrepet "passiv-aggressiv" aldri har kommet til Norge siden det er et så stort begrep i USA, her i Norge bruker vi ikke uttrykket selv om det kunne passet til så mangt og mange ;p
Jeg er i hvertfall støtt og stadig passiv-aggressiv.

Dessuten så tror jeg at TS sin respons på den andre tråden var en smule passiv-aggressiv... i steden for å svare på den så lagde han sin egen tråd.

Litt sånn, "jeg ble jo ikke provosert, jeg bare svarer tilbake med samme mynt"... og det er egentlig ganske underholdende og morsomt.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ma. 21 juni 2010 22:23

Tror kanskje jeg er sånn "aktiv-agressiv" når det kommer til trafikken og køing generelt...er det feil mon tro..?? ;-p

Skjult ID med pseudonym Altelintet ma. 21 juni 2010 22:35

@Tingeling, og hvis du neste gang makter å følge opp ditt løsrevne usammenhengende ræl ved bruk av holdbar argumentasjon som til alt overmål står i diametral motsetning til mitt resonnement så kan det hende at jeg gidder å svare deg på innhold.

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 21 juni 2010 22:40 Privat melding

Det er NM i symonymbruk her. KULT! :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 21 juni 2010 22:40

Tingeling, nå har du en kjempemulighet - tenk å få et svar med innhold fra denne X-xxx!!!

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 21 juni 2010 22:41

@frøkna: Er ikke det litt sånn Dr. Phil??? Han har garantert skrevet ei bok om temaet.... Han har sikkert skrevet ei bok om alt som noen sinne har blitt diskutert på dette forumet.... Det er jeg rimelig sikker på......

Jeg syntes i min ungdom det var moro å se på det der talkshowet med han advokaten..... som jeg ikke helt husker navnet på.... Han tok opp en del bisarre problemstillinger.... Noen som husker navnet på ham ut fra min vage beskrivelse...??

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 juni 2010 22:55

X-dreamer:
Men jeg er jo ingen Dr. Phil, jeg er bare en fjomp som mener at du var passiv aggressiv i det øyeblikket du fikk for deg at du burde lage en tråd som var lik men likevel ikke lik en annen tråd som du av en eller annen grunn ikke hadde lyst til å svare på :-)

Hilsen fjompefrøkna :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 21 juni 2010 23:54

@zoid77
Ser man på...det kom en egen tråd på temaet.
Og for de som evnet å koble tilstrekkelig her oppe (2+2), hadde du vesentlig mer informativt innhold i innlegget ditt enn denne "forskeren".
;-)

Skjult ID med pseudonym KK ti. 22 juni 2010 00:24

@X-dreamer: Ser ikke poenget med å kopiere denne tråden... Gratulerer med nytt bilde, iallefall. Må si det ser bedre ut en det forrige.